Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

18 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 18 Ιουλίου 2012 - Τι είναι αυτό που θα ολοκληρώσουμε εδώ


Είστε εσείς που βρίσκεστε πλησιέστερα προς την ολοκλήρωση και την τελειότητα από τους άλλους, καθώς ακολουθείτε τα μηνύματά μας, και συντονίζονται οι δονήσεις σας με τις παρόμοιες δονήσεις. Έτσι λειτουργεί εδώ αυτό το σύμπαν. Αν και υπάρχουν μάτια που περιφέρονται εδώ για να εξερευνήσουν και να ερευνήσουν και να διαβάσουν αυτές τις λέξεις, δεν το κάνουν απαραιτήτως για να συντονιστούν μαζί τους, και να βρουν αποδεικτικά στοιχεία σε όλα αυτά τα πολλά σχόλια που απομένουν στο πλαίσιο αυτών των μηνυμάτων σε όλες τις διαδικτυακές σας κοινότητες. Θα σας πούμε, μην τρέφετε άσχημα αισθήματα, ή μην επιχειρείτε να πείσετε τα άτομα αυτά για να δουν τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, όταν συντονίζεστε με αυτά τα μηνύματα ενώ αυτοί δεν το κάνουν και ίσως να αφήσουν σκληρές παρατηρήσεις, για αυτά καθώς και μερικά από τα χαρακτηριστικά τους για ένα άτομο που δεν συντονίζονται με αυτές τις λέξεις.


Όταν μια ύπαρξη δείχνει περιφρόνηση και την κακή σχέση με κάποια άλλη καθώς και τις πεποιθήσεις του, είναι επειδή οι κραδασμοί της δεν έχουν αυξηθεί επαρκώς, μέσω της αξιοποίησης των διδαγμάτων και των εμπειριών σε ολόκληρη την ύπαρξή της. Όταν μερικές φορές επιδεικνύει τι μπορεί να αποδείξει ως κακή συμπεριφορά ή ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις, όπως ο θυμός και το μίσος προς τους άλλους, κάνει ότι συντονίζετε με αυτά τα λόγια, αυτά που λένε για εσάς δεν είναι ότι σας μισούν, αλλά δεν σας καταλαβαίνουν καθώς αυτά τα μηνύματα τους φοβίζουν. Αυτό είναι ό, τι λένε, ακόμα και αν χρησιμοποιούν πάρα πολλές διαφορετικές λέξεις και εκφράσεις για να πουν αυτό που πιστεύουν, αν καταλάβουν τα συναισθήματά τους σαφέστερα, θα μπορούσαν να παραλείψουν λίγα από τα λόγια τους, «Φοβούνται», αυτό είναι όλο.

Για εκείνους από εσάς που προσπαθείτε να συντονίζεστε με αυτά τα λόγια και να αισθάνεστε αυτά τα μηνύματα το είδος των παρατηρήσεών σας είναι παραγωγικό, καλλιεργήσιμο, καθώς οι σοφές παρατηρήσεις είναι υπό επίθεση από ορισμένα άτομα, απλά να θυμάστε πάντα να είστε ευγενικοί, υπομονετικοί, ώστε να γαλουχείτε αυτές τις άλλες ψυχές όσο μπορείτε να το κάνετε, για όλα αυτά που λέμε, είναι ότι, λόγω της έλλειψης κατανόησης, φοβούνται, αυτό είναι όλο. Ίσως μια άλλη ημέρα, ίσως όχι σήμερα, ίσως όχι αύριο, αλλά μια μέρα, να διαβάζουν παρόμοια μηνύματα με αυτά με διαφορετικά μάτια, μέσα από τα σημερινά μάτια που έχετε εσείς διαβάσει αυτά τα μηνύματα, και θα αφήσουν πολύ διαφορετικές παρατηρήσεις από αυτές που μπορούν να αφήσουν σήμερα. Όταν έρθει αυτή η μέρα κι αυτοί θα αισθάνονται ότι δέχονται επίθεση μερικές φορές για τις απόψεις τους που θα είναι ίσως μερικές φορές κάτω από την επίθεση, και αυτοί θα μάθουν γιατί μπορεί να εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο κάποιες φορές. Να είστε πάντα υπομονετικοί, πάντα καλοί, ευγενικοί και με θετική ανταπόκριση σε αυτές τις αρνητικές εισόδους εδώ, να είστε πάντα οι υπεύθυνοι και με το καθήκον για εκείνους που έχουν προχωρήσει στο μέλλον για να ρίχνουν μια ματιά σε όσους έχουν μείνει πίσω για να βοηθήσουν την πορεία τους με τον τρόπο τους, για τα νέα μέρη με μεγαλύτερη κατανόηση προς την κορυφή της ατραπούς σε αυτό το μεγάλο σύμπαν.

Σήμερα θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας μερικά από τα γεγονότα που πράγματι αποκαλύπτονται εδώ, στον κόσμο σας. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι εμείς, η Διοίκηση Ashtar, επίσης, θα σας αναφέρουμε ότι είμαστε οι μάρτυρες των πολλών συλλήψεων μελών της ποινικής κλίκας σας και των συνεργατών τους, όπως οι αμειβόμενοι ένοπλοι και οι ιεραπόστολοι τους. Αυτά τα άτομα που έχουν συλληφθεί και συλλαμβάνονται ένας - ένας και μέρα με τη μέρα, βλέπουμε αυτή τη διαδικασία να συνεχίζετε και μέσα σε αυτό το μήνα και τον επόμενο μήνα και μετά. Βλέπουμε αυτό το γεγονός ως ένα συνεχή καθαρισμό, τον καθαρισμό του κόσμου σας, που θα πάρει πολλούς μήνες και ακόμα περισσότερο οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εκείνους που έχουν υπογράψει, αν θέλετε, στην ημερήσια διάταξη αυτών των σκοτεινών. Ούτε για μια στιγμή να μη σκεφτείτε, ότι αυτό είναι κακό, γιατί δεν είναι αγαπητοί μου, είναι καλά νέα, είναι ευχάριστες ειδήσεις, θα άξιζε να το είχατε ακούσει για τόσο πολύ καιρό.

Αυτό που σας λέμε, είναι ότι οι συλλήψεις αυτές συμβαίνουν, αυτές συμβαίνουν τώρα, έχουν συμβεί και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρις ότου κάθε μέλος που έχει ορκιστεί την υποταγή του στο σκοτάδι, να συλληφθεί, να προφυλακιστεί για την αντιμετώπιση της καταδίκης και της αποκατάστασης των εγκλημάτων του, για τις πολλές συνωμοσίες ελέγχου στους ανθρώπους του κόσμου σας. Επειδή αυτές οι συλλήψεις θα διαρκέσουν περισσότερο από λίγες ημέρες ή λίγες εβδομάδες για να καταλήξουν στην πρότασή τους, δεν πρέπει να είναι μια έκπληξη για πολλούς από εσάς, που έχετε μελετήσει και έχετε μάθει πώς πολλά από αυτά τα άτομα ευρίσκονται εκεί, και αν και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μόνο μερικά από αυτά τα άτομα στην εξουσία στην κορυφή αυτής της τεράστιας πυραμιδοειδούς δομής, αυτές οι πυραμίδες είναι πολύ μεγάλες και εκτείνονται για να φτάσουν βαθιά στα χώματα των επίγειων συστημάτων σας σε όλο τον πλανήτη σας, ακριβώς καθώς υπάρχουν φυσικές πυραμιδικές δομές σε όλο τον πλανήτη σας.

Αυτά τα άτομα έχουν εδραιωθεί οι ίδιοι βαθιά σε όλα τα συστήματα που αισθάνθηκαν ότι θα μπορούσαν να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα, δύναμη και τον έλεγχο. Η εξάλειψή τους από τα συστήματα αυτά θα πάρει κάποιο χρόνο, λίγη υπομονή, μεγάλη κίνηση, αποφασιστικότητα, δύναμη, θάρρος και γενναιότητα από τους άνδρες και τις γυναίκες που σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και από τους άνδρες και τις γυναίκες που αύριο θα είναι στην πρώτη γραμμή σας. Πρόκειται για μια εκστρατεία που θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά είναι επίσης μια εκστρατεία που θα προωθεί συνεχώς αυτό, και που είναι αυτό που βλέπουμε και αυτό είναι ό, τι πιστεύουμε, και πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εκστρατεία που θα είναι επιτυχής και θα φέρει στους ανθρώπους του κόσμου σας αυτό που έχει συζητηθεί, οτιδήποτε είναι δυνατόν, όλα όσα έχετε ονειρευτεί όλοι εσείς. Την ελευθερία και την ευημερία, το καθαρό περιβάλλον, την ευγένεια, την αγάπη και την διάδοση της φροντίδας. Παντού θα φυτρώνουν λουλούδια και δέντρα, εκεί όπου συγκεκριμένα σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, θα ανοιχτούν δωρεάν πηγές ενέργειας, στην επικοινωνία και τα ταξίδια πέρα από τα σύνορα των χωρών σας και ακόμη και τον πλανήτη σας, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που θα φροντίζουν ένα ον, την αποκατάσταση της ζωτικότητας, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που θα αντικαταστήσετε μερικά από αυτά σήμερα, στον κόσμο σας που είναι τόσο πολύ αντιπαραγωγικά και μάταια για εσάς. Βλέπουμε μια νέα Γη από τον αέρα έως την θάλασσα, από την κοιλάδα έως το βουνό. Θεωρούμε ότι αυτό βρίσκεται τόσο κοντά τώρα, και με κάθε ώθηση προς τα εμπρός και με τις φυλακίσεις ενός άλλου μέλους της κλίκας όλα αυτά έρχεται ακόμα πιο κοντά. Αυτό είναι ένα όνειρο που μπορεί και θα γίνει πραγματικότητα για εσάς και εμείς, η αναληφθείσα οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σε αυτή την αποστολή με σας είναι μαζί σας σε κάθε βήμα της πορείας για να σας υποστηρίξουμε να επιτύχετε αυτό που έχετε έρθει εδώ να εκπληρώσετε.

Υπάρχουν πολλοί κόσμοι εδώ που έχουν εστιάσει τα μάτια και τα αυτιά τους, στο τι κάνετε κάθε μέρα και θαυμάζουν ό, τι βλέπουν, καθώς και με την κάθε σύλληψη καταλαβαίνουν ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επανένωση με τις οικογένειές τους, που είναι εδώ μαζί σας μέσα στα φυσικά σκάφη της ανθρωπότητας. Αυτές είναι οι χαρούμενες εμπειρίες για όλους εσάς και όλους εμάς που μας περιμένετε ακριβώς επάνω και μπροστά, αλλά τώρα αυτό είναι σαφώς ορατό λόγω των ανθρώπων της Γης, λόγω της αφύπνισης σας και τις προθέσεις σας για ό, τι επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Οι άνδρες και οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή είναι οι εκδηλώσεις των σκέψεων της ανθρώπινης συλλογικής συνείδησης. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί η ύπαρξή σας. Ναι, υπάρχουν ενδείξεις ως προς το γιατί διαφαίνονται ορισμένα γεγονότα, γιατί να αντιμετωπίσετε ορισμένα γεγονότα, αλλά αυτοί είναι που τα προκαλούν, τα δημιουργούν και εκδηλώνονται με τις διαδικασίες της σκέψης που αρχίζουν σωστά εδώ με τον καθένα σας και με κάθε μεμονωμένο άτομο, πριν εξελιχθεί σε ένα ποτάμι της συλλογικής συνείδηση με τους άλλους. Ο ποταμός αυτός μεγαλώνει και μεγαλώνει ισχυρά μέχρι να φτάσει στην άκρη του ωκεανού, που θα καταλήξει στη συλλογική δημιουργική εκδήλωση σας την οποία και θα βιώσετε ως την πραγματικότητά σας. Οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή σας, θυσιάζονται για το καλό όλων, αυτό είναι ένα μέρος αυτού του υπέροχου ποταμιού της σκέψης, της πρόθεσης, της δράσης και του ονείρου. Αυτό είναι το ποιοι είστε, και αν μπορείτε να φοράτε μια στολή ή ένα σήμα, θα είστε και εσείς αυτοί, όπως όλοι μέρος αυτής της αποστολής, που θα καθαρίσετε τον κόσμο σας και θα τον επαναφέρετε τη Γη στην ουράνια σφαίρα, που κάποτε ήταν και που τώρα θα βρεθεί και πάλι. Αυτό έχει γραφτεί, και αυτό θα γίνει. Αυτή είναι η ελευθερία, αυτή είναι η κυριαρχία, αυτή είναι η ειρήνη. Αυτός θα είναι ο νέος πλανήτης Γη σας, και αυτή είναι η δική σας.

Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν, όταν οι δυνάμεις συνδυάζονται, και είστε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, όπου οι δυνάμεις από όλο αυτό το ολόκληρο σύμπαν έχουν συνδυαστεί με έναν παρόμοιο στόχο στο μυαλό σας, με παρόμοιες ιδέες και με τα όνειρα που τώρα πληρούνται για όλους για να το απολαύσετε. Αυτή η προσπάθεια ήταν στο στάδιο του σχεδιασμού για αιώνες χρόνου. Δεν είναι μια νέα ιδέα για να έρθουμε εδώ και να κάνουμε ό, τι κι αν κάνουμε ενώ θα είμαστε όλοι μαζί. Αντί να μιλάμε γι 'αυτό και για τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει για πολύ καιρό, τώρα είμαστε μαζί για να ολοκληρώσουμε αυτό το σχέδιο, και να ολοκληρώσουμε αυτό που επιθυμούμε. Πολλοί κόσμοι από όλο αυτό το σύμπαν, θα επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από το τι είναι αυτό που διαδραματίζετε εδώ. Αυτό που στην ουσία συμβαίνει, είναι ότι μέσα από τη δουλειά που γίνεται εδώ, οι ζημιές που έχουν γίνει στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο κόσμους, έρχονται μερικές φορές σε αντίθεση μεταξύ τους, ως προς την ηθική, πολιτική, ή οικονομική κατάσταση, τώρα ενώνουν τις δυνάμεις καθώς βλέπουν τους εκπροσώπους τους να εργάζονται μαζί ειρηνικά και παραγωγικά εδώ στη Γη. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους κάποιοι από εσάς είστε εδώ, αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πολλοί από εσάς είστε εδώ.

Ένας από αυτούς τους λόγους είναι, αν θέλετε, να θάψετε το τσεκούρι, και να μάθετε να συνεργάζεστε με αυτά τα όντα από άλλους κόσμους, με αυτούς που μπορεί να είχατε πριν διαφωνίες μαζί τους. Ως ένα σύμπαν μεγαλώνετε και ωριμάζετε, δεν είναι όλοι οι κόσμοι των χαμηλών διαστάσεων, που θα ρίξετε μια ματιά και θα αρχίσετε από κοινού και λειτουργείτε καλά μαζί. Αυτό είναι φυσικό, και πολλοί από εσάς έχετε μάθει το ίδιο μάθημα εδώ στη Γη, καθώς διαφορετικές χώρες και διαφορετικά μέρη, ακόμη και των ίδιων χωρών είχαν διαφωνίες μεταξύ τους σε ότι αφορά τις πολιτικές αποφάσεις και τις ημερήσιες διατάξεις, καθώς και τις οικονομικές και εδαφικές διενέξεις . Τώρα όλες οι μορφές εκπαίδευσης που θα πάρετε μαζί, θα συνεργαστείτε πιο ήσυχα, πιο φιλικά, πιο δίκαια, και έτσι θα είστε τα όντα από το κοσμικό σας σπίτι, που θα μαθαίνετε τόσα πολλά μέσα από τα μαθήματα που έχετε εκπαιδευθεί εδώ.

Βλέπετε τώρα πόσο σημαντικό είναι να παίρνετε ο ένας από τον άλλον ; Είναι μεγάλης ζωτικής σημασίας για την επιτυχή έκβαση της αποστολής μας εδώ. Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος από την υπερηφάνεια ανάμεσα σε εσάς και εκείνους που αλληλεπιδρούν σε απευθείας σύνδεση μέσω των κοινωνικών δικτύων σας. Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος από αυτό που λέγετε ότι είναι, το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και ποιος ξέρει περισσότερα, ποιος ξέρει λιγότερα. Υπάρχουν κόσμοι που ωφελούνται με αυτό τον κίνδυνο σε όλο αυτό το σύμπαν, όπως και σε όλους τους κόσμους αυτών που περιβάλλουν αυτό το σύμπαν, είναι ολόκληρο το σύμπαν σας που στηρίζεται στην επιτυχία σας εδώ και το πόσο καλά μπορείτε να κατορθώσετε να προοδεύσετε ο ένας με τον άλλο.

Εμείς δεν σας παρακολουθούμε ή σας φροντίζουμε, σαν να είστε παιδιά, γιατί δεν είστε. Όταν σας προτρέπουμε και προσπαθούμε να σας καθοδηγήσουμε καλύτερα για να προοδεύσετε μεταξύ σας, είναι όχι γιατί αισθανόμαστε ότι είμαστε οι μεγάλοι και είστε τα παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά, κάθε άλλο, καθώς αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Προσπαθούμε απλώς να σας δείξουμε ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να εργαστείτε και να παίξετε μεταξύ σας και υπάρχουν πολλοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει τον κόπο για εσάς και για τους πολλούς που θα δώσετε τις ειλικρινείς προσπάθειές σας στον τομέα αυτό, αυτό είναι όλο. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε πόσο σημαντικές είναι οι αλληλεπιδράσεις σας από κάθε άλλη φορά , όταν όλοι οι λαοί του κόσμου που αντιπροσωπεύετε μπορεί να επανενωθούν εδώ μαζί σας μια μελλοντική ημέρα, και θα είναι εκείνη η ημέρα, όπου θα είναι περισσότερο σαφές για σας και περισσότερο κατανοητό σε εσάς.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, εξακολουθείτε να κάνετε το καλύτερο για εσάς για να προχωρήσετε ώστε να συνεργάζεστε μεταξύ σας, καθώς μετράει τόσο πολύ αυτό που από κοινού έχετε να εκπληρώσετε. Συνεχίστε τώρα και αφιερώστε κάθε στιγμή της ημέρας όλο σας τον εαυτό και ξέρουμε ότι ο καθένας από εσάς θα πετύχει σε αυτό που προσπαθούμε τόσο σκληρά για να υλοποιήσουμε μαζί.

Είμαστε σύμμαχοι σας, οι φίλοι και την οικογένειά σας από τη Διοίκηση Ashtar.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford