Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

19 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 19 Ιουλίου 2012 - Διορθωτικό Μήνυμα Σχετικά με τον GeithnerΟι πληροφορίες έχουν παρασχεθεί στο κανάλι μας Greg σε δύο ημερομηνίες, 14/7/12 και 16/7/12, από πηγές που δεν είναι έμπιστες . Αυτές οι πηγές είναι «υπάλληλοι» της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και τους οποίους δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε, δεδομένου ότι δεν είναι καλή τη πίστη μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και ως εκ τούτου δεν έχουν το δικαίωμα να ανταλλάσσουν πληροφορίες με τον Greg και μέσω του Greg στο ευρύ κοινό . Αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν το ότι ήταν μία απρέπεια να χρησιμοποιηθεί το κανάλι μας με αυτόν τον τρόπο. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, συζητήσεις και δυσπιστία και το βλέπουμε αυτό ως φρικτό, και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανορθώσουμε αυτό το αρνητικό κλίμα. Αυτό που συνέβη είναι ένα αδίκημα πέρα από κάθε μέτρο και δεν πρόκειται ποτέ να επιτραπεί να ξανασυμβεί όσο ο Greg θα λειτουργεί ως κανάλι για εμάς. Ζητούμε συγγνώμη από τον Greg και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει πιστός και αξιόπιστο κανάλι για μας και μέρος της ομάδας μας, της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.


Για μια καλύτερη κατανόηση για αυτό που αποκαλύφθηκε μπορούμε να σας πούμε ότι άτομα που δεν έχουν το δικαίωμα να γράφουν μηνύματα και να τα διαβάζουν στα κανάλια μας προκειμένου να τα μοιραστούν με άλλους, έβαλαν χέρι στις μεθόδους ή τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για να στέλνουμε στον Greg τα μηνύματά μας. Έστειλαν αυτά τα μηνύματα, χωρίς τη συγκατάθεσή μας, χωρίς την άδειά μας, εν αγνοία μας. Έχουμε περιορίσει τα άτομα αυτά και τα έχουμε φυλακίσει για την ώρα μέχρι να αποφασίσουμε το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε δεδομένου ότι παραβίασαν τους κανόνες και τους νόμους που διέπουν ορισμένες πτυχές της συμμαχίας μας. Τι συνέπειες θα βιώσουν και ποια δικαιοσύνη θα πρέπει να τους αποδοθεί αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε, καθώς βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια αυτής της εν εξελίξει έρευνας. Ζητούμε συγνώμη και πάλι από τον Greg και να βεβαιώσουμε ότι αυτό δεν θα του ξανασυμβεί..

Θα θέλαμε να συνεχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα μέσω του Greg και ζητάμε από εκείνους που διαβάζουν τα μηνύματά του και τα ακολουθούν να συνεχίσουν να εμπιστεύονται και να έχουν πίστη στην καθοδήγηση που αποστέλλεται μέσω αυτού, καθώς το περιστατικό αυτό ήταν το μόνο περιστατικό στη μακρά σειρά των μηνυμάτων που έχουμε μοιραστεί με τον Greg. Όλα τα άλλα μηνύματα, εκτός από εκείνο που αναφερόταν στον Timothy Geithner και το μήνυμα που περιγράφει πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των συλλήψεων μπορείτε να τα εμπιστευθείτε και να ακολουθούνται ως καθοδήγηση από εμάς, που είμαστε ανώτερης διάστασης όντα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Το μήνυμα σχετικά με τον Timothy Geithner που συνελήφθη και καταδικάστηκε με ένα καρμικό χρέος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος πίσω στην κοινότητά σας στη Γη δεν είναι ακριβές και δεν είναι αυτό που συνέβη ακριβώς. Αυτό που συνέβη είναι ότι, ο Timothy Geithner συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι αποκάλυψε μυστικά και έδωσε μαρτυρίες που θα μας βοηθήσουν στην έρευνά μας και σε άλλες συλλήψεις.

Αυτού του είδους οι συναλλαγές θα γίνονται από καιρό σε καιρό με εκείνους που κατέχουν θέσεις που μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικές για εμάς και την αποστολή μας για να σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε τον κόσμο σας από αυτά τα όντα που πρέπει να φύγουν, καθώς δεν θα μάθουν να ζουν ανάμεσά σας φιλικά, δίκαια, έννομα και συνταγματικά. Γνωρίζουν μόνο την παρανομία, την απάτη, τα αντίποινα και τις επιθέσεις. Δεν θέλουν ποτέ να συνεργαστούν δίκαια με σας τους ανθρώπους της Γης. Θέλουν μόνο, να σας συμπεριφέρονται σαν να είστε ζώα και αυτοί οι βοσκοί. Πρέπει να φύγουν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχιστούν αυτές οι συλλήψεις.

Η έκθεση που εκδόθηκε πριν από δύο ημέρες σχετικά με τη συζήτηση περί πυροβολισμών σε ορισμένες περιοχές όπου έλαβαν χώρα οι συλλήψεις αυτές , είναι λανθασμένη, καθώς και η έκθεση σχετικά με τον Timothy Geithner. Και οι δύο είναι ανακριβείς. Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή πώς τα άτομα αυτά υπέκλεψαν μέρος των τεχνολογιών μας ώστε να ξεκινήσουν αυτήν την απάτη, αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ και να σας πούμε ότι μπορείτε μετά από αυτό το μήνυμα καθώς και προ του μηνύματος που αφορά στον Timothy Geithner να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στα μηνύματα που ανταλλάσσονται μέσω του Greg, καθώς ο ίδιος έχει κάνει πολύ καλή εργασία για μας και έχει σχετικά πολύ ακριβείς πληροφορίες, και αυτό περιλαμβάνει τις πληροφορίες που έχουμε μοιραστεί, ότι θα υπάρξει άνοδος της στάθμης της θάλασσας σας στο μέλλον , που θα απαιτήσει, σε ορισμένες περιοχές, τουλάχιστον, τις μετεγκαταστάσεις των πληθυσμών σας που δεν επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τα νερά της πλημμύρας μέσα στις γειτονιές τους, ακόμη και σε ορισμένες πόλεις. Αυτό είναι ό,τι έχουμε να πούμε τώρα σχετικά με αυτό το θέμα, και για άλλη μια φορά ζητούμε συγγνώμη από τον Greg και του λέμε ότι μπορεί να εμπιστεύεται τα μηνύματα και τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για να τα στέλνουμε από δω και στο εξής. Ζητούμε συγγνώμη για το γεγονός και σας λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, και θα συνδεθούμε πάλι αύριο ώστε να αρχίσουμε και πάλι την ανταλλαγή μηνυμάτων με εσάς.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford