Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

26 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 26 Ιουλίου 2012 - Η Ώρα της Γήινης Πύλης και ο ΧρόνοςΒλέπετε τώρα γιατί δεν έχουμε αρχίσει ακόμη πολλά από τα σχέδια και τα προγράμματά μας μαζί σας αγαπημένοι μας; Καταλαβαίνετε ότι ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να καθαριστεί από αυτό τον επαρκή αριθμό της ποινικής κλίκα σας έτσι ώστε να αισθανθούμε ασφαλείς εισερχόμενοι στον κόσμο σας και να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο. Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά "χαλαρά κανόνια στο κατάστρωμα», και θέλουμε να δούμε μεγαλύτερο αριθμό εκείνων των εγκληματικών στοιχείων σας να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται πριν πατήσουμε στο χώμα σας, γιατί αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι είναι ανασφαλές και απροστάτευτο το έδαφος σας. Έχουμε όλη την εμπιστοσύνη του κόσμου ότι αυτό θα αλλάξει πραγματικά, και παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση όλο το εικοσιτετράωρο και μέρα με τη μέρα και θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιεσδήποτε και όλες τις ενημερώσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Εμείς δεν θα σας κρατήσουμε στο σκοτάδι ούτε για μια στιγμή περισσότερο από ό, τι θα πρέπει να είστε, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα αυτό και αυτή είναι η φιλοσοφία μας, ότι οι άνθρωποι του κόσμου έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τα πάντα που αποπνέει μέσα και γύρω από τον κόσμο τους, αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν, για να μοιραστούμε αυτό το σύμπαν γιατί ό, τι συμβαίνει σε μια περιοχή του χώρου και του χρόνου επηρεάζει όλους τους τομείς σαν ένα βότσαλο που πέφτει σε μια λίμνη επαναπαύεται.


Καταλαβαίνετε Αυτή τη μεταφορά, αγαπητοί μου; Ότι ένας μικρός κυματισμός σε μία γωνία των γαλαξιών επηρεάζει όλες τους άλλους και φθάνει σε όλο αυτό το σύμπαν, άσχετα πόσο μικρός είναι ο παφλασμός ή το βότσαλο. Η κατανόηση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα γιατί εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είμαστε εδώ και χτυπούμε την πόρτα σας με τις προσφορές βοήθεια μας για να αλλάξει η δομή και η φύση του πλανήτη σας, γιατί η λίμνη σας είναι συνδεδεμένη με αυτό το μεγάλο ωκεανό του σύμπαντος και αισθανόμαστε τον πόνο σας, βιώνουμε τις απώλειες και τους αγώνες σας, για είμαστε συνδεδεμένοι με εσάς. Είστε συγγενείς μας, οι αδελφοί και οι αδελφές μας. Είστε, με άλλο τρόπο, ένα πολύ σημαντικό τρόπο, εμείς είμαστε εσείς. Καταλαβαίνετε όμως ότι υπάρχουν και εκείνοι από εσάς που είναι νεότερες αποχρώσεις του από μερικούς από εμάς; Δεν είστε όλοι που κρατάτε αυτή τη διάκριση, θέλουμε να σας το καταστήσουμε σαφές αυτό, και θεωρούμε ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει κάποιες ερωτήσεις, κάποια σύγχυση και το μυστήριο.

Υπάρχουν κάποιοι που είναι νεότερες μορφές μας, αν θέλετε, των όντων που αυτή τη στιγμή στέκονται εδώ μαζί μας ως μέλη της οργάνωσης μας. Μερικοί από εσάς είναι μέρη ή κομμάτια ενός άλλου όντος που είναι εδώ για να εργάζονται μαζί μας σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις θα μπορούσαν ακόμη και να γράφουν αυτά τα λόγια και να τα διανέμουν μέσω του καναλιού μας. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν πολλά μέρη, και πολλαπλές όψεις της ύπαρξής σας, καθώς είστε συμπαντικές υπάρξεις πολυδιάστατες, πολύχρονες καθώς και του πολυ-χώρου; Αρχίζετε να παίρνετε μια σαφέστερη εικόνα του τι είναι δυνατό για σας αγαπητοί μου; Και πάλι δεν διατηρείτε όλοι αυτή την ταξινόμηση ή τη διάκριση. Μερικοί από εσάς είστε. Με άλλα λόγια, το συνολικό ποσό του «Εσείς» που περιέχεται στο φυσικό σας σώμα αυτή τη στιγμή στο χρόνο σας. Κάποιοι από εσάς δεν έχουν υψηλότερα τμήματα σε άλλους τόπους και άλλα μέρη αυτή τη στιγμή, από ό, τι θεωρείτε χρόνο έτσι κι αλλιώς. Δεν προέρχεστε όλοι σας από τις ίδιες θέσεις, όλοι σας δεν είστε κατασκευασμένοι από τα ίδια στοιχεία της δημιουργίας, της μορφής, του πνεύματος.

Πολλοί από εσάς τις επόμενες ημέρες, θα κατανοήσετε αυτό πολύ σαφέστερα όταν το πέπλο ανυψωθεί στα μάτια σας, αλλά σήμερα θα θέλαμε να θίξουμε πώς είναι αυτό που μπορείτε να υπάρχετε και υπάρχετε εδώ. Αυτό είναι εφικτό, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πράγμα όπως «εκεί». Υπάρχει μόνο ο χώρος, και μέσα στο χώρο, οι πύλες του χρόνου που δημιουργήθηκαν για να επιτρέψουν σε ένα άτομο ή στη συλλογικότητα των όντων να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα ή εμπειρία, όπου θα εισέλθουν σε μια πύλη του χρόνου και με την εμπειρία σας κάτι σαν αγαπημένοι μου αυτό που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή κάτι σαν αυτό που αισθάνεστε αυτή η στιγμή της ημέρας σας, τη ζωή σας και την ιστορία του πλανήτη σας, αν θέλουμε να πούμε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή ψευδαίσθηση, ως πέρα, έξω και μέσα από την τρέχουσα πύλη του χρόνο σας που αντιμετωπίζετε ότι πραγματικά υπάρχει, συμπεριλαμβανομένης της πτυχής σας που αντιμετωπίζετε σαν τον εαυτό σας να υπάρχετε αυτή τη στιγμή. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι πέρα από την πύλη που έχετε εισαχθεί για αυτή την εμπειρία θα είστε κάτι άλλο, θα είσαστε κάτι περισσότερο, κάτι που θα είστε για πάντα, κάτι αιώνιο, κάτι ακόμη μεγαλύτερο, ακόμη πιο ισχυροί, ακόμα πιο σοφοί, περισσότερο γνώστες , πιο γενναίοι, πιο θαρραλέοι, πιο αποφασιστικοί, πιο ειλικρινείς, δίνοντας περισσότερες φιλανθρωπίες, πιο επιεικής, πιο τρυφεροί, με περισσότερη κατανόηση;

Μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας σήμερα για να σας προετοιμάσουμε, κατά κάποιο τρόπο, καθώς όσο το δυνατόν περισσότεροι από εσάς θα εισέλθετε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον σε αυτή την εμπειρία συγχωνευόμενοι με το ποιο είναι αυτό που πραγματικά είναι πέρα από τις εξόδους του φινιστρίνι χρόνου που έχετε εισάγει, σε ορισμένες περιπτώσεις πολλούς αιώνες πριν, ή θα πρέπει να λέμε, αυτή η πτυχή του εαυτού σας που είχε εισαχθεί ότι ήταν εκτός από την αληθινή ύπαρξη που είστε. Έχετε εδώ τόσο καιρό, διότι πολλοί από εσάς συμφωνήσατε να εισέλθετε στην πύλη του χρόνου και να μην βγείτε από αυτή την πύλη του χρόνου και να επιστρέψετε στο σπίτι μέχρι να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. Αυτός ο στόχος που καθορίσατε για τον εαυτό σας συλλογικά και ως ατομική ύπαρξη είναι σαφώς διορατικότητα για πολλούς από εσάς τώρα. Αρχίζετε να καταλάβετε καλύτερα τι είναι αυτή η αναρρίχηση για σας αγαπητοί μου; Αρχίζετε να θυμάστε, ίσως λίγο, ότι η ανάληψή σας είναι η γραμμή του τερματισμού, είναι η απόδραση, αν θέλετε, από αυτήν την πύλη του χρόνου. Αυτή είναι η αφύπνισή σας. Είναι η επιστροφή στο σπίτι σας μετά από μια μακρές και συχνά εξαντλητικές, αλλά πάντα εποικοδομητικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες σε αυτή την πολύ μοναδική πύλη του χρόνου που είναι γνωστή σε σας ως τρίτη διάσταση στη Γη και το χρόνο.

Η «ώρα», που έχετε έρθει για να γνωρίσετε και να κατανοήσετε τόσο καλά και να ζήσετε σύμφωνα με τον κανόνα του ΕΙΝΑΙ, για πολλούς από εσάς, διαχέεται, αποσυντίθεται, εξαφανίζεται καθώς μπαίνετε στη πόρτα εξόδου του «χρόνου» πύλη. Οι περιορισμοί αυτής της ψευδαίσθησης του χρόνου, η ισχύς αυτής της ψευδαίσθησης του χρόνου, η λαβή του στην ψευδαίσθηση του χρόνου, αρχίζει να εξασθενεί και αρχίζετε να ελευθερώνετε τον εαυτό σας από τις ιδιότητές του, από τους νόμους, από την προφανή η ύπαρξή της σφαίρας της φαντασίας. Το καταλαβαίνετε αυτό φίλοι μου; Καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος σας τώρα είναι φευγαλέος και θα εξαφανιστεί, και όλο αυτό το διάστημα τελειώνει για σας, για το σώμα σας, το πνεύμα σας, την ενέργειά σας, τη διαδρομή σας, την αποφασιστικότητά σας, τη νεολαία σας, ο ενθουσιασμός σας, η ευτυχία σας, η παιδιάστικη συμπεριφορά σας και οι προσδοκίες της ζωής θα αποσαφηνιστούν, θα διαλυθούν, θα ξεκαθαριστούν, θα εξαφανιστούν, και θα μπορείτε και πάλι να είστε ολοκληρωμένοι, να είστε αυτό που είστε, το κάθε όν να είναι αυτό που είναι, πολύπλευρο, πολυδιάστατο, ισχυρό, αιώνιο και πάντα νεανικό και ενεργοποιημένο θα είστε ότι πραγματικά είστε, πριν να τεθείτε σε αυτή την πύλη του χρόνου και ακόμα και όταν υπήρχατε μέσα σε αυτή την πύλη του χρόνου για πολλούς αιώνες του χρόνου.

Θα είναι θαυμάσιο να σας καλωσορίσουμε πίσω στο σπίτι, στην πραγματική ζωή σας, στην πραγματική σας οικογένεια, σε όλα όσα είστε και όλα όσα είχατε ποτέ, καθώς όλα αυτά που τώρα καταλαβαίνω ότι έχετε ως πραγματικά ποσά για την πραγματικότητα σας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εκδρομή το καλοκαίρι στην παραλία, στο πάρκο ή στα βουνά για να αποκτήσετε μια ανώτερη εκπαίδευση, να κοινωνικοποιηθείτε με τους φίλους σας και να ανταποκριθείτε στις νέες γνωριμίες και μερικές φορές ακόμη και οι αντίπαλοί σας να σας βοηθήσουν να μάθετε ακόμη περισσότερα μαθήματα από ό, τι θα μπορούσατε χωρίς αυτούς τους ανταγωνιστές. Σήμερα θα θέλαμε να σκεφτείτε και να θυμηθείτε ότι για όσους από εσάς είναι έτοιμοι να περάσουν αυτή τη γραμμή τερματισμού και να βγουν από την δυαδικότητα και να εισαχθούν στην πραγματικότητα, θα σας πούμε καλωσορίσατε στο σπίτι σας, αυτό ήταν για εσάς ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έχετε κερδίσει το δικαίωμά σας να καλέσετε αυτή την ημέρα και να επιστρέψετε στο σπίτι όλα όσα έχετε και αυτή θα θεωρήσετε ως πραγματική σας ζωή, τώρα που πέφτει η κουρτίνα από αυτή την απόδοση και θα έχετε τελειώσει ένα αξιοσημείωτο έργο και θα σας πούμε ένα μπράβο.

Μέχρι αύριο αγαπημένοι, είμαστε οι συμπολίτες σας που σκηνοθετούν, οι ηθοποιοί, οι συγγραφείς, οι παραγωγοί, οι σκηνοθέτες, οι μηχανικοί ήχου και φωτισμού και τα μέλη του κοινού όσο και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford