Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

1 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 1 Ιουλίου 2012 - Η Προώθηση της Χρυσής ΑνόδουΗ πρωτοβουλία πρέπει να παρθεί για αυτές τις συλλήψεις που τόσοι πολλοί ελπίζετε ως το τέλος του παλαιού τρόπου ζωής τους, και πως δεν εξυπηρετεί πλέον το υψηλότερο καλό τους και το ξεκίνημα του νέου τους τρόπο ζωής που θα τους επιτρέψει να ζήσουν περισσότερο από ό, τι αυτό το σύμπαν και ο Δημιουργός τους προσφέρει ως παιδιά του, οι οποίοι αξίζουν όλα τα δώρα που ο ίδιος δημιούργησε και ότι έχει από κοινού με τα άλλα παιδιά του από άλλους κόσμους. Δεν είναι μόνο τα παιδιά του Δημιουργού μας. Δημιουργός μας έχει πολλά παιδιά που ζουν σε όλα τα τμήματα του θαυμάσιου σπιτιού του και όλα αυτά τα παιδιά, χωρίς εξαιρέσεις, να απολαμβάνουν την αγάπη του, την προστασία του, τα δώρα του, την καθοδήγησή του και την υπέροχη εμπειρία του και να μεγαλώνουν μαθαίνοντας και παίζοντας με αυτές τις χαρούμενες προκλήσεις των θαυμάτων της αγάπης, την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, την χαρά και την ευτυχία, και φιλία.


Ο Δημιουργός δεν επιθυμεί να περάσετε ούτε μια μέρα χωρίς τα δώρα που έχει τόσο προσεκτικά επιλεγμένα για σας προσωπικά και έχει τυλιγμένα δώρα για εσάς και μας έχει δώσει για να φορτώσουμε στο διαστημόπλοιο μας και να σας τα παραδώσουμε σαν τον Άγιο Βασίλη σας φορτωμένα στο έλκηθρο με χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου. Είστε όλα τα παιδιά του κόσμου σας, δεν έχει σημασία πόσο καιρό πριν ήταν που γεννηθήκατε στο φυσικό πεδίο. Είμαστε όλοι στα μάτια του Δημιουργού μας, τα παιδιά του έστω και αν κάποιοι από μας είναι εκατομμυρίων ετών. Αυτό είναι ένα γεγονός. Μερικοί από εμάς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και κάποιοι από εσάς θα ανταποκριθούν πολύ σύντομα να είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, και μερικοί από μας είναι ακόμα πάνω από δύο εκατομμύρια χρόνια, αν και φυσικά, εμείς δεν κάνουμε ηλικία αναγκαστικά με τον τρόπο που μπορεί να αισθανόμαστε ότι είναι η ηλικία, καθώς οι περισσότεροι από εσάς στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή καταλαβαίνετε τη γήρανση και πρέπει να έχετε έρθει να κατανοήσετε τη γήρανση ως μία ταχεία υποτίμηση της υγείας σας, τη ζωτικότητά σας, της επιλογής σας, την κούραση σας, την ευκρίνεια και την εστίαση σας και την αισθητική ομορφιά σας.

Αυτό σίγουρα δεν πρέπει να είναι η περίπτωση, και θα δείτε αυτό από πρώτο χέρι όταν μας γνωρίσετε και μάθετε ότι πολλοί από εμάς είναι εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμη και εκατομμυρίων ετών, αλλά διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά και την ομορφιά όπως κάποιος θα αισθάνεται ανάλογα με τις ηλικίες και τα πρότυπα σας περίπου 20 έως 25 ετών. Αυτό είναι ένα δώρο που επίσης δεν είναι εντελώς μακριά σας. Δεν θα το λάβουν όλοι αυτό το δώρο. Αυτό πρέπει να καταστεί σαφές, καθώς όλοι εσείς δεν θα αποφοιτήσετε στους κόσμους των υψηλότερων διαστάσεων όπου αυτά τα δώρα θα διαθέσιμα. Θα ήθελα να προσθέσω όμως, ότι τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό στην υγεία και τη ζωτικότητά σας και μια πιο νεανική εμφάνιση μπορεί και σίγουρα θα διατίθεται σε όλους σας, ανεξάρτητα από το πού είναι ο προορισμός σας να βρεθείτε στο αποκορύφωμα της στροφής της ανόδου όπως γνωρίζετε κατά των επερχόμενων μεγάλων διαστάσεων.

Εξαρτάται από αυτή την ανάβαση, γιατί υπάρχουν εκείνοι από εσάς που θα είναι ελεύθεροι για το ταξίδι σε νέες περιοχές και νέες σφαίρες πέρα από τα σύνορα αυτής του τρισδιάστατου πλανήτη που καλείτε Γη σας. Αυτό είναι ένα θέμα που πραγματικά για να συμβεί έχει μείνει στο χέρι σας. Αν και θα λέγαμε ότι για κάποιους από εσάς η πορεία σας έχει ήδη προγραμματιστεί για από τον εαυτό σας πριν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας, και θα πούμε επίσης ότι πολλοί από εσάς έχετε δημιουργήσει την χαρτογράφηση της πορείας σας σε όλη αυτή την ενσάρκωση και πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή στη διαδικασία της σύνταξης αυτού του χάρτη και τον προορισμό σας, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί από εσάς. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός δεν θα επιλέξουμε με οποιονδήποτε τρόπο και δεν θα επιλέξουμε ποιος είναι αυτός που θα ανέβει ακόμα και όταν είναι να ανέβει. Θέλουμε να γίνει αυτό απόλυτα σαφές αυτή τη στιγμή. Αυτό που εμείς, τα μέλη των ίδιων των οικογενειών σας από τις υψηλότερες διαστάσεις, δεν θα σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας, γιατί αυτό είναι το ταξίδι σας και όχι το ταξίδι μας, στο κάτω – κάτω.

Εμείς έχουμε το δικό μας ταξίδι, και εμείς επίσης, επιτηρούμεθα από τα όντα υψηλότερων διαστάσεων κατά μήκος των διαδρομών που έχουμε επιλέξει. Δεν έχει σημασία ποια διάσταση καλείται στο σπίτι υπάρχει πάντα ένα χέρι βοηθείας με τη μορφή ενός οδηγού ή ακόμη και περισσότερων από έναν οδηγό για να σας βοηθήσει, να σας οδηγήσει, για να σας προσφέρει καθοδήγηση όταν το κάνετε γνωστό ότι επιθυμείτε για τις παρούσες οδηγίες. Εμείς αυτή τη στιγμή εδώ, προσφέρουμε την καθοδήγηση στους αδελφούς και τις αδελφές μας, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν καθοδήγηση από διαστάσεις υψηλότερες από τη δική μας. Αυτή θα είναι η εμπειρία σας μετά από τις πολλές εμπειρίες ανόδου σας, δεδομένου ότι θα είναι καθήκον σας μια ημέρα να προσφέρετε καθοδήγηση σε εκείνους της διάστασης των κάτω από σας, καθώς εσείς πολύ καλά θα μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε καθοδήγηση από εκείνους που θα είναι από τις παραπάνω διαστάσεις σας.

Θα θέλαμε να οραματίζεστε αυτό ως χέρι βοηθείας, που το διαπερνά τις διαστάσεις για να φτάσει ο ένας τον άλλον και να άρει ο ένας τον άλλον και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο ώστε να μάθετε και να αναπτυχθείτε με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αισθανόμαστε όταν πολλοί από εσάς μπορεί να απεικονίσετε ό, τι η αποστολή μας εδώ , πως είναι η μία οντότητα να βοηθά μια άλλη οντότητα μιας διάστασης, καθώς και σε άλλες διαστάσεις. Αισθανόμαστε πολύ περισσότερα από αυτά που εσείς μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρά μας, το σκοπός μας που είμαστε εδώ και πως, αν και ενδέχεται να διαφέρουμε από εσάς κατά κάποιο τρόπο, είμαστε όλοι στην ίδια οικογένεια. Στις μέρες που έχουμε να σας διαβεβαιώσουμε πλησιάζουν και πλησιάζουν γρήγορα, ώστε θα είμαστε σε θέση να επεκτείνει το χέρι μας στη φιλία και την απευθείας καθοδήγηση σε εσάς, χωρίς την ανάγκη της κάτω επίτευξης, αν ήταν έτσι, σε μια χαμηλότερη διάσταση, καθώς θα υπάρξει η ένωση των δύο διαστάσεων που δεν θα είναι σε αντίθεση προς τις δύο μεγάλες σιδηροδρόμους σας που συναντήθηκαν στη προώθηση της κορυφής του ακρωτηρίου, που ενώνει τους ανθρώπους σας από τη μία ακτή στην άλλη, τις Ηνωμένες Πολιτείες σας.

Αυτή η ένωση των διαστάσεων και η ένωση των όντων θα είναι ιστορική, καθώς, όπως αυτό το είδος της εμπειρίας αυτή δεν έχει ποτέ πριν συμβεί σε ολόκληρο το σύμπαν. Σε αυτό που έχουμε εμπλακεί εδώ και προσπαθούμε να επιτύχουμε είναι κάτι που όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί από πριν, αλλά κάτι που πολλά όντα με μεγάλη σοφία και εμπειρία πιστεύουν ότι θα μπορούσαν ποτέ να ολοκληρώσουν με επιτυχία. Σας ευχόμαστε να καταλάβετε το μέγεθος αυτής της πρόκλησης και να δείτε ότι θα σας πάρει ό, τι έχετε και όλα όσα έχουμε εργαστεί μαζί για να μας δούμε να επιτυγχάνετε. Είχαν πολύ μεγάλα εμπόδια να μας παρουσιάσουν και σε εσάς καθώς και σε όλη την αποστολή αυτή και ήδη εμείς, μαζί με εσάς, έχετε αφαιρέσει κάθε επιτυχία και κάθε ένας από αυτούς που έχουμε μπροστά μας. Η πρόθεσή μας είναι να μην επιτρέψουμε κανένα εμπόδιο, δεν έχει σημασία πόσο πολύ θα μας καθυστερήσει, εμείς θα σας πούμε ότι ποτέ δεν θα επιτρέψουμε σε οποιοδήποτε εμπόδιο να μας σταματήσει. Πρέπει να συνεχίσουμε προς τα εμπρός για να τεθούμε σε αυτά τα κομμάτια ένα τμήμα κάθε φορά, μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την ημέρα, όταν η Χρυσή Άνοδος της αγάπης, με αποφασιστικότητα και καθολική συνεργασία θα οδηγήσει βαθιά μέσα το τελευταίο τρένο που συνδέει τις δύο μαγευτικές μας διαστάσεις.

Βοηθήστε μας στο έργο μας, για να συνεχίσετε αυτά τα ίχνη. Μην αφήνετε τίποτα να σας επιβραδύνει και ποτέ να μην θεωρείτε ότι θα επιτρέψετε σε κάθε εμπόδιο, προκλήσεις ή δυσκολία να σας σταματήσει και ποτέ και τίποτα δεν θα καταφέρουν για να σας κρατήσουν τα κομμάτια της πλευράς σας από την μεγάλη καθολική προσπάθεια μας, να ενώσουμε του δύο κόσμους μας στην ενότητα, την αγάπη και την υπηρεσία προς τον Δημιουργό μας και το υπέροχο κοινό μας σύμπαν που ονομάζουμε σπίτι και θα το καλούμε σπίτι για εκατομμύρια χρόνια.

Είμαστε οι συνεργάτες σας με βάση αυτό το μεγάλο σιδηρόδρομο. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford