Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

17 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 17 Μαΐου 2012Έχετε παρατηρήσει μια πνοή αλήθειας σε αυτά τα μηνύματα; Αυτά τα μηνύματα που στέλνονται σε σας από την ανώτερη νοημοσύνη, είναι για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τις μεταβάσεις σας σαν άτομα και σαν λαοί ώστε να τα αντιμετωπίζετε και να συνεχίσετε να τα βιώνετε για τις ημέρες και τους μήνες που περνούν. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να σας αποβούν χρήσιμα αυτή τη στιγμή, και αυτά τα μηνύματα δεν είναι παρά ένα από αυτά. Αξιοποιώντας όλα αυτά τα εργαλεία σας κατά την κρίση σας, θα σας είναι χρήσιμα, δεδομένου ότι αυτά δεν είναι εργαλεία της μιας χρήσης για να κερδίσετε περισσότερη εμπειρία από την προσφορά τους. Σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε απολογισμό των εργαλείων που διαθέτετε και να κάνετε συνειδητή τη γνώση τους, καθώς το κάθε ένα είναι σημαντικό, όσο ακριβώς και το επόμενο, για να σας βοηθήσει καλύτερα και να σας διευκολύνει στις αλλαγές καθώς και την κοινωνία σας ως σύνολο.


Ίσως προκύψουν άνευ προηγουμένου επιπλοκές σε πολλούς ανθρώπους του κόσμου σας, ευχόμαστε με την διάδοση αυτών των μηνυμάτων προς όλους αυτούς, να τους βοηθήσουν στην καλύτερη προετοιμασία, διαβάζοντας και λαμβάνοντας υπόψη τους αυτά τα λόγια μας που διοχετεύονται μέσα από τα κανάλια μας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του σύμπαντος, συχνά επικοινωνούμε με την τηλεπάθεια. Πολλοί από εσάς αυτό τον καιρό μαθαίνετε και βιώνετε την τηλεπαθητική επικοινωνία για πρώτη φορά, πολλοί άλλοι βιώνετε μια δύσκολα αυτή τη στιγμή τον τρόπο αυτής της επικοινωνίας. Αυτό ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η τηλεπάθεια είναι μια τέχνη και μια ικανότητα που πρέπει να ασκείται πριν από κάθε επίπεδο ικανότητας επιτευχθεί.

Δεν περιμένουμε κάποιος από εσάς να αρχίσει ξαφνικά να προσπαθεί να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά και να είναι σε θέση να αναγνωρίζετε εύκολα και να λαμβάνει σαφή και ακριβή μηνύματα με αυτόν τον τρόπο. Εμείς αντίθετα θέλουμε να προχωρήσουμε σιγά-σιγά μαζί σας με την αποστολή σύντομων μηνυμάτων που βρίσκονται στα πρώτα στάδια ώστε να μάθετε αν έχετε λάβει αυτά τα μικρά κομμάτια των πληροφοριών με ακρίβεια, αν τα έχετε κατανοήσει και ποιος είναι αυτός που σας τα στέλνει αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι το στάδιο της επιχείρησης αυτής που ασχολούμαστε προς το παρόν σε ένα μεγάλο αριθμό με εσάς, και θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τους λόγους αυτούς μαζί σας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες για να γνωρίσετε καλύτερα για την αποστολή και λήψη της τηλεπαθητικής επικοινωνίας από τις υψηλότερες σφαίρες .

Σας ζητούμε να «παίρνετε» τα μηνύματα μας μέσα από όνειρα σας ακόμα και όταν είστε πλήρως αφυπνισμένοι. Τα μηνύματα μας θα είναι διακριτικά και σύντομα. Τα μηνύματά μας μπορεί να γίνουν καλύτερα αντιληπτά σαν μια σκέψη ή ιδέα που φαίνεται ότι προέρχεται από κάπου αλλού εκτός από το μυαλό σας. Σκεφτείτε αυτά τα μηνύματα, σαν να είναι κάποιος που γνωρίζετε και τον έχετε συναντήσει στο δρόμο κάποιας πόλης που σας ψιθυρίζει το όνομα σας και σας χαιρετά. Αυτό θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη άποψη για να αρχίσετε να μαθαίνετε, ώστε να αναγνωρίζετε καλύτερα αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένα μήνυμα σας αποστέλλεται τηλεπαθητικά. Μόλις αρχίσετε να λαμβάνετε κάποια μηνύματα με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε καλύτερα κάθε διαδοχικό μήνυμα που σας αποστέλλεται. Όπως έχουμε πει, αυτή είναι μια ικανότητα που χρειάζεται κάποια πρακτική και κάποια εμπειρία, αλλά και κάποια δεξιότητα που πρόκειται να μάθετε για να σημειώσετε πρόοδο και να βελτιώνεστε λίγο-λίγο δίνοντας ισχύ προσπαθώντας σε αυτή τη νέα δεξιότητα.

Δεν υπάρχει τίποτα που η ανθρώπινη ύπαρξη που να μην μπορεί να τη εκπληρώσει. Είστε μια απίστευτα περίπλοκη και ευφυής ύπαρξη, και κάθε ένας από εσάς είναι πολύ πιο ικανός, ταλαντούχος και ευφυής από ό, τι πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι είστε. Όταν το λέμε αυτό για να εσάς το εννοούμε πλήρως, καθώς σας βλέπουμε από μια πιο πλήρη και σαφή πλεονεκτική θέση, επί του παρόντος, θα μπορείτε να παρατηρείται τον εαυτό σας . Γνωρίζουμε ότι είστε ικανοί από όλα αυτά που έχετε επιτύχει μόνοι σας και θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που η ανθρώπινη ύπαρξη δεν μπορεί να επιτύχει.

Καθώς συνεχίζετε την πορεία του ταξιδιού σας μέσα από την ύπαρξή σας, θα συγκεντρώσετε νέες και μεγαλύτερες δεξιότητες από τις σημερινές καθώς θα περνάτε από τις νέες εμπειρίες μάθησης που έχουν σχεδιαστεί για να σας διδάξουν και να σας δώσουν την απαραίτητη εμπειρία ώστε να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα σας και άμεσα αυτές οι ικανότητες θα προστεθούν στο οπλοστάσιό σας. Η τηλεπαθητική επικοινωνία είναι μία από τις δεξιότητες που θα διδαχθείτε με σωστή προσπάθεια ώστε να είστε σε θέση με μια μέρας ειδίκευση να χρησιμοποιείτε στο έπακρο αυτές τις δυνατότητες σας. Ο κατάλογος των δεξιοτήτων που θα έχετε αποκτήσει και που θα έχετε μάθει, θα είναι πολύ σημαντικός καθώς πολλές από αυτές θα απαιτούν μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους σας. Η τηλεπάθεια είναι η επόμενη δεξιότητα που θα μάθετε πολύ σύντομα, αυτή θα είναι ένα από τα εργαλεία που θα κατέχετε και θα το χρησιμοποιήσετε για να μάθετε άλλες δεξιότητες που αυτή τη στιγμή αγνοείτε.

Αυτό που μπορείτε να επιτύχετε με αυτό το δώρο της τηλεπαθητικής επικοινωνίας, είναι ένα μέσο να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τους συνεργάτες σας, τους οδηγούς σας και με όλο το σύμπαν. Με το να είστε συνδεδεμένοι με τους άλλους και να παραμένετε συνδεδεμένοι, είναι σαν ένα νήμα που υφαίνεται μέσα σε όλο το σύμπαν, καθώς το σύμπαν είναι ένα περίπλοκο υφασμένο αριστούργημα που φυλάσσεται μαζί με την ισχυρή συνεκτικότητα της κάθε ύπαρξης και του κάθε αντικειμένου μέσα του. Το πώς είμαστε συνδεδεμένοι, βασίζεται εν μέρει σε αυτή την τηλεπαθητική σύνδεση, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική για εσάς αυτή την στιγμή να αρχίσετε να μαθαίνετε καλύτερα αυτή την ικανότητα και να την εφαρμόζετε στην καθημερινότητά σας.

Όσο περισσότερο μπορείτε να χρησιμοποιείται αυτήν την ικανότητα, τόσο ισχυρότερος θα είναι ο δεσμό σας με το υπόλοιπο σύμπαν και ένα ισχυρό σύμπαν κατά συνέπεια μεγαλώνει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να ενισχύσουμε αυτό το υπέροχο σύμπαν μας με την ενίσχυση της μεταξύ μας συνεκτικότητας, κάθε ζώσα ύπαρξη μέσα στο όλο το σύμπαν απ’ άκρη σε άκρη, από άστρο σε άστρο και σε κάθε σημείο του γαλαξία. Από την στιγμή που κάθε ύπαρξη αισθάνεται αυτό το σύμπαν σπίτι της, συνδέεται με αυτό το σύμπαν πλήρως και αυτή είναι η αποστολή μας, έτσι ώστε να δείτε αυτό το σύμπαν να φθάσει στην ένδοξη κατάστασή της ολοκλήρωσης και της τελειότητας με τον Δημιουργό, ο Δημιουργός μας τα έχει συλλάβει από την γέννησή του.

Βοηθήστε μας στην αποστολή μας, δεδομένου ότι είναι μια αποστολή που διανοήθηκε για τον καθένα μας με αγάπη ο Δημιουργός μας. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε ώστε να συνδεθούμε με κάθε ύπαρξη σε όλο αυτό το σύμπαν, επιτρέποντας μας να επανασυνδεθούμε μαζί σας, με τα αδέλφια μας, της μεγάλης καθολικής οικογένειας μας. Αυτή η επανασύνδεση έχει ήδη αρχίσει για πολλούς από εσάς, και βλέπουμε ήδη την ενίσχυση του δεσμού μας και την ενίσχυση του σύμπαντος μας. Αυτό μας ευχαριστεί τρομερά, και ανυπομονούμε, να συνεχίσουμε να επανασυνδεόμαστε με κάθε έναν από εσάς που επιθυμεί να επανασυνδεθεί μαζί μας και να γίνει μέρος της μεγάλης αποστολής μας για να συνδέσουμε κάθε κομμάτι αυτού του υπέροχου κόσμου.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford