Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

31 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 31 Μαΐου 2012Η απ’ ευθείας επικοινωνία είναι η διαδικασία όταν θέλετε να αναμεταδώσετε τις σκέψεις σας συνοπτικά και με σαφήνεια, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Υπάρχουν φορές που παρατηρούμε τις δημοσιεύσεις σας και τα σχόλια στα δημόσια φόρουμ των συνδέσεων της κοινωνικής δικτύωσης σας όπου αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτό που προτείνω είναι μια πολύ πιο άμεση μορφή επικοινωνίας μεταξύ του κάθε έναν από σας μέσα από τα μέσα της επιλογής λέξεων. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε, είναι μια βελτιωμένη μορφή της επικοινωνίας που θα απαιτεί μια πιο συνοπτική χρήση της γλώσσας που μιλάτε. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο σαφές για την μεταξύ σας επικοινωνία.


Θα θέλαμε να δούμε τον καθένα από εσάς να αρχίζει να επιλέγει λέξεις που να διασχίζει τα σκοτεινά νερά της σύγχυσης και της ρητορικής. Θα θέλαμε να σας δούμε να δίνατε κατευθύνσεις ο κάθε ένας από εσάς στον άλλο, πολύ πιο καθαρά και πολύ πιο συνοπτικά. Η γνώση της γρήγορης κατεύθυνσης και η εξήγηση της άποψή σας πολύ πιο σύντομα είναι που βελτιώνει αυτό που αισθανόμαστε ότι θα ωφελήσει τις μορφές στην καλύτερη επικοινωνία και θα μείωση το ποσό των παρεξηγήσεων, και μερικές φορές της σύγχυσης.

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσουμε, όπως είναι πάντα, και τι θα θέλαμε να δούμε στις αναρτήσεις και σχόλια που έγιναν σε απευθείας σύνδεση με κοινωνικά σας δίκτυα τα οποία είναι μικρότερα, πιο συγκεκριμένα, και να εξηγήσετε στις αναρτήσεις σας σαφέστερα και πιο έντονα, χωρίς την ανάγκη να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας και την άποψή σας χωρίς πολλές περιττές λέξεις και περιγραφές. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό για εμάς, δεν θα μας βοηθούσατε μόνο να κατανοήσουμε καλύτερα εσάς και τις απόψεις σας, αλλά θα μειώνατε επίσης πολλά περιττά γραφής που μπορεί να σας είναι αγγαρεία, λόγω των περιορισμών των σημερινών τεχνολογιών σας. Ταχύτερα, με πιο σαφήνεια και το σημείο αυτό είναι που θα θέλαμε να δούμε, και θα πρέπει να ψάξουμε για τις βελτιώσεις αυτές από εσάς, να αρχίσουν αμέσως μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης σήμερα από εμάς.

Έχουμε παρατηρήσει ότι αρκετά συχνά, πολλοί από σας μιλούν με έναν πολύ έμμεσο τρόπο για να προχωρήσουν σε περιοχές που έχουν μικρή σχέση με το λόγο για τις αναρτήσεις σας και τις παρατηρήσεις σας. Θα θέλαμε να βιώσετε τις αρετές και να φτάσετε στην κατεύθυνση πιο γρήγορα, χωρίς την ανάγκη για διευκρινίσεις ή απολογητικά προκριματικά και περιγραφές για το υπόβαθρό σας. Το σώμα του μηνύματός σας πρέπει να περιέχει μόνο το άμεσο σημείο επικοινωνίας σας για να δώσετε την καλύτερη κατεύθυνση σε όλους σας και θα περιορίσει την ποσότητα του χρόνου που καταναλώνεται γράφοντας τόσα πολλά περιττά λόγια. Με αυτό θα εξοικονομήσετε χρόνο και για το άτομο ή τα άτομα που διαβάζουν τα μηνύματα ή τις παρατηρήσεις σας. Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι μια περιοχή που σίγουρα αξίζει τις προσπάθειες σας για να κάνουμε βελτιώσεις, και να αισθανόμαστε την επικοινωνίας σας μεταξύ τους, θα βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές σας με μόνο σε ένα τομέα .

Βλέπουμε ότι πολλοί από εσάς είναι πολύ καλοί συγγραφείς και απολαμβάνουμε πολλές όμορφες γραφές που χρωματίζουν όμορφες εικόνες από τις εμπειρίες σας τα αισθήματά σας και τις ερωτήσεις σας. Αυτό το είδος της γραφής έχει επάξια τη θέση του σε αυτό το σύμπαν, αλλά δεν είναι εδώ και δεν είναι η ώρα για αυτό το είδος καλλιτεχνικής έκφρασης. Αυτός ο χρόνος και ο τόπος είναι για την επικοινωνία σε μεγάλο επίπεδο, που πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να αποστέλλονται και λαμβάνονται γρήγορα, αποτελεσματικά και όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Έχετε δει και έχετε καταλάβει τη διαφορά αγαπημένοι μας; Σε αυτό που έχουμε εμπλακεί σε όλη την σύνδεση των κοινωνικών δικτύων σας, είναι περισσότερο μεθοδική λειτουργία, όπου ορισμένα καθήκοντα θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε ορισμένα διαστήματα του χρόνου σας. Η παραγωγή είναι το όνομα του παιχνιδιού τώρα. Πλούσια και όμορφα παραμύθια ειπωμένα σε ζωγραφισμένα με ταπετσαρίες του ρομαντισμού, δράση και περιπέτεια δεν είναι το κάλεσμα της ημέρας. Η κλήση της ημέρας είναι η αποστολή μας, και η αποστολή μας καλεί να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν και όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, να κατανέμουν περισσότερο χρόνο που απαιτείται για τις περιοχές της λειτουργίας που παραμένουν ακόμα πιο περίπλοκες και μπορούν να τις βλέπουμε να καθυστερούν, οι καθυστερήσεις δεν μπορούν να αντέξουν την πολυτέλεια φιλοξενίας, καθώς ο χρόνος τρέχει είναι κοντά και τα παραμύθια ευκαιριών θα κλείσουν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το σύμπαν.

Αν μπορούσατε να δείτε σαφέστερα τη συνολική αποστολή με τις πολλές εμπλεκόμενες μοναδικές και τις συνδεδεμένες λειτουργίες του, θα καταλαβαίνατε αυτό το πολύ σαφές, και εμείς θα καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία για εσάς, όταν δεν απολαμβάνετε τη θέα της ματιάς του πουλιού που κάνουμε από το πλεονεκτικό σημείο μας. Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για τους οποίους υπάρχουν τομείς της λειτουργίας μας και για τα χρονοδιάγραμματά μας, που δεν έχουν πλήρως εξηγηθεί σε εσάς. Μερικοί από αυτούς τους λόγους έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους έχετε ενσαρκωθεί για να λάβετε υπόψη σας τις προκλήσεις που έχετε. Πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολύπλευροι λόγοι μας, για εσάς που είστε εδώ και δεν είναι όλοι τους που έχουν να κάνουν με την αποστολή μας και δεν είναι όλοι τους που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τον προσωπική σας στόχο της πνευματικής εξέλιξης.

Ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού σας εδώ είναι μια διασυνδεδεμένη σειρά από στόχους και τα καθήκοντα που έχετε να εκπληρώσετε τους στόχους. Η κατανόηση αυτή θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε περισσότερο, γιατί να μην μπορούμε να σας εξηγήσουμε τα πάντα που γνωρίζουμε. Μπορείτε να καταλάβετε τώρα αυτό; Μπορείτε να καταλάβετε τώρα γιατί δεν καθόμαστε, να σας αποκαλύψουμε ολόκληρο το σενάριο σε εσάς, δίνοντας απομακρυσμένα μυστικά και τα αποτελέσματα που δεν έχουν ποτέ προοριστεί για εσάς μέχρι να έχει ολοκληρωθεί η εμπειρία σας εδώ ; Αισθανόμαστε ότι πολλοί από εσάς καταλαβαίνουν τώρα αυτό και θα κατανοήσουν καλύτερα γιατί υπάρχουν σημεία της λειτουργίας που δεν αποκαλύπτονται σε εσάς και γιατί ορισμένα χρονοδιαγράμματα, επίσης, δεν είναι σαφή σε εσάς.

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες για την ασφάλεια που αφορά την σκοτεινή σας κλίκα, που σας έχουμε καταστήσει σαφές, ότι δεν επιθυμούν να δουν τα νέα συστήματα να εφαρμόζονται σε αυτόν τον κόσμο, και εμείς πρέπει να κάνουμε ορισμένες σκέψεις στο θέμα αυτό. Αποκαλύπτοντας τα σχέδια μας σε εσάς, είναι σαν να αποκαλύπτουμε δημοσίως τα σχέδιά μας σε αυτούς, και αυτό είναι που δεν θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχουν ορισμένα θέματα των προσπαθειών μας , που μπορούμε να σας τα γνωστοποιήσουμε μέσα από δημόσιες συζητήσεις στο διαδίκτυο σας, και αισθανόμαστε ότι αυτοί οι τομείς των λειτουργιών είναι θωρακισμένες, ώστε να είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε ορισμένα από αυτά τα σχέδια σε εσάς. Υπάρχουν και άλλα θέματα, φυσικά, που είναι πολύ πιο ευαίσθητα και δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε, αν υπάρχουν πληροφορίες από αυτούς σχετικές με τα μέσα του Διαδικτύου σας .

Υπάρχουν εκείνοι από εσάς που τους έχουν δοθεί λίγο περισσότερες πληροφορίες από ό, τι μπορούν να αναρτηθούν σε όλο το φόρουμ του διαδικτύου σας, και αυτά τα άτομα ήταν σε θέση να λάβουν τις πληροφορίες αυτές λόγω των ικανοτήτων τους που πήραν μέσω τηλεπαθητικής επικοινωνίας από εμάς. Αυτός είναι ένας τομέας που θα θέλαμε να δούμε περισσότερα που μπορείτε να μάθετε και να κάνουμε βελτιώσεις μετά. Η τηλεπαθητική επικοινωνία είναι το μέσο στο οποίο πολλές υπάρξεις σε όλο αυτό το σύμπαν και πολλές οργανώσεις σε όλο αυτό το σύμπαν επικοινωνούν μεταξύ τους. Με τον καιρό, όλοι εσείς που θα επιλέξετε να επικοινωνείτε με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον εν μέρει, όπως πολλοί από εσάς θα συνεχίσετε να επικοινωνείτε και μέσω ακουστικής ομιλίας. Σκεφτείτε την τηλεπαθητική επικοινωνία ως ένα πρόσθετο εργαλείο για τα μέσα στα οποία θα επικοινωνείτε, αλλά για πολλούς από εσάς δεν θα γίνει το μόνο μέσο στο οποίο διοχετεύετε μηνύματα, τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλο.

Στις επόμενες ημέρες, θα είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας πιο ανοιχτά, και εκείνη τη στιγμή θα καταλάβετε την ανώτερη συνολική αποστολή μας και το χρονοδιάγραμμα που έχουμε κατά νου για αυτά τα γεγονότα. Θα υπάρχει, όμως, πάντα κάποιο μυστήριο και μερικά ερωτηματικά για το προσωπικό σας ταξίδι, καθώς δεν είναι σωστό να μας αποκαλύψετε αυτό το είδος των πληροφοριών σας. Υπάρχουν ορισμένοι τομείς από τις προσωπικές σας εμπειρίες, που εμείς καταλαβαίνουμε και μπορούμε να σας μιλήσουμε για αυτές, αλλά σας παρακαλούμε πάντα να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν πολλές προσωπικές αναζητήσεις που εμπλέκονται σε αυτό και είναι στο χέρι σας να βρείτε στον εαυτό σας τα στοιχεία αυτά και να ξεκλειδώσετε τα μυστήρια και τις απαντήσεις που ζητάτε.

Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για την πρόοδο σας και εξύψωση σας, και πολλά από αυτά που βιώνετε τώρα χαράχθηκαν από τον εαυτό σας πριν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας. Ήταν αυτό που γνωρίζατε καλύτερα τι χρειάζεται για να ζήσετε ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα που θα βλέπετε να αναπτύσσεστε και να ευημερείτε ως μια ύπαρξη σε ένα αιώνιο ταξίδι του μυστηρίου, κατάπληξης και περιπέτειας. Θα έρθει μια στιγμή για εσάς, όταν όλα τα μυστήρια, μυστικά και απαντήσεις που υπάρχουν σήμερα να έχουν απομακρυνθεί από εσάς. και τότε θα είναι που θα δημιουργήσετε για τον εαυτό σας ένα ολοκληρωμένο νέο σύνολο των αναζητήσεων για τα μυστήρια, τις δοκιμές και τις προκλήσεις για τον εαυτό σας και θα μπορείτε και πάλι να ανακαλύψετε αυτούς τους θησαυρούς και να ξεκλειδώσετε τα μυστικά τους.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford