Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

25 Ιουλίου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 25 Ιουλίου 2012 - Ενισχύστε τις Ακτές σαςΕίμαστε οι μεταφορείς, είμαστε οι συμπαντικοί δονητές σε μέγεθος και σε πεδίο εφαρμογής. Ερχόμαστε σε κόσμους που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τη βοήθεια μας με μεγάλες ιδέες στο μυαλό μας, μεγάλα σχέδια, με μεγάλα όνειρα και μεγάλες ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο με εκείνους που έχουν έρθει με τις προσφορές βοήθειας μας. Έχουμε έρθει στον κόσμο σας με ένα όραμα για ένα λαμπρό νέο ξεκίνημα για όλους εσάς και επίσης, για τον πλανήτη μητέρα σας. Αυτό που έχουμε σχεδιάσει για εσάς είναι κάτι τόσο εντυπωσιακό, τόσο όμορφο, τόσο τεράστιο που θα πάρει πράγματι κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί, αλλά ακόμη και στα πρώιμα στάδια του, όλα τα σχέδια που έχουμε για εσάς αισθανόμαστε ότι θα αποκομίσετε τουλάχιστον μερικά οφέλη από την παρουσία μας εδώ και την προθυμία μας να σας προσφέρουμε τη βοήθειά μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας, τις τεχνολογίες και τη σοφία μας.


Πολλοί από εσάς με τα μάτια που βλέπετε κοιτάξτε γύρω σας και δείτε ένα κόσμο που έχει χτυπήσει σίγουρα μια νεκρή στάση τέλος, με τα μάτια σας βλέπετε οράματα, που έχουν σαφήνεια, θα βλέπετε τι οι άλλοι δεν βλέπουν, για κάποιους άλλους τι δεν μπορούν να δουν, κάποιοι άλλοι που δεν θα δουν γιατί δεν έχουν ακόμη προετοιμαστεί να δουν, βλέπετε; Δεν έχει ο καθένας φτάσει στο ίδιο επίπεδο της εξέλιξης, όπως ορισμένοι από τους άλλους. Αυτό είναι όλο. Αυτό δεν είναι ένας πόλεμος μεταξύ εκείνων που αφυπνίστηκαν, και εκείνων που είναι μισό-αφυπνισμένοι και όλους εκείνους κάπου στο ενδιάμεσο. Είστε όλοι φίλοι, γείτονες και συγγενείς. Είστε όλοι μαζί σε αυτό, και είσαστε όλοι σε αυτό μαζί για πολύ- πολύ καιρό. Αν καταλαβαίνατε για πόσο καιρό πολλοί από εσάς ήταν πράγματι γείτονες, συγγενείς και φίλοι σε όλο αυτό το μεγάλο διάστημα, αυτό θα σας φαινόταν ένα πολύ απομονωμένο, σκοτεινό και επικίνδυνο ταξίδι, αισθανόμαστε ότι όλοι θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλο λίγο διαφορετικά, καλύτερα από ό, τι κάποιοι από εσάς φρόντιζαν τους άλλους αυτή τη στιγμή.

Δεν θα ήθελα να πω ότι όλοι σας θα μπορούσατε να κάνετε μαζί αυτή τη θεραπεία, κάθε άλλο λίγο καλύτερα, καθώς κάποιοι από εσάς θα δείξουν στους άλλους ευγένεια και σεβασμό, αγάπη, κατανόηση, υπομονή, ανεκτικότητα, μια αίσθηση του χιούμορ, της δικαιοσύνης, της τιμιότητας, της φιλανθρωπίας , του ελέους και της συγχώρεσης πολύ συχνά, αυτό ζεσταίνει τις καρδιές μας, και αυτή είναι η ώρα, που έχουμε έρθει να επισκεφθούμε τον κόσμο σας και να σας προσφέρουμε τα δώρα που διαθέτουμε. Είναι επειδή όσοι από εσάς έχουν μάθει να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με αυτούς τους τρόπους όπως εμείς, μαζί με άλλες Γαλαξιακές εντολές, είμαστε εδώ χτυπώντας την πόρτα σας με δώρα λουλούδια, και τα μεγάλα προσωπικά μας χαμόγελα. Έχουμε έρθει εδώ με τους φίλους μας και την οικογένεια, τα παιδιά μας και επίσης με τα κατοικίδια ζώα. Έχουμε έρθει εδώ με όλη την οικογένειά μας.

Δεν είμαστε εδώ μόνο ως επιστήμονες, επιθεωρητές, ερευνητές και εργαζόμενοι στις κατασκευές, όχι, όχι, καθόλου. Είμαστε εδώ, όπως είμαστε, εκπρόσωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλους τους τρόπους ζωής, από όλους τους τομείς και τα πεδία, και όταν μας γνωρίσετε και θα συναντηθείτε με εκπροσώπους από όλες τις διαφορετικές περιοχές πολλών διαφορετικών κόσμων μας. Μπορείτε να καταλάβετε αυτό; Βλέπετε ότι δεν θα πρέπει να ψάχνετε για ένα κόμμα αναζήτησης, ή για εξερευνητές, ή μισθοφόρους, ή ιεραπόστολους, ή «αστροναύτες»; Θα συναντήσετε τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους φίλους μας, ακόμη και τα κατοικίδια ζώα μας, τα οποία θα ενωθούν με τα κατοικίδια ζώα σας και να μάθουν να παίζουν μαζί τους. Αυτά είναι μερικά από τα όνειρα που έχουμε για το νέο κόσμο σας και ελπίζουμε ότι θα διαθέτετε κάποιο από τα ίδια όνειρα, όπως και εμείς, και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνετε ή παρ’ ότι δεν θα το κάνετε καθόλου εμείς μιλάμε μαζί σας σήμερα.

Αυτό που θα θέλαμε να ξεκινήσετε προκαταρκτικά είναι ορισμένα από τα μεγάλα έργα μας που έχουμε επιστρατεύσει και να αρχίσετε να γκρεμίζετε όπως το ντόμινο στις όχι και τόσο πολύ μακρινές μέρες. Έχουμε συζητήσει μαζί σας αυτό που βλέπουμε ως μια δύσκολη κατάσταση, που πρόκειται για την άνοδο της στάθμης της θάλασσας που πιστεύουμε ότι θα είναι μια πιθανή εμπειρία τουλάχιστον σε κάποιο επίπεδο, λίγους μήνες πριν από τώρα. Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα « χέρια στο κατάστρωμα», με πολύ εθελοντισμό για αυτό το πολύ σημαντικό έργο που θα δούμε προς όφελος και την προστασία για πολλά χωριά, πόλεις, ακόμη και σε μερικές πόλεις σε όλο τον κόσμο σας, τις ακτές που προστατεύονται από τις πλημύρες των κυμάτων της θάλασσας, ποτέ να μην ήταν πιο ισχυρές ώστε να μην μπορούν να υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο την πραγματική δραστηριότητα από τα ψηλά κύματα που πιστεύουμε ότι ο πλανήτης σας πρέπει να αντιμετωπίσει καθώς θα βγαίνετε από μια πραγματικότητα και θα αρχίζετε μια νέα. Αυτό δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να το φανταστεί κανείς, έτσι δεν είναι αγαπητοί μου;

Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ο πλανήτης σας είναι στα πρόθυρα των τελευταίων ημερών του δυαδικού του αγώνα και είναι πολύ ενθουσιασμένος και πρόθυμος να τιναχθεί από τα όρια αυτής της χαμηλότερης διάστασης, και από αυτό το «τίναγμα», εννοούμε κυριολεκτικά ότι θα χρειαστεί να πετάξει τα εξωτερικά στρώματα του, τα στρώματα που είχε κλειδώσει μέσα σε αυτά τα χαμηλότερα βάθη για πολλούς αιώνες του χρόνου. Αυτή είναι μια φυσική πάλη, και είναι ένας συναισθηματικός και πνευματικός αγώνας, ο Πλανήτης σας πρέπει φυσικά να απελευθερωθεί από αυτά τα δεσμά και προκειμένου να το κάνει αυτό, κάποια δύναμη, κάποια ώθηση, κάποιο τράβηγμα και μερικές κάποιο καλόπιασμα θα πρέπει να γίνει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ. Έχουμε τεράστιες ομάδες που εποπτεύουν αυτό το μέρος της ανόδου σας και την ανάληψή του πλανήτη σας και είναι δουλειά τους να ενεργούν ως μαίες, αν θέλετε, και να βοηθήσουν σε αυτή τη γέννα. Αυτές οι ομάδες μας αναφέρουν δεόντως και θα σας αναφέρουμε τι είναι αυτό που πιστεύουμε ότι θα βιώσετε τις επόμενες ημέρες, επιτρέποντάς μας να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις προβολές που θα σας επιτρέψουν να προετοιμαστείτε καλύτερα σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά.

Όταν σας αναφέρουμε ότι θα υπάρξει ένα ορισμένο σεισμικό επίπεδο που βρίσκετε βαθιά μέσα στα έγκατα του πλανήτη σας, αυτό θα ταρακουνηθεί αρκετά για να προκαλέσει θυελλώδεις θάλασσες σε ορισμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο σας, και αυτές οι θάλασσες θα βγουν στους δρόμους από τις ακτές και θα συνεχίσουν πάνω από τις παραλίες στις περιοχές της ενδοχώρας και θα κατακλύσουν τις κοινότητες, είμαστε σίγουροι για τις προβλέψεις μας. Εμείς σίγουρα δεν διανέμουμε κάθε είδους ελαφρά δελτία ειδήσεων, και σίγουρα δεν παίζουμε παιχνίδια μαζί σας. Αυτό δεν είναι ένα τεστ, αυτό δεν είναι μία εκπαίδευση, αυτό δεν είναι ένα αστείο, και ενώ διαθέτουμε το χρόνο μας για να σας επαναλάβουμε αυτό το ίδιο μήνυμα ξανά και ξανά μπορείτε να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι όταν σας λέμε ότι θα ήταν καλύτερα για ορισμένες περιοχές των πληθυσμών σας για μια προσωρινή μετεγκατάσταση, το εννοούμε βεβαίως αυτό.

Και πάλι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πέσετε σε κατάσταση πανικού ή να φοβηθείτε, καθώς εμείς έχουμε εργαστεί σε πολύ πιο δύσκολες αποστολές, όπως αυτό το έργο πολλές φορές στο παρελθόν. Έχουμε βοηθήσει άλλους κόσμους και έχουμε παρακολουθήσει τους ωκεανούς τους και έχουμε έρθει στα ίδια συμπεράσματα και στο παρελθόν ότι θα υπάρξει άνοδος της στάθμης της θάλασσας που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με ορισμένες περιοχές γύρω από έναν πλανήτη, και να αρχίσετε επίσης να μοιράζεστε αυτές τις πληροφορίες με το πληθυσμούς, όπως ακριβώς κάνουμε σήμερα μαζί σας ενώ έχετε τώρα μερικούς μήνες μπροστά. Στη συνέχεια συναντηθείτε με εκπροσώπους από αυτούς τους κόσμους και αρχίστε την εργασία από κοινού για να ενισχυθεί η προστασία των ακτογραμμών τους σε αυτές τις περιοχές, ακόμη και μεταφέροντας προσωρινά μερικά από τους πληθυσμούς που ζουν σε περιοχές που θεωρούνται πάνω από ένα επίπεδο που θα θεωρούσαμε ασφαλή μέσω αυτών των δονήσεων της γης.

Δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό εδώ στον κόσμο σας, αν και θα πούμε μερικές από τις αντιδράσεις που λαμβάνουμε από τους ανθρώπους σας εδώ στα πρώιμα στάδια αυτής της συγκεκριμένης περιοχής που είναι μοναδική, και αυτό είναι το επίπεδο από εκείνους από εσάς που έχουν βρει ένα τρόπο να αρνούνται ότι αυτό το συγκεκριμένο θέμα που μιλάμε είναι αληθές, είναι ακριβές, είναι η πραγματικότητα. Για όσους από εσάς αρνούνται αυτές τις πληροφορίες και θα προκαλέσουν το κανάλι μας και τις ικανότητες ή την ακεραιότητα του, σας λέμε ότι σας τιμούμε και σεβόμαστε την επιλογή σας σε αυτό και όλες τις ώρες, αλλά επίσης να σας πούμε ότι πρόκειται να έρθει μια μέρα και θα έρθει πολύ σύντομα, όπου θα πρέπει να αφήσετε αυτή την κοροϊδία, ότι πολύ σύντομα δεν θα περιμένετε πολύ νερό, καθώς θα πρέπει να κοροϊδέψετε το σφυροκόπημα, αν θέλετε, που θα συντρίβει την προστατευμένη σας πραγματικότητα που υπερασπίστηκε από την άρνηση σας, τη δυσπιστία σας, την καχυποψία σας, τις κατηγορίες σας, την έλλειψη της πίστης σας στο κανάλι μας, που σας έχει παραδώσει από εμάς μηνύματα ακριβείας και ειλικρίνειας για αρκετό καιρό τώρα. Εμείς αισθανόμαστε ότι μέσω του καναλιού μας, ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ορισμένο επίπεδο εμπιστοσύνης και αισθανόμαστε ακάλυπτοι κατά κάποιο τρόπο, όταν τόσοι πολλοί από εσάς στρέφονται εναντίον μας και στρέφονται εναντίον της τηλεπάθειάς μας, απλώς και μόνο επειδή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για κάτι που πιστεύουμε ότι μέχρι τώρα από την εμπειρία σας εδώ σε αυτόν τον πλανήτη θα πρέπει να είναι μάλλον τετριμμένη, όπου οι σεισμοί και τα κύματα της θάλασσας, καθώς αυτά τα δύο πράγματα είναι αρκετά κοινά στον κόσμο σας και τα έχετε καθ 'όλη την ιστορία του λαού σας.

Αυτό που σας έχουμε περιγράψει, δεν είναι σίγουρα τίποτα πέρα από οτιδήποτε έχει συμβεί ποτέ εδώ, στον κόσμο σας, ως πραγματικότητα, υπήρξαν οι σεισμοί και τα θάλασσα κύματα πέρα από αυτό που βλέπουμε για το μέλλον σας, όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν σας, και τον πλανήτη σας καθώς οι άνθρωποι σας έχουν επιβιώσει πολύ καλά μέσα από αυτές τις περιπτώσεις, αν και αυτό που θέλουμε από αυτό το αποτέλεσμα, είναι να μην χαθούν ζωές καθώς όσο το δυνατόν να διατηρηθούν στο ελάχιστον οι ζημιές σε πόλεις και κωμοπόλεις σας, επίσης θέλουμε να αποκατασταθεί ολόκληρο το τοπίο σας σε ολόκληρο τον κόσμο σας, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο το έργο για να ανανεωθούν τα χωριά, οι πόλεις και τα νοικοκυριά, αντί να ανοικοδομηθούν από τα συντρίμμια. Καταλαβαίνετε τη διαφορά αγαπημένοι;

Θα θέλαμε να διατηρηθεί ένα μεγάλο μέρος των τρέχοντα πληθυσμό του κόσμου σας, έτσι μπορούμε να αρχίσουμε από πριν να αναδιαμορφώσουμε θαυμάσια το πρόγραμμα μας. Πιστεύουμε ότι είναι πάντα σημαντικό να προστατεύσουμε αυτό που έχετε κάνει από πριν για το σχεδιασμό και την πρόοδο της αναβάθμισης. Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε τις επόμενες ημέρες, όταν αισθανθούμε ότι ο κόσμος σας είναι αρκετά ασφαλής με την άρση της ισχύος για αρκετούς από τους παίκτες της ποινικής κλίκας σας, να εισαχθεί το έργο μας για να ξεκινήσει την ενίσχυση των ακτών σε όλο τον κόσμο σας όπου εμείς μαζί με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός θα «προσλάβουμε», αν θέλετε, πολλά άτομα από τον κόσμο σας που θα εκφράσουν την επιθυμία να αρχίσουν να εργάζονται μαζί μας σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο από κοινού. Θα θέλαμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές για τέτοιου είδους αποστολές, τις επόμενες ημέρες μας «υπογράφοντας- το φύλλο» και να ταχυδρομηθεί για να εισάγουμε τα ονόματα σας και να «τα ρίξουμε στο καπέλο» για την ανάθεση αυτή. Οι λεπτομέρειες για το πώς θα κάνουμε τα ραντεβού μαζί σας και πως θα σας συνοδεύσουμε σε αυτά τα εργοτάξια θα πρέπει να σας εξηγηθεί πλήρως σε συνεδρίες προσανατολισμό μας, οι οποίες θα αρχίσουν λίγο πριν ξεκινήσουμε αυτά τα έργα σας. Σε όλους θα πρέπει να εξηγηθούν και όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν, και σας αισθανόμαστε να είστε πολύ ευχαριστημένοι με τις ρυθμίσεις και τις συμφωνίες που θα γίνουν μεταξύ μας, από την Διοίκηση Ashtar, και εσάς τους ανθρώπους της Γης.

Μέχρι τότε, σας παρακαλούμε να διαβάσετε τα μηνύματά μας με λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη από ότι μερικοί από εσάς έχετε αποδείξει, καθώς θα διαπιστώσετε τις επόμενες ημέρες ότι η πίστη σας δεν έχει αστοχήσει στο ελάχιστο, όπως τα μηνύματά μας τάσσονται σε εσάς. Σας ευχαριστούμε, ευχαριστούμε το κανάλι μας, και εμείς θα σας μιλήσουμε και πάλι την επόμενη εβδομάδα.

Είμαστε η οικογένεια σας από τα αστέρια της Διοίκησης Ashtar, και σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας σήμερα αγαπημένοι μας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford