Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

7 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 7 Ιουλίου 2012 - Οι Συλλήψεις και η Κάλυψη από τα Μέσα ΕνημέρωσηςΗ δικαιοσύνη έχει αποδοθεί σε όλον τον κόσμο σας, καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις τώρα. Διεξάγονται συλλήψεις και τα όντα που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γη, έχουν προφυλακιστεί ένα προς ένα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός παρακολουθούμε την κατάσταση και την πρόοδο που σημειώνουν οι άντρες και οι γυναίκες οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες γραμμές, και είμαστε πολύ ευτυχείς να αναφέρουμε ότι κάνουν μεγάλη και σταθερή πρόοδο, ενώ βλέπουμε ότι αυτή η ορμή δεν χάνεται, αλλά αυξάνεται με ένταση, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν συνωμοτήσει κατά της ανθρωπότητας θα προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, που ήταν πάντα αναπόφευκτη για αυτούς.


Επιθυμούμε να δούμε αυτήν την ορμή ενισχυμένη μέσω της κοινοποίησης του συγκεκριμένου μηνύματος και όλων των παρεμφερών πληροφοριών που αφορούν τις συλλήψεις αυτές - γιατί ακριβώς γίνονται- και ποιά τα τεράστια οφέλη που προσμένουν την ανθρωπότητα, αφού ένας επαρκής αριθμός συλλήψεων «μπει στο αρχείο», όπως εσείς λέτε. Θα επιθυμούσαμε να δούμε περισσότερους από εσάς, Εργάτες του Φωτός μας, με τη ανταλλαγή και τη συζήτηση αυτών των πληροφοριών και την ενημέρωση των αδελφών σας που ακόμα αγνοούν τις συγκεκριμένες προσαγωγές, καθώς ο καθένας που παρακολουθεί αυτές τις συλλήψεις, ακόμα δεν γνωρίζει γιατί έχουν διεξαχθεί.

Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές το γεγονός ότι αυτές οι συλλήψεις όντως λαμβάνουν χώρα και δεν μπορούμε να γίνουμε σαφέστεροι στο θέμα αυτό, δεν έχει σημασία αν υπάρχουν αναφορές για το αντίθετο, καθώς κατέχουμε τεράστια επέκταση οπτικού πεδίου, βλέπουμε καθαρά ό,τι αναδύεται στις πρώτες γραμμές σας και οτιδήποτε λαμβάνει χώρα, μετά από κάθε σύλληψη των μελών και των συνεργατών της φατρίας, γνωστής ως εγκληματικής κλίκας (cabal).

Θα θέλαμε να δούμε δυναμική ανάκαμψη, και θεωρούμε πως αυτή η δυναμική θα υλοποιηθεί όταν τα νέα αυτού του γεγονότος θα ορμήσουν, όταν θα διαρρεύσουν απ’ άκρη σ’ άκρη στις διαδικτυακές σας κοινότητες. Αυτή είναι η εργασία σας αυτή τη στιγμή. Επιθυμούμε να σας δούμε να βοηθάτε σε αυτή τη διαρροή, και θέλουμε ξανά να σας πούμε πως δεν σας έχουμε αφήσει πίσω «κρατώντας τις αποσκευές», όπως ήταν κάποτε, καθώς δεν είμαστε στην επιχείρηση της παροχής ψευδών, παραπλανητικών ή ανακριβών πληροφοριών.

Εμείς, θα μπορούσαμε να πούμε, πως κινούμαστε στο χώρο των πληροφοριών. Είμαστε εδώ, στον κόσμο σας για να βοηθήσουμε το φως να λάμψει, και να φωτίσουμε τον τομέα της πληροφόρησης. Είστε Εργάτες του Φωτός, έτσι μπορείτε να λέτε ότι εργάζεστε στον τομέα της πληροφόρησης. Αυτό είναι που είστε και αυτό είναι το έργο σας, και όλοι σας το καταφέρνετε πολύ καλά. Αν πάλι δεν το καταφέρνατε, δεν θα είχατε επιλεγεί να είστε εδώ, και αυτό απευθύνεται για τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά που διαβάζει και αντηχεί με αυτά και άλλα παρόμοια μηνύματα.

Είστε Εργάτες του φωτός. Πιθανόν να μην συνειδητοποιείτε ή να μην έχετε βρει τρόπο να το πιστέψετε, αλλά εάν παρακολουθείτε αυτά τα λόγια και έχουν απήχηση σε εσάς, είστε Εργάτης του Φωτός και βρίσκεστε εδώ στην υπηρεσία της Δημιουργίας σας και της δικής μας αποστολής, να βοηθήσετε στο να λάμψει το φως της πληροφόρησης μέσω των σκοτεινών διαδρόμων αυτού του κόσμου.

Θα έρθει μία μέρα, και τώρα είναι πολύ προφανές ότι φτάνει γρήγορα παρά αργά, που όλοι θα μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ποιοί πραγματικά είστε. Δεν θα σας χαλάσουμε τη γιορτή-έκπληξη, καθώς το βλέπουμε σαν μια συναρπαστική κορύφωση για το ταξίδι σας εδώ, ένα ταξίδι που έχει ληφθεί μέσω μιας αμνησιακής κατάστασης, στην οποία είχατε εγκλωβίσει με ασφάλεια όλες τις αναμνήσεις του ποιοί είστε, του ποιοί είναι οι φίλοι σας και οι οικογένειές σας και όλες οι προηγούμενες εμπειρίες σας. Αυτή είναι μία αξιόλογη προσπάθεια που δεν βιώνεται πολύ συχνά σε αυτό το σύμπαν, και ευχόμαστε για όλους εσάς, αγαπημένοι μας, να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας στο έπακρο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ακριβώς όπως σας υποσχεθήκαμε πριν την αναχώρησή μας, πριν από πολλά χρόνια, για να σας επιτρέψουμε να απολαύσετε πλήρως ό,τι ενδεχομένως μπορείτε από αυτή την σπάνια απόλαυση.

Μία από τις απολαύσεις που είναι αποθηκευμένες για σας είναι οι στιγμές, όταν κομμάτια της αληθινής ταυτότητας σας και του παρελθόντος σας μοιραστούν σε εσάς και θα τις λάβετε μάλιστα, αναγνωρίζοντας τες και τοποθετώντας τα όμορφα κομμάτια του παζλ μαζί. Σας βοηθάμε σε αυτό το μέρος του έργου μας τηλεπαθητικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις μη τηλεπαθητικά, μοιράζοντας συμβουλές και ενδείξεις σε εσάς. Απολαμβάνουμε αυτό το μέρος της αποστολής μας, ενδεχομένως, όσο και οποιοδήποτε άλλο μέρος της αποστολής μας, απλά επειδή είναι τόσο διασκεδαστικό να επιλέξουμε μια ιδέα για να στείλουμε στους αγαπημένους μας και να δούμε ότι όχι μόνο την έλαβαν, αλλά έχουν αναγνωρίσει και σε πολλές περιπτώσεις έχουν βιώσει μεγάλη χαρά στη λήψη αυτού του δώρου. Είμαστε επίσης πολύ ευτυχείς που έχουμε λάβει πολλά ευχαριστώ από εσάς σε αντάλλαγμα για αυτά τα δώρα και το εκτιμούμε σε μεγάλο βαθμό, και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε υπέροχα και μας θυμίζει γιατί σας αγαπάμε τόσο πολύ και πόσο μας λείπετε.

Θα είμαστε όλοι μαζί και πάλι σύντομα... Δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η άρνηση τώρα. Η αποστολή μας μαζί σας είναι η συλλογική ορμή και θα φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα... Δεν υπάρχει καμία παύση τώρα. Οι συλλήψεις των μελών της εγκληματικής κλίκας σας και των υφισταμένων τους, είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτής της τεράστιας επιχείρησης, αλλά είναι το κεντρικό κομμάτι. Είναι η ενεργοποίηση των ντόμινο που θα επιτρέψει μια σειρά ακόμη από εκατοντάδες χιλιάδες ντόμινο να πέσουν στη θέση τους τακτοποιημένα και στην ορθή και τέλεια χρονική στιγμή. Θα σας κρατάμε πλήρως ενημερωμένους και να αναβαθμισμένους ως προς αυτές τις διαδικασίες, καθώς θεωρούμε ότι αυτό είναι ίσως αυτή τη στιγμή η πιο σημαντική πληροφορία για να μοιραστούμε μαζί σας και δεν θέλουμε να αρνηθούμε αυτό το θέμα της δικαιοσύνης, μιλώντας μαζί σας σε καθημερινή βάση τόσο για πολλά άλλα θέματα. Ευχόμαστε για σας αυτή τη στιγμή να επικεντρωθείτε σε αυτές τις συλλήψεις και μόνο για τώρα να εγκαταλείψετε μερικά από τα άλλα καθήκοντά σας ως Εργάτες του Φωτός, όπως τη κοινή χρήση βίντεο με τα στοιχεία της παρουσίας μας, καθώς δεν θέλουμε ούτε για μια στιγμή να επιτρέψουμε αυτή η απίστευτη περίπτωση να περάσει απαρατήρητη από τους τόσους πολλούς συνανθρώπους σας.

Προς το παρόν, δεν έχουμε λάβει επιβεβαίωση ότι τα μεγάλα και ακόμα τα μικρά μέσα ενημερώσεως σας είναι πρόθυμα να συμμετάσχουν και να καλύψουν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα με τη δικαιοδοσία που έχουν σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό όμως θα αλλάξει... Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό.
Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για την κάλυψη αυτών των εκδηλώσεων είναι ο φόβος, καθώς απειλές έχουν επιβληθεί κατά των επικεφαλής τμημάτων και πολλών ανδρών και γυναικών που εργάζονται σε ορισμένα από τα μέσα ενημερώσεώς σας. Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να πούμε ότι προσφέρουμε επίσης προστασία στους άνδρες και στις γυναίκες που επιλέγουν να παραμείνουν σταθεροί και ψηλά στο πρόσωπο του φόβου και κάνουν αυτό που κατανοούν πλήρως όπως είναι σωστό, και τόσο πολύ απαραίτητο εδώ σε αυτόν τον κόσμο για να βοηθήσουν τους ανθρώπους και τον πλανήτη σας να απελευθερωθούν μια για πάντα από τη λαβή αυτών των τυραννικών καθεστώτων που έχουν καταπιέσει τους ανυπεράσπιστους για πάρα πολύ καιρό τώρα.

Παρακολουθούμε αυτές τις καταστάσεις και σας λέμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας προστατεύσουμε και να μην αφήσουμε τίποτα να σας βλάψει. Έχουμε πολύ δοκιμασμένες και προηγμένες μεθόδους ασφάλειας και προστασίας, και έχουμε εξαπολύσει ολόκληρα τάγματα να προστατεύουν τους άνδρες και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο από τα μέσα ενημέρωσής σας, και να σας προστατεύουν από κάθε κακό που ο καθένας επιθυμεί να σας προκαλέσει. Θα κάνουμε όλα όσα μπορούμε στην προσφορά αυτής της ασφάλειας και της προστασίας και σας λέμε ότι έχουμε και στο παρελθόν προσφέρει ακριβώς αυτό το είδος προστασίας για τα μέλη άλλων κόσμων σε παρόμοιες καταστάσεις και έχουμε πετύχει πλήρως στην προστασία όλων των εμπλεκόμενων σε πολλές διαφορετικές επιχειρήσεις. Εμείς δεν θα αφήσουμε πέτρα να μείνει χωρίς να λαξευτεί προκειμένου να σας βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο, αν επιλέξετε να κάνετε ό,τι είναι αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να γίνει για να επιτρέψει την ελευθερία να κυριαρχήσει και πάλι σε αυτόν τον κόσμο.

Είμαστε οι προστάτες σας, είμαστε οι φίλοι σας και είμαστε η οικογένειά σας στα ανώτερα επίπεδα, και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε την αγαπημένη μας οικογένειά.
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford