Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

9 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 9 Ιουλίου 2012 - Νέα: Συλλήψεις σε Πλήρη Εξέλιξη
Οδηγήστε σαν τον άνεμο τώρα γνωρίζοντας ότι αυτό που ελπίζουν εδώ και τόσο πολύ καιρό οι άνθρωποί σας είναι τώρα πλήρως σε εξέλιξη σε μέγεθος, έκταση και αποφασιστικότητα, και ότι αυτή η εκστρατεία για να συλληφθούν όλα τα μέλη της εγκληματικής κλίκας σας και των συνεργατών τους για να τους απομακρύνουν από τους χώρους της κοινωνίας σας είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη, καθώς δεν θα καθυστερήσει και δεν θα παραλείψει να συγκεντρώσει σε σας τα αποτελέσματα της δημιουργικής εκδήλωσης σας μέσα από τις σκέψεις, τις προθέσεις, τις λέξεις, τις πράξεις και τα όνειρα σας. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί, και αυτό είναι το πώς λειτουργούσε πάντα εδώ στον πλανήτη σας, ανεξάρτητα από το σε ποιά διάσταση ο πλανήτη σας βρισκόταν σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.


Δεν έχει πολύ σημασία σε ποιά διάσταση θα βρεθείτε μέσα σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, καθώς έχετε πάντα τη δυνατότητα να εκδηλώσετε ό,τι εμπειρία επιθυμείτε για τους εαυτούς σας. Αυτό είναι σημαντικό να το θυμόσαστε πάντα, αν και θα υπάρξουν εκείνοι που θα αναχωρήσουν από αυτή τη διάσταση για άλλους προορισμούς διαστάσεων, όσοι από εσάς είναι για να παραμείνετε εδώ για να συνεχίσετε τις σπουδές σας και τις εμπειρίες του φυσικού πεδίου πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κι εσείς μπορείτε επίσης, να βιώσετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε, και ότι είναι αυτό που δεν θέλετε να ζήσετε δεν θα χρειάζεται να το ζήσετε, καθώς τίποτα δεν εξαναγκάζεται επάνω σας. Ό,τι είναι αυτό που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας ή τους εαυτούς σας είναι αυτό που θα βιώσετε, και δεν είναι πιο περίπλοκο από αυτό. Βάλτε τα δυνατά σας να το θυμάστε πάντα αυτό, ασχέτως, που το μονοπάτι μπροστά μπορεί να σας οδηγήσει, γιατί όπου κι αν είναι αυτό που θα ταξιδέψετε θα είναι μια πολύ πιο ευχάριστη, επιβραβευτική και συνειδητά δημιουργημένη εμπειρία για εσάς.

Τώρα είναι η ώρα που αυτές οι συλλήψεις των μελών της ποινικής κλίκας σας και των συνεργατών τους πρέπει να μεταδοθούν μέσω των μεγάλων μέσων ενημερώσεώς σας. Αυτές οι συλλήψεις είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι του κόσμου σας να λάβουν υπόψη τους αυτό που αναδύεται παντού γύρω τους. Τα μέσα ενημέρωσης σας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο όλης αυτής της επιχείρησης, καθώς είναι σημαντικό το γεγονός ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι θα βιώσουν αυτό το γεγονός και να καταλάβουν ότι αυτό είναι η ελευθερία από τους καταπιεστές τους, που έχουν λάβει σε πλήρη άνθιση και θα ανθίσει σαν ένα όμορφο μπουκέτο προικισμένο για αυτούς από τον Δημιουργό τους. Ζητάμε αυτή τη στιγμή ότι όλα και όχι μόνο κάποια από τα μέσα ενημέρωσης που είχαμε πριν συζητήσεις μαζί τους και έχουμε φθάσει σε φιλική συνεργασία, να προχωρήσουν τώρα με ότι είναι αυτό που θα τους εξέφραζε να κάνουν αν αυτές οι συλλήψεις ήταν να αρχίσουν να εκδηλώνονται εδώ, στον κόσμο σας . Για όσους από μέσα σας που διαβάζετε αυτές τις λέξεις (και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί που κινούν και δονούν το κόσμο μέσα από όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης σας, που παρακολουθούν αυτά τα λόγια μέσα από τα κανάλια μας), ζητάμε από εσάς αυτή τη στιγμή να κάνετε τώρα ό,τι μας διαβεβαιώσατε ότι θα κάνατε.

Δεν υπάρχει τώρα καλύτερη στιγμή από αυτή που περιμένατε, καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται ενώ διαβάζετε αυτές τις λέξεις και δεν θα υπάρξει πιο ρευστή κίνηση του καταρράκτη από ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή. Σας ζητάμε να βρείτε το κουράγιο που βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν από εσάς και, ακόμη και εν όψει της απειλής βίας, για να σταθείτε ψηλά, σταθεροί στις πεποιθήσεις σας και να κάνετε ό,τι είναι αυτό που ξέρετε βαθιά μέσα σας πως είναι το μόνο σωστό και πρέπει να γίνει για να δείτε την πλήρη ελευθερία των λαών του κόσμου σας.

Ο λαός μίλησε. Έχουν ξυπνήσει και απαίτησαν ότι τώρα θα είναι ελεύθεροι από τους απαγωγείς και τους καταπιεστές τους, και μέσα από αυτό το διάταγμα, αυτό είναι που τώρα αναδύεται στον κόσμο τους και αξίζουν το δικαίωμα να το παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι για τον εαυτό τους και όχι από δεύτερο χέρι μέσω των καναλιών μας ή οποιουδήποτε άλλου μέσου. Εσείς, οι άνδρες και οι γυναίκες των μέσων σας, είστε τα μάτια του λαού και τα αυτιά των ανθρώπων σας σε πολλές περιπτώσεις. Είστε ορκισμένοι να διατηρήσετε τα ιδανικά, τα ήθη και την ακεραιότητα του κλάδου σας, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας εξ αίματος μέσα από τη ζωή του κάθε πολιτισμού. Δεν υπάρχουν πολιτισμοί σε αυτό το Σύμπαν, χωρίς τα μέσα για την ανταλλαγή πληροφοριών από το ένα ον στο άλλο, από πολιτισμό σε πολιτισμό, από έθνος σε έθνος ή σε οποιοδήποτε σημείο σε έναν πλανήτη. Αυτός ο κόσμος δεν είναι μοναδικός στην υποδομή των μέσων ενημέρωσης και της επικοινωνίας, αυτό είναι μια εγγύηση. Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτόν τον πλανήτη είναι το επίπεδο στο οποίο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ελεγχθεί από εκείνους του σκότους, αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, καθώς έχουμε επισκεφτεί και παρακολουθήσει κόσμους σε όλο αυτό το γαλαξία και πέρα από όλο αυτό το Σύμπαν και δεν έχουμε ποτέ δει πριν τόσες πολλές λεωφόρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας να περιέχονται σε μια πυραμιδική δομή εξουσίας, ελέγχου, επιρροής και πειθούς.

Σας ρωτούμε αυτή τη στιγμή... δεν είναι τώρα η ώρα να απελευθερωθείτε επίσης από τους καταπιεστές σας ; Δεν είναι η ώρα να απαλλάξετε το επάγγελμά σας από τις συμπάθειες και τον έλεγχο αυτών των σκοτεινών ατόμων που υποκινούνται από τίποτα περισσότερο, αλλά από την επιθυμία για περισσότερη εξουσία, έλεγχο, πλούτο, καταστροφή και χάος; Δεν έχει έρθει η ημέρα όπου είναι τώρα καιρός για σας να πάρετε θέση και να εκπληρώσετε το όρκο που πήρατε όταν αποδεχθήκατε μια τόσο σημαντική θέση στο επάγγελμά σας, ένα επάγγελμα το οποίο θα πρέπει να εγγυάται στους ανθρώπους την αλήθεια στα ρεπορτάζ σας; Υπήρξαν πολλοί μεγάλοι άνδρες και γυναίκες του επαγγέλματος των μέσων ενημέρωσης που στάθηκαν για την ακεραιότητα, την αλήθεια και την τιμή, και αυτά τα ονόματα θα μείνουν στην ιστορία για ό,τι έκαναν και ότι πρεσβεύουν, και σας λέμε, οι άνδρες και οι γυναίκες σήμερα κατέχετε τη δύναμη, να ξεκλειδώσετε την αλήθεια που σας έχουν αποκρύψει για πολύ καιρό. Δεν είναι καιρός για σας να προσθέσετε τα ονόματα σας σε αυτούς τους καταλόγους τιμής στην υπηρεσία για το επάγγελμά σας και στους άνδρες και στις γυναίκες του πλανήτη σας;

Θα σας διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά ότι εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την προστασία κάθε μέλους των μέσων σας, όπως ακριβώς κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε πολλές εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες που απασχολούμε για να σας επιβλέπουν και να σας προστατεύουν, καθώς οι συλλήψεις προχωράνε. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε είναι κάποιος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας να αναλάβει τα ηνία και να δώσει το σήμα για τους εργαζομένους του ότι είναι πλέον καιρός να κάνετε ό,τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα δυνατό και να αναφέρετε την είδηση, να αναφέρετε την αλήθεια, και να διαδώσετε το μήνυμα όπως μια πυρκαγιά μέσα στον κόσμο σας ότι όσοι έχουν καταπιέσει το λαό σας για δεκαετίες και αιώνες ακόμη, τώρα περικυκλώνονται, συλλαμβάνονται και φυλακίζονται για να δικαστούν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

Σας ζητούμε να υπερβείτε την πρόκληση. Ξέρουμε ότι μπορείτε να το κάνετε. Έχουμε συναντηθεί με κάποιους από εσάς προσωπικά και ξέρουμε γιατί είστε ικανοί και δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά την εμπιστοσύνη πως θα ανταποκριθείτε στην πρόκληση αυτή κατά μέτωπο και θα τη κατακτήσετε, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε σε σας εξ αρχής. Περιμένουμε να δούμε κίνηση μπροστά σας, και σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και πάλι για τις προσπάθειές, την ώθηση και την αποφασιστικότητα σας για την αντιμετώπιση αυτών των αντιξοοτήτων να κάνετε ό,τι ξέρετε πως τώρα πρέπει να γίνει.

Είμαστε μαζί σας στο πνευματικό και στο φυσικό πεδίο αυτή τη στιγμή, και προσφέρουμε τον μανδύα προστασίας μας πάνω σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford