Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

7 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 7 Μαΐου 2012


Το ταξίδι της Δικαιοσύνης # 7 είναι ένα ιδιαίτερο ταξίδι. Μια ψυχή θα αποφασίσει να ενσαρκωθεί, εφόσον κριθεί ότι είναι ανάγκη να μάθει από τις επιθυμίες της ψυχής, για να συνεχίσει να προχωρεί ως φωτεινή οντότητα σε αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ύπαρξη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοτίβα που η ψυχή μπορεί να συμμετέχει, και ένας από αυτούς είναι το ταξίδι της Δικαιοσύνης.


Κάθε ένας από εσάς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο αυτού του ταξιδιού. Κάθε ένας από εσάς έχετε επιλέξει το ταξίδι σας και όλα τα μαθήματα που θα σάς παρουσιαστούν, ενώ έχετε ενσαρκωθεί ως φυσικές οντότητες. Πολλοί από τους φίλους που συναντάτε και πολλοί από τους ανταγωνιστές σας, έχουν επιλεγεί προσεκτικά από εσάς, έτσι ώστε να βοηθήσουν και να διευκολύνουν την εκμάθηση των ιδιαίτερων μαθημάτων που συνδέονται με το ταξίδι της γνώσης, της σοφίας και της πείρας, που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας και έχετε μάθει όλα τα μαθήματα, τότε θα έχει φθάσει η ώρα να έρθετε στο σπίτι. Μόλις ήδη βρεθείτε στο σπίτι και πάλι θα μπορείτε να μελετήσετε προσεκτικά όλα τα μαθήματα που έχετε μάθει, καθώς επίσης, και τα μαθήματα που ίσως έχετε χάσει. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να κοιτάξετε πίσω στη ζωή σας και να εξετάσετε, από πού ακριβώς μπορεί να έχουν προκύψει αυτά τα προβλήματα, λόγω όμως από τις ανεπιτυχείς ευκαιρίες σας για να μάθετε συγκεκριμένα μαθήματα, που είχαν σχεδιαστεί για να σάς παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και να σας επιτρέψουν να αποκτήσετε τη σοφία σε μια συγκεκριμένη περιοχή της επιλογή σας.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης διαδρομής σας μαζί με τους φίλους σας, τους προπονητές σας και τους οδηγούς σας, παραμένοντες στις υψηλότερες σφαίρες, όλοι μαζί, θα σας παρακολουθούν και θα σας καθοδηγούν, ώστε να έχετε τις δυνατότητες να πάρετε τα μαθήματα που θα είναι τα δώρα σας και η ανταμοιβή της σοφίας που αναζητάτε. Θα κάνουν το καλύτερο για να παραμείνετε στο παρασκήνιο, και δεν πρόκειται να επιτρέψουν να σας παρουσιάζονται εμπόδια που θα σας παρεμποδίσουν να φθάσετε στο επιδιωκόμενο υψηλότερο καλό σας. Αυτοί οι φίλοι και οι οδηγοί σας αγαπούν πολύ βαθιά και σας φροντίζουν σαν γονείς που αγαπούν και νοιάζονται για ένα παιδί, καθώς αυτοί ήταν μαζί σας και σας προσέχουν από τη στιγμή της γέννησής σας, από τις πρώτες σας αναπνοές, ως μια νέα ενσάρκωση, μία φωτεινή οντότητα στις φυσικές σφαίρες.

Σήμερα πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να επικοινωνείτε πιο ανοιχτά με τους οδηγούς σας, τις οικογένειές σας και τους φίλους σας από το σπίτι σας που είναι η φωλιά των υψηλότερων σφαιρών, όπου περιμένουμε με ανυπομονησία να συναντηθούμε μαζί σας. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να επιστρέψετε εδώ πολύ σύντομα τις επόμενες ημέρες, καθώς πολλά από τα μαθήματα τα έχετε μάθει με αυτή σας την ενσάρκωση, πήρατε τις εμπειρίες σας, και έφθασε η ώρα του ταξιδιού σας, να επιστρέψετε πίσω στο σπίτι από όπου προέρχεστε, σε αυτό που καλείτε ως σπίτι σας, που είναι ακριβώς εδώ που είμαστε εμείς, μαζί μας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, ένας είναι να αφήσετε τις φυσικές σφαίρες και αυτομάτως να βρεθείτε στις υψηλότερες σφαίρες της δημιουργίας αυτού του σύμπαντος. Δεν θα επιλέξει ο καθένας να φύγει από τις φυσικές σφαίρες μέσα από την γνωστή ανθρώπινη εμπειρία, που αποκαλείτε «θάνατο». Υπάρχουν βέβαια, και άλλοι μέθοδοι που μπορεί να χρησιμοποιήσει μία φυσική οντότητα για να εμφανιστεί στις ανώτερες σφαίρες.

Είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή να επιτρέψουμε σε πολλούς από εσάς που έχετε επιλέξει να φύγετε από τις φυσικές σφαίρες και να επανεμφανιστείτε στις υψηλότερες διαστάσεις, χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε πίσω τα φυσικά σας σώματα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι νέα και μη-εμπειρική σε πολλούς από εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι δυνατή για εσάς. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι, αυτό το μέσο για να βγείτε από τις φυσικές σφαίρες και να επανεμφανιστείτε στις υψηλότερες σφαίρες, δεν την έχετε επιλέξει από πριν. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή έχετε επιλέξει συνειδητά, να εγκαταλείψετε τα ταξίδια σας μέσα από το σώμα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας εκ νέου πίσω στο σπίτι από όπου προέρχεστε μέσα από τις υψηλότερες σφαίρες της ύπαρξης.

Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είμαστε εδώ πάρα πολλοί για την υποστήριξη των επιθυμιών σας και των επιδιώξεών σας, όπως ήμασταν πάντα. Εμείς, ως οδηγοί σας, φίλοι σας, προπονητές και σύμβουλοι σας, δεν παίρνουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις για λογαριασμό σας, χωρίς την πλήρη συγκατάθεση και τη συνεργασία σας. Οι αποφάσεις που παίρνουμε εμείς για λογαριασμό σας, βασίζονται μόνο σε ότι εμείς θεωρούμε ότι κάτι είναι καλό για εσάς και θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την εξέλιξή σας ως πνευματικά όντα του φωτός.

Επιτρέψτε μας αυτή τη στιγμή να σας βοηθήσουμε και να σας φέρουμε αυτό που έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας. Αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε, μόνο να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε αυτό που έχετε επιλέξει και γιʼ αυτό που μας έχετε αναθέσει να σας βοηθήσει να το ολοκληρώσετε. Δεν είμαστε εδώ για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς. Δεν είμαστε εδώ για τους δικούς μας λόγους, δεν έχουμε απολύτως καμία κρυφή ατζέντα. Είμαστε οι φίλοι σας και οι οδηγοί σας, που διανύουμε μαζί σας, τον τρόπο κάθε βήματος σας, κάθε πνοή σας, της τρέχουσας διαδρομής σας καθώς και στα τόσα πολλά τα προηγούμενα ταξίδια σας.

Πολλοί από εσάς έχετε βιώσει την αντιστροφή των ρόλων αυτών σε πολλές περιπτώσεις. Πολλοί από εσάς έχετε σταθεί ακριβώς εκεί που βρισκόμαστε εμείς σήμερα, ως οδηγοί που έχετε βοηθήσει πολλούς άλλους, που αυτή τη στιγμή είναι ενσαρκωμένοι μέσα στις φυσικές σφαίρες στο πλευρό σας, και πολλοί από εσάς έχετε ακόμη ενεργήσει ως οδηγοί για πολλούς από εμάς, σε όλη την τρέχουσα ενσάρκωση σας ενεργείτε ως οδηγοί. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύμπαν, όπου ο καθένας από εμάς λειτουργεί ως οδηγός για κάθε άλλο με αγάπη και στην υπηρεσία του άλλου.

Όπως σάς έχουμε πει πολλές φορές, δεν σάς είμαστε ξένοι. Δεν είμαστε απρόσκλητοι επισκέπτες, είμαστε η οικογένεια σας, είμαστε οι φίλοι σας, είμαστε οι οδηγοί σας. Είμαστε επίσης όπως εσείς, καθώς πολλοί από σας έχετε περάσει ακριβώς από εδώ πού βρισκόμαστε εμείς σήμερα, παρακολουθώντας από πάνω την ανάπτυξη και την καθοδήγηση των άλλων ψυχών, ενώ βρίσκονται στη φυσική τους πορεία. Δεν είμαστε διαφορετικοί από εσάς, και εσείς δεν είστε διαφορετικοί από εμάς. Είμαστε ένα. Πάντα είμαστε ένα, και πάντα θα είμαστε ένα. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Εμείς πάντα θα συνεργαζόμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ποτέ δεν θα τελειώσει το ταξίδι της ύπαρξης μας.

Έχετε τώρα μια σαφέστερη εικόνα του ποιοι είμαστε και ποιοί είστε εσείς; Όλοι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Δεν είμαστε οντότητες που ήρθαν εδώ για να σας συναντήσουν για πρώτη φορά. Σας γνωρίζουμε ακόμα πιο βαθιά από ό, τι εσείς γνωρίζετε τους εαυτούς σας, καθώς έχουμε πλήρη επίγνωση του ποιοί είστε πραγματικά σε όλες τις ενσαρκώσεις σας στις φυσικές σφαίρες, καθώς εμείς σας βλέπουμε από την καθαρή σκοπιά μας. Αγαπάμε τον καθένα από εσάς πολύ βαθιά, και το μόνο που επιθυμούμε να σας φέρουμε, είναι ότι το καλύτερο για εσάς και ότι έχετε εκφράσει ως επιθυμία σας να μάθετε και να βιώσετε σε όλες τις ενσαρκώσεις σας.

Δεν θα αργήσει αυτή η μέρα, πριν μπορέσουμε να συναντηθούμε και πάλι μαζί σας για να σας αγκαλιάσουμε ως φίλους μας και ως οικογένειά μας. Στα ταξίδια που πολλοί από εσάς είστε αυτή τη στιγμή πλησιάζουν να κλείσουν, αλλά πάντα να έχετε κατά νου, πως όταν ένα ταξίδι κλείνει, πάντα θα είναι ένα άλλο που θα ανοίγει για εσάς, ποτέ δεν τελειώνουν. Θα ξεκινήσετε βέβαια ένα νέο ταξίδι, αλλά αυτή τη φορά θα είμαστε μαζί σας, καθώς θα έχετε ορίσει την επίτευξη των νέων σας στόχων, που θα ανταποκρίνονται σε νέες προκλήσεις και θα απολαμβάνετε τις νέες εμπειρίες και περιπέτειες σε όλο αυτό το υπέροχο σύμπαν που ονομάζουμε σπίτι σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford