Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

27 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 27 Ιουλίου 2012 - Έφτασε η Ώρα να Αρχίσει το Πρώτο ΈργοΤοποθετώντας προβλήματα και δυσκολίες στον κόσμο σας προκαλείτε μια ταχύτερη εξέλιξη για μερικά από τα έργα που έχουμε προηγουμένως συζητήσει μαζί σας, αγαπημένοι μας. Σας έχουμε συγκαλέσει γιατί έχουμε αποφασίσει ότι αυτή τη στιγμή αρχίζουμε πολλά έργα μαζί σας, ένα κάθε φορά και με τον επείγοντα χαρακτήρα και τη σημασία τους. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε σήμερα είναι μια παρουσίαση των χεριών, αν θέλετε, από εκείνους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρώτο έργο μας το οποίο θα είναι η ενίσχυση και περαιτέρω οχύρωση των κυματοθραυστών για τις ακτές σας σε στρατηγικούς τομείς του κόσμου σας, εκεί όπου οι ακτές δεν προστατεύουν επαρκώς τις κοινότητες στην ενδοχώρα. Θα θέλαμε να σας δούμε να αφήνετε τα ονόματά σας κάτω από το μήνυμά μας σήμερα, εκεί που θα βρείτε αυτό το μήνυμα και θα το λάβουμε υπόψη μας δεόντως τα ονόματά σας, αν θα λάβετε υπόψη σας μια ασφαλή προοπτική και μια προσθήκη στην ομάδα μας που θα είναι θετική.


Αυτές είναι κυρίως οι δύο προϋποθέσεις, παρόλο που έχουμε συσσωρεύσει μια σύντομη λίστα με τα ονόματα εκείνων που αισθανόμαστε ότι δεν θα προτιμούσαν να συνεργαστούν αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι όσοι από εσάς είστε στον κατάλογο θα κατανοήσετε και θα βλέπετε επίσης ποιοί είναι οι λόγοι για αυτός είναι ένας τρόπος που θα αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα ομιλείτε στους άλλους μέσα από τις διαδικτυακές σας κοινότητες τις τελευταίες εβδομάδες, μήνες και χρόνια, από τότε που οι πολλές αυτές αλλαγές και τα μηνύματα μας έχετε συνειδητοποιήσει. Εμείς απλά πιστεύουμε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για όσους έχετε αντιμετωπίσει με αρνητικό τρόπο να εργάζεστε δίπλα-δίπλα μαζί σας και να μην έχετε δείξει την προθυμία και την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τους άλλους με καλοσύνη, με φροντίδα, με αγάπη, με δικαιοσύνη, με ευπρέπεια.

Για το καλό σας και για τη δυνατότητα των μελλοντικών σας απασχολήσεων με τον οργανισμό μας, προτείνουμε σε όλους εσάς οι οποίοι δεν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, ακόμη και εκείνοι που δεν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας να αντιμετωπίζετε καλύτερα τους γύρω σας, να ας μην είστε από αυτούς που περιλαμβάνονται στο έργο μας, να είστε απλώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας, καθώς υπάρχουν πολλά αρνητικά αποτελέσματα της συμπεριφοράς σας που ρέουν σαν ένας ανεξέλεγκτος ποταμός, καταστρέφοντας τον εαυτό σας και τους άλλους στο πέρασμά του. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να συμπεριφερόσαστε στους άλλους, παρά να τους χτυπάτε με τις ύβρεις σας, τις φορτισμένες απόψεις σας, την κούρασή σας, τις ονομαστικές κλήσεις σας, τις συκοφαντίες σας, τις αισχρολογίες, το μίσος σας, το θυμό σας, την απόλυσή σας, την μονόδρομη ρητορική σας ;

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι εμείς ως οργάνωση και ως άτομα, καθώς δεν σας κρίνουμε ή σας καταδικάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Εμείς απλά νιώθουμε την εργασία της εταιρικής σχέσης με κάποιους από εσάς αυτή τη στιγμή ότι δεν συμβάλλει στο κατάλληλο περιβάλλον εργασίας για τους αδελφούς και τις αδελφές σας στην ανθρώπινη οικογένειά σας καθώς και για την οικογενειακή μας, γιατί μετά από όλα, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες να εργαστείτε μαζί μας τις επόμενες ημέρες και σας προτείνουμε να προσέξετε τι λέτε σήμερα και να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε μεταξύ σας με διαφορετικό τρόπο, και να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την απευθείας σύνδεση με τα δίκτυα σας και εμείς θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε και ακόμα και να μειώνουμε τα ονόματα από τις λίστες μας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας σήμερα και για τη συνεργασία σας, αν αυτή είναι η συνεργασία που θέλετε να δανείζεστε σε αυτό το θέμα.

Θα θέλαμε να συζητήσουμε με όλους εσάς σήμερα, ποιες είναι οι προθέσεις μας, ποιο είναι το σχέδιό μας για να ενισχυθεί η ακτογραμμή σας γύρω από τις ακτές της Φλόριντας και κάτω, ή αυτό που αποκαλείτε «Νότια» Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ακόμη και μερικά άλλα μέρη του κόσμου σας. Για ορισμένες περιοχές μπορείτε να γνωρίζετε λίγα πράγματα ανάλογα με το από πού είστε, που είναι αυτές, φυσικά, και πόσο προχωρημένη είναι η εκπαίδευσή σας ως προς την γεωγραφία. Υπάρχουν παράκτιες ρυθμίσεις σε όλο τον κόσμο σας που προσφέρουν μικρή προστασία από καταιγίδες, τυφώνες, κύματα της θάλασσας και όλα τα σχετικά. Έχουμε παρακολουθήσει αυτές τις παράκτιες περιοχές για αρκετό καιρό τώρα και έχουμε καταλήξει σε μια κατάλληλη και συγκεκριμένη λίστα ως προς το ποιοι τομείς πρέπει να αισθανόμαστε το όφελος των παράκτιων έργων προστασίας με τη μορφή κατασκευών από «τούβλο κονιάματος», όπως λέτε, αν και δεν υπάρχουν τούβλα και κονίαμα δεν θα χρησιμοποιήσουμε, καθώς αυτό είναι μια αλληγορία. Τα δομικά υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι από γυαλί, δομές από κρυστάλλινη σφράγιση. Αυτές οι δομές μας είναι ισχυρές, οι δομές αυτές είναι ηχητικές, οι δομές αυτές είναι ελαφριές, αυτές οι δομές σηκώνονται ψηλά, μπορούν να τεντωθούν ευρέως και μπορούν να σκάψουν βαθιά μέσα στην άμμο του πυθμένα του βυθού σας.

Αυτές οι δομές μπορούν επίσης να γίνουν για να εμφανίζονται όμορφες. Οι δομές αυτές αντανακλούν στον ήλιο, λάμπουν στον ήλιο, φεγγοβολούν στον ήλιο, και οι παράκτιες περιοχές σας όχι μόνο θα βελτιώσουν την ασφάλεια τους και τη μορφή τους, αλλά και στην αισθητική εμφάνισή τους, καθώς αισθανόμαστε εκείνους από εσάς που ζουν στις ακτές σας, όσοι από εσάς που επισκέπτονται τις ακτές σας, ακόμα και όσοι από εσάς βλέπετε μόνο φωτογραφίες από τις ακτές σας, θα δείτε αυτές τις δομές ως όμορφες προσθήκες σε ήδη πανέμορφες παραλίες των ακτών σας. Το πώς κατασκευάζονται οι από γυαλί-κρυσταλλικές δομές είναι μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών μας, που είναι τοποθετημένες σε μεγάλα διαστημόπλοια μας. Εμείς θα πετάξουμε πάνω από τις παράκτιες περιοχές σας θα επιθεωρούμε το βάθος της θάλασσας το περίγραμμά τους, το βάθος τους, την πυκνότητα και τη σταθερότητα τους, τι γίνεται και πόσο βαθιά μπορούμε ή πρέπει να ενσωματώσουμε τους «τοίχους» αυτούς από γυαλί-κρύσταλλο, αν το θέλετε . Στη συνέχεια θα κατεβάσουμε χαμηλά το διαστημόπλοιο μας λίγο πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και θα αρχίσουμε να εγκαθιστούμε αυτές τις δομές με την απλή μετακίνηση μοχλών σε πίνακα ελέγχου. Αυτοί οι θαλάσσιοι τοίχοι θα κατέβουν από τα ύφαλα των πλοίων μας, που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για ακριβώς αυτόν τον σκοπό ! Οι κυματοθραύστες σας θα είναι ισχυροί και με ασφάλεια ενσωματωμένοι βαθιά στον υποκείμενο βυθό των παράκτιων ακτών σας.

Θα συνεχίσουμε αυτή τη μέθοδο των ακτών σας πολλά μίλια και γι’ αυτό θα χρειαστούμε αρκετές μέρες, και γι’ αυτό αισθανόμαστε την επείγουσα ανάγκη να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία μαζί σας σχεδόν αμέσως. Εμείς θα πούμε ότι θα είναι τουλάχιστον ένα ζευγάρι ημερών, ακόμα το πολύ δύο με τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε, αλλά σας λέμε να πάρετε κουράγιο σε αυτά που σας λέμε, γιατί εμείς θα πρέπει να αρχίσουμε αυτή η λειτουργία πολύ σύντομα γιατί πρέπει να γίνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε να δούμε πολλά ονόματα για τον εθελοντισμό σήμερα σε αυτή την τόσο πολύ σημαντική αποστολή και θα περιμένουμε, ώστε να συνεργαστούμε μαζί σας, με τους αδελφούς και τις αδελφές μας της ανθρώπινης οικογένειας μας. Θα είμαστε σε επαφή με όσους από εσάς πιστεύετε ότι θα είναι μια θετική προσθήκη για την ομάδα μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Παρακαλούμε μην σας αφορά υπερβολικά με το πώς εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή πως θα σας συναντήσουμε, καθώς εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό. Θα πρέπει να εξηγήσουμε σε όλους σας σε εύθετο χρόνο, αγαπημένοι μας, και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε αν δεν έχουν τελειοποιηθεί ακόμα οι τηλεπαθητικές ικανότητες σας. Δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να ανησυχείτε ότι μπορεί να έχετε χάσει ένα μήνυμα από εμάς, αν αισθάνεστε ότι θα είστε μια θετική προσθήκη για την ομάδα μας και το όνομά σας έχει δεόντως σημειωθεί σε ένα από αυτά τα μηνύματα, θα συναντηθούμε μαζί σας με τον έναν τρόπο ή τον άλλο. Αυτό θα γίνει. Να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στις μεθόδους μας, ακριβώς καθώς δεν έχουμε τίποτα άλλο από πίστη και την εμπιστοσύνη σε σας, αγαπητοί μου.

Μέχρι τη στιγμή που θα μιλήσουμε και πάλι, είμαστε τα αδέλφια και οι αδελφές σας από την οικογένειά σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, και περιμένουμε να συνεργαστούμε μαζί σας προσωπικά. Σας ευχαριστούμε

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford