Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

28 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 28 Ιουλίου 2012 - Εξερευνητές του Χρόνου


Αυτό το νέφος που έχει δημιουργήσει την καταστροφή και το χάος, την κατάθλιψη, τον αγώνα, τις δυσκολίες, τις ασθένειες, τις ανίατες ασθένειες, την στέρηση, την φτώχεια, την εγκληματικότητα και η σύγχυση, αυτό τώρα για πρώτη φορά για πολλούς αιώνες εξατμίζετε μακριά από τον ουρανό πάνω από τα κεφάλια σας, επιτρέποντας να εμφανίζεται ο γαλάζιος ουρανός και ο ήλιος σας να λάμψει λαμπρά, θερμαίνοντας όλους τους ανθρώπους της Γης σας. Οραματιζόμαστε να δούμε τον ξάστερο ουρανό σας να έρθει για πολύ καιρό, να έρθει για πάντα, για άλλη μια φορά ο κόσμος σας να είναι καθαρός από αυτά τα αρνητικά όντα, και δεν θα είναι πλέον η βροχή στην παρέλαση σας, όσο εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός δεν έχουμε τίποτα να πούμε γι 'αυτό . Οι υπηρεσίες παρακολούθησης μας ανιχνεύουν τις συλλήψεις τώρα και προχωρούν με ένα πολύ σταθερό ρυθμό, με πολύ ταχύ ρυθμό, και αυτό μας ευχαριστεί πάρα πολύ, καθώς αυτό που περιμένουμε από την άλλη πλευρά αυτής της διαδικασίας ήταν αυτό απαιτείται να γίνει και που πράγματι το θέλαμε για πού καιρό. Θα είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε τις οικογένειές μας, στις οικογένειές σας.


Αυτό θα είναι μια οικογενειακή επανένωση των επικών διαστάσεων, καθώς πολλοί από σας έχετε πολλούς συγγενείς και δεσμούς με τις εντεταλμένες οικογένειες σας, τις οργανώσεις, τις συμμαχίες των κόσμων εδώ, πέρα από τα όρια της πραγματικότητας της τρίτης διάστασης σας. Έχουμε πάντα ένα μέρος της ζωής σας και όλες τις φυσικές σας ζωές. Εμείς ποτέ δεν υπήρξαμε εκτός από εσάς, ποτέ, ούτε για μια στιγμή, αλλά η επανασύνδεση σας με τη σάρκα, όπως λέτε, θα είναι μια ευκαιρία για μας τόσο χαρούμενη, πέρα από τις λέξεις της περιγραφής. Θα είναι μια επιστροφή στην πατρίδα σας και θα είναι μια επιστροφή στην πατρίδα μας με κάποιο τρόπο, καθώς το σπίτι μας για ένα μεγάλο διάστημα έχει αδειάσει, από τότε που βγήκατε από την πόρτα πολλούς αιώνες πριν, για να ξεκινήσετε το μακρύ ταξίδι σας μακριά από την οικογένειά σας και αυτό που γνωρίζετε ως πραγματικότητά σας.

Αυτό ήταν ένα θαρραλέο και τολμηρό βήμα που σας έβγαλε στην μπροστινή πόρτα σας, ενώ δεν γνωρίζατε τι θα ήταν αυτό που θα βιώνατε . Δεν γνωρίζατε πού είναι εκεί που πηγαίνατε, δεν γνωρίζατε ποιους επρόκειτο εκεί να συναντήσετε, αν επρόκειτο να πολεμήσετε, αν επρόκειτο να αγαπήσετε. Εσείς δεν ξέρετε πότε ότι επρόκειτο να πεθάνετε φαινομενικά, και ποτέ δεν ξέρατε πότε επρόκειτο να είναι ο χρόνος που θα αναγεννηθείτε μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα και πως θα ξεκινούσατε ένα άλλο περίεργο, αλλά πάντα υπέροχο ταξίδι στο φυσικό και πάλι. Αυτού του είδους οι εκπλήξεις δεν θα ήταν ένα μέρος του μέλλοντος για πολλούς από εσάς ποτέ ξανά, εκτός αν αυτό είναι ό, τι επιθυμείτε, για πολλούς από εσάς που έχετε φθάσει στο σημείο να «αποφοιτήσετε», και μετά την αποφοίτησή σας θα είχατε την επιλογή είτε αν θέλατε να επανέλθετε και πάλι με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν θα ήταν απαραίτητο για την πρόοδο σας, την εξέλιξή σας, την εκπαίδευσή σας, την βελτίωση και την ενίσχυση της ύπαρξής σας, πολλοί από εσάς έχετε δείξει ότι έχετε μάθει όλα αυτά που ώστε να είστε από ένα κόσμο από τη φυσική σφαίρα όπου είναι πλέον καιρός για σας να πάρετε ό, τι είναι αυτό που έχετε μάθει και να το φέρετε στο σπίτι μαζί σας και να αρχίσετε την αποσυσκευασία σας εδώ με την οικογένειά σας που σας έχει χάσει για τόσο πολύ καιρό. Καλώς ήρθατε στο σπίτι.

Βλέποντας σας πάλι ποια μορφή κατέχετε σήμερα αυτή τη στιγμή, είναι μια χαρά για μας σε τόσα πολλά επίπεδα. Με κάποιο τρόπο, θα χάσετε τις τρυφερές μνήμες που σας καθοδήγησαν και με την δική σας καθοδήγηση, παρόλο που πάντα δεν γνωρίζατε δεν θα μπορούσε ποτέ να σας συμβεί κανένα κακό ώστε συνεχώς να ανησυχείτε. Ήμασταν, όπως λέτε, οι γονείς και εσείς είσαστε τα νευρικά παιδιά, απερίσκεπτα και επικίνδυνα με τους τρόπους σας, με την ανάληψη του ρίσκου σας, στην καταστροφική φύση και τα τυχερά παιχνίδια σας. Σας παρακολουθήσαμε καθώς περπατούσατε με κίνδυνο, σε ορισμένα που γνωρίζατε ότι πρέπει να σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα της επιλογής που κάνατε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς γνωρίζοντας ότι στο τέλος θα ήταν όλα εντάξει, γιατί πάντα γνωρίζαμε ότι θα τα υποστείτε κατά κάποιο τρόπο, έστω και προσωρινά τις συνέπειες των ενεργειών και τις επιλογών σας.

Είχαμε έντονη την επιθυμία συχνά και είμαστε σε θέση να παρέμβουμε γύρω σας και να σας δώσουμε μια ώθηση προς την άλλη κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν επιτρεπόταν από την συμφωνία μας μαζί σας αγαπητοί μας, θέλαμε εσείς να κάνετε τα περισσότερα για τον εαυτό σας και σας ζητούσαμε να έχετε πλήρη ελευθερία όλων των επιλογών που θα κάνατε και τις διαδρομές που θέλετε να ταξιδέψετε, έστω και αν αυτά τα μονοπάτια θα οδηγούσαν σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο δρόμο. Πέρα από αυτά θα ήταν ευχάριστα , αλλά θα αισθανόμαστε και μια ανακούφιση που θα είμαστε σε θέση να σας αγκαλιάσουμε με τη σάρκα και πάλι καθώς δεν θα χρειαζόταν να ανησυχείτε τόσο για το ποια θα είναι η ημέρα θα σας φέρει και θα παρακολουθείτε ένα άλλο τρισδιάστατο δράμα που θα σας περιβάλει και θα σας γυρίζει γύρω από το τα νύχια μιας λαίλαπας του πόνου και της σύγχυσης, με πρόβλημα, αναταραχές, καταστροφές και τη λύπες, αν και ξέραμε ότι θα πρέπει να απελευθερωθείτε από αυτούς τους καταρρακτώδεις ανέμους, και για άλλη μια φορά θα περπατήσετε ελεύθεροι κάτω από μια άλλη πορεία της επιλογής σας.

Είμαστε τόσο ευτυχής που έρχεστε στο σπίτι και έχουμε πολλές ιστορίες να μοιραστούμε μαζί σας ακριβώς καθώς είμαστε πολύ πρόθυμοι να καθίσουμε και να ακούσουμε τις ιστορίες από τις περιπέτειας και τον ενθουσιασμό από το ταξίδι σας μέσα από τα τοπία της ζούγκλας της τρίτης διάστασης σας. Θα έχουμε όλο το χρόνο στον κόσμο να μοιραστούμε αυτές τις ιστορίες μεταξύ μας, καθώς ο χρόνος είναι αιώνιος εδώ στη δική μας πλευρά του πέπλου. Μπορεί να το έχετε ξεχάσει αυτό, καθώς έχει περάσει τόσος πολύς καιρός. Ο χρόνος εδώ δεν κινείτε όπως κινείται σε εσάς αυτή τη στιγμή αγαπητοί μου, εδώ από την πλευρά μας ο χρόνος για εμάς είναι φίλος μας, είναι ο συμπατριώτης μας, είναι ο σύμμαχός μας, είναι ένα εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, για την παιδεία μας, για τη διασκέδαση μας, τον ενθουσιασμό και τις περιπέτειές μας και μάλιστα σε ορισμένες μορφές για το μυστήριο, καθώς έχουμε την απόλυτη πολυτέλεια και την ευχαρίστηση να είμαστε σε θέση να περιστρεφόμαστε σαν μια ρόδα του χρόνου, και όπου θα μπορούσαμε να σταματούμε να ταξιδεύουμε σε αυτό το χρονικό σημείο πίσω μας ή μπροστά από μας, αν θέλετε, αν και ο χρόνος είναι στην πραγματικότητα ούτε πίσω μας ούτε μπροστά μας, αλλά είναι κάπου μέσα μας, και αυτό θα το καταλάβετε πολύ σαφέστερα μόλις ο χρόνος δεν είναι πλέον τυλιγμένο γύρω σας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο σαν τις κυλιόμενες σκάλες ή ένα ασανσέρ για μια βόλτα για να φθάσουμε υψηλότερα, ή πιέζοντας ένα κουμπί προς τα κάτω να διερευνούμε ότι μας παρουσιάζετε, και όταν η πόρτα ανοίγει μπορούμε να βγούμε σε έναν κόσμο μυστηρίου με όλες τις έκπληξης, τις προκλήσεις , τη διασκέδαση, τον ενθουσιασμό, την φρεσκάδα, για να εξερευνήσουμε το νέο κόσμο, για όσο καιρό θα θέλαμε πριν να κουραστούμε και να επιθυμήσουμε να εξερευνήσουμε ένα νέο κόσμο. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ταξιδιώτες του χρόνου, εξερευνητές του χρόνου, γιατί στην πραγματικότητα αυτό θα ήταν ένας κατάλληλος τίτλος για εμάς και αυτό είναι σίγουρα ένας κατάλληλος τίτλος για σας αγαπητοί μου, γιατί έχετε αποτολμήσει μέσα στο χρόνο με έναν τρόπο, και καθώς θα έχετε εξέλθει από μία πραγματικότητα και θα αρχίσετε μια άλλη με έναν εντελώς διαφορετικό χρόνο κατασκευής. Θα έχετε αφήσει έναν κόσμο όπου ο χρόνος ελέγχεται επαρκώς και πλήρως κατανοητό, σε έναν κόσμο όπου είναι ο χρόνος ελέγχει και σας ρυθμίζει, ακόμα και μέχρι σήμερα κορυφαία επιστημονικά μυαλά σας δεν είναι σε θέση να αποδομήσουν εντελώς το χρόνο και να τον ελέγξουν , ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιηθούν ως χρήσιμο εργαλείο.

Πολλοί από εσάς τις επόμενες ημέρες να εισέλθετε σε αυτή την πύλη του χρόνου και πάλι, θα εμφανιστείτε στην άλλη πλευρά από την τρέχουσα χωρίς περιορισμούς του χρόνου σας και τον έλεγχό του. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, θα μπορείτε και πάλι να είστε ταξιδιώτες του χρόνου εξερευνώντας ένα ακόμη μονοπάτι που θα είναι νέο σε σας, καθώς οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε προηγούμενες μνήμες του ταξιδιού με αυτόν τον τρόπο. Αυτή θα είναι μια συναρπαστική περιπέτεια για σας αγαπητοί μου, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα είστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε τον χάρτη για το μονοπάτι που θα σας καθοδηγήσει το τι θα είναι για σας σε μία αχαρτογράφητη έρημο τις επόμενες ημέρες. Πολλοί από εσάς είναι τώρα πλήρως σε αυτή τη στιγμή προετοιμασμένοι για αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, αλλά δεδομένου ότι τόσοι πολλοί από εσάς έχετε έρθει εδώ μαζί το μόνο κατάλληλο είναι να περιμένετε και τους άλλους για να φύγετε μαζί. Είναι δίκαιο ότι αυτό αγαπητοί μου. Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς καταλαβαίνετε αυτό και θα δείξετε όλη την υπομονή που απαιτείται για να περιμένετε τους συνταξιδιώτες του χρόνου σας, καθώς δεν είναι πολλά βήματα πίσω σας και όλοι θα φτάσετε στην πόρτα της νέας περιπέτειας σας μόνο όταν οι μεγάλοι δείχτες του συμπαντικού ρολογιού αρχίσουν να γυρίζουν το διακόπτη και θα ανοίξουν την νέα πόρτα για εσάς, αλλά στη γνωστή πραγματικότητα. Εμείς, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας, θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε σε αυτήν την πλευρά της πόρτας σας και θα σας βοηθήσουμε να αποσυμπιεστείτε.

Είμαστε η οικογένεια σας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του φωτός, περιμένοντας την επιστροφή σας από το κουρασμένο ταξίδια σας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford