Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

12 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 12 Ιουλίου 2012 - Παίζουμε για την ίδια ΟμάδαΜήπως κάποια επιστημονική μελέτη με υπο-σπόρους ανέπτυξε την πρόοδό σας με οποιονδήποτε τρόπο; Όχι, δεν το έκανε. Η επιστημονική μελέτη, έρευνα, εξέταση και ο πειραματισμός πάντα οδηγούν στη μεγαλύτερη κατανόηση της φύσης του εαυτού σας, του κόσμου, και ακόμη και πιο πέρα μέσα στο σύμπαν γύρω σας. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχουμε επίσης τη διεξαγωγή της έρευνας εδώ, στον κόσμο σας, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας προς εσάς και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το δρόμο σας, και μόλις τον βρείτε, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτό που τώρα θέλετε επάνω στον καθαρό – κρυστάλλινο καμβά που έχετε εκδηλώσει να ζωγραφίσετε το πορτραίτο με τα όνειρά σας . Δεν ήρθαμε εδώ για επιστημονική μελέτη, έρευνα ή ακόμα και την εξερεύνηση, καθώς δεν υπάρχει τίποτα που θα επιθυμούσαμε να μάθουμε που θα μας ωθούσε να συνεργαστούμε μαζί με εκατομμύρια άτομα από χιλιάδες και χιλιάδες κόσμους και άλλες συμμαχίες από όλο αυτό το σύμπαν για να ταξιδέψουμε όλη αυτή τη διαδρομή εδώ για τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας. Είμαστε στη διεξαγωγή αυτής της έρευνας και στις μελέτες αυτές, και κατά κάποιο τρόπο, σπάνια διεξάγουμε πειράματα εδώ, στον κόσμο σας, διότι αυτό είναι ευεργετικό για τους ανθρώπους, καθώς έχουμε για τους ανθρώπους σας, καλύτερους τρόπους για την εκπόνηση σε υψηλότερα πρότυπα, και ως εκ τούτου, η κατανόηση της ψυχικής σας και φυσιολογικής σας διαδικασίας είναι πολύ απαραίτητη για να μπορέσουμε να αρχίσουμε ακόμη και να συζητήσουμε τα σχέδια για την υλοποίηση των σχεδίων και των προγραμμάτων ώστε να σας βοηθήσουν καλύτερα και να αυξήσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας εδώ στον κόσμο σας.


Εμείς δεν λαμβάνουμε καμία από τις μελέτες μας, συμπεριφερόμενοι με ελαφρά τη καρδία. Όλα ξεκινούν και διενεργούνται μέσω των υψηλότερων προτύπων επιστημονικών, ιατρικών και ερευνητικών ομάδων μας. Δεν έχουμε έρθει εδώ με μια τυχαία χαλαρή ένωση των όντων από όλο αυτό το σύμπαν, καθώς αυτό δεν θα σας ωφελήσει, όπως και τις προσπάθειές μας εδώ. Αυτό που θα μας ωφελήσει, θα είστε εσείς σε μεγάλο βαθμό, που έχετε έρθει εδώ προετοιμασμένοι με ένα άριστα εκπαιδευμένο, εκλεπτυσμένο και μια έμπειρη ομάδα που έχει διαλεκτή κατά τη διάρκεια μιας μακράς και πολύ σχολαστικής διαδικασίας επιλογή, όπου μόνο τα καλύτερα, πιο καθαρά και πιο έμπειρα μυαλά και επιθυμίες έχουν επιλεγεί και προστέθηκαν στα ρόστερ μας. Δεν έμεινε πέτρα χωρίς να δουλευτεί και χιλιάδες πλανήτες που έχουν επιλεγεί για αυτή τη διαδικασία πρόσληψης, και είμαστε πολύ αισιόδοξοι που έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους, αφοσιωμένους και έμπειρα επαγγελματικά μυαλά οπουδήποτε σε αυτό, ή ίσως ακόμη και σε άλλα σύμπαντα.

Τα όντα που είναι εδώ σήμερα ως μέλη της ομάδας μας είναι με τα υψηλότερα προσόντα στους τομείς των εκπροσώπων τους από όλο αυτό το ολόκληρο σύμπαν, μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, θα διευκολύνουμε τους φόβους σας και την ανησυχία σας ότι θα είστε σε ειδικά χέρια, όταν πρόκειται για αυτά τα προγράμματα και τα έργα που θέλουμε να ξεκινήσουμε εδώ, στον κόσμο σας, ακόμη και τα σπάνια παραδείγματα, όταν διεξάγουμε έρευνες και μελέτες στο λαό σας. Αισθανόμαστε ότι η φυλή σας έχει επιλέξει να ανησυχεί και να ανησυχείτε για τόσα πολλά πράγματα, μερικά πραγματικά, μερικά φανταστικά, και μερικά παραφουσκωμένα και υποτιμημένα, και σας λέμε ότι αυτό είναι μια προσθήκη βάρους σας, σχετικά με τον εαυτό σας και με τις ικανότητές μας, ο επαγγελματισμός μας, η ακεραιότητα μας , ο σκοπός μας και τα επίπεδα της εμπειρίας μας δεν είναι σίγουρα ώστε να αξίζουν το χρόνο σας και την ενέργεια που δαπανάται σε τέτοιες σκέψεις. Εμείς λέμε να είστε σίγουροι για τις ικανότητές μας, να αισθάνεστε ασφαλείς στα ταλέντα και την εμπειρία μας, για τους ανθρώπους σας οι οποίοι είναι σε μια πολύ δίκαιη εταιρική σχέση με μια εξειδικευμένη ομάδα από αφοσιωμένους και έμπειρους, που γνωρίζουν τη φροντίδα και το είδος των ατόμων που είναι οι πιο ταλαντούχοι και οι πιο υψηλά αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους από τους ατομικούς τους πλανήτες. Νιώθετε τώρα λίγο πιο άνετα που ακούσατε αυτό από εμάς σήμερα;

Έχουμε ανιχνεύσει μέσω των υπηρεσιών μας από την παρακολούθηση περιοχών ελεύθερης πρόσβασης σας στο διαδίκτυο των κοινοτήτων σας, όπου υπήρξαν μερικοί από εσάς, που έχετε εκφράσει την ανησυχία σας και το φόβος σας, κάνοντας αναφορά στην έρευνά μας που πραγματοποιούμε εδώ, και κάποιοι από εσάς έχετε πάρει αυτό με λάθος τρόπο και έχετε ψευδώς οδηγηθεί με κάποιο τρόπο να πιστεύετε ότι ο σκοπός της αποστολής μας εδώ είναι η πραγματοποίηση της έρευνας και του πειραματισμού. Όπως ακριβώς έχουμε καταστήσει σαφές, αυτό δεν είναι βεβαίως η απόλυτη περίπτωση. Ως μέρος των προσπαθειών μας εδώ κάποια έρευνα πρέπει να διεξαχθεί για να καταλάβετε καλύτερα, να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο σας, να μάθετε τι είναι αυτά εδώ τα προβλήματα και να βρειτε εφικτές, λογικές, επαρκείς και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα αυτά. Καταλαβαίνετε καλύτερα, αγαπητοί μου, ότι η έρευνα και οι μελέτες μας είναι απλώς μια μικρή πτυχή της ευρύτερης εικόνας που είναι η αποστολή μας εδώ να βοηθήσετε με την εμπειρία σας τον κόσμο σας, τι είναι αυτό που συλλογικά και ατομικά θα επιλέξετε να ζήσετε, και αν είναι για εσάς οι αναβαθμίσεις της κοινωνίας των πολιτών και των συστημάτων σας μέσα από αυτά τα προγράμματα, μπορούμε να σας προσφέρουμε, τότε αυτό που είναι αυτό που λαμβάνετε, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Μπορείτε να το ονομάσετε πυροβολισμούς. Είναι ο κόσμος σας και το έχουμε αυτό πάντα σεβαστή και θα το σεβόμαστε πάντα αυτό, όπως έχουμε και το δικό μας κόσμο και εμείς αναμένουμε από τους άλλους να σέβονται τα όρια μας και τα δικαιώματά μας.

Ανυπομονούμε, ώστε να προχωρήσουμε με αυτά τα έργα που έχουμε μιλήσει μαζί σας γι’ αυτά από καιρό σε καιρό. Η ημέρα αυτή πλησιάζει πλέον πολύ γρήγορα, όταν ο αγωνιστικός χώρος θα πρέπει να απαλλαγεί από επαρκή αριθμό των μελών της σκοτεινής κλίκας και τα τσιράκια της ποινικής κλίκας σας. Το παιχνίδι έχει ήδη κλίσει σε μεγάλο βαθμό σε μια γωνία που ευνοεί την ομάδα μας μαζί με εσάς, τους ανθρώπους της Γης. Τώρα αισθανόμαστε πολύ σίγουροι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με τα σχέδιά μας για ραντεβού με τον αριθμό των ανθρώπων σας που έχουν επιλεγεί μέσα από ένα από τα προγράμματά μας, καθώς παρακολουθούμε τις διαδικτυακές συζητήσεις σας που έχουν δημοσιευτεί από όλους σας στο Internet, και εμείς συγκεντρώσαμε έναν κατάλογο των μελών του κόσμου σας που αισθανόμαστε ότι θα είναι άνετη η εργασία μαζί τους και οι οποίοι θα αισθάνονται ασφαλείς με την εργασία. Θεωρούμε ότι θα κάνουν μια θετική προσθήκη στις κοινές ομάδες μας να αρχίσουν τα πρώτα έργα που θα σπάσουν το έδαφος , αν θέλετε, και θα αρχίσουν να οδηγούν σωστά το πλοίο που είναι ο κόσμος σας, ώστε μεγαλοπρεπώς να επιπλέει στη θάλασσα του διαστήματος.

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, δυσκολία ή ζημιά που μπορεί να γίνει στον κόσμο σας, που δεν θα μπορούμε να το ξεπεράσουμε, να ακυρώσουμε ή να εξαλείψουμε. Μπορούμε να το κάνουμε όσο δουλεύουμε μαζί. Εάν συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωριστά, κάθε άλλο δεν βλέπουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των πολλών, ή και καθόλου, από τα έργα αυτά. Αισθανόμαστε ότι δεν διαθέτετε τα εργαλεία ή τις γνώσεις σε ορισμένα επιστημονικά πεδία για να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες μόνοι σας, και εμείς επίσης δεν πρόκειται και δεν μπορούμε ούτε καν σε ορισμένες περιπτώσεις να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα που θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα εδώ στον κόσμο σας, αν δεν εργαζόμαστε μαζί σας, για αυτό είναι ο πλανήτης σας, και μόνο από τα χέρια σας μπορούν αυτά τα κατορθώματα και πρέπει να επιτευχθούν, γι 'αυτό οι άνθρωποι σας θα μάθουν από αυτή την εμπειρία, αν δεν την αποκαταστήσουν με ζημιές που είναι εν μέρει υπεύθυνοι για την πρόκληση.

Θυμηθείτε, η αιώνια ζωή είναι ένα ταξίδι που μας φέρνει όλους μέσα από τις εμπειρίες που μπορούμε και δεν μαθαίνουμε από αυτές. Αυτό είναι αυτό που διαδραματίζετε εδώ στον κόσμο σας. Σε εσάς τους ανθρώπους της Γης, σας δίδετε μια απίστευτα ευλογημένη ευκαιρία να μάθετε τόσα πολλά και να αυξήσετε τόσο πολύ πέρα από τα σημερινά επίπεδα της κατανόησης σε τόσες πολλές διαφορετικές περιοχές, εξωτερικά από τον εαυτό σας και τον κόσμο σας, ακόμη και στο εσωτερικό σας, καθώς όλοι μαθαίνετε τόσα πολλά μαθήματα και αυξάνετε την προσωπική σας κατανόηση, και αυξάνετε την κατανόηση των αιμοφόρων ανθρώπων σας, σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Θα θέλαμε να σας δούμε να συγκεντρώνετε το πλήρες δυναμικό των πάντων, αυτή τη μοναδική ευκαιρία που παρουσιάζετε, και δεν θέλουμε να ξεφύγετε από τα όρια σας και να πάρετε οτιδήποτε από αυτή την εμπειρία σας φόρτο εργασίας στην ανάληψη σας, που σίγουρα μπορείτε να συμπληρώσετε μόνοι σας. Υπάρχουν πάρα πολλοί από εσάς που μέσω των ερευνών μας ο λαός σας, έχει καταλήξει στα συμπεράσματα, ότι ένα μεγάλο μέρος είστε πρόθυμοι ακόμα και πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί μας σε αυτά τα πολλά έργα και σίγουρα δεν απομακρύνετε αυτές τις ευκαιρίες όταν κάποιος από εσάς μπορεί να ολοκληρώσει αυτά τα καθήκοντα με τη χρήση του προσωπικού μας.

Εμείς, φυσικά, θα είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής σας, να σας διδάξουμε τη σωστή λειτουργία και χρήση των τεχνολογιών μας και έχουμε ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία σας θα είναι πολύ γρήγοροι αρχάριοι και η νοημοσύνη σας θα είναι συχνά πολύ πέρα από τα όρια του τι κάποιοι από εσάς αισθάνεστε ότι κατέχετε. Θεωρούμε τους ανθρώπους σας ότι είναι μία φυλή όντων πολύ έξυπνη, και αν δεν ήταν κάτω από τις ακατάπαυστες προσπάθειες αυτής της εγκληματικής κλίκας, που είχε καλυμμένο τον κόσμο σας στο σκοτάδι, την καταπίεση και την ύφεση για τόσους πολλούς αιώνες, ίσως και οι υπηρεσίες μας εδώ να μην ήταν καν ωφέλιμες για σας, καθώς μπορεί να είχατε ήδη επιτύχει όλες τις εξελίξεις από μόνοι σας, γι’ αυτά που έχουμε έρθει εδώ για να σας προσφέρουμε. Θα μάθετε πολύ σύντομα πόσο είστε σε θέση να τα πετύχετε και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε ακριβώς τι είσαστε ικανοί να πετύχετε, καθώς, και εμείς θα μάθουμε από κοινού ως μια ομάδα τι μπορούμε να επιτύχουμε. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι πρόκειται να εκπλήξουμε ο ένας τον άλλον, όταν δουλεύουμε μαζί, και θα ανακαλύψουμε ότι ο ουρανός δεν είναι καν το όριο όταν δουλεύουμε μαζί ως ομάδα και θέτουμε ως στόχο να ολοκληρωθεί οποιοσδήποτε στόχος ή η εργασία εδώ στον κόσμο σας.

Εμφανίστε την πίστη σας τώρα που μας εμπιστεύεστε, ότι είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί μας και θα δείτε ότι τα κίνητρά μας και σκοπός μας εδώ προέρχονται από την υψηλότερη ακεραιότητα της αγάπης για την υπηρεσία προς τον Δημιουργό μας και σε εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας . Δείξτε μας ότι νοιάζεστε αρκετά για τον πλανήτη σας και τους συνανθρώπους σας, κάνοντας ό, τι μπορείτε για να ξεπεράσετε ορισμένους από τα φόβους που μπορεί να βιώνετε αυτή τη στιγμή. Δείξτε μας ότι μπορείτε να βρείτε τρόπους για να διαχειριστείτε σωστά αυτούς τους φόβους και τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα σας, για τους εδώ εξωγήινους, τα διαστημόπλοια, την επικοινωνία και τα έργα που θα ξεκινήσουν από κοινού τη στιγμή που θα επανενωθούμε ο ένας με τον άλλον σε μια ευτυχή συγκέντρωση. Αυτό είναι ένα εμπόδιο που υπάρχει σε όσους από εσάς δεν έχουν ακόμη βρει τρόπο να το ξεπεράσουν. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ξεπεράσετε αυτούς τους άδικους φόβους για εμάς, τους ξένους, από εκείνους που μας αντιλαμβάνονται λανθασμένα ως ξένους σε εσάς.

Δεν είμαστε ξένοι για εσάς. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου όντα στο σύμπαν που είναι παράξενα σε εσάς, καθώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και διασυνδεδεμένοι και είμαστε όλοι ένα μέρος μιας καλά λαδωμένης μηχανής που μέσω αυτής συγχαίρει ο ένας τον άλλον για τις δεξιότητες, τα ταλέντα μας, τις εμπειρίες, τις γνώσεις και η σοφία που τρέχει και λειτουργεί ομαλά, και φέρνει τη χαρά, την αφθονία, την αγάπη, ομοψυχία και την υπέροχη εμπειρία για κάθε ον, που είναι ένα μέρος αυτής της μεγάλης μηχανικής μηχάνημα που είναι αυτό το όμορφο και άρτια λειτουργικό σύμπαν. Βοηθήστε μας να κρατήσουμε αυτή τη μηχανή καλά λαδωμένη και απόλυτα συντονισμένη. Ξεπεράστε τους φόβους σας για εμάς, από εκείνους που δεν μπορείτε να θυμηθείτε και για τους οποίους μπορεί να τους αισθάνεστε ξένιους στο σπίτι σας, και ας προχωρήσουμε με το έργο που πρέπει να κάνουμε μαζί για να φέρουμε στον κόσμο σας τις αλλαγές και τις εξελίξεις που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη συνεχή ανάπτυξη σας και την καρποφορία τους, με όλες τις ελπίδες και τα όνειρα του λαού σας που μέσα από τόσες πολλές ζωές των προκλήσεων, τους αγώνες, τις δυσκολίες και τις απογοητεύσεις έχετε κερδίσει και αξίζετε κάτι πολύ περισσότερο, κάτι πολύ καλύτερο, πιο ευημερούσα, πιο όμορφη, πιο καθαρή, πιο ενθαρρυντική, πιο ευχάριστη, πιο αξέχαστη ζωή. Αυτή η ημέρα έχει έρθει. Επιτρέψτε να υπάρξει. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθείτε άνετα με την παρουσία μας, καθώς θέλουμε να αισθανόμαστε ευπρόσδεκτοι από εσάς, την οικογένειά μας, μετά από όλα αυτά.

Είμαστε συμπαίκτες σας εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί σας, με τους αδελφούς και τις αδελφές μας του πλανήτη Γη. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford