Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

31 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 31 Ιουλίου 2012 - Επιλέξτε μια Τοποθεσία ΠαραλαβήςΣήμερα θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη συζήτηση μαζί σας, για το πώς να προετοιμάσετε τον εαυτό σας καλύτερα για να εργαστείτε με τον οργανισμό μας, που θα αρχίσει σύντομα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο χρόνος θα αρχίσει με πολλά έργα μαζί που θα έχουν πλέον φτάσει. Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε καλωσορίζοντας σας στις ομάδες μας, και θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό, από την συνάντηση μαζί σας στα σκάφη μας και συστήνοντας τους εαυτούς μας σε εσάς, έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο λίγο καλύτερα πριν ξεκινήσουμε μια σχέση εργασίας μαζί. Θα το κάνουμε αυτό αφού συναντηθούμε μαζί σας σε ένα προ-οριζόμενο σημείο κάπου κοντά στην κατοικία ή στο σπίτι σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τις επόμενες ημέρες ότι αρχίζουμε την επόμενη εβδομάδα όπου θα σας ρωτήσουμε πού νομίζετε ότι θα θέλατε ένα ραντεβού μαζί μας.


Για να σας απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, σας ζητάμε να απαντήσετε με μια πολύ σύντομη πρόταση προκειμένου να διευκρινιστεί η απάντησή σας στην ερώτησή μας, που θα ακούσετε, είτε μέσω της κατάστασης ονείρου σας, ή για όσους από εσάς έχουν αρχίσει να κυριαρχούν στην τηλεπαθητική επικοινωνία, μέσα από την κατάσταση του διαλογισμό σας ή οποιαδήποτε στιγμή είναι αυτή και είμαστε επιτυχείς να περάσουμε στην ερώτησή μας σε εσάς. Το καταλαβαίνετε αυτό; Κάνουμε τους εαυτούς μας σαφείς σχετικά με αυτό ; Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα σας στείλουμε τηλεπαθητικά ή μέσα από ονειρική κατάσταση, μια σύντομη ερώτηση, ρωτώντας πού θα προτιμούσατε ένα ραντεβού μαζί μας για να τηλεμεταφερθείτε σε ένα από τα σκάφη μας που περιμένουν, για να σας συνοδεύσουν σε ένα μεγαλύτερο σκάφος, όπου τότε θα συναντηθείτε με εκπροσώπους της ομάδας μας για να σπάσετε τον πάγο, όπως ήταν. Εκείνη την εποχή θα σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και αν δεν σας πειράζει, θα έχουμε μερικές ερωτήσεις για εσάς, οι οποίες θα είναι φυσικές, όπως θα θέλαμε να μάθουμε λίγα περισσότερα για εσάς καθώς και πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί , αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε μια κατάλληλη θέση για εσάς για να μάθετε τον προγραμματισμό για τη διαθεσιμότητά σας και το πόσο συχνά και πόσο καιρό θα μπορούσατε να διαθέσετε στον εαυτό σας, και πόσο επιθυμείτε να εργαστείτε.

Λάβετε υπόψη σας ότι έχουμε χρονοδιαγράμματα σετ για όσους θα αρχίσουν να εργάζονται μαζί μας. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για τα άτομα, καθώς αυτό θα συνεπαγόταν πολλές περιττές πτήσεις από και προς τα μητρικά σκάφη μας ή με οποιοδήποτε σκάφος θα πρέπει να εργαζόμαστε. Αισθανόμαστε ότι είναι απαραίτητο να μειωθεί ο αριθμός των πτήσεων προς και από την επιφάνεια του κόσμο σας και από τους τόπους εργασίας μας. Οι χώροι της εργασίας μας θα πρέπει να προστατεύονται καλά από τυχόν επικίνδυνους ή απειλές για αντίποινα από οποιουσδήποτε άγριους στρατιωτικούς εξωτερικούς απατεώνες που είναι ευθυγραμμισμένοι με την σκοτεινή σκευωρία. Έχετε το λόγο μας ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε την ασφάλειά σας και την ευημερία, αν και πάντα να έχετε κατά νου, δεν υπάρχουν απόλυτες εγγυήσεις ή υπεύθυνοι όρκοι που γίνονται στον τομέα αυτό, το μόνο που θα κάνουμε, είναι όλα όσα μπορούμε για να προστατεύσουμε τα μέλη του πληρώματος μας και εκείνους που εργάζονται μαζί μας σε αυτά τα πολλά έργα.

Καθώς οι περισσότεροι από εσάς που θα επιλεγούν για να εργαστούν μαζί μας ήδη έχουν κατανοήσει πλήρως, ότι τίποτα δεν θα μπορούσε ποτέ πραγματικά να τελειώσει τη ζωή σας καθώς εσείς είστε ένα αιώνιο ον, και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει τίποτα ποτέ πραγματικά να φοβάστε, καθώς τίποτε δεν υπάρχει που μπορεί να συμβεί σε εσάς στη δουλειά ή στους τόπους που ταξιδεύετε προς και από τα εργοτάξια που δεν θα μπορούσε να αντιστραφεί σε περίπτωση τραυματισμού, και ακόμη και στην περίπτωση του φυσικού θανάτου, δεν είναι σίγουρα το τέλος, αυτό είναι η μόνη αρχή για κάτι καινούργιο για εσάς , κάτι που πολλοί από εσάς είναι επικεφαλείς ούτως ή άλλως τους επόμενους μήνες. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι ακόμη και αν με τον χειρότερο δυνατό σενάριο, να ζήσετε, ήταν ο φυσικός θάνατος, που απλώς θα πάρει ένα προβάδισμα από όλους τους άλλους που θα αυξάνονται πίσω σας πολύ σύντομα;

Κατανοώντας αυτό, θα θέλαμε να ξεκινήσουμε αυτή την αρχική φάση αυτού του πρώτου και εξαιρετικά σημαντικού έργου για να σταθεροποιήσετε και να ενισχύσετε τις ακτές σας, με τις όμορφες κατασκευές, τα προστατευτικά εμπόδια στη θάλασσα ανοικτά των ακτών των επιλεγμένων περιοχών γύρω από τον πλανήτη σας. Αυτό το έργο θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, σκέφτεται με όρους εβδομάδων και όχι μηνών, σκεφτείτε από την άποψη της ταχείας ανάπτυξης σε χώρους εργασίας όταν είμαστε επιτυχείς στην μετεγκατάσταση των μήνυμάτων μας προς εσάς και την παραλαβή της απάντησης σας, όπου αυτό θα ήταν όπως νομίζετε ένα κατάλληλο σημείο στη γειτονιά σας ή τη γύρω περιοχή με ένα ραντεβού μαζί μας. Αυτό που αναζητούμε είναι μια περιοχή που είναι τουλάχιστον ημι απομονωμένη, αν και καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς ζουν κοντά σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, και αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εσάς να βρείτε ένα τέτοιο χώρο, αλλά θα σας πούμε να χρησιμοποιήσετε την αποφασιστικότητά σας , να είστε έξυπνοι και πονηροί, με χάρτες της περιοχής έρευνας και ειδικά δορυφορικές εικόνες που διατίθενται μέσω του Διαδικτύου σας που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια τέτοια περιοχή που αυτή τη στιγμή ίσως να αγνοείτε, καθώς είναι ακόμα κρυμμένη από αυτή την άποψη και μπορείτε να οδηγήσετε ή να περπατήσετε προς τα εκεί. Είμαστε σίγουροι ο καθένας από εσάς θα βρει έναν τέτοιο χώρο, και θα αφήσετε την εκχώρηση σας, καθώς σας πιστεύουμε σε εσάς και σας εμπιστευόμαστε.

Μετά από αυτή την αρχική συζήτηση, θα είμαστε σε επαφή μαζί σας όταν έρθει η ώρα για το ραντεβού μαζί μας. Αυτό το σήμα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, σε τόσο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που δίνεται σε σας, καθώς δεν μπορούμε να αφήνουμε τα σχέδιά μας να διαρρεύσουν με κάποιο τρόπο προς την σκοτεινή κλίκα μέσω των μεθόδων με τους οποίους επικοινωνούμε με εσάς, ελπίζουμε να μην σας εκπλήξουμε και ευχόμαστε κανένας να μην αποκτήσει κάποιο πλεονέκτημα, έχοντας κάθε κατάλληλο χρόνο για να προετοιμαστεί ώστε να παρεμποδίσει τη συνάντησή μας μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο. Ελπίζουμε να το καταλάβουμε αυτό, και ελπίζουμε να κατανοήσετε ότι απαιτείται από εσάς να κρατήσετε όλα αυτά που έχουμε να σας πούμε για τους εαυτούς σας. Μην μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με άλλους χρήστες του Internet, στο τηλέφωνο, ή ακόμα και προφορικά στο σπίτι σας και την προσωπική ζωή σας δεν θα υπάρχει εγγύηση, ακόμη και στο σαλόνι σας. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν έρχεται ως αναπάντεχη είδηση σε σας, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για την παρακολούθηση των επικοινωνιών, ακόμη και χωρίς τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών ακρόασης, και την τεχνολογία την οποία πολλοί από τον κόσμο σας κατανοούν πλήρως αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν εξωπραγματικά πνεύματα περιαγωγής σε όλο τον πλανήτη σας, κάποιοι από εσάς το γνωρίζουν αυτό και κάποιοι από εσάς μπορεί να είναι πολύ έκπληκτοι να μάθουν γι’ αυτά. Ένας από τους στόχους της αποστολής μας είναι να άρουμε τον πλανήτη σας μακριά από αυτά τα ασώματα όντα που δεν ανήκουν εδώ στον ίδιο τον πλανήτη, όπως εσείς. Έχουμε συζητήσει επί μακρόν σε ένα προηγούμενο μήνυμα, και αν υπάρχουν εκείνοι από σας που άκουσαν αυτή την είδηση για πρώτη φορά, σας παρακαλούμε να επιστρέψετε σε λίγες εβδομάδες και να διαβάσετε αυτό το μήνυμα γιατί μπορείτε να το βρείτε πολύ κατατοπιστικό. Έτσι, υπό το φως του γεγονότος ότι δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ σίγουροι ποιος ακούει τη συνομιλία σας, σας προτρέπουμε να κρατήσετε τις πληροφορίες σχετικά με τη συνάντησή μας μαζί σας για τον εαυτό σας και μόνο σε εσάς, και με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν μπορεί να αφουγκραστεί τη συνομιλία σας και να μάθει από τα σχέδιά μας ή το πρόγραμμά μας το που θα σας συναντήσουμε. Είναι κατανοητό αυτό, αγαπητοί μου; Ελπίζουμε ότι έχουμε γίνει σαφείς οι ίδιοι σε αυτό, καθώς δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσουμε το ραντεβού μας μαζί σας και αν οι λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης μοιράστηκαν ανοικτά στο internet σας ή ακόμα και μέσω των προσωπικών μηνυμάτων στο Διαδίκτυο σας, καθώς αυτό το είδος των ηλεκτρονικών υποκλοπών είναι αρκετά απλό να επιτευχθεί και να εμφανίζεται κάθε μέρα στον κόσμο σας, γιατί οι ένοχοι είναι οι διάφορες πηγές και όχι μόνο ένας.

Αισθανόμαστε ότι είμαστε σαφείς σε αυτό, και αυτή τη στιγμή θα θέλαμε να προχωρήσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας τι ακριβώς θα κάνετε, όταν αρχίσετε να εργάζεστε για αυτό το πρώτο έργο με εμάς. Εμείς θα συναντηθούμε μαζί σας και θα σας συνοδεύσουμε σε ένα σκάφος το οποίο είναι ένα σκάφος με δυνατότητες διαστημικών πτήσεων, οπότε και θα λάβετε εκπαίδευση με τις μεθόδους και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για να οικοδομήσουμε εμπόδια στο νερό που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ακτών. Θα σας δοθούν οδηγίες για το πώς αυτή η τεχνολογία λειτουργεί και πώς να ξεκινήσουμε σωστά την τεχνολογία αυτή και θα την αξιοποιήσουμε. Θα λάβετε προσωπική βοήθεια για την κατάρτιση από υψηλά ειδικευμένους εκπαιδευτές. Έχουμε ομάδες επιστημόνων, και κάθε σκάφος θα έχει έναν εκπρόσωπο, με επιστημονικό υπόβαθρο που θα μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας επιστημονικά και με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Θα αρχίσουμε σιγά-σιγά, καθώς θα είστε εσείς που θα κατασκευάσετε αυτά τα θαλάσσια τείχη και δεν θα είστε μαζί μας, όπως σας έχουμε εξηγήσει, αυτός είναι ο πλανήτης σας και αποτελεί δική σας ευθύνη να φροντίσετε γι 'αυτόν. Είμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε, και με την υποστήριξη σας, θα σας επιτρέψουμε να αξιοποιήσετε τις τεχνολογίες μας και τα διαστημόπλοια μας. Εμείς θα σας εκπαιδεύσουμε, θα σας επιβλέπουμε, θα σας καθοδηγήσουμε, θα σας οργανώσουμε, θα απαντούμε σε οποιαδήποτε και σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας κρατήσουμε ασφαλείς, αλλά αυτό είναι που θα κάνουμε. Όπως σας έχουμε πει, είναι όλα στο χέρι σας.

Δεν περιμένουμε να κινηθείτε γρήγορα στην αρχή, εμείς απλώς επιθυμούμε να δούμε ότι έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό σωστά και με ασφάλεια θα αναζητήσουμε οποιαδήποτε ταχύτητα στην παραγωγή των εν λόγω φαινομενικών εμποδίων. Μόλις ένα τμήμα του κυματοθραύστη κάθεται στη θέση του θα προχωρεί το σκάφος μας στην επόμενη θέση, όπου θα μπορείτε και πάλι να κατασκευάσετε και να εισαγάγετε ένα τμήμα από τους κυματοθραύστες γερά στο βυθό, οπότε και εμείς θα προχωρήσουμε και πάλι και θα επαναλάβουμε τη διαδικασία. Αυτή είναι μια πολύ απλή διαδικασία, και αφού φτάσετε να χειρίζεστε άνετα τις τεχνολογίες μας με αυτή τη διαδικασία μπορούμε να αρχίσουμε να χτίζουμε αυτό το μόλο σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χτίσει ένα μόλο μέχρι μιλίων από τις ακτές, κατά κάποιο τρόπο σε λεπτά της ώρας, είναι τόσο γρήγορη αυτή η τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί να οικοδομήσει ένα κυματοθραύστη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς υπάρχουν πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμών σας γύρω από τον κόσμο που πιστεύουμε ότι καθιστούν αναγκαία την προστασία αυτών των κυματοθραυστών, και όπως είπαμε, ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα.

Όταν μιλάμε μαζί σας προσωπικά, θα μιλήσουμε περισσότερο σε βάθος σε ποιες περιοχές του κόσμου σας θα τοποθετηθούν αυτοί οι κυματοθραύστες και σε ποιους τομείς πιστεύουμε ότι μπορεί να απαιτήσουμε τις μετεγκαταστάσεις τουλάχιστον για ένα ορισμένο αριθμό του πληθυσμού τους, καθώς αισθανόμαστε ακόμη και αυτοί οι κυματοθραύστες δεν μπορούν πλήρως ή να τους προστατεύσουν επαρκώς την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και οι αιχμές ότι οι συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να εμφανίσουν τον πλανήτης σας να εκτινάσσει τα στρώματά της τρίτης διάστασης για το ταξίδι της στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του σύμπαντος, όπου και θα είναι η βασική αιτία αυτών των δονήσεων της Γης, που θα προκαλέσουν αυτές τις θάλασσες να εκραγούν σε ορισμένες περιοχές γύρω από τον κόσμο σας. Αυτό είναι το πρώτο έργο μας μαζί, για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους σας και τις κοινότητες από τις θάλασσες, και περιμένουμε, ώστε να αρχίσει αυτό το έργο μαζί σας, με τους αδελφούς και τις αδελφές μας της Γης.

Παρακαλούμε να είστε άγρυπνοι για την ειδοποίηση των μηνύματα μας. Όσοι από εσάς έχετε αρχίσει να κυριαρχείτε στην ικανότητα της τηλεπαθητικής επικοινωνίας, είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε ερώτηση μας, ως προς το πού επιλέξατε να έχετε αυτό το ραντεβού μαζί μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε την απάντησή σας με επιτυχία από εμάς. Για όσους από εσάς δεν είναι ακόμη αρκετά εξοικειωμένοι με τις τηλεπαθητικές ικανότητες, μπορείτε να αναζητήσετε στην ερώτησή σας προς εμάς με άλλα μέσα, όπως ένας από αυτούς είναι μέσα από την κατάσταση των ονείρων σας. Αφού ξυπνήσετε από ένα όνειρο που θα έχετε λάβει την ερώτηση σας, σας ζητάμε εκείνη τη στιγμή να διατυπώσετε την απάντησή σας σε εμάς και τηλεπαθητικά να μας στείλετε την απάντησή σας , εστιαζόμενοι με εμάς και δηλώνοντας στο μυαλό σας, αλλά όχι δυνατά, την απάντησή σας πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας. Θα πρέπει να ακούτε τις απαντήσεις σας, και πάλι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας αγαπητοί μου. Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά μας, να τελειώσουμε μαζί το έργο που πρέπει να κάνουμε.

Είμαστε οι συνεργάτες σας σχετικά με αυτό το πρώτο κοινό έργο μας μαζί. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford