Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

4 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 4 Ιουλίου 2012 - Ενημέρωση για τις Μαζικές ΣυλλήψειςΗ έλλειψη στέγης προκαλεί αναβολή, και τα τελικά αποτελέσματα βαραίνουν το λόγο και το σκοπό ύπαρξης ενός όντος καταστρέφοντας αποτελεσματικά τα σχέδια της ενσάρκωσής του στο φυσικό πεδίο. Αυτό που εμείς από τη Διοίκηση Άσταρ σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να σας βοηθήσουμε με μια νέα και καλύτερα βελτιωμένη μορφή στέγασης, που θα εξαλείψει μια για πάντα τις αιτίες και τις επιπτώσεις του φαινομένου των αστέγων και θα ανακουφίσει τόσο τις δυσκολίες για τόσους πολλούς ανθρώπους από εσάς, ακριβώς μόνο με την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος σε αυτό τον τομέα. Βλέπετε πόσο η αλλαγή μπορεί να επηρεάσει όταν βρίσκονται λύσεις για τα τρέχοντα προβλήματα και δυσκολίες;


Έχουμε τις τεχνολογικές δυνατότητες που θα μας επιτρέψουν, με τη βοήθειά σας, να χτίσουμε σπίτια σε όλο τον κόσμο σας εντός ημερών, όπου τώρα θα χρειαζόσασταν πολλούς άνδρες και γυναίκες να εργάζονται σκληρά για μήνες. Έχουμε σχέδια στέγασης και τις μεθόδους υλοποίησής τους που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας εμπνεύσουν να συμμετέχετε περισσότερο στην αποδόμηση του στεγαστικού προβλήματος σας που έχει αναπτυχθεί εκτός ελέγχου εδώ στο δικό σας κόσμο και έχει αφήσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια ανθρώπους σας αφημένους χωρίς ένα σπίτι να ζουν στους δρόμους και να κοιμούνται, όπου η μέρα τους βρει για να ξεκουραστούν. Διαθέτουμε μια τεχνολογία που επιτρέπει σε ένα σπίτι να κατασκευαστεί κατά το πάτημα κουμπιών και την έκδοση εντολών προς ένα πλήρως συνειδητό υπολογιστή που θα χτίσει στη συνέχεια αυτή τη δομή μπροστά στα μάτια σας, προς έκπληξης πολλών ανθρώπων σας που δεν έχουν ποτέ ονειρευτεί ένα τέτοιο τεχνολογικό επίτευγμα ακόμα και στα πιο εμπνευσμένα όνειρά τους.

Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε αυτή την τεχνολογία ως ένα από τα πρώτα δώρα για εσάς και για το λαό σας που μπορείτε και θα λάβετε τα άμεσα οφέλη τους, βιώνοντας σχεδόν εν μία νυκτί την ανακούφιση από τις κακουχίες της έλλειψης στέγασης. Αυτό που θα δώσει σε αυτούς που είναι τώρα χωρίς σπίτι, είναι κάτι περισσότερο από ένα κτίριο στο οποίο θα ζουν και θα αποκαλούν δικό τους. Το να διαθέτουν κάποιοι ένα σπίτι για να ζήσουν, αυτό που τους κάνει να είναι πέρα από το μέτρο και τους δίνει ελπίδα, κίνητρο, αποφασιστικότητα, αυτοεκτίμηση και αξία, αυτός είναι ένας λόγος και ο σκοπός για την ύπαρξη και για τον καμβά με τον οποίο θα μπορούν να αρχίσουν να δημιουργούν τα όνειρα και τους στόχους τους για τα οποία τότε θα ξεκινήσουν να εκπληρώσουν. Αυτό το ένα σπίτι δίνει σε κάθε άτομο, πολύ περισσότερο από απλώς ένα καταφύγιο από το κρύο, τη βροχή και τον ήλιο, ένα σπίτι δίνει είναι κάτι περισσότερο για να ζήσει κάποιος, πέρα από την επιβίωση.

Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε αυτά τα δώρα στους ανθρώπους σας, ξεκινώντας με εκείνους που σήμερα κοιμούνται στον δρόμο, απροστάτευτοι από τα σκληρά στοιχεία του κόσμου σας. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε να εξαλειφθεί το πρόβλημα των αστέγων από τον πλανήτη σας, συμβάλλοντας στο έργο μας. Σας χρειαζόμαστε για την υποστήριξη του έργου αυτού και χρειαζόμαστε τα χέρια σας στο κατάστρωμα να είστε οι αρχισχεδιαστές και οι οικοδόμοι των νέων τοπίων από όμορφα σπίτια για όλους τους ανθρώπους του κόσμου σας. Θα αναλάβετε αυτό το έργο μαζί μας, τους φίλους σας, τις οικογένειές σας και τους συν-οικοδόμους σας αυτού του συνολικού προγράμματος κατασκευής κατοικιών;

Θα θέλαμε να δούμε να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από αυτό το μήνυμα, όπου το διαβάσετε και μπορείτε, σε όλες τις διαδικτυακές κοινότητες σας και μας πείτε αν θα ήσασταν πρόθυμοι να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο και τις υπηρεσίες σας και να συνεργαστείτε μαζί μας δίνοντας το δώρο ενός σπιτιού σε μεμονωμένους άπορους ή οικογένειες. Αφήστε μας τα σχόλιά σας, και πάλι θα τα παρακολουθούμε και θα φτιάξουμε καταλόγους των όσων επιθυμούν να αφιερώσουν το χρόνο και την ενέργειά τους σε ό,τι θεωρούμε πως είναι ένα πολύ αξιόλογο πεδίο το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι αρκετά ικανοποιητικό για εσάς, καθώς αυτή η εμπειρία μπορεί να ανταμοίβει και να εκπληρώνει όσους από εσάς η καρδιά σας έχει ραγίσει με την εικόνα κάποιου χωρίς σπίτι.

Θα θέλαμε να ξεκινήσει η επιχείρηση αυτού του πολύ μεγάλου έργου αμέσως μετά την εισαγωγή του λαού μας στους ανθρώπους σας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον επαρκή αριθμό των συλλήψεων αυτών της εγκληματικής κλίκας σας και των πολλών συνεργατών τους. Αυτές οι συλλήψεις είναι αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια τους, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε, ότι τώρα είμαστε πολύ σίγουροι πως οι συλλήψεις αυτές θα συνεχιστούν και δεν θα σταματήσουν μέχρι η πλήρης ελευθερία του λαού σας να είναι στα χέρια σας. Οι υπηρεσίες παρακολούθησής μας ανιχνεύουν συλλήψεις των μελών της εγκληματικής κλίκας σας καθ 'όλες τις διάσπαρτες περιοχές του κόσμου σας. Θα θέλαμε να δούμε τη θερμοκρασία να αυξάνεται, αν θέλετε, και περισσότερες συλλήψεις να λαμβάνουν χώρα με πολύ ταχύτερους ρυθμούς, καθώς πιστεύουμε ότι είναι τόσο επιτακτική ανάγκη να διατηρηθεί η δυναμική ροή και τα πνεύματα υψηλά σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου σας, οι οποίοι παρακολουθούν και περιμένουν με μεγάλη προσμονή και ελπίδα, αλλά και σε όλη την τάξη όλων των ανδρών και των γυναικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της επιχειρήσεως.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για το θάρρος και τη δέσμευσή σας που κάνετε να βλέπουμε αυτές τις συλλήψεις να συντελούνται. Ξέραμε ότι θα μπορούσατε να το κάνετε από την αρχή, και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε παραμείνει τόσο υπομονετικοί στο παρασκήνιο, και δεν επιθυμήσαμε να σας προσπεράσουμε και να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, τα οποία θα ήταν τα χέρια εκείνων των οποίων η ευθύνη και το καθήκον αυτό δεν ήταν δικό τους. Είναι, όπως ήταν πάντα, ο πλανήτη σας, και σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε εδώ στην προσφορά και τη πλήρη υποστήριξη μας με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή που αισθάνεστε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από ό,τι την έχουμε στη διάθεσή μας και ευχαρίστως σας προσφέρουμε. Παρατηρώντας τα στρατεύματα σας και τους αξιωματούχους επιβολής του νόμου οι οποίοι έχουν προχωρήσει έχοντας κάνει τη πρώτη θραύση συλλήψεων, σας λέμε ότι είμαστε γεμάτοι με ενθουσιασμό, χαρά, ευγνωμοσύνη και ανακούφιση, έχοντας παραμείνει έκπληκτοι για το πώς οι άνθρωποι του κόσμου σας έχουν ανέλθει στο ύψος των περιστάσεων με το κάλεσμα του καθήκοντός τους, ακόμη και στις πιο σκοτεινές ώρες, ακόμη και στο πρόσωπο των απειλών και της βίας εναντίον τους και κατά των οικογένειών τους, οι οποίοι έχουν βρει το θάρρος, την αποφασιστικότητα, το σθένος και την ιπποτικότητα να βαδίσουν μπροστά και να διορθώσουν αυτό που βλέπουν ως λάθος βοηθώντας στην απελευθέρωση αυτού του πλανήτη και των ανθρώπων του μια για πάντα από τα χέρια του στραγγαλιστικού τυραννικού ελέγχου. Χαιρετίζουμε, τους άνδρες και τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή που έχουν κάνει την επιλογή να πράξουν ό,τι είναι αυτό που αισθάνονται πως πρέπει, χωρίς ποτέ την αμφιβολία στο μυαλό τους ότι αυτό που κάνουν είναι στο όνομα του δικαίου, στο όνομα της αγάπης, στο όνομα της ελευθερίας, της κυριαρχίας, της ειρήνης και της Συμπαντικής συνεργασίας.

Θα συνεχίσουμε την υποστήριξή μας εκείνων στις πρώτες γραμμές αυτής της επιχείρησης. Θα συνεχίσουμε την παρακολούθηση και την εποπτεία εκείνων της εγκληματικής σας κλίκας σήμερα στην κίνηση της προσπάθειας να εμποδίσουν ή να καθυστερήσουν τη σύλληψη και τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα, που κάποτε σχεδιάστηκαν και χτίστηκαν για να στεγάσουν τους άνδρες και τις γυναίκες της ανθρώπινης οικογένειας σας, οι οποίοι δεν θα υπάκουαν στα αιτήματά τους και δε θα χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής που θα σας είχαν χορογραφήσει. Θα συνεχίσουμε επίσης να σας προσφέρουμε προστασία σε οποιαδήποτε και από όλες τις στρατιωτικές κλίκες ή τμήματα επιβολής του νόμου, τα οποία μπορεί να επιλέξουν να κινηθούν με κάποιο παρεμβατικό τρόπο με αυτές τις συλλήψεις και με την προστασία ορισμένων μελών του υψηλού προφίλ της εγκληματικής σας κλίκας. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό, και το έχουμε καταστήσει σαφές σε όλους αυτούς τους στρατιωτικούς και τις φατρίες επιβολής του νόμου, ότι θα προχωρήσουμε γρήγορα και αποφασιστικά για να σταματήσουμε εν τη γενέσει της κάθε κίνηση ή προσπάθεια που βλέπουμε ως μια προσπάθεια να παρέμβει με οποιαδήποτε τρόπο σε αυτή τη διαδικασία. Ήμασταν σαφείς σε αυτό, και δεν μπορούμε να κάνουμε τους εαυτούς μας περισσότερο σαφείς.

Εμείς, η Διοίκηση Ashtar, θα κάνουμε ό,τι είναι αυτό που πρέπει για την προστασία των ανδρών και των γυναικών στις γραμμές του μετώπου που προβαίνουν σε αυτές τις συλλήψεις, όπως επίσης και όλων των ανθρώπων του κόσμου σας που θα είναι σύντομα ελεύθεροι, καθώς είναι ένα θέμα χρόνου και όχι πλέον ένα θέμα αλλαγής της συνείδησης του λαού σας, γιατί η αλλαγή έχει αρχίσει, και η μετατόπιση της εξουσίας έχει ήδη μετακινηθεί σε υψηλή ταχύτητα και διαθέτει μεγάλη δυναμική που δεν βλέπουμε να διακόπτεται ή να επιβραδύνεται μέχρι το κάθε στρέμμα αυτού του όμορφου και ευημερεύοντα πλανήτη να επιστραφεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες του, τους ανθρώπους, όχι τις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς, ή τις ολιγαρχικές μυστικές κοινωνίες του κόσμου σας, αλλά προς το λαό κάθε χώρας, επαρχίας και μικρής κοινότητας σε ολόκληρο τον πλανήτη σας.

Είμαστε από τα ανώτερα επίπεδα η οικογένεια, οι φίλοι και συνάδελφοι σας στην αποστολή μας για να ελευθερώσουμε το λαό σας και να επιστρέψουμε τον πλανήτη σας πίσω σε αυτούς που είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες του.
Είμαστε η Διοίκηση Άσταρ.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford