Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

4 Μαΐου


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, 4 Μαΐου 2012


Μπορείτε να βασίζεστε στην αποκάλυψη της παρουσίας μας στον κόσμο σας, καθώς αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς όλες τις αλλαγές που έχουμε συζητήσει μαζί σας. Χωρίς αυτή την αποκάλυψη που πρόκειται να συμβεί, πολλές από αυτές τις αλλαγές δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν, καθώς η παρουσία μας είναι απαραίτητη για να σας βοηθήσει και να σας διευκολύνει στη διάρκεια αυτών των πολλών αλλαγών, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα απαιτήσουν πολύ προηγμένες τεχνολογίες από ό, τι σήμερα κατέχετε εδώ, στον κόσμο σας.


Αυτό που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι μια εντελώς νέα αρχή, με ένα εντελώς νέο σύνολο κανόνων, που θα επιτρέψουν σε όλους στον πλανήτη σας να καρπωθούν τα οφέλη μιας πραγματικά σύγχρονης Γαλαξιακής κοινωνίας. Αυτό που έχετε σήμερα στον κόσμο σας, είναι τεχνολογίες και ένα σύνολο κανόνων που έχουν συσταθεί για να επιτρέπουν μόνο στους λίγους και εκλεκτούς να επωφελούνται τα μέγιστα, ενώ όλοι οι άλλοι να μοχθούν επί μακρόν στη ζωή τους εργαζόμενοι για να κάνουν ότι είναι δυνατόν να γίνει πραγματικότητα για αυτούς τους λίγους. Τα σχέδιά μας είναι να αλλάξουμε όλα αυτά και να εφαρμόσουμε μια νέα δομή που θα επιτρέπει σε όλους να επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό, καθώς θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερη ελευθερία και τον προσωπικό τους χρόνο, μακριά από την αγγαρεία της καθημερινής δουλειάς.

Τα μοντέλα που θα στηρίζουν το νέο σας σύστημα, έχουν ήδη εφαρμοστεί σε πολλά μέρη του σύμπαντος, και έχουν αποδείξει ότι είναι συστήματα που δουλεύουν και μπορούν να επιτρέψουν στα μέλη αυτών των κοινωνιών να ευημερήσουν σε μεγάλο βαθμό με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επιτρέψτε μας να εφαρμόσουμε τη νέα αυτή δομή εδώ στον κόσμο σας, και θα δείτε γρήγορα ο καθένας σας τα προφανή οφέλη.

Οι αλλαγές για τις οποίες μιλάμε είναι μεγάλες και θα απαιτήσουν από εσάς έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης. Πολλοί από εσάς δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν αυτό το είδος του εκσυγχρονισμού και αυτό το επίπεδο της ελευθερίας. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό σχεδόν κάθε πτυχή σας και σχεδόν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας. Αυτού του είδους οι αλλαγές δεν έρχονται εύκολα, και αυτό το είδος της αλλαγής δεν έρχεται χωρίς να αναστατώσει τη σύνδεση ορισμένων όντων σε αυτές τις κοινωνίες που βιώνουν αυτές τις αλλαγές. Έχουμε προβλέψει πολλά για τον κόσμο σας που βιώνει την αγωνία για την αρχική εφαρμογή ορισμένων από αυτές τις αλλαγές που θα επηρεάσουν τη ζωή τους, και πάλι θα σας καλέσουμε, Εργάτες του Φωτός μας, να χρησιμοποιήσετε τα πολλά δώρα σας και να επιτρέψετε σε αυτά τα άτομα να περάσουν πιο απαλά μέσα από αυτές τις μεταβάσεις και να ενεργήσετε ως δομές υποστήριξης σε όλο τον κόσμο σας, ενδυναμώνοντας τα θεμέλια της κοινωνίας σας, έτσι ώστε να ενισχύσετε καλύτερα όλη αυτήν την αναδιάρθρωση του έργου.

Ξέρουμε ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας αυτό το έργο, καθώς βλέπουμε την τεράστια επιτυχία που έχετε μέχρι στιγμής, απολαμβάνοντας όλα τα καθήκοντα που έχετε αποδεχθεί σʼ αυτό τον κόσμο σας, καθώς και τις αποστολές που έχετε πραγματοποιήσει πριν σε άλλους κόσμους σε όλο αυτό το σύμπαν. Δεν υπάρχει καμία πρόκληση, πιστεύουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο για εσάς, αν και ορισμένες φορές μπορεί να φαίνεται, από την σκοπιά μας, σαν να τρέχετε πάνω σε ένα στερεό τοίχο από τούβλα, βλέπουμε να κινείστε προς τα εμπρός με μεγάλα θετικά βήματα κάθε μέρα προς την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε στόχου που εσείς έχετε καθορίσει. Κανείς από αυτό τον πλανήτη και από τους ανθρώπους του, που είναι σήμερα και αυτό που πρόκειται να αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες, θα μπορούσε να γίνει εφικτό χωρίς τις τεράστιες προσπάθειες σας, και εμείς και πάλι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν από εσάς για την επιλογή σας, να κάνετε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στην κοινή αποστολή μας για την αποκατάσταση της αγάπης, το φωτός, της ισορροπίας και της αρμονίας σε αυτόν τον πλανήτη που έχετε ζητήσει την βοήθεια μας.

Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, δεν ταξιδεύουμε σε κόσμους προσφέροντας βοήθεια χωρίς πρώτα να κληθούμε και να μας ζητηθεί η βοήθεια. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή εδώ στον πλανήτης σας, ο οποίος σφύζει από ζωντάνια μέσα στο φως της συνειδητότητας, η οποία ζήτησε από τη συμμαχία μας τη βοήθεια για να καθαρίσει τον εαυτό της απ όλες τις πράξεις που την κρατούσαν στις χαμηλότερες διαστάσεις. Είμαστε εδώ με πρόσκληση της, και η αποστολή μας είναι να καταστήσουμε δυνατό αυτό που μας ζήτησε και το οποίο είναι η ανάληψη και η επιστροφή στο μαγευτικό μέρος της μέσα στις υψηλότερες σφαίρες της ύπαρξης σε αυτό το σύμπαν.

Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ αν δεν πραγματοποιήσουμε το στόχο μας, που αφορά την βοήθεια αυτού του έργου. Δεν γυρίζουμε την πλάτη μας σε εκείνους που ζητούν τη βοήθειά μας. Εμείς δεν αφήνουμε ποτέ μια δουλειά ημιτελή ή ανεπιτυχή. Έχουμε πολλούς αιώνες εμπειρίας να επικαλεστούμε τα αποκλειστικά αποτελέσματα μας. Έχουμε καλά εκπαιδευμένα και αφοσιωμένα μέλη του πληρώματος, καθώς και πολύ προχωρημένες τεχνολογίες, που σε πολλές οντότητες του τρισδιάστατου κόσμου, φαίνονται περισσότερο μαγικά παρά ως τεχνολογικά επιτεύγματα. Θα σας πούμε, ότι τα εργαλεία μας είναι τεχνολογικής φύσεως, και έχουν σφυρηλατηθεί και δεν έχουν διαμορφωθεί δια μαγείας, αλλά από την καινοτομία και την απόλυτη αποφασιστικότητα εκείνων που είναι μέλη της μεγάλης συμμαχίας μας που γνωρίζετε ότι είναι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Από αυτά που θα φέρουμε και θα μοιραστούμε μαζί σας, από από τη φύση τους, τίποτε δεν θα είναι, που να μη μπορείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, να τα αξιοποιήσετε ώστε να λειτουργήσουν για να συντηρήσετε τους εαυτούς σας. Με άλλα λόγια, δεν φέρνουμε στον κόσμο σας παγκόσμιες δυνάμεις, που διαθέτουμε, που να μην μπορείτε να τις εκπληρώσετε ή να μην τις κατέχετε, έτσι ώστε, να είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε για τη βελτίωση του εαυτού σας και για όλους γύρω σας, έτσι ακριβώς όπως εμείς τις κατέχουμε και τις αξιοποιούμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι ή σύντομα θα είναι σε θέση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, που εμείς, θα σας διδάξουμε πλήρως όλες αυτές τις τεχνολογίες και με τα φυσικά χαρίσματα που κατέχετε το μόνο που χρειάζεται, είναι να τα αναπτύξετε και να τα φέρετε στην επιφάνεια της συνείδησής σας.

Πολλοί από εσάς, εξ ολοκλήρου θα εκπλαγείτε, μαθαίνοντας από τις έμφυτες δυνάμεις και τα προτερήματά σας και ότι είστε τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά ικανοί. Εμείς θα σας επιδείξουμε αυτές σας τις δυνατότητες από πρώτο χέρι. ʼΈχουμε τα μέλη του πληρώματος μας που είναι καλά εκπαιδευμένα, οι οποίοι θα συνεργαστούν μαζί σας προσωπικά, για να σας διδάξουν και να σας εκπαιδεύσουν στη σωστή χρήση αυτών των δυνατοτήτων σας και να επιτρέψουν στον καθένα σας να γίνει κύριος του εαυτού του. Ο καθένας σας είναι ικανός να κάνει πράγματα που ίσως ποτέ δεν έχει σκεφτεί να κάνει. Σας περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις για το πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε τις έμφυτες διεργασίες σας και τον απίστευτα φυσικό έμφυτο σχεδιασμό σας, που είναι τα δώρα σας από τον αληθινό Δημιουργό σας.

Θα θαυμάσετε τι μπορείτε να πετύχετε, όταν πληροφορηθείτε για την ύπαρξη αυτών των ισχυρών εργαλείων και μάθετε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της χρήσης των, έτσι ώστε να μπορείτε να εξημερώσετε τον φυσικό κόσμο γύρω σας και να τον καταστήσετε πιο φιλόξενο και πιο ασφαλή για να απολαμβάνετε καλύτερα το ταξίδι σας. Αυτά μπορούν να σας προσφέρουν, τα εργαλεία που σας διαθέτουμε. Σας τιμούμε και είμαστε πρόθυμοι να σας δείξουμε αυτούς τους τρόπους και θα σας βοηθήσουμε να τους κατανοήσετε καλύτερα και να τους χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να κάνετε τον κόσμο σας ένα καλύτερο μέρος για όλους σας.

Έχουμε ταξίδεψε σε πολλούς κόσμους πριν και επιτρέψαμε σε πολλές άλλες οντότητες να μάθουν από αυτούς τους έμφυτους τρόπους. Κάθε περιοχή έχει μια θαυμάσια και όμορφη εμπειρία τόσο για τους ίδιους όσο και για εμάς, βλέπουμε τη χαρά στα πρόσωπα αυτών των όντων, καθώς μαθαίνουν από αυτά τα πολύτιμα δώρα που έχουν στην κατοχή τους κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, που πολλοί από αυτούς δεν είχαν συνειδητοποίηση την ύπαρξή τους.

Ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εμπειρία σας, από τους αδελφούς και τις αδελφές μας της ανθρώπινης οικογένειας. Μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε τις χαρούμενες εκφράσεις θαυμασμού και έκπληξης στα πρόσωπά σας, καθώς θα μπορείτε να μαθαίνετε ή να θυμηθείτε ο καθένας από εσάς, πόσο τεράστιες είναι οι πραγματικές σας δυνατότητες που κατέχει το απίστευτο δυναμικό σας, του οποίου το μακιγιάζ αποτελείται από δυνάμεις και ικανότητες που επί του παρόντος δεν κατανοούνται από την συλλογική συνείδηση του λαού σας. Αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς θα ζήσετε μια εκπληκτική μεταμόρφωση από μια γειωμένη κάμπια σε μια μαγευτική πεταλούδα που θα αρχίσει να πετά.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford