Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

30 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 30 Ιουνίου 2012 - Ενημέρωση ΣυλλήψεωνΑπομυθοποιητές είναι εκείνοι που επιχειρούν να ανασκευάσουν τις θεωρίες και τις πεποιθήσεις των άλλων. Οι λόγοι για τους οποίους αυτά τα άτομα ή ακόμα και οργανισμοί που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους σε αυτές τις επιδιώξεις διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά θα πούμε για το μεγαλύτερο μέρος τα άτομα αυτά προσπαθούν να διαψεύσουν ή να απορρίψουν τις απόψεις του άλλου, επειδή αυτές οι απόψεις δεν ταιριάζουν με τις δικές τους πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Θεωρούμε ότι αυτό ως ένα μη παραγωγικό μέσο για να προωθήσουν το ταξίδι τους, μαθαίνοντας και παίρνοντας νέες ιδέες και έννοιες, όπως μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσα από αυτό το σύμπαν, αλλά θα έλεγα επίσης ότι όλες οι επιλογές των άλλων δεν έχουν σημασία τι πρέπει να τηρούνται και τηρούνται πάντα από εμάς, και ως εκ τούτου χαιρετίζουμε οποιαδήποτε και όλες τις απόψεις, ακόμη και αν είναι αντίθετες με την ύπαρξή μας και τις ειρηνικές προθέσεις μας για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή.


Υπάρχουν πολλοί από εσάς με αντίθετες απόψεις. Αυτό έχει καταστεί σαφές σε μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Βλέπουμε αυτές τις διαφορές στις απόψεις έξαρσης από καιρού εις καιρόν σε έντονη συζήτηση και επιχειρηματολογία, ακόμη και στην έκδοση των προσβολών να εκσφενδονιστούν εμπρός και πίσω. Δεν θέλουμε να το δούμε αυτό, καθώς και πάλι, υπάρχουν σίγουρα πιο παραγωγικοί τρόποι για να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας ο ένας με τον άλλον. Θα ήθελα να σας πω, ότι δεν υπάρχει ανάγκη να καλέσετε ονομαστικά ή υβριστικά το όνομα ενός άλλου. Είστε όλοι μαζί σε αυτό. Έχετε όλοι φτάσει σε αυτό το σημείο μαζί. Αν θα μπορούσατε να ανοίξετε τις σελίδες της αληθινής ιστορίας σας, θα διαβάζατε τις ιστορίες και περιπέτειες που συνεργαστήκατε με άτομα που σήμερα μπορεί να διαφωνείτε με τις διαδικτυακές σας κοινότητες. Αυτό είναι ό, τι θα θέλαμε να καταλάβουμε, ότι ακόμη και εκείνοι που σήμερα μπορεί να εμφανιστούν ως εχθροί σας ή ο εχθρό σας κάποιου είδους μπορεί να ήταν ο αδελφός ή η αδελφή σας ή το πλησιέστερος σας φίλο ή σύμμαχο σας, ενώ ήταν σε πόλεμο με τους άλλους. Προσπαθήστε να δείτε, και θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε ότι όλοι σας είστε πράγματι φίλοι και όλοι εσείς είστε πράγματι οικογένεια. Προσπαθήστε να σκεφτείτε αυτό την επόμενη φορά που θα κάνετε θερμαινόμενη συζήτηση με την διαδικτυακή σας κοινότητα σας και θεωρούμε ότι αυτό μπορεί να είναι το νερό σας στη φλόγα.

Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε σήμερα για τις επικείμενες συλλήψεις πολλών μελών της ποινικής κλίκας σας που έχουν συνωμοτήσει εναντίον του λαού του πλανήτη σας. Θα ήθελα να πω ότι η επέμβαση για την αφαίρεση αυτών των όντων από τον κόσμο σας εξελίσσονται ομαλά μέχρι τώρα. Βλέπουμε μετακίνησης στρατευμάτων σε περιοχές όπου, μέσω των δυνατοτήτων ελέγχου μας, έχουν συνάψει τα μέλη της ποινικής κλίκας σας και περιμένουν για τη σύλληψή τους ή έχουν επιλέξει τις περιοχές αυτές ως ένα καταφύγιο σε μια προσπάθεια να κρύψουν αυτό που είναι αναπόφευκτη και αυτό που είναι ακριβώς. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που περιμένουν με μεγάλη προσμονή για τα νέα αυτών των συλλήψεων για να σπάσουν τα δημοφιλή μέσα σας, και σας λέμε ότι είναι σκόπιμο να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει επίσης να σας παροτρύνω να παραμένετε υπομονετικοί μέχρι να δοθούν τα σήματα, δεδομένου ότι οι συλλήψεις θα προχωρήσουν τώρα, αυτό είναι μια εξαιρετικά λεπτή λειτουργία και τα θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται κατάλληλα, δεδομένου ότι θα έρχονται στην επιφάνεια ένα-ένα για να κατευναστεί αρκετά από πριν η λειτουργία που μπορεί να αρχίσει και πάλι να προχωρήσει.

Προς το παρόν, έχουμε αντιληφθεί διάφορες δυσκολίες σε ορισμένα μέτωπα αυτής της λειτουργίας, και εμείς θα σας πούμε ότι μαζί με τους συμμάχους της Γης σας, που ασχολούνται με αυτά τα προβλήματα και τις δυσκολίες να κάνουμε το καλύτερο για την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων σε όλα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε, ότι θα δείτε αυτές τις συλλήψεις να κινούνται, να προσχωρούν και θα δείτε αυτές τις συλλήψεις να επιτυγχάνονται σε ένα πολύ κατάλληλο χρονικό διάστημα από τώρα. Για όσους από εσάς περιμένουν και μετρούν τα λεπτά κάτω των 72 ωρών το παράθυρο που άνοιξε μια ή δύο μέρες πριν, σας λέμε να παρακαλούμε να μην μετράνε τα λεπτά και προσπαθήστε να παραμείνετε υπομονετικοί ως και αισιόδοξοι καθώς μπορείτε ενδεχομένως, αυτή τη φορά να υπάρξει μεγάλη δυναμική που θα σαρώσει τους ανθρώπους του κόσμου σας, συμπεριλαμβανομένων των συμμάχων της Γης σας και δεν θέλουμε αυτή την συναισθηματική, διανοητική και φυσική ορμή να υποχωρεί και να υποχωρήσουν. Ευχόμαστε αυτή η δυναμική να φέρει τους ανθρώπους σας μέσα από αυτές τις συλλήψεις και να συνεχίσετε με τα πολλά νέα έργα που περιμένουν για τη βοήθειά σας τις επόμενες ημέρες.

Βλέπουμε αυτές τις συλλήψεις ως ένα εκτοξευόμενο γεγονός που θα στείλει τον κόσμο σας πάνω από τα τείχη που έχουν κρατήσει κλειδωμένα μέσα σας και θα κλειδωθούν μέσα σε ένα σύστημα της αρχαιότητας, από την ανισορροπία, την αδικία και την αδικία. Οι συλλήψεις αυτές θα είναι μνημειώδης, ως τίποτα αυτού του μεγέθους δεν έχει ποτέ συμβεί εδώ, στον κόσμο σας και αυτό περιλαμβάνει το σύνολο των πολέμων σας, συμπεριλαμβανομένων και των πολέμων που πολλοί από σας δεν έχετε ιδέα που έχετε αγωνιστεί καθώς συνέβη πέρα από την κατανόηση της τοπικής και πρόσφατης ιστορίας σας . Οι συλλήψεις αυτές θα θέσει επιτέλους ένα τέλος μια για πάντα από όλους τους πολέμους, τις συγκρούσεις και τις αψιμαχίες σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας άλλος λόγος για τον άνθρωπο να σηκώσει χέρι σε έναν άλλον άνθρωπο και να το στρέψει σε αυτόν. Αυτή είναι μια συμπεριφορά που πυροδοτείται από τα αδίστακτα και πονηρά μυαλά της ποινικής κλίκας σας, καθώς σας ξεγέλασε και σας εξαπάτησε για να πιστέψετε ότι είχατε εχθρούς στη θάλασσα ή σε φανταστικά σύνορα στην άμμο.

Σας λέμε ότι δεν έχετε κανένα εχθρό αλλά και εκείνοι που διαδίδουν αυτό το ψέμα και αυτό το φόβο, αυτή την εξαπάτηση και την προδοσία. Αυτοί είναι εκείνοι που θα πρέπει να μάθετε πώς να τους χειρίζεστε και να τους απομακρύνετε από τον κόσμο σας. Δεν είναι κανένα άλλο πρόβλημα ή λόγοι για συγκρούσεις, δυστυχία και πόλεμο, είναι τα κατορθώματα αυτών που θα αντιμετωπίσουν τώρα τη δικαιοσύνη για τις ειδεχθείς πράξεις τους εναντίον σας, τους ανθρώπους της Γης. Οι άνθρωποι του πλανήτη σας έχουν μιλήσει και έχουν δηλώσει δυνατά και έχουν δηλώσει σαφώς ότι δεν μπορούν να τους χειρίζονται, να τους κυβερνούν, να τους ελέγχουν και να τους καταπιέζουν οι τόσο λίγοι της χλιδής, του πλούτου, της εξουσίας, της σκληρότητας, της πονηρίας και της αποπλάνησης. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά εκείνων που αυτή τη στιγμή προσπαθούν απεγνωσμένα να προσκολλώνται στην κατάρρευση της αυτοκρατορίας τους από τον έλεγχο που έχουν κατασκευάσει όπως μια δομή πυραμιδική σε όλα τα συστήματα, τις υπηρεσίες σας, τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους. Έχουν χάσει τον έλεγχο τους στις πυραμίδες τους, και αυτές οι πυραμίδες καταρρέουν και ανατρέπονται όλα αυτά. Θα πρέπει να συνθλίβονται κάτω από το βάρος τους, και ποτέ δεν θα τους επιτραπεί να επανέλθουν ποτέ ξανά στο σπίτι σας.

Αυτή είναι μία από τις υποσχέσεις σας ότι θα κάνουμε και εμείς κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Ποτέ ξανά δεν θα επιτραπεί σε αυτά τα όντα να διηθούν παραβιάσεις των διαστάσεων της ουσιαστικής εφαρμογής. Αυτό είναι κάτι που έχουμε από τις υψηλότερες σφαίρες και είμαστε στην καλύτερη θέση να αντιμετωπίσουμε και να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα που θα έχουμε, και θέλουμε να ξέρετε ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πολύ σκληρά σε ένα νέο εκλεπτυσμένο και ενισχυμένο σύστημα που δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά ούτε μια ρωγμή για να εμφανιστεί στη τάφρο, αν θέλετε, που να επιτρέπει όντα από χαμηλότερες διαστάσεων να καταπατήσουν στο τρισδιάστατο τομέα της και οι οποίες να είναι ό, τι συνέβη εδώ εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Αυτή είναι η αποστολή μας που θα πρέπει να διορθώσουμε αυτή τη στιγμή, και εμείς δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειές μας μέχρις ότου κάθε ον που δεν έχει κερδίσει το δικαίωμα να είναι εδώ θα απομακρυνθεί και θα μεταφερθεί εκεί που του ανήκει, είτε είναι εντός των διαστάσεων ή χαμηλότερα κάπου αλλού. Θα πρέπει να απομακρυνθεί, και ποτέ δεν θα του επιτραπεί να καλέσει αυτό τον πλανήτη σπίτι του, ποτέ ξανά. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό και γνωρίζουμε ότι ο νέος κόσμος σας θα είναι πάντα ασφαλής και θα προστατεύετε από οποιαδήποτε διείσδυση, χαμηλών διαστάσεων ή επιπλέον επίγειων στη φύση, ποτέ ξανά.

Είμαστε προστάτες σας και είμαστε η οικογένειά σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford