Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

6 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 6 Ιουλίου 2012 - Ανυψώστε τη Δονητική σας Συχνότητα


Από τα μέρη και τους κόσμους που ερχόμαστε μέσα σε αυτό το Σύμπαν δεν είναι μόνο μια μεγάλη απόσταση από αυτόν τον πλανήτη, αλλά σε πολλές περιπτώσεις η απόσταση δεν είναι το μόνο εμπόδιο για να ταξιδέψετε σε αυτό που ονομάζουμε σπίτι. Υπάρχουν και άλλες διαφορές στις θέσεις μερικών από τα μέρη, που τα μέλη της οργάνωσης μας αποκαλούν σπίτι τους. Υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις σε όλο αυτό το Σύμπαν, και κάθε διαστατική σφαίρα απαιτεί από τους κατοίκους της ένα συγκεκριμένο μέτρο γνώσης, σοφίας, κατανόησης και εμπειρίας ώστε να μπορεί ένα ον να αυξηθεί στη δονητική συχνότητα του εν λόγω βασιλείου.


Εμείς, που είμαστε οι φίλοι σας και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας, έχουμε ταξιδέψει εδώ από μια υψηλότερη διάσταση. Εμείς, σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε ταξιδέψει μέσα από τις διάφορες διαστάσεις ώστε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη βοήθειά μας εδώ, στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή των μεγάλων αλλαγών και ευκαιριών. Μέσα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθειών ενέργειας και πόρων, έχουμε περάσει μέσω διαστασιακών στρωμάτων για να φθάσουμε κάτω στο κατώφλι των χαμηλών διαστάσεων, του σπιτιού σας. Αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, τους ανθρώπους της Γης, είναι να βρείτε έναν τρόπο να ανυψώσετε τον εαυτό σας σε ένα κατάλληλο φάσμα συχνοτήτων όπου θα μπορούμε σε ένα σημείο να συναντηθούμε μεταξύ μας για την επανένωση μας, και η οποία θα μας επιτρέψει να αρχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για τα πολλά έργα που είναι αναγκαία για να προχωρήσει ο κόσμος σας στα πρότυπα της Γαλαξιακής Κοινωνίας.

Μαζί μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή μπροστά μας και να τη κατακτήσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε τη στιγμή που θα συνδυάζουμε τη θέλησή μας, τους πόρους και τις δυνάμεις μας για την δημιουργία και την εκδήλωση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό...Χρειαζόμαστε μόνο τη βοήθειά σας σε αυτό το θέμα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα σας μιλάμε σήμερα σχετικά με αυτό, επισημαίνοντας μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τα επίπεδα της συχνότητα σας σε ένα επίπεδο που θα μας επιτρέψει να προεκτείνουμε το χέρι και να σας τραβήξουμε προς τα επάνω πέρα από το τρισδιάστατο ανώτατο όριο που σήμερα βρίσκεται πάνω σας, να το πούμε έτσι. Ζητάμε από όλους εσάς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα της συνάντησης των δύο διαστάσεων μας να απομακρύνετε ό,τι σας αγκυστρώνει κάτω σε μια χαμηλότερη δονητική ύπαρξη. Αποφύγετε τις συμπεριφορές, τις συνήθειες, τις τάσεις, τα συμφέροντα, τα χόμπι και τη σπατάλη χρόνου που σας βαραίνουν κάτω σαν πέτρες δεμένες γύρω σας.

Προτείνουμε σε σας να κάνετε μια κατάσταση με τα πράγματα στη ζωή σας που υποψιάζεστε ότι μπορεί να προσθέτουν βάρος αυτές οι πέτρες, και κρατήστε σημειώσεις για το τι μπορείτε να κάνετε ώστε να απαλλαγείτε από αυτές τις πέτρες, επιτρέποντας στη φυσική πλευστότητα σας να αυξηθεί μέσα από τα βάθη και να ξεσπάσει πέρα από αυτό το τρισδιάστατο χώρο που πολλοί από εσάς αποκαλούσαν σπίτι τους για πολύ καιρό τώρα, και που αισθάνονται μέσα τους ότι είναι καιρός για κάτι άλλο. Τι είναι αυτό που σας δένει κάτω; Ποιές είναι μερικές από τις συνήθειες που ξέρετε βαθιά μέσα σας πως δεν εξυπηρετούν πλέον το ανώτερο καλό και το σκοπό σας; Ποιές είναι αυτές οι σκέψεις που είναι αρνητικές στη φύση τους και που συνεχώς περνούν από το μυαλό σας σαν ένα τρένο κρατώντας ένα καθημερινό δρομολόγιο; Τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να εκτροχιάσετε το τρένο και να το σταματήσετε να περάσει μέσα απ 'τη συνείδησή σας αύριο; Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις που θα προτιμούσαμε να δούμε περισσότερους από εσάς να σας ψυχαγωγούν. Θα προτείναμε να ξοδεύετε όλο και περισσότερο χρόνο να σκέφτεστε πολύ πιο θετικά αποτελέσματα στα προβλήματα σας, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις σας, αντί να απασχολείστε με αρνητικές προοπτικές ή με τα αποτελέσματα αυτών των εμπειριών. Αισθανόμαστε ότι αυτή η απλή αλλαγή στο σχέδιο του παιχνιδιού σας θα βοηθούσε πολλούς από εσάς να αυξήσετε καταπληκτικά τους κραδασμούς σας σχεδόν αμέσως για πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Θα προτείνουμε επίσης σε πολλούς από σας να αποκόψετε, σε πολλές περιπτώσεις εντελώς, ορισμένα τρόφιμα και ποτά που δρουν ως δηλητήρια και τοξίνες στη συχνότητα δόνησης σας. Αυτά τα τρόφιμα και τα ποτά, που κυρίως σας προτείνουμε να αποφύγετε έχουν μια υπερβολική δέσμευση με συντηρητικά και γλυκαντικές ουσίες και άλλα συστατικά που προκαλούν πολύ αρνητικές επιπτώσεις στο φυσικό σκάφος σας. Υπάρχουν τόσα πολλά συστατικά και συντηρητικά στα τρόφιμα και τα ποτά σας, που ενεργούν ως ενάντια φάρμακα για την αναλήψεως, και σας λέμε ότι πολλά από αυτά τα συστατικά έχουν επίτηδες σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και τοποθετηθεί στην τροφή σας από αυτά τα δόλια και πονηρά μυαλά της εγκληματικής σας κλίκας τα οποία θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη για αυτές τις δράσεις, καθώς δεν υπάρχουν εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον σας, που δεν θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη σας.

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε, ακολουθώντας τις συμβουλές μας σε αυτόν τον τομέα. Μειώστε την ποσότητα των τροφίμων που περιέχουν μεγάλη ποσότητα επιβλαβών συντηρητικών και πρόσθετων που δεν είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί μια υγιεινή διατροφή. Υπάρχουν πολλές αποθηκευμένες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πρόσθετα σε απευθείας σύνδεση σε όλο το δίκτυό σας, και σας προτείνουμε, αν ήδη δεν τα γνωρίζετε ποιά πρόσθετα και συντηρητικά, είναι επιβλαβή για σας, να κάνετε κάποια έρευνα. Αισθανόμαστε ότι σε μόλις λίγα λεπτά μπορείτε να συγκεντρώσετε μια επαρκή λίστα με τα συστατικά που πρέπει να αποφύγετε την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε το απόθεμα για την επισιτιστική σας προμήθεια.

Αισθανόμαστε ότι μόνο με αυτή την απλή αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμά σας, τα φυσικά σας σώματα θα αποκομίσουν άμεσα οφέλη και μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειές σας. Θα θέλαμε να δούμε ένα αριθμό από εσάς να μοιράζεστε τη σοφία σας σχετικά με την καλύτερη διατροφή και τις επιβλαβείς επιπτώσεις ορισμένων από αυτά τα πρόσθετα σε όλη τη διαδικτυακή σας κοινότητα, και μπορούμε να σας προτείνουμε επίσης να μοιραστείτε ό,τι έχετε μάθει σήμερα σχετικά με το πόσα από αυτά τα συστατικά μειώνουν την δονητική συχνότητα του φυσικού σας σώματος και ενεργήσουν έτσι ώστε να εμποδίσουν την ανάληψή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εάν δεν κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές στη διατροφή σας. Δεν θέλουμε να σας εκφοβίσουμε ή να ενσταλάξουμε φόβο ή ανησυχία ή αδικαιολόγητη ανησυχία σε κανέναν. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε, καθώς ο φόβος δεν θα σας επιτρέψει να ευημερήσετε στις μεγαλύτερες δυνατότητες σας, όμως, θεωρούμε ότι αυτός είναι σίγουρα ένας τομέας μεγάλης σημασίας, και παρ' όλο που υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να παρουσιάσουν ένα ορισμένο επίπεδο φόβου μαθαίνοντας ότι υπάρχουν επιβλαβή συστατικά που προστίθενται στην προσφορά των τροφίμων σας, θεωρούμε ότι η πλειοψηφία από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις έχετε ήδη κατανοήσει πλήρως αυτό και πιστεύουμε επίσης πως πολλοί από εσάς έχουν ήδη λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να καθαρίσουν τη διατροφή τους από αυτά τα επιβλαβή πρόσθετα.

Θα παρακολουθούμε εκείνους του κόσμου σας οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να μας βοηθήσουν με αυτούς τους τύπους των μελετών σε αυτούς τους τομείς, και περιμένουμε να δούμε τη βελτίωση και την αύξηση στις συχνότητες δόνησης αυτών των όντων, όταν θα κάνουν αλλαγές στη διατροφή τους. Προτείνουμε σε εσάς να μαγειρεύετε και να προετοιμάζετε όσο το δυνατόν πιο φρέσκα τρόφιμα, και να παρέχετε στα σπίτια σας λιγότερα προσυσκευασμένα τρόφιμα που έχουν πολλά συστατικά για να τα διατηρήσουν, καθώς πολλά από αυτά τα συντηρητικά είναι πολύ επιζήμια και καταστροφικά για τον ανθρώπινο οργανισμό σας. Προτείνουμε επίσης σε σας την αποφυγή ορισμένων τύπων τεχνητών γλυκαντικών ουσιών καθώς και το αλκοόλ, τον καπνό, και όλα τα άλλα ψυχοτρόπα φάρμακα, ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις ορισμένα συνταγογραφημένα φάρμακα, γιατί πολλά έχουν πολύ βλαβερές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό και σίγουρα ενεργούν για τη μείωση της δονητικής συχνότητας.

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που δεν θα ήθελαν να μας ακούσουν να μιλάμε για το ποιά πιστεύουμε ότι είναι τα οφέλη από τον αποκλεισμό της χρήσης των ψυχοτρόπων ουσιών για εκείνους του κόσμου σας. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε ένα ισχυρό εθισμό-σχέση με αυτά τα φάρμακα, και δεν έχουμε έρθει εδώ για να σας πούμε πώς να ζήσετε τη ζωή σας. Επίσης δεν έχουμε έρθει εδώ για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια σας, αν θέλετε. Όταν σας λέμε ότι η χρήση φαρμάκων αλλάζουν το μυαλό σας, και τον επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο και πως πιστεύουμε ότι θα ήταν καλύτερο αν μετριάσετε αυτή τη συνήθεια, τάση ή αναψυχή από τη ζωή σας, μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια με τεράστιες ποσότητες δεδομένων που συλλέγονται όχι μόνο από αυτόν τον κόσμο, αλλά και από πολλούς κόσμους σε όλο αυτό το Σύμπαν, καθώς ο πλανήτης σας δεν είναι ο μόνος πλανήτης που έχει επενδύσει στη χρήση των ουσιών που αλλάζουν το μυαλό.

Υπάρχουν πολλοί κόσμοι και πολλά είδη από όντα που έχουν με τη μία ή την άλλη μορφή βιώσει και εξακολουθούν να βιώνουν τη χρήση αυτών των τύπων ουσιών για πολλούς και διάφορους λόγους, και μερικοί από τους λόγους αυτούς είναι οι ίδιοι λόγοι που πολλοί από εσάς συμμετέχετε σε αυτή τη χρήση. Εμείς μόνο θα σας προτείνουμε να περιορίσετε τη χρήση αυτών των ουσιών, καθώς εμείς θεωρούμε ότι αυτή η περίοδος στη ζωή σας δεν είναι ώρα για αυτά τα είδη των πειραμάτων και εμπειριών, αλλά ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απασχοληθείτε και να δώσετε μέρος της ενέργειας και της προσοχή σας στις μεγάλες αλλαγές, που δεν είναι μόνο δυνατές στον κόσμο σας, αλλά είναι δυνατές μέσα σας και που θα σας επιτρέψουν το δώρο ενός κλειδιού που θα ξεκλειδώσει μια εντελώς νέα πραγματικότητα για εσάς.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, δεν είναι αυτό μια άξια αιτία για να ρίξετε μια εξεταστική ματιά στα ναρκωτικά αναψυχής ή ακόμα και στη χρήση των συνταγογραφημένων φαρμάκων σας, και να κάνετε μια προσπάθεια να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές που θα δείτε μια πιο θετική έκβαση για εσάς; Αυτό είναι το μόνο που σας προτείνουμε. Δεν σας παραγγέλνουμε ή σας λέμε τι να κάνετε, καθώς δεν έχουμε το δικαίωμα αυτό και δεν θέλουμε να έχουμε αυτό το δικαίωμα, γιατί αυτό δεν είναι στα ενδιαφέροντά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το υψηλότερο καλό σας, και κάνουμε μόνο προτάσεις που πιστεύουμε ότι αν ακολουθήσετε θα σας οδηγήσουν σε αυτό και στον ανώτερο εαυτό σας που υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις, μόλις ένα βήμα παραπάνω και μακριά από την τρέχουσα κατάσταση σας. Θέλουμε όσοι από εσάς αισθάνονται την έμπνευση ή τα κίνητρα με κάποιο τρόπο από τη συζήτησή μας σήμερα, να κάνετε μια προσπάθεια να πράξετε τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν να βελτιώσετε στη ζωή σας και με πιο ευχάριστες εμπειρίες ενός υψηλότερου επιπέδου στο μέλλον σας.

Είμαστε οι ανωτέρων επιπέδων ομόλογοί σας, και έχουμε ταξιδέψει εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας ωθήσουμε μέχρι εκεί που σήμερα ονομάζουμε σπίτι.
Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford