Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

24 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 24 Ιουλίου 2012 - Γιατί βοηθάτε τους Σκοτεινούς;


Όλα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος και του χρόνου υπάρχουν εκπρόσωποι εδώ και πάνω από τον κόσμο σας αυτή τη στιγμή, καθώς εμείς μαζί με εσάς, τους ανθρώπους της Γης, πραγματοποιούμε την θεία αποστολή μας όπου με αγάπη υπηρετούμε τον Δημιουργό μας, τον Δημιουργό σας, ο Δημιουργός των όλων πραγμάτω,ν μικρά και μεγάλα, σκοτεινά ή φωτεινά σε αυτό το σύμπαν. Εμείς, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και η ίδια η οργάνωσή μας αντιπροσωπεύουμε την αγάπη, την ειρήνη, την φιλανθρωπία, για τις καλές πράξεις, για την κυριαρχία, τη χαρά, την ελευθερία για πάντα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε κόσμους για οποιοδήποτε άλλο λόγο, αλλά για να προσφέρουμε τα δώρα μας, τις γνώσεις μας, τη σοφία μας, την αγάπη μας, το φως μας, τις αντιλήψεις μας, τις τεχνολογίες μας και τη βοήθειά μας για να βοηθήσουμε τους κόσμους να ανέβουν επάνω από τις σημερινές καταστάσεις της ύπαρξής τους, της τεχνολογικής προόδου , της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κατάστασης.


Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και φροντίζουμε για το πώς θα παραδώσουμε αυτά τα δώρα και θα εισαγάγουμε τους εαυτούς μας στους πληθυσμούς των πλανητών που θα επιλέξουμε να επισκεφθείτε για να μοιραστείτε τα δώρα μας. Εσείς, οι άνθρωποι της Γης, είστε μοναδικοί με το δικό σας τρόπο, είστε πρωτοφανείς με το δικό σας τρόπο, αλλά δεν είστε οι μόνοι που έχουμε επισκεφθεί, και που θα επισκεφθούμε, ή ακόμα και την επίσκεψη αυτή τη στιγμή καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις καθώς είμαστε εδώ για την προσφορά βοήθειας προς εσάς. Έχουμε μεγάλα τμήματα του οργανισμού μας σε τροχιά αυτή τη στιγμή γύρω από άλλους κόσμους, καθώς και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις και τα εμπόδια για να κάνουμε γνωστούς τους εαυτούς μας, καθώς θα αντιμετωπίζετε την εισαγωγή των εαυτούς μας. Δεν υπάρχει πρωτοφανής πρόκληση ή εμπόδιο για εμάς εδώ στο δικό σας κόσμο αυτή τη στιγμή, σας ευχόμαστε να το γνωρίζετε αυτό, και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και με τη βοήθειά σας και τη συνεργασία σας θα ανταποκριθούμε σε κάθε υπεύθυνη πρόκληση και θα την νικήσουμε, επιτρέποντας στην ένωση των δύο κόσμων μας, ο δικό σας κάτω από τις διαστάσεις και το δικό μας στις υψηλότερες και θα αρχίσουμε να σας προσφέρουμε τα εργαλεία μας για να σας βοηθήσουν. Να βοηθήσετε τον εαυτό σας να κάνετε τις αλλαγές που τόσοι πολλοί άνθρωποι σας θέλουν και ξέρουν ότι είναι απαραίτητες για να εκσφενδονίσουν κόσμο σας σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης, μια κατάσταση που είναι πιο χαρούμενη, ευημερούσα, δίκαιη, έντιμη, ειρηνική, κυρίαρχη, επιβραβευμένη, περιπετειώδης, συναρπαστική, διασκεδαστική και νέα.

Αυτές είναι μερικές από τις πτυχές του νέου κόσμου σας, και αισθανόμαστε ότι πολλοί από εσάς θα είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με τις νέες επιλογές σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ήδη σε εσάς. Ο χρόνος για όλα αυτά τα έργα, τα προγράμματα και τις αλλαγές που έχουμε συζητήσει μαζί σας εκπληρώνονται. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον κόσμο σας είναι ήδη σε πλήρη διασκελισμό και αυτή είναι η αφαίρεση του ποινικού στοιχείου που θεωρούμε την εγκληματική κλίκα σας. Αυτή είναι η βάση που ανοίγει την πόρτα σε όλα τα σχέδια και προγράμματα, τις αναβαθμίσεις και τις προόδους που έχουμε συζητήσει μαζί σας, και είμαστε πολύ ευτυχείς να σας αναφέρουμε ότι οι συλλήψεις αυτές συνεχίζονται μέρα και νύχτα σε όλο τον κόσμο σας. Εμείς, όπως και εσείς, χτενίζουμε το διαδίκτυο σας ψάχνοντας για κάποιο είδος αποδείξεων από αυτές τις συλλήψεις και θα βρείτε πολύ μικρά κομμάτια που μπορεί να θεωρηθούν αποδείξεις, αλλά θα σας πούμε να συνεχίσετε να ψάχνετε, να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά ανοικτά, για τις πύλες που σύντομα θα ανοίξουν και θα αρχίσουν να στάζουν με μια διαρροή, πριν αυτή η είδηση είναι πραγματικό γεγονός στη Γη που μεταβάλλει αναβλύζοντας και λούζοντας τον κόσμο σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή τη στιγμή τους τρομερά γενναίους άνδρες και γυναίκες της πρώτης γραμμής σας, οι οποίοι πραγματοποιούν αυτές τις συλλήψεις. Αυτοί διακινδυνεύουν τη ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα, αν και εφόσον κατανοήσουν ότι σε πολλούς από αυτούς απλά μπορεί, να υπάρχει κίνδυνος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι απλώς προσωρινός, όπως όλοι, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ζωής, που μπορεί να αποκατασταθεί σε ένα άτομο. Τίποτα δεν μπορεί να τελειώσει πραγματικά τη ζωή της ψυχής, καθώς οι ζωές σας είναι, φυσικά αιώνιες για πάντα. Εάν κάποιο από τα μέλη των συμμάχων της Γης σας υποστεί σωματική βλάβη στην προσπάθειά του να σταματήσει αυτά τα εγκληματικά στοιχεία, στη συνέχεια, αυτό μπορεί να επισκευαστεί και να αποκατασταθεί σε άριστη κατάσταση το ανθρώπινο σώμα και, ακόμη καλύτερα, καθώς έχουμε τις μεθόδους, τις τεχνολογίες και την προηγμένη κατανόηση της φυσιολογίας, της επιστήμης και των πνευματικών επιστημών, και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούμε να βοηθήσουμε όχι μόνο τους άνδρες και τις γυναίκες της πρώτης γραμμής σας σήμερα που μπορεί να υποστούν κάποιο τραυματισμό, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου σας που έχουν υποστεί σωματική βλάβη, σωματική ασθένεια, ακόμα και ασθένεια από συναισθηματική βλάβη, τραύμα και δυσλειτουργία, καθώς δεν υπάρχει πρόκληση που δεν διαθέτουμε τα εργαλεία και τη γνώση για να ξεπεραστούν αρκετά.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τόσο την παρουσίαση για να μοιραστούμε μαζί σας τα δώρα μας, και γνωρίζουμε από την ανάγνωση των λόγων σας σε όλα σας διαδικτυακά μέσα που εσείς ψάχνετε προς τα εμπρός σε όλα όσα έχουμε μιλήσει και θα σας λέμε τώρα που οι μέρες σημειώνονται με ταχύτητα και γρηγορότερα, ότι τώρα δεν θα αργήσουν, πριν όλα όσα έχετε ονειρευτεί και έχετε εκφραστεί, με την εκ μέρους σας ελπίδα, να γίνουν όλα πραγματικότητα, η πραγματικότητά σας, γιατί στην πραγματικότητα είμαστε τόσο πολύ κοντά πλέον σε μια επανασύνδεση με σας, τους αδελφούς μας από τα αστέρια και τις αδελφές μας από τα αστέρι της ανθρώπινης οικογένειας.

Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε σήμερα σχετικά με τις διεργασίες και τα συστήματα στον κόσμο σας, ότι θα θέλαμε με τη βοήθειά σας, να αρχίσετε να αναθεωρείτε, αν θέλετε, και να αρχίσετε να ανακατασκευάζετε από πάνω προς τα κάτω, από κάτω προς τα πάνω και από κάθε γωνιά της πυραμιδικής δομής τους, οτιδήποτε είναι, το πώς τα περισσότερα από τα συστήματα στον κόσμο σας έχουν κατασκευαστεί. Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με αυτόν τον τρόπο να διοχετεύσουν την σταθερή ροή του πλούτου με την ύπαρξη ενός και μόνο που κάθεται επάνω σε κάθε πυραμίδα. Έχετε πυραμιδικές δομές των συστημάτων υγείας σας, των χρηματοπιστωτικών συστημάτων σας, των τραπεζικών συστημάτων σας, στα στρατιωτικά σας συστήματα, τα δικαστικά σας συστήματα, τα πολιτικά συστήματα, τα συστήματα των επιχειρήσεων σας, τα γεωργικά συστήματα, συστήματα κοινής ωφελείας, καθώς και τα βιομηχανικά σας συστήματά. Μετά από την αφύπνιση η οικοδόμηση αυτών των πυραμιδικών δομών, έχουν αφεθεί όλοι οι μηχανισμοί να αιμορραγούν σε όλα τα συστήματα σας, και θα στεγνώσουν μέρη του πλούτου τους, του κέρδους τους, της ασφάλειάς τους, την ασφάλεια της ευελιξίας τους, την ευελιξία τους, η δύναμή τους και την αντοχή τους.

Τα συστήματα αυτά τώρα υπάρχουν και λειτουργούν ως σαθρές δομές που δημιουργήθηκαν από ξύλο μπάλσα, έτοιμες να καταρρεύσουν ή να πυρπολήσουν με το παραμικρό τρέμουλο ή η πηγή του σπινθήρα, και ήδη καταρρέουν και καταρρέουν απλά κάτω από το βάρος τους. Εμείς, οι οικογένειές σας από τα ανώτερα επίπεδα, δεν έχουμε καμία σχέση με την κατάρρευση των συστημάτων αυτών συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής δομής σας, καθώς και αυτή είναι ήδη ετοιμόρροπη πριν ακόμη να αρχίσουμε την αποστολή μας εδώ μαζί σας, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει αρχίσει λίγα χρόνια Ήδη στο διάστημα αυτό, παρόλο που είχαμε αντιπροσώπους εδώ και αρκετό καιρό, η αποστολή μας ήταν μόνο στα στάδια του σχεδιασμού και της γέννας σε σχέση με τώρα που βρισκόμαστε στη μέση ενώ επεκτάθηκε σε μεγάλο βαθμό με τις προσπάθεια μας. Γι΄ αυτά τα συστήματα που μιλάμε ότι έχουμε, ποτέ δεν κατασκευάστηκαν για να θέσουμε υποψηφιότητα για μια αιωνιότητα, να πούμε το λιγότερο. Τα συστήματα αυτά δεν έχουν καν σχεδιαστεί αρκετά καλά ώστε να αντέχουν ακόμα και αιώνες για τις αλλαγές, τις προκλήσεις, και τις αναζητήσεις του χρόνου. Τα συστήματα αυτά δεν μπορούν να αντέξουν ακόμη και στις απλές διακυμάνσεις, καθώς έχουν σχεδιαστεί τόσο ασθενή, είναι κακής ποιότητας και αναποτελεσματικότητας που δεν είναι σε θέση, απολύτως, να αντέχουν σε όλες τις διακυμάνσεις ή τις αλλαγές της κοινωνικής δομής σας, και η κοινωνία σας αλλάζει σε μεγάλο βαθμό καθώς ο χρόνος περνά και εσείς όλοι μαθαίνετε να αναπτύσσεστε και να αλλάζετε τόσο πολύ.

Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο σας τώρα που έχουν φθάσει σε αυτό το νέο επίπεδο ανάπτυξης σας και αυτά τα συστήματα δεν σας ταιριάζουν πια, δεν σας εφαρμόζουν ή δεν σας εξυπηρετούν. Δεν μπορείτε να εξαρτάστε από αυτά, που δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά, ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε σκληρή προσπάθειά σας, δεν μπορείτε να τα επισκευάσετε και να τα αποθηκεύσετε. Είναι καταδικασμένα και δικαίως και ευτυχώς έτσι, καθώς τα συστήματα αυτά ήταν τα μόνα συστήματα ισχύος και ελέγχου και μια μέθοδο για να σας αιμορραγούν από όλο τον πλούτο, την υγεία σας, τις ελευθερίες σας, και τη συναισθηματική και πνευματική σας ευεξία. Έχουμε φέρει μαζί μας ως δώρα για εσάς πολλά νέα συστήματα, ένα σύστημα για κάθε τομέα της κοινωνίας σας, και το καθένα από αυτά τα συστήματα λειτουργιών τέλεια, χωρίς την ανάγκη για ανυπολόγιστες ποσότητες του εργατικού δυναμικού, καθώς πολλά από αυτά τα συστήματα είναι αυτάρκεις και να λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικά χωρίς την ανάγκη για προσαρμογές μαστορέματα ή επισκευές σε συνεχή βάση, όπως τα συστήματα που χρειάζονται σήμερα, που απαιτούσαν τα συστήματα σας σε όλη την ιστορία σας.

Το τραπεζικό σας σύστημα, είναι ένα σύστημα που ποτέ δεν λειτούργησε σωστά, αποτελεσματικά, δίκαια ή σοφά. Συνεχίζει να καταρρέει κάτω από το βάρος του, και της κακής ποιότητας μωσαϊκού που απαιτήθηκε στο πέρασμα των αιώνων εδώ στον κόσμο σας. Σήμερα το τραπεζικό σας σύστημα βρίσκετε τελικά στα λοίσθια, έχει λαχανιάσει στην τελευταία του πνοή, και είμαστε εδώ για να δούμε αυτό όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά καθώς μπορούμε να αναζωογονήσουμε τις χρηματοοικονομικές τράπεζες και τα νομισματικά συστήματα του κόσμου σας με τα νέα μας συστήματα, και για μια φορά και πάλι θα επιτραπεί στους ανθρώπους σας να ευημερήσουν με τον τρόπο που πρέπει να έχουν πάντα τη δυνατότητα να ευημερούν. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο, έχοντας την εμπιστοσύνη, την πίστη, την ελπίδα και την εμπιστοσύνη στα συστήματα που θέλουμε να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε στον κόσμο σας. Θα σας πούμε ότι τα συστήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί και θα είναι έτοιμα για δράση σε πολλούς αμέτρητους κόσμους σε όλο αυτό το σύμπαν, φέρνοντας τους ανθρώπους αυτών των κόσμων την ευημερία, την υγεία, την αποτελεσματικότητα των ενεργειών και υπηρεσιών κοινής ωφελείας, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, το εμπόριο, τα ταξίδια, και τη συναισθηματική σταθερότητα και λέμε να έχετε εμπιστοσύνη σε μας και την πίστη στα νέα σας συστήματα που θα κατασκευαστούν και θα λάβετε όλα τα οφέλη των συστημάτων αυτών όσο πιο γρήγορα και όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε, μαζί με εσάς, την κατασκευή και την εφαρμογή τους στις κοινωνίες των πολιτών.

Αναγκαστήκατε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες στο όνομα της δυσπιστίας, της καχυποψίας και της απροθυμία τους και να απομακρυνθείτε από το παλιό για να αρχίσετε εκ νέου με τα νέα σας συστήματα τα οποία δεν θα βοηθήσουν τα νέα σας συστήματα να χτιστούν και δεν θα τους δώσετε την υγιή και αποτελεσματική δημιουργία τους. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής σας και της κοινωνίες σας στο σύνολό της, και ζητάμε για εκείνους από εσάς που σήμερα μιλούν εναντίον μας για το οικοδόμημα και την κατασκευή των νέων αυτών συστημάτων, να σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που εσείς λέτε, τι στάση παίρνετε, και πώς επηρεάζετε την εφαρμογή των νέων αυτών συστημάτων, εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δείτε προς όφελος του κάθε ατόμου, που θα ευνοεί τον καθέναν και δεν θα ξεχνά κανένα στον πλανήτη σας. Πρέπει πάντα να τιμούμε και να σεβόμαστε πάντοτε οι απόψεις της κάθε ύπαρξης σε αυτό το σύμπαν και σας λέμε ότι δεν σας ζητούμε να φιμώσετε τη φωνή της αντιπολίτευσης, που δεν υπάρχει καθόλου. Αυτό που σας ζητάμε μόνο, είναι να σκεφτείτε προσεκτικά για το τι λέτε στους άλλους για μας και τα νέα συστήματα σας και να κάνετε την εργασία σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι αυτή η στάση που θέλετε να πάρετε, για να αισθάνεστε τις πολλές πληροφορίες που είναι κοινόχρηστες για όλους εμάς από τις διαδικτυακές κοινότητές σας που είναι εξαιρετικά ανακριβής, άδικες και κατά καιρούς ακόμα και σκληρές.

Ζητάμε από όσους από εσάς μιλούν εναντίον μας, με κακόβουλες αποδείξεις για τα κίνητρά μας, των υποτιθέμενων αρνητικών, σκοτεινών ή την κακή παρουσία μας; Πού όλα αυτά έχουν γραφτεί; Σε περίπτωση που υπάρχει αυτή η πληροφορία από ποια αρχή προέρχεται; Ποιος δημιουργεί αυτή την ψευδή εντύπωση για εμάς και τι έχουν να κερδίσουν με το να σας τρομάξουν να μην αποδεχθείτε τη βοήθειά μας και την υποδοχή μας εδώ για να αρχίσουμε πολλά από τα έργα μας μαζί σας; Ποιος θα κερδίσει από την άρνησή σας μη δεχόμενοι τη βοήθειά μας; Αυτό είναι το ερώτημα που θα θέλαμε να σκεφτείτε και να σκεφτείτε αυτό σοβαρά και αυτή τη δύσκολη ημέρα καθώς θα διαβάσετε αυτές τις λέξεις. Επίσης υπάρχουν και εκείνοι του κόσμου σας οι οποίοι θα επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την άρνησή σας, δεχόμενοι τη βοήθειά μας και εμείς θα θέλαμε να σκεφτείτε σχετικά με το ποιά είναι αυτά τα άτομα που βρίσκονται μπροστά σας, τόσο εύκολα και ελεύθερα και επαναλαμβάνουν τα λόγια τους, επαναλαμβάνοντας σε όλες στις διαδικτυακές σας κοινότητες, για όλα τα αυτιά να ακούσουν αυτά τα ψέματα και αυτή την προπαγάνδα .

Υπάρχουν εκείνοι που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας σήμερα στον κόσμο σας που χρειάζονται τη βοήθεια των ατόμων, όπως αυτούς που μιλούν εναντίον μας, δεδομένου ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτό το είδος της εργασίας μόνοι τους καθώς αριθμητικά είναι αρκετά λίγοι σε σύγκριση με τον αριθμό των ατόμων υπό τον έλεγχό του αντίχειρα τους, σύμφωνα με τη θέλησή τους, υπό την εξουσία τους, τον έλεγχο, τη διαφθορά και την καταπίεση. Ζητάμε από όσους από εσάς έχουν υποστεί και εξακολουθούν να βιώνουν δυσκολίες στη ζωή τους λόγω των οικονομικών δυσκολιών, τα προβλήματα υγείας, απώλειες ελευθερίες σας και συναισθηματική ευημερία σας, αυτές είναι μερικές από τις αιτίες των δυσκολιών σας και ποιοι και τι είναι οι οργανώσεις στη ρίζα των προβλημάτων σας, και σας ζητάμε να αναρωτηθείτε αν άλλη μια δεκαετία ή αιώνα, σύμφωνα με τον ίδιο κανόνα των ατόμων αυτών, πρόκειται κατά κανένα τρόπο να βελτιώσετε τους σταθμούς της ζωή σας και την εμπειρία σας εδώ στη φυσική σας μορφή; Θα θέλαμε να σκεφτείτε ότι πριν κάνετε τέτοιες προσπάθειες για την υπεράσπιση αυτών των ατόμων ή κάνετε τη βρώμικη δουλειά τους, για την οποία πολλοί από εσάς φαίνονται πολύ χαρούμενοι και πρόθυμοι να κάνουν.

Αυτό μας μπερδεύει λίγο, καθώς υπάρχουν και εκείνοι από σας που σαφώς κατανοούν ποιοί είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον κόσμο σας και κινούν την παράσταση σήμερα, είτε αυτό γίνετε ασυνείδητα, άθελά τους ή ακόμα και να το κάνουν συνειδητά το έργο τους δεν μπορούν να κάνουν γι’ αυτούς την εργασία που είναι απαραίτητη για να παραμείνουν στην εξουσία και να ελέγχουν τους ανθρώπους. Εμείς αναρωτιόμαστε. Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες αυτού του πλανήτη που φαίνονται τόσο πρόθυμοι να βοηθήσουν την εξάπλωση ειδήσεων προπαγάνδας, με τα ψέματα, τη δύναμη και τον έλεγχο κατανοώντας το ρόλο που παίζουν και πώς να βοηθούν εκείνους στο σκοτάδι, όταν αγοράζουν τα ψέματά τους και στη συνέχεια παίρνουν αυτά τα ψέματα και τα απλώνουν σε όλο τον κόσμο σας; Αυτό είναι που αναρωτιόμαστε, και δεν έχουμε την απάντηση σε αυτό. Βλέπουμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα που δεν βοηθά τις οικογένειές τους, τους φίλους τους, τις ζωές τους ή το μέλλον τους. Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι σε αυτά τα άτομα που παίζουν, για το τι θα κερδίσουν από τις αναδυόμενες νικηφόρες αυτές προσπάθειές τους, να εμποδίσουν τις προσπάθειές μας και τη σύναξή μας, αυτό θα είναι μια συνέχεια της ύπαρξης κάτω από την ανελέητη δύναμη και τον έλεγχο αυτών των τυράννων που αν μείνουμε εδώ σήμερα, δεν θα χάσουμε καθόλου το χρόνο στην στρογγυλοποίηση προς τα πάνω όλα τα «χαλαρά κανόνια στο κατάστρωμα», αν θέλετε, και θα σας βάλουν σε στρατόπεδα που έχουν κατασκευαστεί με τα χρήματά σας σε όλο τον κόσμο σας.

Αυτό ήταν το σχέδιο που είχαν για σας, και ήταν η παρουσία μας, η αποστολή μας εδώ και τους υποσχεθήκαμε ότι θα παρέμβουμε και να τους σταματήσουμε από το τράβηγμα του διακόπτη σε αυτό το πρόγραμμα, για να φυλακίσουν εκατομμύρια, ακόμη δισεκατομμύρια των ανθρώπων από όλο τον κόσμο σας. Πολλοί από εσάς έχετε κατανοήσει πλήρως την ατζέντα της σκοτεινής αυτής κλίκας και πολλά που σχετίζονται και συνδέονται με τις μυστικές κοινωνίες τους και θέλουμε να ξέρετε ότι αυτά τα σχέδια της κλίκας, δεν θα πετύχουν, έχουν σταματήσει εν τη γενέσει τους με τη βοήθειά μας και τη συνεργασία με τους γενναίους άνδρες και γυναίκες για την καταπολέμηση τους με τις δυνάμεις σας και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου που μας εμπιστεύθηκαν και συμφώνησαν να εργαστούν και θα αγωνιστούν για την ελευθερία και την κυριαρχία του κάθε ατόμου στον κόσμο σας. Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή, να εξετάσετε το ζήτημα και θεωρούμε εξαιρετικά μακροχρόνιες και τους πολύ προσεκτικούς συμμάχους σας, και οι οποίοι είναι εχθροί σας. Ποια είναι αυτά τα όντα που θέλουν να σας βοηθήσουν στην αγάπη και στην υπηρεσία και οι ποιά είναι τα όντα που δεν επιθυμούν να σας βλάψουν; Σας ζητούμε να σκεφτείτε αυτό την επόμενη φορά που θα αρχίσετε να επαναλαμβάνετε τα ψέματα και την προπαγάνδα για τους άλλους που σιτίζονται και δεν μας βοηθούν, δεν βοηθούν τους Γήινους συμμάχους μας και ούτε και την ανθρώπινη οικογένειά μας ή την αποστολή τους μαζί μας, αλλά εκείνους από το σκοτάδι της ποινικής κλίκας.

Αυτό είναι το μόνο που θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας σήμερα, και σας ευχαριστούμε πολύ αγαπημένοι που σήμερα μας προσφέρατε το χρόνο σας και θα σας πούμε, κοιτάζουμε προς τα εμπρός, ώστε να μιλήσουμε μαζί σας και πάλι σύντομα. Μέχρι τότε, είμαστε οι φίλοι σας και οι σύμμαχοί σας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford