Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

1 Αυγούστου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 1 Αυγούστου 2012 - Ειδοποίηση Συνάντησης και ο Χρυσός Κανόνας


Αναδεύοντας το μίγμα της πραγματικότητάς σας που είναι οι πτυχές του εαυτού σας, και των ζωών σας μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε πως δεν είναι απαραίτητα ή θετικά τα συστατικά στο νέο κόσμο και στις νέες σας ζωές . Αυτές είναι οι χαμηλότερες πτυχές του εαυτού σας που προσκολλώνται επάνω σε σας, σαν να χρειάζονται ένα σώμα ξενιστή για να επιβιώσουν, και είστε εσείς που σε αδύναμες καταστάσεις σας, σε αδύναμες στιγμές σας, παρέχετε σε αυτές τις πτυχές του εαυτού σας την ενέργεια που τροφοδοτείτε τη παρατεταμένη επιβίωση τους. Δεν χρειάζεστε αυτές τις χαμηλότερες πτυχές του εαυτού σας για να μάθετε από αυτές πλέον, καθώς έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι χαμηλότερες δονήσεις τους τώρα χρησιμεύουν μόνο για να σας επιβαρύνουν και να σας κρατήσουν στο τέλμα της καταστάσεως των χαμηλότερων διαστάσεων από την κατάσταση των διαστάσεων που τώρα σας ταιριάζουν πιο κατάλληλα.


Καλείστε τώρα πίσω στην υψηλότερη κατάσταση σας, στον Ανώτερο Εαυτό σας, όπου οι ανεπιθύμητες και αχρείαστες πτυχές του ταξιδιού σας στις χαμηλές διαστάσεις δεν προσκαλούνται, δεν καλούνται, δεν είναι πλέον αναγκαίες για εσάς ως ένα εργαλείο μάθησης για να μετρήσετε τον εαυτό σας στην πρόοδο και την ανάπτυξη σας. Καταλαβαίνετε, αγαπητοί μας, ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σας που δεν εξυπηρετούν πλέον το ανώτερο καλό σας, και ως εκ τούτου είναι τώρα ο χρόνος για να αποκοπούν, να απορριφθούν, να ξεχαστούν και να τις αφήσετε πίσω σας; Έχετε επίσης την αίσθηση πως έχει έρθει η ώρα για σας να απορρίψετε αυτά τα στρώματα του τριτοδιάστατου δέρματος σας, ακριβώς όπως ο μητρικός πλανήτης σας επίσης απορρίπτει τα στρώματα του δέρματος της τρίτης διάστασης του; Όπως και πάνω, έτσι και κάτω, ο μακρόκοσμος με τον μικρόκοσμο, και ούτω καθεξής.

Θα θέλαμε να σκεφτείτε αυτό και να σκεφτείτε πως ο πλανήτης σας μπορεί να σας μεταφέρει με όλες τις επιπλέον αποσκευές σας στις υψηλότερες σφαίρες. Δεν μπορεί. Εκείνος, καθώς και εσείς, πρέπει αφενός να ρίξει τις επιπλέον αποσκευές, που χρησιμεύουν για να τον βαραίνουν όπως και εσάς κάτω, δεδομένου ότι μόνο ορισμένες πτυχές του και οι πτυχές σας επιτρέπονται, που είναι σε θέση να είναι καλοδεχούμενες στην ανάληψή σας. Καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος είναι τόσο πολύ περιορισμένος και είναι πλέον πολύ απαραίτητο για όλους εσάς που θέλετε για τον εαυτό σας να βιώσετε την ανάληψη να βρείτε το χρόνο και την ενέργεια για να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι αυτό που χρησιμεύει για να σας βαραίνει κάτω, αυτό που δεν εξυπηρετεί πλέον το υψηλότερο καλό σας, και να το αφήσετε να πάει στους αιθέρες του παρελθόντος σας;

Σήμερα θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας τους τομείς όπου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείτε μεταξύ σας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, και αυτός είναι ένας τομέας του εαυτού σας και της ζωής σας που πρέπει να διορθωθεί, να αναβαθμιστεί, και να ανέβει στα υψηλότερα επίπεδα διαστάσεων και προδιαγραφών. Πάρα πολύ συχνά διαβάζουμε αρνητικά σχόλια, ύβρεις και δυσφημίσεις που εξαπολύετε ο ένας στον άλλο σε όλες τις διαδικτυακές κοινότητες σας, και σας λέμε ότι αρκετά με αυτό πια, ήδη, αυτό έχει παραγίνει για πολύ καιρό τώρα. Έχουμε προτείνει τρόπους για όλους εσάς ώστε να επικοινωνείτε καλύτερα μεταξύ σας και βλέπουμε ότι υπάρχουν αυτοί από εσάς που έχουν εξαιρεθεί από τις προτάσεις μας και έχουν εργαστεί σκληρά για πιο αποτελεσματική, ευγενική και κατάλληλη επικοινωνία μεταξύ τους και για να απαντήσουν σε όσους οδήγησαν προσωπικές επιθέσεις σε σας, στις επιλογές και στις απόψεις σας.

Για όσους έχουν κάνει την προσπάθεια να βελτιωθεί αυτός ο τομέας του εαυτού τους, λέμε ότι έχετε κάνει καλή δουλειά και οι προσπάθειές σας και οι επιτυχίες σας εκτιμούνται γιατί είναι πολύ σημαντικές, καθώς οι δράσεις και τα λόγια σας μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα προς μίμηση. Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας και σας λέμε να συνεχίσετε να είστε ένα φως που λάμπει για να ακολουθήσουν και άλλοι μέσα σε τομείς σκοτεινής νύχτας, γιατί οι λέξεις στον κόσμο σας μπορούν συχνά να αρχίσουν να ρέουν σαν ένας μεγάλος και ισχυρός καταρράκτης, που τροφοδοτεί έναν ποταμό νέας σκέψης , ιδέας και προτύπων συμπεριφοράς που μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο τον κόσμο σας και έτσι ολόκληρο το Γαλαξία και το Σύμπαν σας, καθώς ο κυματισμός στη λίμνη σας συνεχίζεται αμείωτος για μια αιωνιότητα. Το έχετε συνειδητοποιήσει αυτό; Αντιλαμβάνεστε ότι κάθε σκέψη, λέξη, δράση και πρόθεση προκαλεί πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις που ποτέ δεν διαλύονται, και που συνεχίζουν μέσα από όλο αυτό το Σύμπαν όλη τη διαδρομή τους στο απώτατο προορισμό πριν αναπηδήσουν πίσω για να επιστρέφουν για άλλο ένα πέρασμα άλλη μια φορά;

Αυτή είναι η αλήθεια αγαπημένοι. Για κάθε σκέψη που έχετε, λέξη που εκφράζετε και δράση που κάνετε αντηχεί σε όλη τη διάρκεια ολόκληρου του Σύμπαντος χώρου και επηρεάζει όλους τους άλλους με αυτόν τον τρόπο.

Παρακαλούμε σκεφτείτε αυτό κάθε φορά που αισθάνεστε τα συναισθήματα να αυξάνονται μέσα σας προκαλώντας σας να ξεσπάσετε κάποιες φορές πάνω σε κάποιους μάλλον βίαια, σίγουρα με αγένεια, πολλές φορές προσβλητικά, πολλές φορές επιζήμια και πάντα μη παραγωγικά. Παρακαλούμε επιλέξτε τα λόγια σας και τις μεθόδους που παραδίδετε κάτι, λίγο πιο προσεκτικά, λίγο πιο ευγενικά, με περισσότερο σεβασμό, με λιγότερη επιθετικότητα, με λιγότερο δογματισμό, χωρίς πείσμα, καθώς κανείς μας δεν έχει όλες τις απαντήσεις και υπάρχουν πάντα δυνατότητες που μπορεί να κατέχουν την αλήθεια στο τέλος που μπορεί να μας εκπλήσσουν σήμερα. Θυμηθείτε, ότι πάντα μαθαίνουμε και αναπτυσσόμαστε, και αν αυτό είναι αλήθεια, τότε ο καθένας από εμάς σήμερα δεν γνωρίζει κάτι που μπορεί να ξέρει αύριο.

Υπό το πρίσμα αυτό, πώς μπορείτε να είστε τόσο σίγουροι ότι τόσα πολλά από αυτά που ισχυρίζεστε ότι είναι γεγονός και επιβάλετε στους άλλους ως αλήθεια, θα είναι και η αλήθεια σας αύριο; Δεν μπορείτε να το γνωρίζετε αυτό, γιατί κανένας από εμάς δε το ξέρει αυτό. Γι 'αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το Σύμπαν, για να μάθουμε από τις εμπειρίες και να αναπτυχθούμε από την γνώση αυτών των μαθημάτων. Περί αυτού πρόκειται. Έτσι το να πιστεύετε έτσι πειστικά ότι η προοπτική, και η άποψή σας είναι η μόνη ορθή ερμηνεία είναι κάτι σίγουρα αντιπαραγωγικό και μια πτυχή του εαυτού σας που πρέπει να εστιάζεται η προσοχή σας και να απελευθερώνεται, καθώς δεν είναι μια πτυχή του εαυτού σας που είναι ευπρόσδεκτη στις υψηλότερες διαστάσεις.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί πιο ευγενικοί και με σεβασμό τρόποι για να απαντήσετε σε άλλους, χωρίς να έχει σημασία τι είναι αυτό που λένε σε σας, αν είναι προσβλητικό για σας, αν σας απειλεί, ή απλά αν σας φέρονται με ασέβεια και αγένεια.
Το πρώτο πράγμα που σας προτείνουμε να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να πάρετε βαθιές ανάσες και να χαλαρώσετε ενώ σκεφτείτε με τον εαυτό σας «Πώς θα επιλέξω να ανταποκριθώ σε αυτό το άτομο αυτή τη στιγμή; Θα αρχίσω με πολλαπλασιαστικές αρνητικές επιπτώσεις που θα επιτίθενται σε όλο αυτό το Σύμπαν, ή θα επιλέξω να ανταποκριθώ θετικά, στέλνοντας μια θετική δόνηση να διασχίσει όλο αυτό το Σύμπαν;» Αυτή είναι πάντα μια πολύ ευεργετική άσκηση και προτείνουμε πολύ στον κάθε ένα από εσάς να πάρετε ακριβώς μια στιγμή και να κάνετε πρακτική αυτής της άσκησης κάθε φορά που αισθάνεστε την παραμικρή συγκίνηση να αυξάνονται μέσα σας οι αρνητικές συζητήσεις και τα σχόλια άλλων στις απευθείας συνδέσεις με τις κοινότητές σας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο επίσης. Αισθανόμαστε πως αν το κάνετε αυτό θα κάνετε τα πρώτα βήματα για να ρίξετε τα στρώματα των χαμηλότερων διαστάσεων του εαυτού σας, που σήμερα λειτουργούν σαν βαρίδια δεμένα γύρω σας, κρατώντας σας πίσω από το να επιπλέετε πάνω στις υψηλότερες σφαίρες της ύπαρξης.

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε το έργο των θαλασσίων φραγμάτων μαζί σας πολύ σύντομα, και θα θέλαμε να ξεκινήσει η διαδικασία κοινοποίησης για εκείνους που θεωρούμε ότι θα είναι μια φιλοφρόνηση για τις ομάδες μας. Θα ξεκινήσει η αποστολή αυτών των τηλεπαθητικών επικοινωνιών τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδα. Παρακαλούμε να παραμένετε σε εγρήγορση για αυτές τις κοινοποιήσεις που δεν θα πάρουν πολύ χρόνο όπου θα προσπαθήσουμε να περάσουμε με κάθε μήνυμα σε κάθε όνομα που έχουμε στη μακρά λίστα μας. Μπορεί να σας ρωτούμε πού είναι ο τόπος που θα θέλατε να βρίσκεστε για να παραληφθείτε για αυτό το ταξίδι στο εν αναμονή Μητρικό σκάφος όπου θα έχουμε μια συνάντηση πολλών εθελοντών όπου θα συμμετέχουν για το έργο αυτό, που θα στηρίξουμε τις ακτές σας σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο σας, μια διαδικασία που θεωρούμε ότι είναι πολύ απαραίτητη. Παρακαλούμε απαντήστε μας τηλεπαθητικά στο μυαλό σας και όχι προφορικά, καθώς η ασφάλεια είναι πάντα ένα ζήτημα, ακόμη και μέσα στα σπίτια σας.

Η συνάντηση θα διαρκέσει τουλάχιστον μερικές ώρες, καθώς όχι μόνο θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις λεπτομέρειες του έργου αυτού, αλλά θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας και πολλά άλλα έργα επίσης, ενώ θα θέλαμε να σας μιλήσουμε περισσότερο για τις ευκαιρίες σας μαζί μας, τι θα πρέπει να αναμένονται από σας και τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς, τι είναι αυτό που θα λάβετε εργαζόμενοι μαζί μας ως μέλη της ομάδας μας και τι ευκαιρίες και δυνατότητες υπάρχουν για να γίνετε επίσημο μέλος της οργάνωσής μας, της Διοίκησης Άσταρ.

Δεν πρόκειται όλοι εσείς που θα ληφθείτε στο σκάφος μας για αυτή την πρώτη συνεδρίαση, να γίνετε στο τέλος και μέλη του οργανισμού μας. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι το να σας συνοδεύσουμε στο σκάφος μας στη συνάντηση αυτή δεν σας κάνει ένα μέλος της οργάνωσής μας, της Διοίκησης Άσταρ. Η συνάντηση αυτή είναι απλά μια συνάντηση προσανατολισμού για να γνωρίσετε τον οργανισμό μας, ποιά είναι τα σχέδια και οι προθέσεις μας, ποιές οι δυνατότητες σας και τι ευθύνες και καθήκοντά θα έχετε. Περί αυτού πρόκειται όλη αυτή η συνάντηση, και δεν σημαίνει ή αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Εμείς απλά αισθανόμαστε πως έπρεπε να είμαστε σαφείς ως προς αυτό και έτσι δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα.

Η συμμετοχή στην οργάνωση μας αποκτάται μέσω μιας λειτουργικής συνεργασίας μαζί μας. Για κάποιους, αυτή η διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, αν θέλετε, διαρκεί πολλούς μήνες και θα μπορούσε ακόμη και να πάρει πολλά χρόνια, ανάλογα με το άτομο, με το παρελθόν του ή της, τις ικανότητες, την ηθική εργασίας και τις επιδόσεις. Σε εύθετο χρόνο θα συζητήσουμε τις ευκαιρίες για την αποδοχή σας στη Διοίκησή μας, και θα είναι εκείνη τη στιγμή όπου όλες οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν και η διαδικασία στην οποία θα μπορείτε να προχωρήσετε διεξοδικά σε μια πορεία που έχει χαραχτεί για εσάς. Μέχρι τότε, καλωσορίζουμε όσους από εσάς θα πρέπει να ταξιδέψετε με το σκάφος μας ως οι αδελφοί και οι αδελφές μας και να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια εργασιακή σχέση με μας που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα και μόνιμη θέση σταδιοδρομίας. Μέχρι τη στιγμή που θα μιλήσουμε και πάλι, παρακαλούμε να έχετε επίγνωση της τηλεπαθητικής επικοινωνίας μας με σας, η οποία την περίοδο εκείνη θα σας αποκαλύψει ποιό θα είναι το επόμενο βήμα μας.

Εμείς δεν θα συζητήσουμε οτιδήποτε περισσότερο από αυτά δημοσίως μέσω του καναλιού μας, καθώς οτιδήποτε άλλο έχουμε να συζητήσουμε μαζί σας πρέπει να διατηρείται μεταξύ μας και δεν πρέπει να μοιράζεται με τους άλλους με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς υπάρχουν ορισμένα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν. Ελπίζουμε να το καταλάβετε αυτό, και σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες κατά γράμμα, διότι έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες με τον οργανισμό μας εξαιτίας της μη τήρησης αυτής της διάταξης για να κρατήσετε τις πληροφορίες που θα μοιραστούμε μαζί σας με τον εαυτό σας και μόνο για τον εαυτό σας. Έχουμε κάνει σαφείς τους εαυτούς μας σχετικά με αυτό, αγαπητοί μας; Είναι κατανοητό ότι η τηλεπαθητική επικοινωνία που θα στείλουμε σε κάποιους από εσάς θα πρέπει να διατηρείται μόνο για τον εαυτό σας και δεν μοιράζεται με κανέναν με οποιοδήποτε τρόπο είτε προφορικά, ηλεκτρονικά, γραπτά ή μέσω τηλεφώνου; Αισθανόμαστε πως έχουμε γίνει σαφείς σε αυτό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ αγαπημένοι για το χρόνο σας σήμερα, και μπορούμε να πούμε ότι θα είναι μια χαρά να συναντήσουμε τόσους πολλούς από εσάς στις επόμενες μέρες και θα προσμένουμε προς τα εμπρός, ώστε να συνεργαστούμε μαζί σας σε αυτά τα πολλά έργα που πιστεύουμε ότι θα ωφελήσουν το κόσμο σας τόσο πολύ.

Είμαστε οι φίλοι και συμπαίκτες σας από τη Διοίκηση Άσταρ, και ανυπομονούμε, ώστε να μιλήσουμε μαζί σας και πάλι σύντομα.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford