Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

21 Ιουλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 21 Ιουλίου 2012 - Πώς να Επικοινωνείτε Μαζί μας


Κάνετε το καλύτερό που μπορείτε για να περιηγηθείτε στις μικρές ανωμαλίες της διαδρομής σας, που ίσως να εμφανιστούν και πάντα θα αναδύεστε ισχυρότεροι και σοφότεροι από τις εμπειρίες. Αυτό που έχει αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών με την επικοινωνία μας με το κανάλι μας, δεν είναι παρά ένα μικρό και προσωρινό εμπόδιο που διαλευκάνθηκε με επιτυχία από την πορεία μας, και δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε για την εκτέλεση ή να ανησυχείτε μακροχρόνια. Αυτές οι μικρές ενοχλήσεις μπορούν να εμφανίζονται από καιρό σε καιρό, καθώς η αποστολή μας είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπάρχουν πολλοί παίκτες, είναι οι συμμετέχοντες σύμμαχοι καθώς και οι εχθροί και τα ουδέτερα μέρη. Εμείς θα επιμείνουμε να αυξηθεί κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται και θα πετύχουμε την αποστολή μας μαζί σας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα.


Θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας τους τρόπους για την καλύτερη επικοινωνία μαζί μας, με τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Βλέπουμε ότι υπάρχουν αρκετοί από εσάς που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να βελτιώσουν την επικοινωνία τους μαζί μας. Εμείς να σας πούμε ότι υπάρχουν μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε καλύτερες γραμμές επικοινωνίας. Σας προτείνουμε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας ή της νύχτας, όταν θέλετε να επικοινωνήσετε με εκείνους που έχουν ανατεθεί στην ομάδα σας ή ακόμα με τους οδηγούς σας που μπορούν να είναι μέλη του οργανισμού μας. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε απλά το διαλογισμό σας, ή οτιδήποτε είναι αυτό που επιθυμείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία μαζί μας, την ίδια ώρα της ημέρας ή της νύχτας, ώστε αυτοί από την άλλη άκρη της γραμμής μαζί σας, να ξέρουν πότε θα «σηκώσουν το τηλέφωνο» , όπως συνηθίζουν, για να σας ακούσουν, όπως θα μπορείτε να ακούσετε και αυτούς. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί καλύτερα και για τους δυο μας.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την επικοινωνία σας μαζί μας, καθισμένοι σε ένα ημι-σκοτεινό ή εντελώς σκοτεινό δωμάτιο, να ησυχάστε από όλους τους εξωτερικούς θορύβους, όπως είναι τα κλιματιστικά, οι ανεμιστήρες, ή και φυσικά οι τηλεοράσεις καθώς επίσης και εσωτερικά. Εάν έχετε κάποια ερώτηση να ζητήσετε από εμάς ρωτήστε, όσο το δυνατόν συντομότερα και κάνοντας το θέμα σας όσο το δυνατόν σαφέστερο. Στη συνέχεια θα θέλαμε να καθίσετε σε ένα ήσυχο μέρος, να εστιαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε στο απολύτως τίποτα, ως μια κενή πλάκα που θα είναι πιο εύκολο για εμάς να γράψουμε επάνω. Τα μηνυμάτων μας προς εσάς θα είναι όσο το δυνατόν συντομότερα στην αρχή, δεδομένου ότι αυτό θα είναι ευκολότερο για σας να τα λαμβάνετε. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας, αλλά ο σημαντικότερος στόχος για τώρα είναι απλά να εργαστούμε για την ενίσχυση της γραμμής μας και των επικοινωνιών, δεν είναι να απαντούμε σε ιδιαίτερες ερωτήσεις για σας συγκεκριμένα.

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το ποιοι είστε αυτό που είστε, από πού προέρχεστε, εάν είστε μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και ούτω καθεξής, αλλά για πολλούς από εσάς, είναι απλά θα μάθετε τα βασικά της τηλεπαθητικής επικοινωνίας, αυτό είναι που θα θέλουμε να επικεντρωθείτε στα πρώτα στάδια και ελπίζουμε να κατανοήσετε ότι δεν μπορούμε να είμαστε σε θέση να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας αμέσως, καθώς εμείς θέλουμε απλώς να σπάσουμε αυτές τις γραμμές επικοινωνίας μαζί σας. Θυμηθείτε, ο καθένας από εσάς έχει τουλάχιστον έναν οδηγό και πολλοί από εσάς έχετε περισσότερους από έναν οδηγό, και οι οδηγοί είναι πάντα μαζί σας σε όλες τις πολλές ενσαρκώσεις σας και στην τρέχουσα ενσάρκωση σας που είναι σίγουρα διαφορετική. Οι οδηγοί σας μπορούν ή δεν μπορούν να είναι μέλη του οργανισμού μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όλοι παίζουμε για την ίδια ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας μας που δεν υπάρχει από τις εδώ ανώτερες σφαίρες. Δεν υπάρχουν πνευματικές ομάδες ή άλλες εντολές που έχει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, που να μην έχουμε συμμάχησε, συνεργαστεί, με τους συμπαίκτες της οικογένειας. Αυτό θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές, καθώς βλέπουμε κατά καιρούς εκείνους του κόσμου σας που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποια εχθρότητα μεταξύ των ομάδων ή διαφορετικών οργανισμών ή ατόμων μέσα στις υψηλότερες σφαίρες και αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει, καθώς δεν υπάρχουν διαφορετικές ομάδες , από διάφορες πλευρές εδώ. Είμαστε όλοι σε αυτήν την πλευρά του πέπλου. Ο χωρισμός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση της τρίτης διάστασης στη χαμηλότερη κατάσταση σας που έχετε επιλέξει να ζήσετε σε αυτή, που γνωρίζετε ως χρόνο. Η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού δεν διαπερνά το πέπλο και δεν υπάρχει σε αυτήν την πλευρά με τις υψηλότερες σφαίρες. Ελπίζουμε ότι έχουμε κάνει σαφές τους εαυτούς μας σε αυτό, αισθανόμαστε και πολλοί από εσάς θα καταλάβετε αμέσως το γεγονός αυτό και θα συντονιστείτε με αυτή την αλήθεια, καθώς είναι η αλήθεια.

Προχωρώντας στις περιπέτειες του κόσμου σας, θα βιώνετε εμπειρίες μέσα από την επιλογή σας, θα μαθαίνετε μέσα από την εκπαίδευσή σας εδώ, βλέπουμε τους άνδρες και τις γυναίκες της πρώτης γραμμής σας, να συνεχίζουν τη διαδικασία των συλλήψεων και τις φυλάκισεις των μελών και συνεργατών της ποινικής κλίκας σας. Οι συλλήψεις συνεχίζονται, και τα βλέπουμε ως αέναα να κινούνται προς τα εμπρός, κάθε ώρα κάθε μέρα που περνά, και σας λέμε ότι ελπίζουμε αυτή η γνώση να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα μέσα σας κάθε ώρα της ημέρας, και να φέρει σε όλους σας αυτό που θέλετε και όλα όσα έχετε ονειρευτεί, το συντομότερο δυνατό για σας. Βλέπουμε αυτές τις συλλήψεις ως το κεντρικό σημείο της εμπειρίας στην τρίτη διάσταση. Δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας πόλεμος, ένας εκλεγμένος Πρόεδρος, που ίδρυσε μια χώρα ή μια τεχνολογία που επινοήθηκε να έχει μετατοπίσει την εστίασή σας και τη συχνότητα τόσο πολύ όσο αυτή της Γης που πραγματικά αλλάζει εκδήλωση. Αυτή η εκδήλωση είναι ένα για όλες τις ηλικίες. Θα σας υπενθυμίσει όλα τα μελλοντικά βιβλία της ιστορίας σας, στα τραγούδι, στα μουσεία, στον κινηματογράφο, στη λογοτεχνία, και ιστορίες που ο παππούς ή η γιαγιά μοιράστηκαν με τα εγγόνια τους, ενώ κάθονταν γύρω από την φωτιά ή μπροστά σε ένα ζεστό τζάκι, για το γεγονός αυτό θα μπορούσατε να τροφοδοτήσετε συναρπαστικές συζητήσεις για τις ηλικίες που έρχονται επάξια.

Αυτό το γεγονός, αν και εξακολουθεί να διαδραματίζετε περισσότερο πέρα από τα μάτια και τα αυτιά του λαού σας, θα σπάσει τον αποκλεισμό μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό, αυτό το μεγάλο μυστικό δεν θα μπορεί ποτέ να διατηρηθεί για πάντα θαμμένο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε για να επιτρέψουμε στα μέσα ενημέρωσης σας, ώστε να δείτε ότι έχει έρθει η ώρα, όταν απελευθερωθείτε από τα δεσμά της εγκληματικής κλίκας. Η κλίκα σήμερα δεν επικεντρώνεται τόσο στις ραδιουργίες της για να ελέγχει το υπόλοιπο του πληθυσμού της Γης και του πλανήτη σας καθώς ξοδεύει περισσότερο χρόνο ανησυχώντας για το μέλλον της, ενώ ήδη έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας να ζει σε μια διαρκή κατάσταση ανησυχίας για το μέλλον του και το μέλλον της οικογένειας και των φίλων τους. Αυτό είναι που συμβαίνει στα μυαλά εκείνων της εγκληματικής κλίκας και εκείνων που έχουν δεχθεί την πληρωμή για τη συμμετοχή σε εγκλήματα εναντίον σας. Δεν είναι μια δύναμη που πρέπει να ανησυχείτε πλέον.

Η μόνη ανησυχία θα πρέπει να έχετε σήμερα είναι ο εαυτό σας, γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία τώρα που θα καταστεί διαθέσιμη σε εσάς και στον τρόπο της ζωής σας που ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει. Υπάρχουν μεγάλες ανταμοιβές για τις συνδυασμένες προσπάθειές σας να αλλάξετε τον κόσμο σας και το βασικό όπλο για αυτές είναι τα δώρα και η προώθηση των συλλήψεων αυτών των εγκληματιών της κλίκας σας. Είστε ήδη «από τις φυλές», τρόπον τινά, που το όπλο της αφετηρίας έχει ψηθεί, θέλουμε να σας το φωνάξουμε αυτό δυνατά και καθαρά, καθώς δεν υπάρχει άλλη αλήθεια εδώ, δεν υπάρχει άλλη εκδοχή αυτής της ιστορίας, δεν υπάρχει αντίθετη άποψη. Οι συλλήψεις αυτές έχουν αρχίσει, έχουν αρχίσει για τα καλά, συνεχίζουν κάθε μέρα και κάθε νύχτα και δεν τις βλέπουμε να επιβραδύνονται ή να σταματήσουν. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει σαφές τους εαυτούς μας σε αυτό.

Βλέπουμε άλλες εναλλακτικές εξηγήσεις και θεωρίες ως προς το τι είναι και τι διαπνέουν που διαφαίνεται σε σχέση με τα μέλη της ποινικής κλίκας σας και σας λέμε ότι μπορεί να αγνοήσετε αυτές τις εναλλακτικές θεωρίες και εξηγήσεις, δεδομένου ότι δεν κατέχουν καθόλου νερό. Οι συλλήψεις αυτές συμβαίνουν, και θα ήταν πολύ δύσκολο να πείσουν τους άνδρες και τις γυναίκες της πρώτης γραμμής ώστε να μπορούν ακόμη και να διαβάζουν αυτά τα λόγια, ότι οι συλλήψεις αυτές δεν λαμβάνουν χώρα, καθώς είναι αυτοί οι ίδιοι που «χαστουκίζουν τις χειροπέδες», όπως λέτε, σε αυτούς τους εγκληματίες.

Αισθανόμαστε ότι σας έχουμε κάνει σαφές για άλλη μια φορά αυτό το σημείο, και θα θέλαμε να προχωρήσουμε και να συζητήσουμε ακριβώς τι είναι αυτό που θα ξεκινήσει εδώ, στον κόσμο σας, αφού είναι επαρκής ο αριθμός της εγκληματικής κλίκας που συνελήφθησαν και απομακρύνονται από τον αγωνιστικό χώρο του πλανήτη σας. Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με την συνάντηση με άτομα που έχουμε επιλέξει και συνεχίζουμε να επιλέγουμε ως εκπρόσωπους του λαού σας, για να μας συναντήσουν και να συμμετάσχουν μαζί μας σε μια τελετή η οποία θα εισαγάγει την οργάνωσή μας και το λαό μας στους ανθρώπους σας, μια τελετή και μια γιορτή που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από τα κανάλια ενημέρωσής σας. Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε είναι να σας συναντήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, ντυμένους με την τελετουργική ενδυμασία, και να σας παρουσιάσουμε τις προσφορές της φιλίας μας για να σας δει ολόκληρος ο κόσμος σας. Αισθανόμαστε ότι αυτό θα ήταν ο καταλληλότερος τρόπος για να σας γνωρίσουμε, και έχουμε πολλές φορές στο παρελθόν εκφράσει την ικανοποίησή του κόσμου μέσα από τελετές, όπως αυτή. Θα είμαστε σε επαφή με τα άτομα που θα επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτήν την τελετή, και έχουμε ήδη κάνει σχέδια για την ευκαιρία αυτή, αυτό είναι το πόσο κοντά είμαστε στην επανασύνδεση μαζί σας, με τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

Μέχρι τότε, είμαστε η οικογένεια σας, οι φίλοι και οι γείτονες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, και αναμένουμε αυτή τη συνάντηση μαζί σας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford