Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

22 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 22 Μαΐου 2012Με την αμέριστη συμπαράσταση μας μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του κόσμου σας.
Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για οποιονδήποτε στον πλανήτη σας να υποφέρει εξ αιτίας της έλλειψης και της ανεπάρκειας. Έχουμε σήμερα τα μέσα και την τεχνολογία για να επιτρέψουμε σε κάθε ενσαρκωμένη ψυχή στον κόσμο σας, να ευδοκιμήσει πέρα από οτιδήποτε έχει επινοηθεί από πολλούς από εσάς σε όλες του τις φυσικές του ενσαρκώσεις. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να επιτευχθεί, από τη στιγμή που ξεκινήσαμε την επίτευξη ενός νέου στόχου για να βοηθήσουμε ένα κόσμο να φτάσει σε ένα νέο ύψος του πολιτισμό του.


Σήμερα, εδώ στον κόσμο σας, υπάρχει ένα σχέδιο που ξεδιπλώνεται. Αυτό έχει σχεδιαστεί προσεκτικά από τις πολλές υψηλότερες σφαίρες εδώ και πολλούς αιώνες. Αυτό το σχέδιο δεν επεκτείνεται από διάφορα κομμάτια και προτάσεις από διαφορετικούς λαούς και διαφορετικούς τομείς της συνολικής λειτουργίας. Αντ 'αυτού, το σχέδιο αυτό είναι μια σφιχτά δεμένη συγχώνευση ιδεών και εννοιών από πολλά μεγάλα μυαλά, από πολλούς ιδιαίτερα καθιερωμένους πολιτισμούς που υπάρχουν και που αναπτύσσονται σε όλο αυτό το σύμπαν. Δεν υπήρξε καμία πέτρα που έμεινε χωρίς να δουλευτεί, και δεν υπήρξε ούτε ένας τομέας της επιχείρησης αυτής που δεν έχει μελετηθεί λεπτομερώς και προσεκτικά σχεδιασμένος ώστε να επιφέρει την τεράστια αλλαγή για τον λαό σας και τον πλανήτη σας.

Ερχόμαστε με πολλά πλούσια δώρα για εσάς, που θα αλλάξουν τα μέσα που επιβιώνετε σήμερα, τη σημερινή διασκέδασή σας με τις μορφές ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων τις κατευθύνσεις της μουσικής και καλλιτεχνικής έκφρασης σας. Ως μέρος αυτών των πολλών αλλαγών, θα ζήσετε αναβαθμίσεις στα συστήματα μεταφοράς σας, στη διάθεση των συστημάτων απόβλητων σας, τα συστήματα στις βιβλιοθήκες σας, και τα ωκεάνια συστήματα σας, που θα συνεπάγονται στην εκτροπή των υδάτων ορισμένων αρτηριών που θα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον για τον κόσμο σας.

Αυτές οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να τις χειριστούμε και δεν έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Η διοίκηση μας αποτελείται από πολλά άρτια εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα μέλη του προσωπικού μας, δεν υπάρχει κανένας τομέας των προσπαθειών που αναλαμβάνουμε που να μην είναι πλήρως και επαρκώς στελεχωμένος από ομάδες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς της επιστήμης, της γεωργίας, της γεωλογίας, της ψυχολογίας, της υγείας, του πλούτου και των πόρων. Περιμένουμε , να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη εμπειρία μας, επεκτείνοντας αυτούς τους τομείς της λειτουργίας καθώς και σε πολλά άλλα. Έχουμε μελετήσει τον κόσμο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουμε πολύ καλά καταλάβει, ότι μερικοί από τους ακαδημαϊκούς σας σε συγκεκριμένους τομείς επιθυμούν να γίνουν κάποιες αλλαγές, καθώς και το πώς ακριβώς να προσεγγίσουμε αυτές τις αλλαγές, για να τις υλοποιήσουμε, ώστε να επιφέρουν μια επιτυχή μεταμόρφωση των πολλών και ποικίλων συστημάτων που σήμερα αποτελείται από τους εσωτερικούς μηχανισμούς της κοινωνίας σας.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε σε αυτές τις πολλές αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί και έχουν επίσης προγραμματιστεί να υλοποιηθούν κατά ορισμένα διαστήματα του χρόνου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ιστορία σας. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε, να κάνετε αυτές τις αλλαγές, επιτρέποντας μας να αισθανθούμε ευπρόσδεκτοι, όπως η επίσκεψη της οικογένειας είναι ευπρόσδεκτη στο σπίτι ενός συγγενή για μια ειδική περίσταση, γιατί στην πραγματικότητα είμαστε η οικογένειά σας που έχουμε έρθει εδώ για να σας επισκεφθούμε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πριν από την επανένωση, καθώς πρέπει να προχωρήσουμε για να επισκεφθούμε και την επανένωση άλλων μελών της εκτεταμένης οικογένειας μας. Αυτό είναι που κάνουμε εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Χρησιμοποιούμε τη μεγάλη τεχνολογία μας για να μας επιτρέψετε να την ωθήσουμε σε όλη την απεραντοσύνη των Γαλαξιών που φωτίζει τόσο όμορφα το σύμπαν μας. Έχουμε κάνει στάσεις σε κόσμους, που θεωρήσαμε ότι ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τους αδελφούς και τις αδελφές τους, και μας επέτρεψαν να τους βοηθήσουμε, να συντονίσουν τους εαυτό τους κάνοντας πολλές αλλαγές, που θα προωθούσαν τις κοινωνίες τους σε μια μεγαλύτερη σταθεροποίηση της απόδοσης, της ασφάλειας, της υγείας, του πλούτου και στην απόλαυση κάθε ύπαρξης που απαιτεί αυτός ο πλανήτης σπίτι τους.

Το κάνουμε αυτό εδώ και εκατομμύρια χρόνια τη Γη σας. Δεν είμαστε νέοι σε αυτή τη γειτονιά. Μερικοί από τους αφοσιωμένους του πληρώματός μας και αξιωματικοί υψηλού βαθμού, έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις αποστολές για να φέρουν στο κόσμο την ειρήνη και την αγάπη και καλύτερους τρόπους ζωής μετά το σχηματισμό της οργάνωσης μας, πριν από εκατομμύρια χρόνια. Κάποιοι από εσάς που είναι ενσαρκωμένοι στη Γη σήμερα στην ανθρώπινη φυσική τους μορφή, είναι μέλη της οργάνωσης μας, και έχουν υπάρξει μέλη της οργάνωσής μας για εκατοντάδες χιλιάδες, ακόμη και πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, θα συμφωνούσατε ότι εσείς και ο πλανήτης σας είστε η ποιο κατάλληλη ομάδα για να σας βοηθήσουμε, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές εδώ στον κόσμο σας για να βοηθήσετε να εξελιχθεί σε μια υψηλότερη κατάσταση;

Δεν έχουμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το συμφέρον σας, Δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα καλύτερο από το συμφέρον του καθενός σας και για όλο σας το σύμπαν. Έχουμε την επιλογή να επιλέξουμε τα μέρη της προσπάθειας που να μας φέρουν χαρά και ευτυχία και θα μας επιτρέψουν να εξοικειωθούμε με τις νέες και συναρπαστικές περιπέτειες. Έχουμε κάνει την επιλογή μας, και έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε τα δώρα από τον Δημιουργό μας, που είναι ο Δημιουργός σας, και να τα χρησιμοποιήσετε για να ταξιδεύετε σε ολόκληρη την απεραντοσύνη αυτού του σύμπαντος και να τα φέρετε σε κόσμους όπου πάντα βρίσκονται τα δώρα που έχουν τόσο ευλογηθεί.

Εάν είχατε την επιλογή αυτή να το κάνετε σήμερα, και είσαστε σε θέση να ταξιδέψετε σε όλο αυτό το σύμπαν με την θέλησή σας, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τι θα επιλέγατε να κάνετε; Θα επιλέγατε να λεηλατήσετε και να διεισδύσετε σε κοινωνικές δομές για τις δικές σας άπληστες ανάγκες, να παρατάξετε τις τσέπες σας με το χρυσό του άλλου; Θα θέλατε να αναζητήσετε και να καταστρέψετε όλα τα όμορφα θαύματα που έχουν σχεδιαστεί και έχουν χτίσει με τα χέρια τους, μέσα από τον ιδρώτα της δικής τους κοπιαστικής εργασίας; Θα καίγατε όλα τα όμορφα έργα της λογοτεχνίας που βρίσκονται στα ράφια των υπέροχων βιβλιοθηκών τους; Θα καταστρέφατε όλα τα κομμάτια της μουσικής που έχουν συνθέσει και τα μοιράστηκαν σε άλλους; Θα προσπαθούσατε να βλάψετε τις οικογένειες που ήδη έχουν βιώσει τόσα πολλά δεινά, από τον πόνο και τον αγώνα; Θα μπορούσατε να προσθέσετε στη μιζέρια τους και να βλάψετε τους αγαπημένους τους, και όλα στο όνομα της κατάκτησης; Ή θα κάνατε την ίδια επιλογή που έχουμε κάνει, η οποία πρόκειται να ταξιδέψει σε όλους και σε κάθε γωνιά αυτού του κόσμου, φέρνοντας στους κόσμους όλα τα δώρα που έχουμε λάβει, για τα μοιράσουμε με κάθε ένα που έχει την τιμή και τη χαρά να ανταποκρίνεται;

Αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε αυτά τα θέματα, και στη συνέχεια, αναρωτηθείτε γιατί η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ σήμερα στον κόσμο σας και θέλει να σας συναντήσει. Αυτό είναι το μόνο που έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, καθώς έχουμε πολύ περισσότερα να μοιραστούμε μαζί σας τις επόμενες ημέρες. Στέλνουμε την αγάπη μας, τους αδελφούς και τις αδελφές μας της ανθρώπινης οικογένειας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford