Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

20 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 20 Ιουλίου 2012 - Οι Συλλήψεις Συνεχίζονται ΕιρηνικάS και S είναι τα ασφαλή και τα προστατευτικά μέτρα ασφάλειας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός που απασχολούνται για την προστασία και τη διασφάλιση του προσωπικού μας, τις πληροφορίες μας, τα σκάφη μας, τον εξοπλισμό, τις τεχνολογίες και τις αποστολές μας. Αυτά τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας έχουν παραβιαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών από μέλη του προσωπικού μας που βρήκαν έναν τρόπο να διεισδύσουν σε αυτό το προστατευτικό σύστημα και στον εξοπλισμό πρόσβασης και στις τεχνολογίες που δεν διαθέτουν την πιστοποίηση ή την άδεια να χρησιμοποιήσουν. Έχει γίνει επίπληξη σε αυτά τα όντα και δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν την απασχόληση τους με τον οργανισμό μας. Αυτή είναι η δικαιοσύνη που έχει μοιραστεί σε αυτό το θέμα, και θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί κατάλληλο μέσο για την επίλυση αυτής της κατάστασης. Και πάλι, θα ζητήσω συγγνώμη σε όποιον έχει επηρεαστεί από την παράβαση αυτής της ασφάλειας του κράτους και του πρωτοκόλλου και τίποτα σαν αυτό δεν θα μπορέσει ποτέ να επιτραπεί να συμβεί ξανά όσο εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι 'αυτό.


Είχαμε παραβιάσεις της ασφάλειας στο παρελθόν μας, δεν θα προσποιηθώ ότι δεν είχαμε. Ο οργανισμός μας είναι μια μαζική οργάνωση με πολλά εκατομμύρια μέλη, σκάφη, σταθμούς, πλατφόρμες, πλανήτες σε την επισκεψιμότητα και αποστολές που υπερβαίνουν φυσικά αυτό το ρεύμα της αποστολής αυτή τη στιγμή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διασφαλίζουμε και να προστατεύουμε την κάθε περιοχή της επιχείρησης μας ανά πάσα στιγμή, και η εμπιστοσύνη είναι ένα μεγάλο μέρος μιας ομαλής και επιτυχής λειτουργίας. Τα όντα που έλαβαν μέρος σε αυτή την παραβίαση του πρωτοκόλλου δεν υπήρξαν μέλη της οργάνωσης μας για πολύ καιρό, μάλλον, είναι νεοφερμένοι, και θεώρησαν ότι οι περιπέτειες τους ήταν συναρπαστικές και άξιζαν τον κίνδυνο να βρεθούν σε ζεστό νερό, καθώς ήταν υπόλογοι για τις πράξεις τους. Αυτό που έκαναν ανέρχεται σε λίγο περισσότερο από μια ακίνδυνή φάρσα, και ως εκ τούτου θεωρήσαμε ότι δεν είχαν καμία επιλογή, για να τους επιτραπεί να είναι εκεί που είναι και που το αποκαλούν σπίτι, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τους μαζί μας. Αυτό είναι κρίμα, γιατί κατείχαν τέτοια υπόσχεση και πολλές πόρτες είχαν ανοίξει γι 'αυτούς από τη στιγμή που είχαμε ενώσει την οργάνωσή μας και αυτές οι πόρτες έχουν κλείσει γι’ αυτούς και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό μέρος, ως μέλη της οργάνωσης μας αν ήθελαν, θα απολαμβάνουν τις παροχές της ελευθερίες , τα δώρα, τις χαρές και τις απολαύσεις, του γενναιόδωρου και ευγενικού οργανισμού μας, δίνοντας η οργάνωση συνεργασία μαζί τους.

Σε αυτά τα όντα στο μέλλον, να δοθεί μια άλλη ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας, εφ’ όσον τα πράγματα θα αλλάξουν μέσα τους πριν τους δοθεί και πάλι η ευκαιρία για οποιαδήποτε θέση μαζί μας. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη μελλοντική απασχόλησή τους μαζί μας, καθώς εμείς δεν θα τους δώσουμε άλλη ευκαιρία μέχρι να μας αποδείξουν ότι έχουν αναπτύξει , την ωριμότητα και την εκπαίδευση τους, και έχουν αποκτήσει περισσότερη σοφία μέσα από την εμπειρία, γιατί δεν θα τους δώσουμε άλλη ευκαιρία έως ότου είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουν μεγαλώσει και ωριμάσει. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι και αυτός είναι ο τρόπος που θα γίνει, και τώρα θέλουμε αυτή τη στιγμή να περάσουμε από αυτό το κεφάλαιο της διακοπής εργασίας μας μαζί τους.

Ας ξεκινήσουμε σήμερα να συζητήσουμε μαζί σας τις προόδους της πρώτης γραμμής των συλλήψεων των μελών και συνεργατών της ποινικής κλίκας σας. Παρακολουθούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτές τις διαδικασίες των συλλήψεων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι αυτές οι συλλήψεις γίνονται εξαιρετικά ομαλά, χωρίς πυροβολισμούς ή την ανάγκη βαρύ πυροβολικού με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Οι έφοδοι στα σπίτια και σε ορισμένες επιχειρήσεις γίνονται χωρίς καμία αντίσταση από τα μέλη της κλίκας σας, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη κάλυψης από αέρα της οργάνωσής μας, καθώς οι ουρανοί είναι ήρεμοι και δεν υπήρξαν προσπάθειες με οποιονδήποτε τρόπο από οποιαδήποτε απατεώνων στρατιωτικές στολές σας να παρέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο με τις εν λόγω διαδικασίες, αυτό θέλουμε να καταστεί απόλυτα σαφές. Δεν υπήρξε καμία εχθρότητα σε οποιοδήποτε από τα μέτωπα καθώς αυτές οι συλλήψεις λαμβάνουν χώρα. Αισθανόμαστε ότι σας έχουμε κάνει σαφές ότι, και τώρα να θέλαμε να προχωρήσουμε και να συζητήσουμε τι είναι αυτό που θα συμβεί με αυτά τα μέλη της κλίκας που συνελήφθησαν.

Αυτοί οι άντρες, ακόμα και μερικές γυναίκες θα πρέπει να φυλακιστούν για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι οι υψηλότερες σφαίρες να αποφασίσουν για τη δικαιοσύνη και σωστή αποκατάσταση. Τα μέλη της σκοτεινής κλίκας σας που απεικονίζονται, σχεδίαζαν, συνωμότησαν και έδρασαν εναντίον σας, για τους ανθρώπους της Γης σας, δεν θα εμπλακούν στην κοινωνία σας, εκτός εάν τους δοθούν ορισμένες ευκαιρίες, ευκαιρίες που θα πιστεύουμε ότι θα μας δίνουν τόσο καλά όσο εσείς θεωρήσετε επαρκή αποζημίωση για την επιστροφή τους στην ελευθερία. Με την επαρκή αποζημίωση, ασφαλώς δεν νοείται νομισματική πληρωμής χρημάτων, βέβαια, δεν σημαίνει τίποτα για εμάς, και τα χρήματα τα οποία σημαίνουν πολλά για εσάς, θα ξαναρχίσετε στις κοινωνίες σας οπωσδήποτε χωρίς τη συγκατάθεση ή την άδειά τους, καθώς τα χρήματα που διαθέτουν, σε μεγάλο μέρος, έχουν κλαπεί από εσάς και θα σας επιστραφούν. Αυτή είναι μία από τις προϋποθέσεις που δεν υπάρχει ανάγκη να διαπραγματευτείτε, καθώς η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να πληροί καμία σημασία, ποια είναι η καταδίκη και η αποκατάσταση για αυτά τα πολλά άτομα. Επίσης, θα θέλαμε να είμαστε σαφείς σε αυτό.

Οι διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει με τα άτομα αυτά έγιναν ακριβώς όπως γίνονται στον κόσμο σας, και πολλοί από εσάς θα πρέπει να είναι ήδη εξοικειωμένοι με κατηγορούμενους προσφέροντας πληροφορίες και μαρτυρίες σε μια προσφορά για να βοηθήσουν την εν εξελίξει έρευνα που μπορεί να επωφεληθούμε από τη συνδρομή τους. Αυτές είναι οι ευκαιρίες που προσφέρονται μόνο σε έναν ορισμένο αριθμό ατόμων, καθώς τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει αυτά τα άτομα, αν και σοβαρά, δεν ασχολήθηκαν με τη σωματική βλάβη του λαού σας. Ασχολήθηκαν με το οικονομικό όφελος, και θεωρούμε ότι είναι τα άτομα που μπορούν να προσφέρουν ένα ορισμένο ποσό της επιείκειας για τη συνεργασία τους, αν η συνεργασία τους μας βοηθά στη συνεχή δίωξη της αποστολή μας για να καθαρίσουμε τον κόσμο σας από την σκοτεινή κλίκα και τα πολλά μέλη τους καθώς και τους ένορκους συνεργάτες τους. Ελπίζουμε ότι καταλαβαίνετε ότι, αν πολλοί από εσάς επιθυμείτε να συλλάβετε και να κλειδώσετε για πάντα κάθε μεμονωμένο μέλος και συνεργάτη της σκοτεινής αυτής κλίκας, εμπιστευόμαστε στην αίσθηση της δικαιοσύνης, ότι θα ήταν καλύτερα να εξυπηρετούμεθα από κάποιες συνεργασίες που θα ασχοληθούμε με ορισμένα από αυτά τα άτομα, ειδικά με εκείνους που είχαν έδρα σε θέσεις εξουσίας, όπου ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών έχει μοιραστεί μαζί τους, να μοιραστεί μαζί μας, μπορεί να μας βοηθήσει στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας.

Είμαστε πολύ σίγουροι ότι εσείς, οι άνθρωποι της Γης, θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, και σας λέμε να μην αισθάνεστε ούτε για μια στιγμή ότι θα υπάρξει οποιαδήποτε πιθανότητα ότι αυτή η σκευωρία θα είναι σε θέση να συγκεντρωθεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις της, διότι μερικά από τα μέλη ή τους συνεργάτες τους έχουν δοθεί άλλη μια ευκαιρία σε ελευθερία στον κόσμο σας, καθώς αυτό δεν θα επιτραπεί να συμβεί και εσείς έχετε το λόγο μας ότι, και αυτό είναι το μόνο που θα πούμε σχετικά με αυτό το θέμα προς το παρόν .

Για σήμερα, θα θέλαμε τους φίλους μας και την οικογένειά μας, να σκεφτούν πόσο κοντά είσαστε σε όλα όσα έχουμε μιλήσει, ό, τι έχετε ονειρευτεί, καθώς όλα αυτά είναι τόσο πολύ κοντά σε εσάς τώρα. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε ό, τι είναι αυτό που όλοι κάνετε. Κάνετε το καλύτερο για σας και θα τα καταφέρετε ο ένας με τον άλλον, με αυτές τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ σας είστε τα τούβλα που χτίζουν τους νέους δρόμους σας, τις νέες πόλεις σας και το νέο κόσμο σας.

Είμαστε οι συνάδελφοι οικοδόμοι σας και οι φίλοι σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford