Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

5 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 5 Ιουλίου 2012 - Οι Συλλήψεις ΕπιταχύνονταιΚαθήκον, τιμή, θάρρος. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανδρών και των γυναικών που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή σας και κάνουν τις συλλήψεις, αυτές που οι άνθρωποι της Γης έχουν ζητήσει και που ανοίγουν την πόρτα προς την ελευθερία, την κυριαρχία και την ευημερία για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί που καλούν τον πλανήτη Γη σας ως σπίτι τους. Αυτό που βλέπουμε στον κόσμο σας, τις τελευταίες ημέρες είναι ένας μνημειακός χώρος για να δείτε, ότι οι πόρτες είναι κατανεμημένες και ότι έχουν σταθεί ανάμεσα σε εσάς και τον κόσμο που όλοι αξίζετε, ένας κόσμος που κατέστη δυνατός για όλους εσάς για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι οι συλλήψεις των μελών της ποινικής κλίκας σας προχωρούν και προχωρούν ομαλά και αποτελεσματικά, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις ή εμπόδια που να παρουσιάζουν οι ίδιοι για να επιβραδύνουν ή να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την παράδοση του νέου κόσμου στο βαθμό που οι άνθρωποι του κόσμου σας ζήτησαν από τους ίδιους και τις οικογένειες τους


Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, συμμετέχουμε επίσης το δικό μας τρόπο σε αυτές τις συλλήψεις. Εκδίδουμε ενημερώσεις με τη μορφή των δελτίων για τα στρατεύματά σας και τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου που είναι στην πρώτη γραμμή, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας μας, τους κρατούμε ενήμερους για τις κινήσεις και την τύχη εκείνων των σκοτεινών της κλίκας σας που μπορεί να προσπαθήσουν, αλλά οι οποίοι δεν θα επιτύχουν να καθυστερήσουν το αναπόφευκτο, το οποίο, είναι ο φόβος και ο εγκλεισμός τους στα ίδια στρατόπεδα που έχουν κατασκευαστεί με τις κλοπές από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας για τη σύλληψη και τον εγκλεισμό σας στις ημέρες που πλησιάζουν, αν δεν υπακούσετε σε κάθε εντολή που επέλεξαν να κάνετε. Πόσο ειρωνική μπορεί να είναι η ζωή, μπορεί να μην είναι αγαπημένοι μου; Βλέπετε το μάθημα αυτό για όσους έχουν καταγράψει και σχεδιάσει εναντίον των ανθρώπων σας; Ελπίζουμε ότι βλέπετε αυτήν την ειρωνεία, και ελπίζουμε ότι από όλα αυτά θα μπορέσουν να αποκομίσουν κάποιο μάθημα που θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν της πορείας τους, ανεξάρτητα από το πού ελάμβαναν αυτά τα ποσά, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις θα είναι κάπου μακριά από εσάς και νέο κόσμο σας.

Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες της ποινικής κλίκας σας έχουν τώρα μπροστά τους να βιώσουν πολύ σκληρά διδάγματα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι, και αυτός είναι ο τρόπος που έχουν επιλέξει για τον εαυτό τους για να μάθουν τι είναι απαραίτητο για να ευημερήσουν, να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν, προχωρώντας σε νέες, πιο χαρούμενες, πιο εκπαιδευτικές και πιο εποικοδομητικές εμπειρίες. ούτε για μια στιγμή δεν θα αισθανθείτε θλίψη για αυτά τα όντα, καθώς όλα τα όντα λαμβάνουν τις εμπειρίες και τα μαθήματα που χρειάζονται, και από αυτή την άποψη, αυτά τα όντα δεν είναι διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλα όντα στο σύμπαν. Έχουν ετοιμάσει τα κρεβάτια τους και τώρα πρέπει να βρίσκονται σε αυτά, αυτή είναι η κατώτατη γραμμή, και υπάρχει από άλλες γραμμές, καθώς θα διαβάζετε αυτό το υπέροχο σενάριο. Υπάρχουν μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι για την αγάπη, για την ανοχή, για την κατανόηση, σχετικά με την ισότητα, τη δικαιοσύνη, για μη συμπεριφέρονται λανθασμένα στους άλλους, επίσης, για την πλεονεξία, για την ειρήνη, την ευημερία, την αποφασιστικότητα, το θάρρος, την καθοδήγηση, τη φιλία, την ελπίδα, τα όνειρα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, και για το σύμπαν ως σύνολο και ως οντότητες από μόνες τους να είναι μέσα σε όλα, να ζουν και να αναπνέουν, να σκέφτονται και να αποδίδουν ακριβώς αυτό που ανήκει σε μία οντότητα για τις ανάγκες του εαυτό της και ότι είναι καλύτερο για να τον εαυτό της, να ενισχύονται οι ίδιοι ή και να ανυψώνονται, κερδίζοντας τη σοφία, τη γνώση με τις εμπειρίες που θα τους ανεβάσουν πάνω από την υφιστάμενη εμπειρία και θα αναπτύσσονται σαν ένα παλιό ζευγάρι παπούτσια, όταν ήρθε η ώρα να ζήσουν περισσότερα από ό, τι αυτό το σύμπαν τους προσφέρει.

Αυτό που προσφέρεται σε πολλούς από εσάς αυτή τη στιγμή είναι μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα, ένας νέος κόσμος που θα καλείτε σπίτι σας, απαλλαγμένο από τη σφαγή, από τη βία, από τη ρύπανση, από τα ατέλειωτα προβλήματα και τις δυσκολίες προσαρμογής, τις ελλείψεις , τις συγκρούσεις, τους αγώνες και τις διαμάχες. Ένας νέος κόσμος δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε από το μηδέν, από τα πιο αγνά όνειρα, τις ελπίδες, τις προθέσεις και την προσευχή των παιδιών που θα αποκαλούν τώρα αυτό το νέο κόσμο σπίτι τους. Είστε, τα παιδιά του Δημιουργού μας, έτοιμοι πλέον να βιώσετε την άνθηση του νέου σπιτιού σας τώρα που οι μέρες της σκοτεινής κλίκας είναι σίγουρα αριθμημένες μάλιστα και σύντομα ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σαφές για μας από τις υψηλότερες σφαίρες να κατεβάσουμε τις θέσεις μας στους ουρανούς σας και να σας συναντήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο και να αρχίσουμε την αποκατάσταση του πλανήτη σας σε μια άψογη κατάσταση που του ανήκει να είναι, το αξίζει και το έχει κερδίσει, καθώς και εσείς, τα παιδιά της, έχετε κερδίσει και το αξίζετε. Αν είστε έτοιμοι, τότε και εμείς είμαστε έτοιμοι. Έτσι είναι τα πράγματα, και αυτό είναι το πώς ήταν πάντα. Εμείς δεν θα σας αφήσουμε να περιμένετε μια στιγμή περισσότερο από ό, τι ήδη περιμένετε.

Λέμε για τους άνδρες και τις γυναίκες σας στην πρώτη γραμμή που ανοίγουν το δρόμο για την επανένωση αυτή, να συνεχίσετε τις γενναίες προσπάθειες σας και να συνεχίσετε να κατεδαφίζετε αυτά τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά στην ανθρωπότητα και την νέα, όμορφη, ευημερούσα και ελεύθερη παγκόσμια κοινωνία σας, που θα καλύψουν τις ανάγκες του κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού που δεν έχει σημασία από πού είναι αυτοί και που ζουν. Θα είναι ένας κόσμος που θα επιτρέπει σε κάθε όνειρο και κάθε μία οντότητα να ανοίξει τα φτερά της και να τραπεί σε φυγή, έναν κόσμο που θα τροφοδοτεί κάθε πεινασμένο στόμα και ένα κόσμο που θα σβήνει τη δίψα της κάθε ύπαρξης, είτε είναι μια δίψα για νερό, για γνώση, για την ελευθερία, για την ευημερία ή για καλλιτεχνική έκφραση. Οτιδήποτε και αν είναι η κάθε μια οντότητα χρειάζεται ή επιθυμεί για τον εαυτό της θα ευημερεί και θα απολαμβάνει τον κόσμο της για ότι θα της παρέχεται. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο, δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που τώρα θα σας προσφέρετε από την στιγμή που όσοι εργάστηκαν και σχεδίαζαν τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό, να σας αρνηθούν ακριβώς όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε ή να θελήσετε απομακρυσμένοι από την κοινωνία σας, εκεί όπου πλέον δεν θα μπορεί κανένα σύστημα να είναι εναντίον σας. Αυτή είναι η υπόσχεση μας σε σας. Εμείς ποτέ δεν θα επιτρέψουμε σε αυτά τα όντα να περπατήσουν ελεύθερα στο πρόσωπο της Γης σας μέχρι τη στιγμή που θα είναι πλήρως και απόλυτα καθαροί και θα έχουν αποκατασταθεί. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι και δεν πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος, έχετε τον λόγο μας, ο λόγος από τους φίλους, τις οικογένειές σας και συνεργάτες του νέου και απεριόριστου κόσμου σας.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που διαδραματίζετε στην πρώτη γραμμή, θα σας αναφέρουμε ότι βλέπουμε τώρα πολλές συλλήψεις να λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα, όταν πριν οι συλλήψεις ήταν λίγες, διάσπαρτες και μακριά μεταξύ τους. Βλέπουμε δυναμικά να μαζεύονται όλο και περισσότεροι στρατιωτικοί και περισσότεροι οργανισμοί μηδενίζοντας τη λεία τους και να κινούνται προς τη σύλληψη, αλλά όχι για θάνατο, και αυτό είναι σημαντικό, καθώς αυτά τα όντα αξίζουν το δικαίωμα σε δίκαιες και πρόσφορες υπηρεσίες αποκατάστασης όπως και όλοι οι άνδρες , οι γυναίκες και τα παιδιά που σήμερα μαραζώνουν στις φυλακές, τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία σε προγράμματα αποκατάστασης της αλήθειας και όχι η βαρβαρότητα του μεσαίωνα-όπως φυλάκιση πίσω από τα κάγκελα και σε μικρά κελιά που να μην περιβάλλονται από κανέναν που να μπορεί να λάμψει το φως πάνω τους για να τους οδηγήσει έξω από το σκοτάδι που είναι η παρουσία του μυαλού τους ή από αυτή την κατάσταση. Εμείς, ανάμεσα στα πολλά πολύτιμα δώρα, θα σας προσφέρουμε τη βελτιωμένα προγράμματα αποκατάστασης της τελευταίας λέξης τεχνολογίας, που θα αλλάξουν ουσιαστικά τα όντα που επιθυμούν να δεσμευτούν για τα εγκλήματα που έχουν ενσαρκωθεί.

Στις περιπτώσεις όπου τα εγκλήματα δεν έχουν διαπραχθεί εναντίον ενός άλλου ατόμου, αυτά τα όντα θα αποφυλακιστούν, ύστερα από εξέταση, που θα πραγματοποιηθεί πάνω τους για να βεβαιωθούν αν δεν έχουν υποκύψει διανοητικά ή συναισθηματικά στη δόνηση που αυξομειώνετε γύρω τους, αυτή είναι σε πολλές περιπτώσεις, μια μακρά ενσάρκωση. Αυτό το προληπτικό μέτρο πρέπει να λαμβάνεται από το νέο κόσμο σας, και θα είναι ένας κόσμος της ειρήνης, της ασφάλειας, της ηρεμίας, όπου κάθε ον ανεξάρτητα από το πού ζει θα μπορεί να περπατήσει στους δρόμους σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, χωρίς δισταγμό, χωρίς να λαμβάνει ασφάλεια για τον κίνδυνο ή την ευεξία του. Αυτό είναι ένα τεράστιο έργο που θα αναλάβουμε μαζί σας, όπως και όλα τα άλλα έργα μας, θα χρειαστούμε τη βοήθεια ενός μεγάλου αριθμού από εσάς που αναδεύετε μέσα στις καρδιές σας, σε ένα χώρο με τους τόσους πολλούς άνδρες, γυναίκες και παιδιά που ακόμη είναι κλειδωμένα πίσω από τα κάγκελα για τα λάθη που έχουν διαπράξει. Ένα λάθος που σε πολλές περιπτώσεις τους έχει κοστίσει την ελευθερία τους για το υπόλοιπο της φυσικής ζωής τους.

Εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες δεν θεωρούμε ότι αυτά τα όντα έχουν κάνει κάτι πιο ελαφρύ από άλλους. Παρακαλούμε να κατανοήσετε αυτό, καθώς όλα τα εγκλήματα εναντίον των άλλων είναι σοβαρά. Εμείς, όμως, έχουμε σίγουρα διαφορετικές απόψεις της αποκατάστασης και της δικαιοσύνης, και θα εξετάσουμε εκ των προτέρων για την κοινή χρήση αυτών των μεθόδων και πρακτικών μαζί σας τις επόμενες ημέρες οι οποίες τώρα φαίνεται να πλησιάζουν πολύ γρήγορα, καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε μια τοποθέτηση του αριθμού των συλλήψεων της ποινικής σκοτεινής κλίκας και των συνεργατών τους, που τόσοι πολλοί από τον κόσμο σας λαχταρούν με μεγάλη προθυμία και αναμονή. Όπως έχουμε πει, θα θέλαμε να δούμε, τους άνθρωποι της Γης να γιορτάζουν αυτές τις συλλήψεις ως ένα μήνυμα προς τους αδελφούς σας, ότι αυτές οι συλλήψεις είναι μια καλή είδηση, μια είδηση που ο λαός σας περίμενε για μια ζωή, ακόμη και μετά από πολλές προηγούμενες ζωές .

Ο κόσμος σας δεν έχει βιώσει το είδος της ελευθερίας, και περιμένει μόλις τώρα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μπροστά σε πολλούς αιώνες. Ο κόσμος σας δεν είναι απαλλαγμένος από αυτά τα όντα για πολλές χιλιάδες χρόνια πέρα από τα σημερινή κατανόηση σας για τις απαρχές των αρχαίων πολιτισμών σας. Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας με μεγάλη λεπτομέρεια την αληθινή ιστορία του πλανήτη σας, και θα σας ανακαλύψουμε, για πόσος καιρός έχει πραγματικά προκύψει που είστε μέσα στο σκοτάδι, λόγω αυτών των όντων και την επιβλαβή ατζέντα τους, να ελέγχουν κάθε πτυχή όλου αυτού του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων , τις δράσεις για την υγεία σας, τον πλούτο, τα συναισθήματα και τα όνειρα της κάθε ύπαρξης που δεν είσαστε ένας από αυτούς. Θα σας πούμε, ότι σύντομα τώρα, θα βλέπετε τις συλλήψεις αυτές θα κορυφώνονται και οι περισσότεροι από εκείνοι που θα έχουν ήδη συλληφθεί στη φυλακή, να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα και τις περιφράξεις των στρατοπέδων εγκλεισμού που είχαν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για εσάς.

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε και πάλι, λέμε ότι η Θεϊκή επιτάχυνση προς στους άνδρες και τις γυναίκες της πρώτης γραμμής σας που προσφέρουν τη δική τους προσπάθεια για να κάνουν ό, τι είναι δυνατό για τους ανθρώπους σας θα γίνει πραγματικότητα. Έχετε τη μεγαλύτερη εκτίμησή μας για τη δουλειά που κάνετε και σας ευχόμαστε να θυμάστε ότι είμαστε εδώ για την υποστήριξη σας και εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθείτε, και ότι τίποτα δεν πρόκειται για σας βλάψει από οποιεσδήποτε εξωτερικές δυνάμεις που θα επιθυμήσουν να παρέμβουν κατά κάποιο τρόπο με αυτές τις διαδικασίες.

Είμαστε φίλοι σας και οι οικογένειά σας για την υποστήριξη της αποστολής σας για να καθαρίσετε τον κόσμο σας από εκείνους που για τόσο καιρό καταγράφουν και σχεδιάζουν και έχουν καταφέρει να καταπιέζουν τους λαούς σας. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford