Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

22 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 22 Ιουλίου 2012 - Το Έργο Κυματοθραύστης
Υπάρχουν βασικά ζητήματα στον κόσμο σας που πρέπει να επιλυθούν πριν ο λαός σας εισαχτεί στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του σύμπαντος, μέσω της ανάληψης σας, στα οποία βλέπουμε ότι διαπνέετε ομαλά και σύμφωνα με το προ-μελετημένο πρόγραμμα του σύμπαντος. Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με αυτά τα πολλά διαφορετικά σχέδια μαζί σας, για τις ημέρες που πλησιάζουν, δεδομένου ότι θεωρούμε αυτά τα ζητήματα ότι είναι πιεστικά και πρόκειται να τα παρακολουθήσετε σύντομα. Μερικά από τα έργα αυτά τα έχουμε συζητήσει μαζί σας, αλλά ποτέ με μεγάλες λεπτομέρειες, και σήμερα θα θέλαμε να ρίξουμε μια περαιτέρω ματιά στο τι ακριβώς μιλάμε σε σχέση με τις επιχειρήσεις αυτές.


Θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να επιλύσουμε τα ζήτημα των ακτογραμμών σας σε ορισμένους περιοχές που είναι ελαττωματικές και δεν προσφέρουν επαρκή προστασία σε περίπτωση που η στάθμη της θάλασσας μπορεί να ανέβει ακόμα και λίγα εκατοστά, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, μερικά πόδια. Αυτό δεν θα το κάνετε, καθώς η κατάλληλη προστασία για τις κοινότητες και τις πόλεις μοιάζει να είναι οι κυματοθραύστες που μπορούν να αντέξουν πολλά πόδια από τα κύματα της θάλασσας, καθώς όλοι οι πλανήτες μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τις δονήσεις και τη μετατόπιση των τεκτονικών πλακών από καιρό σε καιρό. Τα γεγονότα που έχουμε προβλέψει στο πολύ εγγύς μέλλον σας, μόλις λίγους μήνες μακριά, είναι γεγονότα που δεν είναι ιδιαίτερα πάνω και πέρα από τον κανόνα αυτό που βιώνουν πολλοί πλανήτες αρκετά τακτικά. Είσαστε αρκετά τυχεροί στην πρόσφατη ιστορία σας καθώς δεν έχετε βιώσει μεγάλα σεισμικά γεγονότα με οποιοδήποτε μέσο, ενώ οι τεκτονικές πλάκες σας έχουν αλλάξει, αλλά δεν μπορούν να αποκατασταθούν μόνο μερικά εκατοστά ή μερικά μέτρα στις πιο ακραίες κινήσεις τους.

Αυτό που προβλέπουμε για τους επόμενους μήνες είναι συγκριτικά πολύ πιο σοβαρό από την μετατόπιση, η οποία θα κινήσει τις τεκτονικές πλάκες σας πολύ περισσότερο από ό, τι έχουν μετακινηθεί στην πρόσφατη ιστορία σας. Τις βλέπουμε να μετατοπίζονται 10, 15, ή ακόμα και 20 ή περισσότερα πόδια, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν δονήσεις στην περιοχή από 8 έως 10 της κλίμακας Ρίχτερ, με αυτό τον τρόπο, το επίπεδο θα ανέβει κοντά και πέρα από 15 ή 16 αυτής της κλίμακας. Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι αυτοί οι σεισμοί σε σύγκριση με τους σεισμούς που έχετε συνηθίσει; οι σεισμοί που υπερβαίνουν σπάνια οκτώ ή εννέα στην κλίμακα Ρίχτερ σας; Μιλάμε μαζική ανακίνηση του εσωτερικού της Γης σας, αλλά δεν θέλουμε να σας ανησυχήσουμε ή να πεταχτείτε σε κατάσταση πανικού, γι 'αυτό είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε καλύτερα για να το ξεπεράσετε αυτό.

Μέσα από την εμπειρία της τεχνογνωσία μας, της σοφίας και την εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντέξετε τις δυνάμεις αυτών των σεισμικών δονήσεων της γης και να σας επιτραπεί να αντέξετε ακόμα και πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας σεισμικές δραστηριότητες. Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε είναι να οικοδομήσουμε μια πρώτη ομάδα των εθελοντών του κόσμου σας που επιθυμούν να μας βοηθήσουν σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο, μετά θα θέλαμε να αξιολογήσουμε περαιτέρω τις ακτές σας, αν και αυτό θα είναι ένα επιπρόσθετο έργο που το έχουμε κάνει χωρίς τη βοήθειά σας για αρκετό καιρό. Θα θέλαμε να πάρετε μια τελική αξιολόγηση του τι είναι αυτό που αισθανόμαστε ότι πρέπει να γίνει. Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε κτίρια κυματοθραύστες υψηλά και ισχυρά, βαθιά και ευρεία σε ορισμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο σας, όπου πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν κύματα της θάλασσας που θα οφείλεται σε αυτές τις δονήσεις της Γης που βλέπουμε ως αναπόφευκτες, αν και πάντα να έχετε κατά νου ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι πολύ ρευστά και οι προβλέψεις και προφητείες αλλάζουν αρκετά συχνά, ακόμη και καθ 'όλη τη διάρκεια της μόλις μιας ημέρας.

Εμείς δεν επιθυμούμε να αφήσετε τη φρουρά σας κάτω με κάθε τρόπο και πιστεύουμε ανταλλάσσοντας τις πληροφορίες μας σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα μαζί σας ότι θα πάρετε ένα «ελεύθερο πέρασμα», καθώς θα είσαστε και θα περιηγείστε το δρόμο σας μέσα από τα χρονοδιαγράμματα και γύρω από αυτά τα πιθανά σας πρόβλημα που θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρά σε ορισμένους τομείς. Σας ευχόμαστε, αντί να αντιμετωπίσετε αυτά τα πρόβλημα κατά μέτωπο να μην φοβάστε, να μη το βάλετε στα πόδια, να μην το αρνηθείτε, αλλά με την αποδοχή ως μια πολύ πραγματική δυνατότητα και τη λήψη των πολύ πραγματικών μέτρων, θα παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα, καθώς θα σταματήσετε να σκέφτεστε να εξεύρετε διαλυτές και πρακτικές λύσεις.

Λοιπόν, ποιες είναι μερικές από αυτές οι λύσεις; Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να προχωρήσετε με την αφαίρεση, μέσω της προσωρινής μετεγκατάστασης, σε ορισμένους πληθυσμούς από όλο τον κόσμο σας, που σήμερα κατοικούν σε περιοχές που πιστεύουμε ότι είναι λίγο πολύ επισφαλής όταν πρόκειται για την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Μερικές από αυτές τις περιοχές έχουν υποστεί ζημιές που οφείλονται στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας σε πολλές περιπτώσεις σε όλη την ιστορία σας, και δεν θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη σε αυτούς τους κατοίκους αν μερικές ίντσες ή περισσότερα πόδια ανέβει η στάθμη του νερού, θα παρουσιάσει μια πρόκληση πέρα από τις δυνατότητές τους για να ασχοληθούν με το θέμα . Μία από αυτές τις περιοχές είναι τα πεδινά της Βόρειας Ευρώπης, για τις οποίες πολλοί από εσάς που έχετε μελετήσει τη γεωγραφία στο σχολείο καταλαβαίνετε ότι οικοδομήθηκαν οικόπεδα που βρίσκεται κάτω από το τρέχουσα στάθμη της θάλασσας από τα περιβάλλοντα ύδατα. Δεν θα επηρεάζονταν με καμία άνοδο της στάθμης της θάλασσας για να καταστραφούν αυτά τα εδάφη, αν δεν ήταν σε ένα πολύ πολύπλοκο σύστημα αναχώματος που έχουν χτιστεί σε αυτήν την περιοχή. Αυτό το σύστημα αναχώματος ήταν πολύ επιτυχές όσον αφορά τη διατήρηση του νερού έξω από αυτήν την περιοχή, ακόμη και την άντληση νερού που θα ήταν σε αυτήν την περιοχή, καθιστώντας την κατάλληλη για κατοίκηση. Το πρόβλημα τώρα είναι αυτά τα αναχώματα που δεν πρόκειται να αντέξουν την άνοδο της στάθμης της θάλασσας που προβλέπονται σε αυτήν την περιοχή, θα θέλαμε να μεταφέρουμε τους πληθυσμούς αυτούς σε προσωρινή βάση, έως ότου εμείς θεωρούμε ότι αυτή η σεισμική δραστηριότητα που μπορείτε να περιμένετε υποχωρεί και περνά.

Έχουμε λάβει υπόψη ότι οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε με εσάς είναι πολύ δύσκολες για ορισμένους. Βλέπουμε πολλούς να αρνούνται αυτό, βλέπουμε πολλές ανακρίσεις στο κανάλι μας και αμφισβήτηση στα κίνητρά μας για την ανταλλαγή πληροφοριών μαζί σας. Αυτό για ένα διάστημα θα μας προβληματίσει, καθώς αισθανόμαστε ότι έχουμε χτίσει ένα ορισμένο επίπεδο εμπιστοσύνης μαζί σας και δεν αισθανόμαστε ότι θα είσαστε έτσι πέρα από τα επίπεδα του συστήματος των πεποιθήσεων σας, να περιμένετε κάποια άνοδο της στάθμης της θάλασσας λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, καθώς παρατηρείτε σε πολλούς από εσάς που μπορείτε να διαβάσετε στις εφημερίδες ή να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις και να δείτε τι έχετε οικοδομήσει με ραγδαίο αντιληπτό ρυθμό τα τελευταία χρόνια. Οποιοσδήποτε από εσάς μπορεί να ερευνήσει τα επίπεδα της σεισμικής δραστηριότητας στο διαδικτυακό σας κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά, και θα διαπιστώσετε ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί σε έκταση, σε συχνότητα και σε εντατική διάρκεια σε ένα πολύ αισθητό ρυθμό τα τελευταία χρόνια σε όλο τον πλανήτη σας.

Μέρος αυτής της σεισμικής δραστηριότητας έχει προκαλέσει ήδη άνοδο της στάθμης της θάλασσας που έχει πλήξει σοβαρά τις εσωτερικές περιοχές γύρω από το σημείο εστίασης αυτών των δονήσεων. Μια από αυτές τις περιοχές βρίσκεται στην Ιαπωνία και η άλλη στην περιοχή της Νότιας Ασίας, όπου είναι μια άλλη περιοχή που μας ανησυχεί και αισθανόμαστε ότι πρέπει να είναι μια ανησυχία και για εσάς. Αυτή η περιοχή στη Νότια Ασία έχει ήδη υποστεί μεγάλη ζημιά και απώλειες σε ζωές στην πρόσφατη ιστορία σας, και για να νιώσετε ότι τα μηνύματα μας θα είναι άλλο ένα περιστατικό που μπορεί να συμβεί, είναι ο φόβος της εκμετάλλευσης ή οι απόπειρες να σας ελέγξουν με κάθε τρόπο και να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν επιθυμείτε να κάνετε μέσα από το φόβο και τον εκφοβισμό, και αισθανόμαστε ότι αυτό είναι πέρα από τη λογική και θα είναι πολύ παράλογο και ως ένα μέρος, εντελώς άδικο, καθώς αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε κερδίσει αυτή τη διάκριση της ύπαρξης της αναξιοπιστίας. Σεβόμαστε και να κατανοούμε τις απόψεις του κάθε ατόμου και κάθε συλλογικότητας, καθώς κάθε απόφαση που παίρνετε θα σας τιμήσουμε. Εμείς μόνο να σας πούμε αυτή τη στιγμή ότι τα κίνητρά μας δεν είναι να έρθουμε εδώ για να παλέψουμε μαζί σας, έχουμε έρθει εδώ για να σας βοηθήσουμε, και όταν λέμε ότι αισθανόμαστε να σας βοηθήσουμε, και ότι θα ήταν απαραίτητο, να στηρίξετε τις ακτές σας, σε ορισμένες περιοχές στον κόσμο σας, θα περιμέναμε από εσάς τουλάχιστον να τιμήσετε την ακεραιότητα μας και να καταλάβετε ότι έχουμε τις τεχνολογίες που μας επιτρέπουν με μια ματιά, αν θέλετε, να δούμε στα μελλοντικά χρονοδιαγράμματα και να έχουμε αυτή την τεχνολογία που χρησιμοποιούμαι πολύ συχνά σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και σε πολλούς άλλους τομείς που αφορούν τον πλανήτη σας.

Με την αξιοποίηση αυτής της τεχνολογίας, έχουμε προβλέψει ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά σενάρια για τις επόμενες ημέρες σας, και ακριβώς τα ίδια, πολλά από αυτά τα σενάρια περιλαμβάνουν άνοδο της στάθμης της θάλασσας σε ορισμένα μέρη του κόσμου σας. Βλέπουμε τα δυνατά χρονοδιάγραμμα σας, όπου οι άνθρωποι σας θα βγουν αλώβητοι, να το πούμε έτσι, μέσα από τις επόμενες ημέρες, αλλά αυτά τα χρονοδιαγράμματα δεν είναι παρά ένα κλάσμα των χρονοδιαγραμμάτων που βλέπουμε μέσα από αυτά τις δυσκολίες με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Το καταλαβαίνετε αυτό; Έχετε κατανοήσει τους νόμους της τύχης και των πιθανοτήτων εδώ, άλλωστε γιατί να σας πούμε ότι είναι καλύτερα να αρχίσουμε μαζί σας τις εργασίες για την επισκευή και την ανοικοδόμηση και ακόμη να αρχίσουμε να χτίζουμε κυματοθραύστες ανθεκτικούς σε ορισμένες περιοχές γύρω από τον πλανήτη σας; Δεν αισθανόμαστε ότι αυτό που συζητάμε εδώ είναι μια θεωρία συνωμοσίας ή πέρα από τα όρια του συστήματος των πεποιθήσεων σας, καθώς σαν αυτή την περιοχή υπάρχουν πολλοί του κόσμου σας που θα πρέπει τουλάχιστον να είναι εξοικειωμένοι με την ύπαρξη των σεισμών και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας γύρω από τον πλανήτη σας, ακόμη πιο τακτικά σε όλη την πρόσφατη ιστορία σας, και ένα έξυπνο μάτι μπορεί να παρατηρήσει ότι αυτά τα σεισμικά γεγονότα αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, καθώς πλησιάζουν κοντά στο φινάλε της εμπειρίας σας μέσα από τη δυαδικότητα και τις χαμηλότερες διαστάσεις.

Ελπίζουμε ότι έχουμε κάνει σαφές τους εαυτούς μας σήμερα, και θα εξετάσουμε τα σχόλια κάτω από αυτό το μήνυμα σε όλες τις διαδικτυακές κοινότητες σας για να μετρήσουμε τις απαντήσεις σας στη συζήτησή μας για άλλη μια φορά σχετικά με αυτές τις δυνατότητες της ανόδου της στάθμης της θάλασσας. Και πάλι, τιμούμε και σεβόμαστε τις απόψεις σας ανά πάσα στιγμή, και σας παρακαλούμε να μην επιτρέψετε στα συναισθήματά μας να πείσουν τα συναισθήματά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Παρακαλώ σχολιάστε ανοιχτά και με ειλικρινά σχόλια πείτε μας πώς αισθάνεστε για τις προβλέψεις μας για τις ορισμένες αυτές περιοχές του κόσμου σας, που μπορεί να εμφανίσουν την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και για τις προσφορές μας για να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσουμε ήχο-κυματοθραύστες σε ορισμένα τμήματα του πλανήτη σας. Αυτό είναι όλο για σήμερα. Σας ευχαριστούμε πολύ αγαπημένοι μας για το χρόνο σας, και σας λέμε αισθανθήκαμε πολύ χαρά, όπως πάντα, που μιλήσαμε μαζί σας.

Είμαστε φίλοι σας, είμαστε οι σύμμαχοί σας, οι συμπαίκτες σας και οι αγαπημένοι σας από τις υψηλότερες σφαίρες της ύπαρξης. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford