Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

30 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 30 Ιουλίου 2012 - Ο Χρόνος ΚατακτήθηκεΜε αρμονία θα ανέλθουμε στις οποιεσδήποτε προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, καθώς εμείς μαζί ξεκινήσαμε την ανανέωση των δεσμών μας, τους δεσμούς μας, τις σχέσεις μας, την αγάπη μας και τις υπηρεσίες ο ένας με τον άλλον, σε αυτό το σύμπαν και με το Δημιουργό μας, το Δημιουργός όλων των πραγμάτων που απολαμβάνουμε, που αγαπάμε, που λατρεύουμε, που φυλάσσουμε μέσα στις αναμνήσεις μας που μας έφεραν την ευτυχία, την ευχαρίστηση και τον ακόμα και τον πόνο που μερικές φορές μας έφεραν, όπως όλοι μας, οι εμπειρίες μας έχουν φέρει πιο κοντά στην ενότητα με όλα σε αυτό το σύμπαν, πιο κοντά τον έναν στον άλλο , πιο κοντά στο ανώτερο εαυτό μας και πιο κοντά στον Δημιουργό μας, όπου ξεκίνησε όλο αυτό για μας για να το απολαύσουμε, να μάθουμε, να αναπτυχθούμε, να βιώσουμε την ύπαρξη, τη εμπειρία της ζωής εδώ στο υπέροχο σύμπαν του.


Είναι καιρός να αρχίσουμε τώρα μαζί τα επόμενα βήματα στο ταξίδι μας, τα βήματα που θα σας φέρουν σε ένα ολοκαίνουργιο κόσμο, ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν, για εσάς, αφήνοντας πίσω όλα όσα έχετε έρθει να γνωρίσετε ως την πραγματικότητά σας, γιατί τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για σας τη στιγμή που θα βγείτε από την πόρτα τις προσεχές μέρες, τις ημέρες που πλησιάζουν πολύ γρήγορα για σας, καθώς ο χρόνος επιταχύνεται. Μπορείτε να αισθανθείτε αυτό, αγαπητοί μου; Μπορείτε να νιώθετε ότι ο χρόνος καταρρέει από μόνος του, ότι καθίσταται ανίσχυρος εις βάρος σας και τη θέλησή σας; Ο χρόνος εξαφανίζεται, εξατμίζεται, εξαφανίζεται και πολύ σύντομα για σας δεν θα έχει σημασία πλέον καθώς ο χρόνος θα έχει εξαντληθεί, αν θέλετε, και θα βρείτε τον εαυτό σας να εμφανίζετε περισσότερο από μία «διαχρονική» κατάσταση της ύπαρξης. Αυτό είναι που προσβλέπουμε για εσάς, και σας προτείνουμε να μην μετράτε τα λεπτά, τις ημέρες και τις ώρες, μέχρι όλα αυτά να ξεκινήσουν για εσάς, καθώς όταν κάνετε αυτό που ο χρόνος σας ενδυναμώνει, δίνοντας δύναμη στο χρόνο, δίνετε δύναμη στο πεδίο του χρόνου δίνετε πάνω σας. Δίνοντας σωστά το δικαίωμα αυτό στο χρόνο τον οποίο φυσικά δεν διαθέτετε, για την ώρα δεν είναι κυβερνήτης, δεν είναι ένας χάρακας, ένας βασιλιάς, ένας Θεός, ο Δημιουργός. Ο χρόνος είναι μια αφηρημένη έννοια, αλλά, μια πτυχή, ένα προϊόν δικό σας και της δικής μας δημιουργίας.

Εμείς, τα όντα που κατοικούμε σε αυτό το υπέροχο σύμπαν που δημιούργησε το χρόνο έτσι ώστε να μπορούσαμε να πειραματιστούμε με αυτόν, για την καλύτερη εμπειρία και να κατανοήσουμε το σύμπαν μας, τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι όλο που ο χρόνος είναι. Ο χρόνος δεν είναι κάτι περισσότερο από αυτό, αλλά δεν είναι επίσης λιγότερο από αυτό. Λέμε να μην κάνετε το χρόνο περισσότερο από ό, τι είναι. Μην πιστέψετε ούτε στιγμή ότι δεν μπορείτε να κατακτήσετε το χρόνο, για την ώρα τον έχετε ήδη κατακτήσει, όπως τον έχουμε δημιουργήσει και ποτέ δεν έχουμε μια δεδομένη στιγμή καμία εξουσία πάνω μας με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς αυτό δεν ήταν ποτέ μέρος του ονείρου και του οράματος μας για τη συγκεκριμένη δημιουργία . Απελευθερώνοντας τα δεσμά του χρόνου θα είναι απίστευτα απελευθερωτικό για εσάς, για εσάς δεν θα είναι η εποχή που θα κάνετε αυτή τη στιγμή, δεν είστε κουρασμένοι όπως μπορεί να είστε αυτή τη στιγμή, δεν θα έχετε ορισμένες προθεσμίες που θα αγωνίζεστε να συναντήσετε, αν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν υπολείμματα που απέμειναν από αυτά που έχετε έρθει να γνωρίσετε το χρόνο, θέλουμε να είμαστε σαφείς σε αυτό.

Δεν είναι σαν να αποφοιτείτε από ένα πλήρες κενό, όπου δεν υπάρχουν πράγματα για να κάνετε και ο χρόνος και ο τόπος για να τα κάνετε, αυτό είναι σίγουρο. Πάντα θα υπάρχει χρόνος, ημερομηνίες και τόποι να ταξιδέψετε τα οποία θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα για να φτάσετε εκεί. Εμείς δεν επιθυμούμε να μην μας καταλάβετε, όταν λέμε ότι ο χρόνος θα αλλάξει για σας, καθώς ο χρόνος θα εξακολουθεί να υπάρχει απλώς οι κανόνες, οι παράμετροι, οι νόμοι που διέπουν το χρόνο θα αλλάξουν για εσάς. Το καταλαβαίνετε αυτό, αγαπητοί μου; Καταλαβαίνετε ότι πάντα θα υπάρχουν ορισμένες πτυχές του χρόνου, ορισμένες εξουσίες του χρόνου, ορισμένοι νόμοι του χρόνου, ορισμένες περιπτώσεις του χρόνου. Ο χρόνος θα εξακολουθεί να υπάρχει πάντα η ιδέα του τι είναι, είναι ακριβώς η ίδια η έννοια που θα βιώσετε με την μεταμόρφωσή σας καθώς θα βγείτε από τις χαμηλότερες διαστάσεις και εισαχθείτε στις υψηλότερες από πάνω σας, αν θέλετε, αν και οι διαστάσεις δεν είναι στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη, είτε είναι περισσότερο η μία μέσα στην άλλη, αν θα μπορούσατε να το φανταστείτε με αυτόν τον τρόπο.

Θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας τι θα κάνετε με το μεγάλο μέρος του χρόνου σας, μόλις βγείτε από τις ζωές που έχετε αναπτυχθεί και γνωρίζετε τόσο καλά. Ένα νέο ξεκίνημα για πολλούς από εσάς μπορεί να είναι μάλλον ένα ξάφνιασμα κατά κάποιο τρόπο, ελαφρώς σοκαριστικό θα μπορούμε να πούμε ακόμα και για κάποιους από εσάς, καθώς τελειώνετε με τους παλαιούς τρόπους και αρχίζετε νέους τρόπους, αυτό είναι πάντα μια πρόκληση που θα πρέπει να την λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Αγαπητοί μου, ευχόμαστε σε εκείνους από εσάς, που παρακολουθείτε τα μηνύματα μας να σκεφτείτε πώς θα χειριστείτε τον αποχαιρετισμό όλων αυτών που έχετε συνηθίσει. Θα είστε σε θέση να κάνετε αυτή τη μετάβαση ομαλά, ή να αντιμετωπίσετε κάποιες ανωμαλίες στον κόσμο σας, και να δυσκολευτείτε να απελευθερωθείτε τόσο πολύ από το γνώριμο; Θα είμαστε εκεί για σας, προσφέροντας καθοδήγηση και τις συμβουλές μας για όσους από εσάς βρουν αυτή τη μετάβαση λίγο δύσκολη ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από τη βοήθεια εκείνων που την έχουν βιώσει από πριν ακριβώς αυτό που εσείς είστε έτοιμοι να βιώσετε και όχι για μία φορά, αλλά πολλές φορές ακόμα από πριν.

Αν και αυτό θα είναι μια λαμπρή εμπειρία για εσάς, μια συναρπαστική εμπειρία, μια περιπετειώδες και διασκεδαστική εμπειρία, θα είναι επίσης κάτι νέο, παράξενο και μυστηριώδης και μερικές φορές δύσκολη εμπειρία για πολλούς από εσάς. Σας ευχόμαστε το καλύτερο που μπορείτε να προετοιμαστείτε για αυτό που θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για εσάς. Δεν θα είναι μια λεπτή αλλαγή με οποιοδήποτε μέσο, καθώς πολλά από αυτά που έχουν αναπτυχθεί για να γνωρίζετε, ο κανόνας θα διαλυθεί, ανοίγοντας το δρόμο για πολλά νέα πράγματα που δεν θα έχουν καθόλου ή θα έχουν πολύ μικρή μνήμη. Βλέπετε πώς αυτό σίγουρα μπορεί να είναι ένα πιο ήπιο σοκ για μερικούς; Σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε αυτό και θέλουμε όσο καλύτερα μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτό που μπορεί να είναι μια εμπειρία αναστάτωσης και να σας επιτραπεί να προχωρήσετε σε μια νέα ζωή όσο πιο ομαλά και η άρτια, είναι δυνατόν.

Για να το κάνετε αυτό, θεωρούμε ότι είναι καλύτερο για να σας περιγράψουμε λίγο με τι θα σας έμοιαζε όταν βγείτε από αυτή την πραγματικότητα, ένα νέο, διαφορετικό, ένα ανώτερο, ένα πιο ελεύθερο, κάτι πιο συναρπαστικό και περιπετειώδης. Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να απορρίψετε είναι οι περιορισμοί που σας έχουν τεθεί εδώ σε αυτή τη διάσταση, που ονομάζετε σήμερα το σπίτι σας. Υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα επάνω σας. Τα χρήματα, η ηλικία, η υγεία, το φύλο των διακρίσεων, οι γεωγραφικές εκτιμήσεις, οι θέσεις εργασίας σας, οι οικογένειές σας. Αυτοί είναι όλοι οι περιορισμοί, τα δεσμά θα μπορούσατε ακόμη να πείτε, αν και καταλαβαίνουμε πόσο αγαπάτε τις οικογένειές σας, πόσο αγαπήσετε την περιοχή στην οποία ζείτε, δεν είναι αυτό που εννοούμε. Αυτό που εννοούμε είναι να έχετε δεσμούς με αυτούς τους τομείς της ζωής σας, δεσμούς που δεν μπορείτε εύκολα να κόψετε, επιτρέποντάς σας να περιφέρεστε ελεύθερα οπουδήποτε είναι αυτά που θα θέλατε να πάτε και να κάνετε. Αυτή είναι μία πτυχή της ζωής σας που σίγουρα θα αλλάξει για εσάς, ως τη στιγμή που θα βγείτε στις υψηλότερες σφαίρες που δεν θα έχετε δεσμούς και που δεν θα μπορείτε να τους αφαιρέσετε, ώστε να σας επιτραπεί να ανέβετε οπουδήποτε και παντού όπου είναι αυτό που θα θέλατε να είστε, να δείτε, να βιώσετε.

Ναι, είναι αλήθεια, ότι έχετε τις οικογένειες σε αυτή την πλευρά, καθώς σας αγαπούν πολύ, αλλά δεν έχετε τις οικογένειες με την έννοια ότι θα πρέπει να εργάζεστε καθημερινά για να τους στηρίξετε ή να μείνετε στο σπίτι για να τους βοηθήσετε να ανέβουν, ή σε συνδυασμό και των δύο, αυτό όμως δεν αποτελεί μέρος της νέας πραγματικότητας σας. Πολλοί από εσάς θα βρείτε στον εαυτό σας νέα επαγγέλματα, αυτό είναι αλήθεια, αλλά θα έχετε αρκετό χρόνο, την ελευθερία και τους πόρους για να ταξιδέψετε οπουδήποτε είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε, χωρίς εσείς να είστε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που απαιτεί τόσα πολλά από τη ζωή σας, όπως συμβαίνει σήμερα.

Αυτά είναι μερικά από τα ζητήματα θα θέλαμε να σκεφτούμε σήμερα, για το αν και πολλοί το θεωρούν ευλογία να είναι σε θέση να κόψουν τους δεσμούς με κάποια από αυτά τα πράγματα που έχουμε συζητήσει, μπορεί να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι θα υπάρξουν και πολλοί από εσάς που θα βρείτε, να αφήσουν να προχωρήσουν από όλα αυτά τα πράγματα ή κάποια από αυτά τα πράγματα σαν μια μεγάλη πρόκληση, δεδομένου ότι δεν έχουν γνωρίσει ποτέ την αληθινή ελευθερία από αυτές τις πτυχές της ζωής τους που έχουν ζητήσει τόσο πολύ από τον χρόνο, την ενέργεια τους, την εστίαση και τους πόρους τους. Θέλουμε απλά να σκεφτείτε αυτό σήμερα, και να σκεφτείτε πώς θα αισθάνεστε και πώς θα χειριστείτε αυτά συναισθηματικά, όταν οι δεσμοί με όλα αυτά που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να σας κρατούν πιεσμένους κάτω από σήμερα, βιώνοντας τι είναι αυτό που επιθυμείτε να γνωρίσετε και να ταξιδεύετε όπου θέλετε, τα ταξίδια θα λυθούν για σας για πάντα. Παρακαλώ σκεφτείτε αυτό σήμερα και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας, για το αν η ελευθερία είναι μια χαρούμενη ευλογία και δώρο, η αληθινή ελευθερία που μπορεί επίσης να είναι αρκετά δύσκολη για κάποιους, όταν αυτό το δώρο ανοίγεται για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, ή ίσως ακόμη και η πρώτη φορά.

Είμαστε τα ελεύθερα αδέλφια σας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Σας αγαπούμε όλους, αγαπημένοι μας.


Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford