Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

29 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 29 Ιουλίου 2012 - Ο Πλανήτης Γη (Terra)Terra είναι το όνομα που δίνεται στον κόσμο σας, γιατί πολλοί από εμάς εδώ στη δική μας πλευρά του πέπλου χρησιμοποιούμε αυτή την έκφραση όταν αναφερόμαστε στον πλανήτη σας Γη. Έχουμε το όνομα του πλανήτη Terra σας, γιατί έχει πολλές λεπτές και κρυφές έννοιες μέσα σε αυτό το όνομα. Η λέξη Terra ακούγεται πολύ τρομακτική λέξη, έτσι δεν είναι, αγαπητοί μου; Και είναι τρομακτική γιατί πολλοί από εσάς έχετε βιώσει εδώ σε πολλά διαφορετικά επίπεδα για πολλούς αιώνες. Ο πόλεμος είναι τρομοκρατία, ο θάνατος ακούγετε πάρα πολύ τρομακτικός, και ακόμα και η αγάπη μπορεί να είναι μερικές φορές αρκετά τρομακτική για ορισμένους από εσάς. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στάδια και επίπεδα του τρόμου και του φόβου, και κάθε ένας από εσάς έχει περάσει από κάποιο από αυτά, αν θέλετε, όλα αυτά τα διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης και της πρόοδο σας σε αυτό το σύμπαν. Αυτό το οδικό ταξίδι σας, η εκδρομή σας στην Terra ήταν όλα τα σχετικά με την ευρύτερη έννοια του όρου, στην ευρύτερη εικόνα, γιατί χωρίς την εκπαίδευση που έχετε ευλογηθεί σε αυτό πολλές φορές τον εδώ τρομακτικό κόσμο, που δεν θα μπορούσατε να εξελιχθείτε τόσο γρήγορα, τόσο απότομα, τόσο έντονα, με τις σοφές εμπειρίες, καθώς δεσμεύεστε και καθορίζεστε όπως έχει προκύψει από όλα αυτά τα διδάγματα και τις εμπειρίες εδώ με την «τρομοκρατία».


Ποτέ δεν ήταν γραφτό να γίνει ένας χώρος που να μπορεί να τρομάξει ένα άτομο από τα πνεύματά του, όπως λέτε, ωστόσο, ορισμένες πτυχές του κόσμου σας ήρθαν ως αποτέλεσμα των επιλογών που οι κάτοικοι αυτού του κόσμου είχαν κάνει και σήμερα ο κόσμος σας είναι το αποτέλεσμα ορισμένων, όχι όλων, αλλά ορισμένων από αυτές τις επιλογές. Ορισμένες από τις πτυχές του κόσμου σας έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από εμάς σε αυτή την πλευρά του πέπλου για να σας βοηθήσουν στη μαθησιακή διαδικασία σας, γιατί αυτό είναι που ζητήσατε από εμάς, και αυτό είναι που θέλετε. Θα θέλατε να έρθετε εδώ για να μάθετε, να αναπτυχθείτε ώστε να είστε σε θέση να σφυρηλατήσετε τα φτερά σας που θα σας πετάξουν ελεύθερα στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του σύμπαντος. Εσείς δεν ήρθατε εδώ για διακοπές, ούτε για διασκέδαση, ούτε για χαλάρωση, απόλαυση ή για αναψυχή αγαπημένοι μας, π ήρθατε εδώ να αυξήσετε σημαντικά την καμπύλη μάθησης σας και όλος αυτός ο κόσμος σας έχει τιμήσει ως ένα πολύ παραγωγικό εργαλείο ειδικά για το σκοπό αυτό και για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Αυτό που έχετε κάνει εδώ δεν υπήρξε ένας γύρος χαράς, δεν ήταν μια κρουαζιέρα αναψυχής. Κατανοούμε αυτό, και συχνά ραγίζουν οι καρδιές μας για εσάς, καθώς αγωνιστήκατε σε θυελλώδεις στροφές και αυτές συχνά σε σκοτεινές, εχθρικές, χωρίς συγχώρηση, μάταιες να δείξουν αγάπη και ανεπιθύμητες στον κόσμο, αλλά έπρεπε να σας επιτραπεί να συνεχίσετε το ταξίδι σας εδώ απαλλαγμένο από τις καρδιές μας προσφέροντας της βοήθειας προς εσάς. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να σας διασώσουμε πάντα από το πρόβλημα και δεν θα μπορούσαμε να σας εφοδιάσουμε πάντα με την επιλογή που θα σας έφερνε σε μια λιγότερο σκληρή και πιο ευχάριστη εμπειρία. Μακάρι να μπορούσαμε τόσο συχνά καθώς ακριβώς σας αγαπάμε, αλλά αυτό δεν θα σας βοηθούσε στο τέλος για θα κάνετε τις τόσο μεγάλες προσπάθειές σας εδώ απλά για ένα χάσιμο του χρόνου σας, τις προσπάθεια σας, την ενέργειά σας και τους αγώνες σας για να επιβιώσετε, να προχωρήσετε στην επόμενη μέρα, να διανύσετε άλλο ένα μίλι , και να μάθετε ένα άλλο μάθημα.

Όλα αυτά έγιναν πολύ καλά και άξιζαν τον κόπο σας, καθώς σήμερα είστε τόσο πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και όλα όσα θέλατε για τον εαυτό σας, πριν μας κυματίσετε το αντίο σε εμάς και αρχίσετε αυτό το μακρινό εξαντλητικό και συχνά σκοτεινό ταξίδι μέσα από τους μακρινούς και στριμμένους διαδρόμους της δυαδικότητας. Είστε τώρα στην τελευταία και τελική πόρτα σας, που, όταν ανοίξει, θα σας επιτρέψει να βγείτε από αυτή τη ζούγκλα, από αυτό το λαβύρινθο, και να βρεθείτε πίσω στο σπίτι σας όπου ξεκίνησαν όλα για σένα, αυτό που γνωρίζετε ως πραγματικότητα, γιατί αυτό που είστε και αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή δεν είναι η πραγματικότητα. Αυτό που βιώνετε είναι ένα κατασκεύασμα, μια παραγωγή, ένα μωσαϊκό της φαντασίας, της επιστημονικής φαντασίας, αυτό που βιώνουμε είναι η δημιουργία από πολλά διαφορετικά μυαλά, κάποια από την πλευρά μας της κουρτίνας και πολλά από την κουρτίνα της δική σας πλευρά, και δεν βασίζονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα. Σας ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό, για σας ευχόμαστε να είστε επαρκώς προετοιμασμένοι για το τι σας περιμένει τη στιγμή που θα βγείτε από αυτή τη Γη της φαντασίας. Αυτό θα φτάσετε στο δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από ότι έχετε γνωρίσει ως μια αληθινή πραγματικότητα σας, για όλα όσα σας περιμένουν σε αυτήν την πλευρά, σήμερα θα τα εξετάσετε με την φαντασία σας, είναι επιστημονικής φαντασίας, μια παραγωγή σε μια ταινία στην οθόνη, για το τι είναι σε αυτήν την πλευρά, είναι τόσο πολύ διαφορετικό από όλα όσα έχετε έρθει να γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε στην πλευρά σας.

Μπορείτε να αρχίσετε να φαντάζεστε πώς είναι εδώ στην πλευρά μας αγαπητή μας. Αρχίστε να έχετε την εικόνα ότι δεν μπορείτε να συγκρίνετε τι είναι στην πλευρά σας με ό, τι είναι εδώ στην δική μας πλευρά, αυτό είναι άλλο, καθώς λέτε, συγκρίνοντας τα μήλα με τα πορτοκάλια, καθώς δεν υπάρχουν συγκρίσεις. Ως εκ τούτου, αν συγκρίνει κανείς τις περιγραφές του τι υπάρχει στις ανώτερες διαστάσεις με αυτό που βιώνετε σήμερα, αυτό θα είναι ένας τύπος που δεν θα σας δώσει κανενός είδους λογικές και παραγωγικές απαντήσεις που αναζητάτε. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι όταν προσπαθήσουμε να ζωγραφίσουμε κάπως μια εικόνα για σας, για το τι ζωή σας πρόκειται να είναι όπως τη στιγμή που θα βγείτε από τα τρέχοντα ρούχα της δυαδικότητας, και δεν θα μπορούμε να σας προσφέρουμε μεγάλες λεπτομέρειες, για τα στοιχεία αυτά που θα είναι μόνο μία σύγχυση για σας, καθώς δεν υπάρχει τίποτα στη σημερινή σας κατάσταση της πραγματικότητας που είναι με οποιοδήποτε τρόπο παρόμοιο ή μπορεί με κανέναν τρόπο να συγκριθεί ως κανόνα του μέτρου σε ό, τι είναι σε αυτή την πλευρά. Καταλαβαίνετε τι λέμε εδώ; Αυτό που λέμε είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια μεζούρα, ένα Τ-τετράγωνο και μια πυξίδα από την πλευρά της κουρτίνας σας και να προσπαθήσετε να μετρήσετε ή να αναλύσετε τι είναι στο πλευρό μας, μέσα από τις περιγραφές μας προς εσάς και μέσα από κάτι που έχετε βιώσει στο φυσικό βασίλειο. Δεν υπάρχει ακριβώς κανένας τρόπος να υπολογιστεί καμία απάντηση, να αποδειχθείτε οποιαδήποτε σημεία ή την κατασκευή κάθε είδους εικόνας του τι είναι στο πλευρό μας, μέσω αυτών των περιορισμένων τριών διαστάσεων διαδικασίες ανάλυσης.

Αυτό είναι που θέλουμε να σας πούμε για το θέμα αυτό, αγαπητοί μου. Θέλουμε μόνο απλώς να ξέρετε ότι σας τα παρέχουμε όλα και όλο το χρόνο να τον περνάτε προσπαθώντας να καταλάβετε ότι αυτό που περιμένετε είναι πολύ απλά ένα θέμα του χαμένου χρόνου, ενέργειας και της εστίασης, καθώς υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείτε να ξοδέψετε αυτή τη στιγμή, μετά από αυτά που θα δώσουμε ως μια μεγάλη ανταμοιβή για να προσπαθήσετε να καταλάβετε όλα αυτά που σας περιμένουν, καθώς δεν θα είστε σε θέση να καταλήξετε σε οποιοδήποτε λογικό συμπέρασμα από πού πραγματικά ο εαυτό σας θα αποτιναχθεί από το άρωμα, από αυτό που ήταν, αυτό που μπορείτε να κάνατε μόνο, είναι θα απομακρύνεστε από αυτό που πραγματικά σας περιμένει. Αυτή είναι το πώς ριζικά η διαφορετική αυτή ύπαρξη εδώ αυτή τη στιγμή θα αναδύεται μέσα από τη δυσκολία της πύλης του χρόνου που βιώνετε σήμερα.

Θα τα δείτε και θα τα βιώσετε, αγαπητοί μου, πολύ σύντομα, καθώς οι μέρες είναι τώρα πολύ, πολύ σύντομες και είναι καιρός να αρχίσετε το τράβηγμα σας μέσα από το τελευταίο διάδρομο αυτής της δικτυακής πύλης που θα σας μεταφέρει μέσα και πάνω σε μια υψηλότερη σφαίρα αυτού του σύμπαντος. Είμαστε εδώ με απλωμένα τα χέρια μας και θέλουμε να σας αρπάξουμε τη λαβή και να σας κρατήσουμε σφιχτά καθώς θα σας βοηθάμε για να σας τραβήξουμε μέσα, και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ ως οι οδηγοί σας, και ως οδηγοί σας, είναι δική μας η ευθύνη να μεριμνήσουμε ώστε να περάσετε αυτό το τελευταίο μίλι και να εξαγάγετε τον εαυτό σας από την τρέχουσα πραγματικότητα και τη διάσταση που έχετε δοκιμάσει για τόσο πολύ καιρό και που δεν σας ταιριάζει, δεν σας εξυπηρετεί, και δεν θα σας μεταφέρει σε μια νέα πραγματικότητα, που είναι κομμένη και ραμμένη μόνο για εσάς.

Αυτό είναι το μόνο που έχουμε να συζητήσουμε μαζί σας σήμερα, αγαπημένοι, και ελπίζουμε να δούμε ότι έχετε κερδίσει μια μεγαλύτερη, πιο έντονη, καθαρή προοπτική για το τι σας περιμένει σε αυτήν την πλευρά, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να φανταστείτε όλοι σας και αυτό είναι που θέλουμε, γιατί δεν επιθυμούμε να σας διαμορφώσουμε, η μούχλα, η κατασκευή ή η δημιουργία με οποιονδήποτε τρόπο είναι κάτι που σας περιορίζει σε μέγεθος, στο πεδίο εφαρμογής, στην ομορφιά, τη διασκέδαση, τη χαρά, την απόλαυση και τον ενθουσιασμό. Σας ευχόμαστε να καταλάβετε ότι ο ουρανός δεν είναι καν το όριο εδώ σε αυτήν την πλευρά, και λέμε να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει εντελώς άγρια και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την πλευρά που δεν μπορείτε να έχετε, δεν μπορείτε να κάνετε, για να είναι όλα δυνατά για σας εδώ. Είμαστε οι φίλοι σας και η οικογένειά σας σε αυτό την αδιανόητη πλευρά αυτής της μεγάλης κουρτίνας. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford