Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

23 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 23 Ιουλίου 2012 - Το Νέο Οικονομικό σας ΣύστημαΌχι, δεν υπήρξαν μεγάλης κλίμακας αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας ακόμα, που τουλάχιστον να επηρεάσουν την καθημερινότητα του κόσμου. Πολλά εξακολουθούν να διαδραματίζονται στα παρασκήνια και κινούνται προς την πραγματοποίηση, αλλά αυτές οι κινήσεις είναι μεγάλες και αργές, λόγω του τεράστιου βάρους τους από τις επιπτώσεις που θα έχουν στον κόσμο σας. Αυτό που βλέπουμε για τους ανθρώπους σας είναι ένα εντελώς νέο τραπεζικό, χρηματοπιστωτικό και νομισματικό σύστημα. Βλέπουμε ένα νέο σύστημα που θα στηρίζεται στη δικαιοσύνη, την ισότητα και την αλήθεια για τα κέρδη που σχετίζονται με τα εργασιακά καθήκοντα που θα περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται στις κοινότητές σας μέσα από τη συνεργασία σας και την συνεργασία μας, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Αυτό που βλέπουμε θα είναι ένας κόσμος όπου τα κεφάλαια θα είναι άμεσα διαθέσιμα και θα μεταφέρονται από τα σημερινά κράτη που τα κρατούν πίσω στους ανθρώπους του κόσμου σας, όπου είναι και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους και έχουν πάντα νόμιμους ιδιοκτήτες, καθώς τα χρήματα δεν δημιουργήθηκαν από τους Θεούς, ή από τους πλούσιους ανθρώπους του πλούτου, ή από τις κυβερνήσεις, ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Τα χρήματα έχουν δημιουργηθεί από εσάς, τους ανθρώπους του κόσμου σας, που έχετε σπάσει τις πλάτες σας από την σκληρή εργασία κατασκευάζοντας δρόμους, σχολεία, φράγματα, κτίρια γραφείων, εργοστάσια, αποθήκες και τις βιομηχανικές υποδομές σας σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Τα χρήματα δεν δημιουργούνται μέσα σε ένα επιστημονικό εργαστήριο, και οι έρευνες είναι δύσκολο να κατανοηθούν από την στιγμή που δεν είναι οι αρμόζουσες και οι αληθινές πληροφορίες που δίδονται στους ανθρώπους, αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.


Ευχόμαστε αυτή τη στιγμή να σας εξηγήσουμε πώς δημιουργούνται τα χρήματα. Τα χρήματα δημιουργούνται όταν ένα ον επιλέγει να σηκώσει ακόμα και ένα δάχτυλο και να δημιουργήσει κάτι που θα το μοιραστεί με ένα άλλο ον. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθεί κάποιο είδος χρηματοδότησης, κάποιο είδος εξασφάλισης, κάποιο είδος οικονομικής στήριξης, ένα είδος νομίσματος. Αυτό είναι, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται και το χρήμα δημιουργείται. Η πραγματική εκτύπωση του εντύπου του νομίσματος όπως ο κόσμος το χρησιμοποιήσει, είναι ένα διαφορετικό θέμα, με τον τρόπο που μια κοινωνία χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς, ή τα κέρματα, ή τις κάρτες, ή άλλη μορφή νομίσματος, δεν επηρεάζει τις μεθόδους για το πώς το χρήμα δημιουργείται στη πρώτη θέση, και τα χρήματα που δημιουργήθηκαν κατά πρώτο λόγο δημιουργήθηκαν από εσάς, τους ανθρώπους, και την προθυμία σας να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι που θα μπορούσατε να μοιραστείτε με κάποιο άλλο άτομο, δημιουργώντας έτσι μια οικονομική ροή του πλούτου, αυτό είναι όλο.

Στον κόσμο σας από την αρχή που τώρα καταλαβαίνετε όπως έχει καταγραφεί στην ιστορία σας, υπήρξαν μικροκλοπές, κλέφτες, ρουφιάνοι, αιματοβεντούζες των κεφαλαίων σας. Περίμεναν κρυμμένοι πίσω από τις σκηνές, και έχουν συσσωρεύσει τεράστια ποσά από τα χρήματά σας που έχετε αποκτήσει με σκληρή δουλειά για τους εαυτούς τους, χωρίς να σηκώσουν ούτε ένα δάχτυλο για να δημιουργήσουν κάτι που να έχει ως στόχο να το μοιραστούν με έναν άλλο. Αυτό δεν είναι το πώς μια οικονομία λειτουργεί αποτελεσματικά, αυτό είναι το πώς μια οικονομία συντρίβετε αποτελεσματικά και καίγετε, καθώς αργά ή γρήγορα αυτό θα μεταγγιστεί σε μικροκλοπές. Αυτή η εξυγίανση των ταμείων για να καλύψει τη διαφορά της κοινωνίας της, βάζει ένα ασφυκτικό κλοιό σε αυτή και την σκοτώνει. Αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο σας, καθώς μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας, τα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να συντρίβουν όλα γύρω σας, παίρνοντας μαζί τους τα ανθρώπινα συντρίμμια, με τη μορφή των ατόμων, ολόκληρων χωρών, ακόμα και ηπείρων.

Αυτή είναι μια συντριβή που δεν θα προσπεραστεί, γι΄ αυτό είναι μια συντριβή που πρέπει να συμβεί για να επιτρέψει στο νέο χρηματοπιστωτικό σας σύστημα να ριζώσει στα γόνιμα εδάφη της αποσύνθεσης του παλαιού συστήματος. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε πολλούς τομείς και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας που θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα. Εμείς δεν θα σταθούμε για να παρακολουθούμε τις κοινωνίες σας να καταρρέουν λόγω των ανεύθυνων ενεργειών των λίγων ατόμων που βρίσκονται στις κορυφές των εν λόγω γεωτρήσεων της πυραμιδικής δομής. Έχουμε τις μεθόδους που έχουμε χρησιμοποιήσει σε πολλούς κόσμους για να εξορκίσουμε την οικονομική καταστροφή και την εξαθλίωση και όλα τα προβλήματα που φυσικά θα ακολουθήσουν και θα ακολουθήσουν γρήγορα, όταν ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα αποτυγχάνει και ένα νέο γεννιέται στη θέση του. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα σύστημα που βασίζεται στην αφθονία, στην ισότητα, στη δικαιοσύνη, στην ασφάλεια και για την ασφάλεια για εσάς και τις οικογένειές σας και για κάθε ον που καλεί τον πλανήτη αυτό σπίτι του.

Πώς αυτό το νέο σύστημα θα κινηθεί στα πρώτα στάδια είναι μέσω ενός συστήματος ανταλλαγής και της ανταλλαγής που θα συνεχιστεί, αλλά θα συνεχιστεί για να χρησιμοποιήσει διαφορετικό νόμισμα από τα νομίσματα που χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλα τα έθνη σας. Το νέο νόμισμα σας θα είναι ένα νόμισμα ελεύθερο από τα νύχια αυτών των σκοτεινών και άπληστων, καθώς δεν θα τους δοθεί η άδεια και η δυνατότητα ή η πολυτέλεια της εκτύπωσης αυτών των νέων νομισμάτων. Αυτά τα νέα νομίσματα έχουν τυπωθεί από εκείνους του φωτός, όπως είπατε, με ειλικρίνεια, και ακεραιότητα, από τους άνδρες και τις γυναίκες της ανθρώπινης φυλής σας που ενδιαφέρονται για τους άλλους, που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον πλούτο με τους άλλους, και που δεν έχουν κανένα σχέδιο για να απορροφήσουν οποιοδήποτε μέρος αυτού του πλούτου από τους αδελφούς και τις αδελφές τους.

Αυτό υποσχόμαστε να σας. Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα επιβλέπουμε αυτό το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας και εμείς θα φροντίσουμε να τρέχει και να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά, δίκαια και τίμια, γρήγορα και ολοκληρωτικά, και εμείς θα φροντίσουμε το νέο σας σύστημα να παραμένει ένα σύστημα της δικαιοσύνης, της ισότητας και της αφθονίας, ή θα παρέμβουμε και θα κλείσουμε όποιον ή ό, τι είναι αυτό που με οποιοδήποτε τρόπο να επηρεάζει αρνητικά το σύστημα ή θα μεταγγίζει άδικα οποιοδήποτε ποσό των κεφαλαίων ή θα αδικείτε από αυτό το νέο σας σύστημα. Αυτό υποσχόμαστε σε σας τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

Μπορείτε να αναμένετε το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας που θα ριζώσει κατά τους επόμενους μήνες. Καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε πολύ για τους επόμενους μήνες και για τις πολλές αλλαγές που θέλετε, ενώ εσείς θα θέλατε σήμερα, αλλά θα σας πούμε ότι τίποτα δεν μπορεί να εξελιχθεί μέχρις ότου οι άνδρες και οι γυναίκες της ποινικής κλίκας σας μαζευτούν προς τα πάνω, γιατί είναι ένα από τα εμπόδια που εμποδίζουν όλες αυτές τις αλλαγές και τα νέα συστήματα σας για να ξεκινήσουν. Βλέπουμε αυτά τα μέλη της σκοτεινής κλίκας σας να είναι συγκεντρωμένοι προς τα πάνω και τους βλέπουμε να απομακρύνονται από την κοινωνία σας και να διαγράφονται από τα συστήματα του πλούτου σας, όπως το χρηματοδοτικό και το τραπεζικό σας σύστημα, και αυτό θα είναι ένα όμορφο θέαμα. Θα σας πούμε ότι όταν επαρκής αριθμός αυτών των ατόμων με ασφάλεια απομακρυνθεί από την κοινωνία σας με τη βοήθεια των συμμάχων της Γης μας, οι οποίοι εργάζονται τόσο σκληρά για νέο σύστημα σας, θα αρχίσετε τη γέννησή του στον κόσμο σας σαν ένα νεογέννητο παιδί, που όλα πρέπει να τα μάθει, να τα καλλιεργήσει, να ανέβει και να μεγαλώσει, σαν αυτό το παιδί να είναι το δικό σας, γι’ αυτό το νεογέννητο είναι το δικό σας και είναι ευθύνη του κάθε ενός από εσάς να ενεργεί ως μητέρα του, να ενεργεί ως ο πατέρας του, να είναι υποκατάστατο του γιατί αυτό είναι ο καθένας από εσάς στην πραγματικότητα.

Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε περισσότερο για το νέο σας σύστημα, αλλά για τώρα μόνο να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα νέο σύστημα που περιμένει για την ίση μεταχείριση που πρέπει να καθαριστεί, και είναι ένα σύστημα που θα φέρει σε όλους τη χαρά, και την ευημερία, την οικονομική ανεξαρτησία σε όλους, το νέο σας σύστημα είναι κάτι που κανείς από εσάς δεν έχει ποτέ βιώσει σε όλες τις φυσικές ενσαρκώσεις του. Το νέο σας σύστημα είναι μια ευλογία, είναι ένα προνόμιο, είναι δικαίωμα, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για κάθε έναν από εσάς να είστε σε θέση να κάνετε αυτά που επιθυμείτε τόσο για τα προς το ζην όσο κατά κάποιο τρόπο, να κάνετε κάποιον άλλο ευτυχισμένο, να τον κάνετε χαρούμενο, κάποιον άλλον να τον θερμαίνετε, ένα άλλο τον δροσίσετε, έναν άλλο τον τροφοδοτήσετε, σε κάποιον άλλο να του χαρίσετε το χαμόγελο ή τον βοηθήσετε στο ταξίδι του με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Αυτό είναι το νέο σας σύστημα, και έτσι νιώθουμε ότι πολλοί από εσάς θα είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένοι και θα το απολαύσετε, όταν εξέλθετε από το μαιευτήριο για να μπορέσετε να δείτε για πρώτη φορά με τα υπερήφανα μάτια σας, τον καθένα σας, θα είναι ο γονέας του νέου συστήματος σας, γι 'αυτό ήταν οι ελπίδες σας, τα όνειρά σας και τη σκληρή δουλειά σας που έχετε συν-δημιουργήσει για το νέο παιδί σας.

Θα μιλήσουμε περισσότερο γι 'αυτό τις επόμενες ημέρες, μέχρι αύριο, είμαστε οι πατέρες και οι μητέρες σας, τα αδέλφια σας και οι φίλοι σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτό

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford