Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

2 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 2 Ιουλίου 2012 - To Αληθινό σας Οικουμενικό Όνομα

Ρίξτε μια ματιά στην καταγωγή σας και θα ανακαλύψετε ότι πράγματι η κληρονομιά σας προέρχεται από το σύστημα των αστέρων πέρα από τα σύνορα αυτού του συστήματος των αστέρων που θεωρείτε σήμερα το σπίτι σας. Πολλοί από εσάς δεν κατάγονταν από αυτόν τον πλανήτη που καλείτε Γη σας. Πολλοί από εσάς προέρχονται από κόσμους αρκετά μακριά από αυτό το ηλιακό σύστημα. Κάποιοι από εσάς ακόμη προέρχονται από γαλαξίες πολύ μακριά από αυτόν τον γαλαξία που ξέρετε ότι είναι ο Γαλαξίας μας. Και εμείς, οι φίλοι σας και τα μέλη της οικογένειάς σας που περιλαμβάνουμε τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, και προερχόμαστε από πολλά μέρη σε όλο αυτό το σύμπαν. Υπάρχουν μέλη της συμμαχίας μας, οι οποίοι έχουν ζητήσει τη Γη για να είναι το σπίτι τους και των οποίων η προέλευση δεν μπορεί να εντοπιστεί σε κανένα άλλο πλανήτη, αλλά αυτό, και υπάρχουν μέλη της οργάνωσής μας, που οι ρίζες τους επίσης μοιράζονται με κάποιες από τις ίδιες περιοχές του κόσμου σας που έχετε καλέσει σπίτι σας στις περισσότερες ενσαρκώσεις σας εδώ.


Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε, είναι να ξεκινήσετε εκ νέου την εισαγωγή στον εσωτερικό σας εαυτό, και με αυτές τις εισαγωγές, ελπίζουμε να ανοίξετε τις πύλες των αναμνήσεών σας, αυτές που πραγματικά είστε, και από όπου προέρχεστε. Τώρα συντομεύετε η στιγμή για αυτό, καθώς οι στιγμές περνούν γρήγορα από εσάς και πολλά θα πρέπει να ολοκληρώσετε, παρά την εκ νέου εισαγωγή σας στην αληθινή ταυτότητά σας και την αληθινή σας ιστορία. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή τόσο να σας εξηγηθούν οι ανάγκες σας, όσο επίσης, θεωρούμε ότι η ανάμνηση του παρελθόντος σας θα περικόψει σε μεγάλο βαθμό τον όγκο των πληροφοριών που θα πρέπει να σας επεξηγηθεί . Αισθανόμαστε ότι μειώνοντας το φόρτο εργασίας σε αυτόν τον τομέα, θα ήταν πολύ επωφελές για όλους μας, συμπεριλαμβανομένων και τους εαυτούς σας, και ως εκ τούτου έχουμε αποφασίσει να αρχίσουμε να αποκαλύπτουμε σε επιλεγμένα άτομα στον κόσμο σας τα μυστικά του ποιοί έχετε γίνει, μέχρι τώρα , κρυμμένοι μακριά κάτω από την κλειδαριά και το κλειδί να διατηρείτε με ασφάλεια ώστε να σας παρουσιαστεί όταν έρθει η ώρα και κριθεί σκόπιμο.

Αυτή η στιγμή είναι τώρα και θα θέλαμε να ξεκινήσουμε διακριτικά να σας αποκαλύψουμε μερικά, όχι όλα μονομιάς, μερικά από τα κομμάτια της αληθινής καθολικής σας ταυτότητά και ορισμένους λογαριασμούς της ιστορίας σας και της ιστορίας του λαού σας που είναι η οικογένειά σας και των φίλων σας, καθώς μερικοί από αυτούς βρίσκονται εδώ σήμερα στους ουρανούς σας στο διαστημόπλοιο, σε σκάφη-ορμητήρια, ως μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και ακόμα με άλλες εντολές που βρίσκονται εδώ για τη στήριξη της αποστολής μας μαζί σας. Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε, είναι να εκτελέσετε μια ονομαστική κλήση, αν θέλετε, και να αρχίσετε να αποκαλύπτετε μια κατάσταση με ονόματα και να περιμένετε την απάντησή μας για να σας πούμε ότι έχετε ακούσει το όνομά σας, πως ονομάζεστε και να ταυτιστείτε με αυτό. Αυτό θα μας επιτρέψει ένα μέσο για να μάθετε αν έχετε απήχηση με τις αναμνήσεις του εαυτού σας.

Αυτό θα είναι μια αργή και ήπια διαδικασία, επειδή θεωρούμε αυτόν τον τρόπο ότι είναι ο ασφαλέστερος για να προσεγγίσετε το ευαίσθητο αυτό θέμα. Δεν επιθυμούμε να προχωρήσετε στη ζωή σας και να σας φωνάζουν, ποιοι είστε εσείς εκεί όλοι μαζί, καθώς αυτό το είδος της αφύπνισης μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, από κάποιους άλλους από εσάς που μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι από άλλες ψυχές, και που έχουν κάποια ψυχική και συναισθηματική προετοιμασία την οποία έλαβαν μεταξύ χάλυβα και σιδήρου. Πρέπει πάντα να πατάμε απαλά και να προχωρήσουμε όσο πιο προσεκτικά μπορούμε, ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, πόσο έτοιμος είναι κάποιος ώστε να μπορέσει να χειριστή αυτό το είδος της αφύπνισης που έχει να περάσει, και σε μερικές περιπτώσεις, για πολύ καιρό αντιπροσωπεύετε από τους εξωτερικούς παράγοντες για να αφυπνίσει την συνείδησή του.

Θα προτιμούσαμε να ξεκινήσουμε αυτές τις αφυπνίσεις, αν θέλετε, μέσω των ονείρων σας ή με τηλεπαθητικές δηλώσεις προς το παρόν. Για κάποιους από εσάς, που λαμβάνουν πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο, θα είναι δυνατόν, αν και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν μερικοί από εσάς που δεν έχουν ακόμη κυριαρχήσει επαρκώς αυτή τη μορφή της αποστολής και λήψης πληροφοριών. Παρακαλούμε επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν δεν μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα μας ακόμα, καθώς έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να προχωρήσετε αυτή τη στιγμή. Σας ζητούμε να συνεχίσετε να επαγρυπνείτε για τα μηνύματα μας προς εσάς που θα έρχονται σε διάφορες μορφές ανάλογα με τα μέλη της κοινωνίας σας. Δεν είσαστε όλοι που θα λαμβάνετε μηνύματα με τον ίδιο τρόπο, όπως επίσης, δεν είστε όλοι σε θέση να λαμβάνετε μηνύματα με τον ίδιο τρόπο καθώς κάποιοι από εσάς έχουν δείξει κάποιο ταλέντο ή μια ανεπάρκεια να λαμβάνουν μηνύματα μέσω ορισμένων μέσων.

Θα θέλαμε να ακούσετε και για να είστε σε επιφυλακή για τα ονόματα σας, τα οποία θα είναι τα αληθινά σας αιώνια καθολικά ονόματα. Αυτά θα μοιραστούν μαζί σας στην πρώτη σειρά των επιχειρήσεων, καθώς πιστεύουμε ότι είναι το όνομά σας, το οποίο είναι το κλειδί με το οποίο θα αρχίσετε να ξεκλειδώνετε πολύ περισσότερες απαντήσεις σας. Τα ονόματά σας μπορεί να μην ακούγονται ή να εμφανίζεται ως το όνομά σας που μπορεί να είναι μέσω αυτής της τρέχουσας ενσάρκωσης. Σας ζητάμε να επαγρυπνείτε για τα ονόματα που μπορεί να ακούσετε, σαν να έχουν λόγο σε μια ξένη γλώσσα ή τη γλώσσα που σας ζητάμε να κρατήσετε μολύβι και χαρτί βολικό να γράφετε ό, τι πληροφορίες είναι αυτές που θα λαμβάνετε. Εμείς θα κάνουμε μια κατάσταση συσχετισμού των πληροφοριών που λαμβάνετε, σαν να είναι ενωρίς για το θέμα αυτό και να μην έχουν νόημα για εσάς. Αυτό μπορείτε να το αλλάξετε. Καθώς οι περισσότερες πληροφορίες θα μοιράζονται μαζί σας, θα μπορείτε να αρχίσετε την κατάρτιση κατά την εξέταση των καταστάσεων σας. Θα περιλαμβάνετε μια συνεκτική και κατανοητή ιστορία της αληθινής ταυτότητας σας. Αυτό είναι που θα κάνετε, όταν είναι να έρθετε και αυτό είναι που οι φίλοι και η οικογένειά σας και ενδεχομένως η συμμαχία που ανήκετε.

Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι ένα πολύ κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσετε, και αισθανόμαστε ότι πολλοί από εσάς θα είσαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θα απολαύσετε αυτό το μέρος της αποστολής μας μαζί σας. Σίγουρα μπορούμε να κατανοήσουμε ότι αυτό είναι μια θαυμάσια εμπειρία για εσάς, αγαπητοί μου, θα λάβετε τα δώρα της, που είναι αυτά που πραγματικά είστε. Να είστε σε επιφυλακή ανά πάσα στιγμή από αυτήν την ημέρα και μετά για τις ενδείξεις, σήματα και υποδείξεις μας. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να διατηρήσετε οποιαδήποτε πληροφορία έρχεται σε εσάς ακόμα και αν δεν έχει τόσο λεπτή σημασία. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι αυτό είναι μια ένδειξη για εσάς Σας προτείνουμε να τις γράφετε και να τις διαφυλάττετε για τις εξετάσετε αργότερα. Ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά αυτήν την περίοδο της ζωής σας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει ενθουσιασμό, διασκέδαση, χαρά καθώς θα πάρετε πολλές από τις απαντήσεις που πολλοί από εσάς έχετε αναζητήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Είμαστε φίλοι σας και είμαστε η οικογένεια σας και κρατάμε το κλειδί του ποιοι πραγματικά είστε, όπου τώρα θα το δώσουμε σε εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας της ανθρώπινης οικογένειας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford