Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

10 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 10 Ιουλίου 2012 - Συλλήψεις μετά τις Συλλήψεις τους



Αφηνιάζει τώρα η πρόοδος των ανθρώπων σας για μια νέα, καλύτερη, ασφαλέστερη, πιο ειρηνική, πιο παραγωγική, πιο αλληλέγγυα, πιο αποφασιστική, πιο νόμιμη και πιο ευημερούσα περίοδο ύπαρξης. Έχουμε έρθει μέχρι εδώ μαζί σας, αγαπητοί αδελφοί μας και αγαπητοί αδελφές μας, και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να περπατάμε το τελευταίο μίλι μαζί σας. Εμείς δεν θα σταματήσουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς εμάς, χωρίς την καθοδήγησή μας, χωρίς τη βοήθειά μας, χωρίς την προστασία μας, χωρίς την αγάπη μας, μαζί διανύσαμε βήμα-βήμα και χέρι-χέρι μαζί σας για τόσους πολλούς αιώνες και ποτέ δεν ήταν το σχέδιο ή η πρόθεση μας να διακόψουμε το ταξίδι μας μαζί σας, ούτε καν για ένα βήμα ή σε μία ημέρα του χρόνου.


Θα συνεχίσουμε, αγαπητοί μου, να ταξιδεύουμε μπροστά με σας, το μόνο που εμείς θα γνωρίζουμε και θα αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από εσάς, αντί της λειτουργίας, τη στήριξης, της καθοδήγησης και θα σας καθοδηγούμε πέρα από τους αιθέρες ως προς την αντίληψη και τις αισθήσεις σας. Έτσι, πολλοί από εσάς τώρα έχετε πλήρη επίγνωση της παρουσίας μας και καταλαβαίνετε πολύ καλά ποιοι είμαστε σε σχέση με το ποιοι είστε, και αυτό ήδη είναι για μας μια χαρούμενη συγκέντρωση σε πολλά επίπεδα. Για να έρθετε μαζί σε μια συγχώνευση των διαστάσεων είναι το επόμενο βήμα, και αυτό είναι ένα βήμα που εμείς διακαώς προβλέπουμε, περιμένουμε και σχεδιάζουμε κάθε ημέρα. Είμαστε τόσο πολύ κοντά στην επανασύνδεση σας τώρα που οι ημέρες της σκοτεινής κλίκας φθίνουν όλο και πιο γρήγορα, τώρα που οι άντρες και οι γυναίκες της πρώτης γραμμής σας έχουν προχωρήσει και έχουν εντείνει το παιχνίδι τους και θα κάνουν τώρα σύλληψη μετά από τη σύλληψη σε τόσο μεγάλο αριθμό, καθώς θα παρατηρούμε αυτά στο διαδίκτυο που θα τρέμουν στην αναμονή για το τι γίνετε και τι βέβαια, θα συμβεί στη συνέχεια, που θα είναι οι προσγειώσεις μας στον κόσμο σας για να σας χαιρετήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο και να αρχίσουμε τα πολλά έργα μας που θα αλλάξουν την πορεία του κόσμου σας και θα συμβάλλουν στην αύξηση σας στα υψηλότερα πρότυπα μιας διαγαλαξιακής κοινότητας που θα βασίζεται στην ευκολία και την ευχαρίστηση, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, την καθαριότητα και την αγνότητα, την αγάπη και τη φιλία, τη συνεργασία, το πνεύμα, σε μια κοινότητα συναδέλφωσης. Αυτά είναι τα στοιχεία μιας κοινωνίας πολλών διαστάσεων, και αυτοί είναι οι σπόροι που μαζί με εσάς θα φονεύσουμε σε όλα τα νέα γόνιμα εδάφη της νέας εμπλουτισμένης σας Γης.

Έχουμε αποθηκεύσει τόσες πολλές εκπλήξεις για σας αγαπητοί μου, και μπορούμε να περιέχουμε τους εαυτούς μας, καθώς είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για εσάς καθώς και για εμάς. Περιμένουμε και προσβλέπουμε σε αυτή τη συνάντηση μαζί σας, τη δική μας οικογένειες, για τόσο πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς είστε ένα μέρος από τις οικογένειές σας, για πολλές ζωές, χωρίς να επιστρέφετε σε εμάς μετά από κάθε ενσάρκωση, αλλά κάνατε μια παράκαμψη και επιστρέφατε εδώ για άλλη μια προσπάθεια γύρω από το φυσικό σας σώμα, όλοι για να αποκτήσετε περισσότερη σοφία, κατανόηση και εμπειρίες εδώ όπου η καμπύλη της μάθησης είναι πολύ πιο έντονη από ό, τι εκεί που κατοικούμε στις ανώτερες σφαίρες, όπου η ζωή έχει πολύ πιο σταθερή κλίση, από ότι οι απότομες πτώσεις σε σταθμούς της ζωής , γι΄ αυτούς που δεν είναι έμπειροι στις ανακατατάξεις που παρουσιάζονται, και οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε μια προηγμένη και ταχεία διαδικασία μάθησης. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς έχετε έρθει εδώ σε αυτό το βραχώδες rollercoaster που καλείτε τη Γη, γι 'αυτό είστε εδώ και ριψοκινδυνεύετε καθώς εσείς μπορείτε να φέρετε εις πέρας σε σύντομο χρονικό διάστημα και να επιταχύνετε την ανάπτυξη και την ωριμότητα σας ως αιώνια πνευματικά όντα που ποτέ δεν τελειώνει αναζήτηση για περισσότερη γνώση, σοφία, εμπειρίες και απολαύσεις στη ζωή, στην αγάπη, στην καλλιτεχνική έκφραση και τόσες άλλες λεωφόρους που αγαπάτε να ταξιδεύετε

Για πολλούς από εσάς, η συγκεκριμένη λεωφόρος της εξερεύνησης σας θα πρέπει να έρχετε πιο κοντά. Πρόκειται για μια ευτυχή κατάληξη για σας, αυτό είναι ένα χαρούμενο συμπέρασμα, είναι ένα επιτυχημένο και ακόμη ένα θαυματουργό συμπέρασμα για το ταξίδι σας, που σας έχει πάρει κατά κάποιον τρόπο τόσο μακριά από εμάς, αλλά στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ήμασταν τόσο μακριά από εσάς ως ένα πρώτο βήμα, καθώς έχουμε κάνει μαζί σας κάθε βήμα στο δρόμο σας. Εμείς ποτέ δεν θα σας επιτρέψουμε να ταξιδέψετε μόνοι σας, αν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε, και εμείς θα σας πούμε, ότι αυτό είναι ακριβώς που οι περισσότεροι από εσάς ήθελαν. Θα επιθυμούσατε να είμαστε εκεί μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής σας, καθοδηγώντας σας, καλλιεργώντας σας, σας φροντίζοντας, προστατεύοντάς σας, όπως είχατε ζητήσει για την αίσθηση του ταξιδιού και μόνο μέσα από μυστηριώδεις και μερικές φορές επικίνδυνους και πολύ απρόβλεπτους κόσμους, αλλά είχατε τη διορατικότητα να καταλαβαίνετε, ότι ήταν καλύτερα να έχετε μια σανίδα σωτηρίας, αν θέλατε, θα είχατε ένα εφεδρικό σχέδιο, που θα σας βεβαιώνει, ότι θα είχατε φροντίδα στις ανησυχίες της ασφάλειας, καθώς θα επιθυμούσατε να μην προκληθεί ποτέ καμία πραγματική βλάβη σε εσάς, στους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας, και αυτό είναι ό, τι σας έχουμε εξασφαλίσει σε όλες τις πολλές διαφορετικές διαδρομές σας στο φυσικό σας σώμα.

Πολλοί από εσάς τώρα θα επιστρέψουν σε εμάς, και περιμένουμε τόσο πολύ αυτή την ειδική και θαυμάσια ευκαιρία για να σας πούμε, ότι ακόμη και αν αυτή η ημέρα έρθει αύριο, έχετε ήδη καταφέρει σχεδόν τα πάντα ως προς τους στόχους που είχατε να εκπληρώσετε, αν και υπάρχουν πολλά περισσότερα για εσάς, για να πάρετε τις εμπειρίες, να μάθετε, και να θριαμβεύσετε πάνω. Σας λέμε, ότι είστε ήδη όλοι νικητές και είστε τώρα έτοιμοι να παίζετε με χρήματα το σπίτι, καθώς δεν υπάρχει τώρα κανένας τρόπος που μπορείτε να χάσετε. Είναι όλα μια κερδοφόρα κατάσταση. Οι συλλήψεις από τα πολλά μέλη της εγκληματικής κλίκας και τους υφισταμένους τους, είναι ίσως το μεγαλύτερο ορόσημο για τους ανθρώπους σας και όλοι αξίζουν το μερίδιό της πίστωσης, και με αυτό το επίτευγμα σας, πολλές αμέτρητες πόρτες τώρα θα ανοίξουν για εσάς και τους ανθρώπους σας. Πίσω από αυτές τις πόρτες είναι θεαματικά πράγματα, υπέροχα πράγματα, όμορφα πράγματα, γοητεύτηκα και μαγευτικά πράγματα.

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τις εκπλήξεις καθώς αγαπάμε απόλυτα το βλέμμα στα πρόσωπά σας, όταν θα σας παρουσιαστούν οι εκπλήξεις, και γνωρίζουμε πόσο θα εκτιμήσετε τις πραγματικές αυτές κινήσεις. Έτσι το μόνο που θα σας πούμε σήμερα, είναι ότι υπάρχουν αποθηκευμένα τόσα πολλά για εσάς, και πως δεν θα υπάρχει μέρος της ζωής σας, που θα μπορεί να είναι δυσαρεστημένο με ότι δεν θα έχετε τη δύναμη και την ευκαιρία να αλλάξετε εντελώς με μια εναλλακτική σιγουριά, που θα να σας φέρει μεγαλύτερη χαρά, ευχαρίστηση και την ευκολία της ύπαρξης σας, μιας ύπαρξης που έχετε κατά καιρούς, και η οποία ήταν πολύ δύσκολο για τα σωματικά σας, ψυχικά, συναισθηματικά ακόμα και πνευματικά σας, αλλά θα σας πούμε ότι όλες αυτές οι πτυχές του εαυτού σας, θα έχουν γίνει τόσο πολύ ισχυρές μέσα από τις εμπειρίες σας εδώ και κάθε στιγμή, ακόμη και αν η στιγμή που προκαλούσε πόνο ήταν καλή, άξιζε τον κόπο, και θα δείτε καθαρά αυτό όταν το πέπλο αρθεί στις εγγύς ημέρες, πριν την ημέρα που θα ανυψώνετε και είναι τόσο πιο κοντά κάθε μέρα. Τώρα εσείς οι άνθρωποι που βρίσκεστε στη Γη, έχετε ενταθεί και έχετε πάρει ίσως τη μεγαλύτερη απόφαση που έχετε πάρει ποτέ, και αυτό είναι που θα αφαιρέσει τα στοιχεία του κόσμου σας που έχουν προκαλέσει τόσο πολύ πόνο, θλίψη, καταστροφή, εξαθλίωση, στερήσεις και έχουν αγωνιστεί.

Αυτό είναι πραγματικά ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για εσάς, και σας ευχόμαστε να απολαύσετε αυτή τη στιγμή στο έπακρο, καθώς οι συλλήψεις συνεχίζονται ώρα με την ώρα και μέρα με τη μέρα. Εμείς θα συνεχίσουμε, έως ότου τα μέσα ενημέρωσής σας απολαύσουν στον εορτασμό, και θα συνεχίσουν να μοιράζονται μαζί σας αυτές τις πολύ μικρές ομολογίες και την σύντομη ενημέρωση για αυτές τις συλλήψεις. Αλλά καθώς θα ακούτε αυτά τα λόγια από εμάς, πολλές φορές σε καθημερινή βάση, πιστεύουμε ότι θα αρχίσουν να ενσωματώνονται μέσα σας και πολλοί περισσότεροι από εσάς θα αρχίσετε να πιστεύετε, ότι οι συλλήψεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην πραγματικότητα, καθώς θα συμβαίνουν, και ποτέ δεν θα σας παραπλανήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή, ιδίως σε ένα θέμα τόσο μεγάλης σημασίας και σπουδαιότητας όπως αυτή.

Είμαστε, αυτοί που πάντα είμαστε, μαζί σας, δίπλα σας και ακριβώς από πάνω σας, και εμείς δεν θα αφήσουμε ποτέ να σας βλάψει τίποτα, όσο μπορούμε να κάνουμε κάτι γι 'αυτό. Είμαστε η οικογένεια και οι φίλοι σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, και θα σας δούμε σύντομα. Αμήν.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford