Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

8 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 8 Ιουλίου 2012 - Το Αστρικό DNA


Οι γενετικοί ελεγκτές είναι απρόσκοπτοι επεξεργαστές του DNA και των συναφών υλικών που κουβαλάνε γενετικές εγχύσεις των υλικών για να κατασκευάσουν και να δημιουργήσουν ένα ζωντανό οργανισμό, όπως το ανθρώπινο σώμα. Κάθε ένας από εσάς έχει τους γενετικούς δείκτες σε έλικες του DNA σας, και είναι αυτοί οι δείκτες που θα αποφασίσουν για εσάς διαμορφώνουν το σώμα σας θα πάρει μορφή μέσα. Τα χαρακτηριστικά αυτών των γενετικών διαφέρουν, ασφαλώς, από άτομο σε άτομο, και οι γενετικοί δείκτες περνούν όχι μόνο μέσα από τις γενιές των προγόνων της οικογένειας, αλλά, επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, περνούν και κάτω από τις υψηλότερες σφαίρες από πάνω σας. Αυτές οι ουσίες είναι οι γενετικοί προπομποί για κάποιους από εσάς που τους έχουν δωριθεί από τα όντα των ανώτερων βασιλείων. Δεν είναι όλα στο DNA σας αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή κληρονομήσει από τους γονείς σας σε αυτή την ανθρώπινη γέννησή σας. Μερικά από τα DNA που κάποιοι από εσάς έχετε, έχουν εγχυθεί στο ανθρώπινο DNA σας, για να σας δώσουν στα χαρακτηριστικά, στις ικανότητες και στην προσωπικότητα σας, κάτι περισσότερο, κάτι μεγαλύτερο, αν θέλετε, από ό, τι θα είχατε στην κατοχή κάποιου χωρίς αυτή την αλληλεπίδραση και την έγχυση.


Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να ξεκινήσουμε προγράμματα που θα επαναφέρουν, αν θέλετε, οι πραγματικοί γονείς γέννησής σας για να εσάς. Πολλοί από εσάς έχετε γονείς που υπάρχουν μέσα στις υψηλότερες σφαίρες, και είναι αυτοί οι γονείς που έχουν εναποθέσει επάνω σας μερικά από αυτά τα DNA των αστέρων που διαθέτετε εντός των ανθρώπινων κλώνων του DNA σας. Οι επιστήμονες του κόσμου σας, σας έχουν εντοπίσει αυτά, τι γι 'αυτούς, είναι αδιευκρίνιστες πτυχές τα κωδικοποιημένα μηνύματα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι ανώνυμα και το έχουν επισημάνει ως το «άχρηστο» DNA, και σαν σκουπίδια δεν έχει καμία αξία αυτό για εσάς. Αυτό που έχουν επισημάνει ως ανεπιθύμητα σκουπίδια, είναι ένας θησαυρός ανεκτίμητης αξίας. Είναι το παρελθόν σας, οι αναμνήσεις σας από το παρελθόν σας, είναι ότι η πραγματικά είστε και οι γενετικοί δείκτες της ουράνιας κληρονομιάς και της καταγωγής σας. Αυτός ο κώδικας που τρέχει βαθιά μέσα σας, είναι απίστευτα πολύτιμος για εσάς αυτή τη στιγμή, καθώς είναι αυτό που σας οδηγεί και πάλι για το ποιος είστε πραγματικά και από πού προέρχεστε.

Η μελέτη του ανθρώπινου DNA έχει καλόπιστες αρετές, επιτυχίες, επιτεύγματα, και έχει επιτύχει ορισμένα επίπεδα κατανόησης για τους ανθρώπους σας, τους επιστήμονες και ερευνητές σας, αλλά θέλουμε να σας πούμε ότι το επίπεδο κατανόησης του DNA και όλες τις εξουσίες του, οι ικανότητες και οι διαδικασίες είναι πολύ πέρα από τις τρέχουσες αντιλήψεις σας, ακόμη και από τα μεγαλύτερα και πιο καθαρά μυαλά των οραματιστών του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη σας. Θα θέλαμε να αρχίσουμε να αναπτύξουμε εκπαιδευτικά προγράμματα, όπου όσοι από εσάς επιθυμείτε να κάνετε τα επόμενα βήματα και να μάθετε πολύ περισσότερα από αυτές τις επιστήμες που έχετε σπουδάσει, μπορείτε να το κάνετε κάτω από την κηδεμονία κάποιου από τα κορυφαία επιστημονικά μυαλά και τους δασκάλους μας σε αυτά τα πεδία. Η γνώση που είναι διαθέσιμη μέσω των προγραμμάτων αυτών είναι απεριόριστη, και όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτά τα προγράμματα και διαλέξετε μπορείτε να το πράξετε. Δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις και φυσικά, δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποια χρήματα. Καθένας από εσάς που ενδιαφέρετε, για κάποιο από τα προγράμματα που προσφέρουμε είστε ελεύθεροι να τα απολαύσετε, να μάθετε από αυτά και να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με άλλους, εάν τα κρίνουν διαφωτιστικά, ενδιαφέροντα, και γνωστικά, και αξίζουν το χρόνο και την προσπάθεια τους.

Το DNA σας είναι ένα από τα πεδία της επιστήμης που πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να αρχίσετε τις σπουδές στα ανώτερα επίπεδα σας, καθώς θα σας εξηγηθούν τόσα πολλά ώστε να αποκτήσετε ένα γερό θεμέλιο της κατανόησης της επιστήμης αυτής και των συναφών επιστημών σε αυτούς τους τομείς της μελέτης. Ένα από τα χαρακτηριστικά του DNA που μπορεί να μην καταλαβαίνετε σήμερα, είναι ότι οι παλμοί του DNA σε ένα ποσοστό που είναι μερικές φορές πέρα από το επίπεδο της συχνότητας της τρέχουσας τρισδιάστατης ύπαρξής σας. Για να γίνει αυτό κατανοητό θα μπορούσε να φανταστεί κανείς , ότι το μέρος του DNA σας, υπάρχει πέρα από το μέτρο της τρέχουσας διάστασης σας και ορισμένα από αυτά υπάρχουν μέσα στην τρέχουσα διάσταση σας. Είναι σαν ένα μέρος του DNA σας να ταξιδεύει κάτω ως μια πτυχή για να εξαφανιστεί από την πραγματικότητά σας και στη συνέχεια πάλι επανεμφανιστεί σε μία άλλη πτυχή του DNA σας. Αυτό δημιούργησε τους επιστήμονες και τους ερευνητές σας αμηχανία για πολλά χρόνια τώρα ακόμα συνεχίζει να τους μπερδεύει και να τους συγχύζει στην έρευνα τους, εάν δεν μπορέσουν να εξηγήσουν με κάποια λεπτομέρεια ποια είναι η αιτία αυτής της σύγχυσης.

Εμείς αυτή τη στιγμή δεν αισθανόμαστε ότι αυτό είναι το πεδίο ή το μέσο για να μοιραστούν και να συζητήσουν με μεγάλη λεπτομέρεια το θέμα, αλλά θα σας πούμε ότι ως ένα μέρος του DNA σας, υπάρχει σε μια ανώτερη διάσταση, όπου κάποιοι από εσάς δεν μπορούν να υπάρχουν επίσης σε μεγαλύτερη διάσταση. Δεν θα έδινε αυτό ένα νόημα του γιατί μέρος του DNA σας, που περιέχεται στο φυσικό σας σώμα εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται με τις αλλαγές σε χρονικά χαρακτηριστικά και τις συχνότητες; Αυτό είναι το κλειδί για το ξεκλείδωμα της ανώτερης κατανόησης της πραγματικότητας σας. Σας ευχόμαστε να το σκεφτείτε αυτό και να σκεφτείτε πόσες πολλές εναλλακτικές πραγματικότητες σας ως ατομικά όντα θα μπορούσαν να υπάρχουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς θα παίρνατε την επόμενη αναπνοή σας. Είστε όντα με πολυδιάστατο χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχετε σε πολλαπλές διαστάσεις, όχι σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ή χρονικά διαστήματα, αλλά σε μια στιγμή σε αυτό που καταλαβαίνετε με τον καιρό, και αυτό που καταλαβαίνετε ως μία μόνο στιγμή, τη στιγμή του τώρα. Έχετε πολλές ζωές, πολλές ταυτότητες και πολλές προσωπικότητες. Έχετε πολλούς φίλους και πολλές οικογένειες, έχετε πολλές διαφορετικές εμπειρίες, καριέρες, έρωτες, φίλους, όνειρα, σπίτια, αστρικές κρουαζιέρες, τα πάντα και τίποτα για ένα ον που είστε ή εμπειρίες που έχετε σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, ακόμη και οι υπαρξιακοί σας χρόνοι, καθώς τα χρονοδιαγράμματα είναι επίσης ένα πολύ αναπόσπαστο μέρος της κατανόησης σε όλο αυτό.

Εμείς την κατάλληλη στιγμή, όταν θα μπορούμε να μιλήσουμε προσωπικά μαζί σας θα σας εξηγήσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα θα θέλατε να μάθετε και να καταλάβετε για αυτό το DNA και πώς μπορείτε να υπάρχουν εντός των πολλαπλών διαστάσεων, τα χρονικά πλαίσια και τους χώρους σε όλο αυτό το σύμπαν. Για σήμερα, θα πούμε ότι γνωρίζετε πολύ μεγαλύτερα από ό, τι μπορείτε να πιστέψετε. Μπορούμε σε ένα επίπεδο να σταθούμε μαζί σας και όπως τώρα που μιλάμε μέσω του καναλιού μας σήμερα. Αυτό είναι ό, τι θα θέλαμε να σκεφτείτε. Θα θέλαμε να σκεφτείτε πώς μπορείτε να είστε εκεί και να μπορείτε να είστε και εδώ την ίδια στιγμή, και θα θέλαμε να σκεφτείτε ακριβώς ποιά είναι αυτή η επανασύνδεση μεταξύ των λαών μας και του λαού σας και τι σημαίνει πραγματικά η συγχώνευση των δύο διαστάσεων μας για σας στην ευρύτερη έννοια, στην πιο φωτεινή και σαφέστερη εικόνα. Περιμένουμε αυτή την ημέρα για πολλούς λόγους και εμείς θεωρούμε ότι αυτή η επανασύνδεση είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ουσιαστικά αποτελέσματα σε ολόκληρη την αποστολή μας εδώ, και σας ευχόμαστε να έχετε σαφή εικόνα για το τι εννοούμε όταν λέμε ότι αυτή θα είναι πραγματικά μία επανένωση σε πολλά περισσότερα επίπεδα από ό, τι μπορεί να είναι εμφανή για σας αυτή τη στιγμή.

Μέχρι να ανταμωθούμε πάλι, ας πούμε ότι είμαστε χωριστά από σας, σαν ο χωρισμός μας να ήταν ένα μέρος της ζωής μας, που μας έχει λείψει για πολύ καιρό. Είμαστε οι φίλοι και οι οικογένειά σας από τα ανώτερα επίπεδα. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford