Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

23 Μαΐου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 23 Μαΐου 2012



Υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο κατανόησης, που δεν έχει ακόμα επιτευχθεί από την ανθρώπινη φυλή. Βρίσκεστε στο επίπεδο, όπου μια νέα ιδέα και μια έννοια αρχίζουν να εκδηλώνονται εντός μυαλό σας, και ως εκ τούτου, στο εσωτερικό των κοινωνιών σας. Εμείς, η Διοίκηση Ashtar, από τους κόσμους των σπόρων, με εκείνες της ανώτερης συνείδησης, φέρνουμε αυτές τις νέες ιδέες στους κόσμους της διευρυμένης συνείδησης, οι οποίες θα βοηθήσουν αυτούς τους κόσμους, να αρχίσουν να δημιουργούν συστήματα που είναι καλύτερης ισορροπίας, και με την αρμονία του πλανήτη και όλες τις υπάρξεις που ζουν σε αυτούς. Αυτή είναι η περίπτωση εδώ αυτή τη στιγμή στον κόσμο σας. Μέσω του εργαλείου της ενσάρκωσης, έχουμε σπείρει τον κόσμο σας υπάρξεις, που έφεραν μαζί τους υψηλότερα ιδανικά και τις έννοιες των κοινωνικών δομών, και είναι καθήκον τους να μοιράζονται αυτές τις ιδέες με την εισαγωγή τους στη συλλογική συνείδηση της κοινωνίας σας.


Πολλές από αυτές τις ιδέες, είναι αποκομμένες από το τρέχων κατεστημένο σας. Οι ιδέες αυτές γελοιοποιούνται και στερούνται κάθε μέσο επάρκειας ή απλά διαμεσολάβησης ή εξέτασης. Αυτές οι προηγμένες έννοιες πετάχτηκαν έξω, όπως το νερό της μπανιέρας, κατά κύριο λόγο οφείλεται στις ραδιουργίες των ατόμων του κόσμου σας, που κερδίζουν αρκετά από τα παλαιά συστήματα, τα παρωχημένα συστήματα που είναι σε θέση και τα διατηρούν έτσι για πολλά χρόνια. Αυτά τα παρωχημένα και αρχαϊκά συστήματα, έχουν επιβιώσει για την σκοπιμότητά τους. Δεν έχουν καμία θέση σήμερα εδώ, στον κόσμο σας, και δεν έχουν θέση εδώ, στον κόσμο σας για πολλά χρόνια. Είναι καιρός η κοινωνία σας, να κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, που θα της επιτρέψει να φθάσει τουλάχιστον μέχρι εκεί που θα έπρεπε να ήταν πριν από πολλά χρόνια.

Δεν είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε εκτοξεύσουμε την κοινωνία σας και τους τρόπους της ζωής σας στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας τα δώρα που είναι δικά σας και δικά σας ήταν για πολλούς αιώνες του χρόνου. Αυτά τα δώρα θα μπορούσαν να ήταν δικά σας εδώ και πολύ καιρό, και θα είχαν αποτρέψει τόσες πολλές δυσκολίες, κατά τους αγώνες και τον πόνο για τόσους πολλούς του κόσμου σας που έχουν υποφέρει τόσο πολύ κάτω από το καταπιεστικό βάρος αυτών των παλαιών συστημάτων ανισορροπίας, αδικίας. Η αδικία που έχει συλληφθεί και υλοποιείται από αδίστακτα μυαλά, καταλαβαίνουν μόνο στην απληστία που είναι το κίνητρό τους και ο λόγος ύπαρξης τους. Έχουμε την πρόθεση να τελειώσει όλο αυτό, αλλά είστε εσείς, ως μια συλλογική κοινωνία που πρέπει να κάνετε αυτήν την επιλογή. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε τα συστήματά μας και τους τρόπους της ζωής μας για εσάς, γιατί δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το κάνουμε αυτό. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει τους τρόπους ζωής σε έναν άλλο.

Ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό πολύ καθαρά, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί προσπαθούν ακόμα και σήμερα σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο σας να τον αναγκάσουν σε ένα άλλο τρόπο ζωής. Αν όλοι σας, θα μπορούσατε να καταλάβετε ότι αναγκάζοντας τον τρόπο της ζωής σας για έναν άλλο, παραβιάζει τους νόμους που κυβερνούν το σύμπαν, τότε έτσι πολλά από τα προβλήματα του κόσμου σας, θα μπορούσαν να μετριαστούν, καθώς δεν θα υπάρχει κάποιος που να παραβιάζει τη θέληση και τη ζωή του άλλου. Τα Δικαστικά σας συστήματα θα γίνουν λείψανα του παρελθόντος σας, καθώς δεν θα τα έχετε πλέον ανάγκη. Τα ιερά δικαιώματα του άλλου δεν θα παραβιάζονται πλέον με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή, εάν ο καθένας από εσάς μάθει να τιμά και να σέβεται τον ιερό χώρο και τη ζωή του άλλου. Ευχόμαστε μέσα από τις προσπάθειές μας εδώ, να σας αποδείξουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο κανόνας της δικαιοσύνης και το πώς όλοι μας μέσα στις ανώτερες διαστάσεις του σύμπαντος τιμώμαι και σεβόμαστε αυτό το νόμο και τα ιερά δικαιώματα του καθενός και της κάθε ύπαρξης.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνουμε και δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τα συστήματά μας στον κόσμο σας, χωρίς τη συλλογική πρόσκληση και τη συμμετοχή σας. Θεωρούμε τα συστήματα αυτά ότι θα ήταν ιδιαίτερα επωφελή για τις κοινωνίες σας, και εμείς θα σας εξηγήσουμε με κάθε λεπτομέρεια, τι περιλαμβάνουν αυτά τα συστήματα , τι θα σας έδιναν με την εφαρμογή τους, τι θα σας απέδιδαν όταν τα τρέξετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, και ποια θα είναι τα οφέλη του κάθε ενός από αυτά, που θα έχουν οι πολίτες του πλανήτη σας. Αυτή τη στιγμή, αν οι άνθρωποι του κόσμου σας συλλογικά μας, μας δώσουν την άδειά σας, θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το κάθε σύστημα που έχει συμφωνηθεί και έχει γίνει ευπρόσδεκτο από τους ανθρώπους σας. Αυτό είναι τι θα κάνουμε για εσάς, και δεν θα το κάνουμε αυτό χωρίς να προηγηθεί η συγκατάθεσή σας.

Προς το παρόν, βλέπουμε τόσα πολλά συστήματα που φθείρονται και τα συστήματα που ποτέ αρχικά δεν έχουν δημιουργηθεί. Ο κατάλογος είναι μακρύς, και δεν είναι εύκολο να τα διαλύσουμε όλα αυτά τα συστήματα, ενώ η αντικατάστασή τους με ένα νέο σύστημα που μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκο, αλλά ταυτόχρονα, είναι πολύ απλούστερο να το επιβλέπετε να λειτουργεί. Μερικά από αυτά τα συστήματα είναι πολύ μεγάλα σε έκταση και είναι πολύ περίπλοκα σε χαρακτήρα, και μπορεί να χρειαστούν χρόνια, ακόμα και δεκαετίες, να εφαρμοστούν πλήρως στην κοινωνία σας.

Έχουμε πολλά άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, σχεδιαστές και σχεδιαστές σε κάθε τομέα των συστημάτων αυτών, που θα είναι πολύτιμοι για την κοινωνία σας. Επιτρέψτε μας, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς, ποια συστήματα αισθανόμαστε ότι πρέπει να αφαιρεθούν από τον κόσμο σας και ποια συστήματα αισθανόμαστε ότι απαιτούν αναβαθμίσεις με τις τρέχουσες μεθόδους και τις τεχνολογίες στα σημερινά κράτη σας. Επιτρέψτε μας, σαν πρώτο βήμα, να σας κάνουμε τις παρουσιάσεις μας και ανυπομονούμε να προβούμε σε αυτές τις παρουσιάσεις σας, καθώς είμαστε σίγουροι, ότι πολλοί από εσάς, θα δείτε εύκολη την χρησιμότητα της προώθησης των εν λόγω εξελίξεων με τους τρέχοντες πολλούς τρόπους, αν όχι όλους, από τα τρέχοντα συστήματα λειτουργίας σας.

Το τελικό προϊόν για την κοινωνία σας θα είναι τα συστήματα που δεν μολύνουν τον αέρα σας, τις θάλασσες σας, τη γη σας ή τους πνεύμονές σας, και ότι θα φέρουν θετικά αποτελέσματα πολύ πέραν της τρέχουσας απόδοσης των σημερινών συστημάτων σας. Πολλά από αυτά τα νέα συστήματα, που θα μοιραστούμε μαζί σας, είναι αυτά που περιέχουν και την αυτό-διατήρηση, δηλαδή από μόνα τους θα τρέχουν αποτελεσματικά χωρίς μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό στην εφαρμογή τους. Θα σας εξηγήσουμε περισσότερα για αυτές τις τεχνολογίες, όταν μπορούμε να μιλήσουμε προσωπικά μαζί σας και θα ξεκινήσουμε μαζί σας μέσα από τις παρουσιάσεις μας, στους επιστήμονες σας στην πόλη σας και τους παγκόσμιους σχεδιαστές. Προς το παρόν, είναι καλύτερα να επικεντρωθούμε στα χειροπιαστά θέματα που θα μας οδηγήσουν σε ευκαιρίες για να τις πραγματοποιήσουμε καθώς και άλλες επίσης για να σας τις παρουσιάσουμε.

Όπως λέγεται εδώ, στον κόσμο σας, δεν πρέπει να βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο. Τα πρώτα πράγματα πρώτα, και ευχόμαστε για όσους από εσάς, μπορείτε όσο το δυνατόν να επικεντρωθείτε με διαύγεια και να επικεντρωθείτε αποκλειστικά και μόνο σε κάθε άτομο και κάθε εργασία που θα σας παρουσιάζεται, σε μια πολύ συγκεκριμένη σειρά. Είναι μεγάλη σπατάλη η εστίαση της ενέργειας, να σκορπίζετε από τις σκέψεις σας και τις ενέργειές σας σε τόσες πολλές διαφορετικά σημεία της προσοχής σας, όταν αυτό δεν σας οδηγεί πουθενά. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη εργασία χρονικά και να επικεντρώσετε όλη την ενέργειά σας σε αυτό το έργο και κανένα άλλο, και με αυτόν τον τρόπο, θα δείτε τα αποτελέσματα να συντομεύονται. Καθώς βλέπουμε πολλούς από εσάς να εκτελούν τόσες πολλές εργασίες ταυτόχρονα όλη την ημέρα, και στη συνέχεια βλέπουμε ημέρες, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες να περνούν χωρίς έστω και ένα από αυτά τα καθήκοντα να ολοκληρώνετε με επιτυχία. Θα θέλαμε να καταλάβετε περισσότερο τη δύναμη της εστιασμένης ενέργειας σας και ποια αποτελέσματα μπορείτε να επιτύχετε με την επικέντρωση σε ένα έργο τη στιγμή.

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από σας έχουν δουλειές και οικογένειες που απαιτούν πολύ χρόνο της εστίασης και της ενέργειας σας, και καταλαβαίνουμε ότι έχετε πολλές επιλογές σε αυτό το θέμα. Θέλουμε απλώς να επικεντρωθείτε στα απαραίτητα καθήκοντα, αλλά επίσης μπορείτε να ευθυγραμμιστείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας επιτρέπουν να επικεντρώνεστε κάθε στιγμή σε ένα από αυτά. Αυτό είναι που θέλουμε σήμερα, να επικεντρωθείτε. Εστιαστείτε στην ευθυγράμμιση των καθηκόντων που πρέπει να επιτευχθούν στη ζωή σας σε μια ευθεία γραμμή, είτε είναι γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί ή στο μυαλό σας. Επιλέξτε την αγγαρεία ή την εκχώρηση, ποιό είναι το πιο σημαντικό να ολοκληρωθεί πρώτα, και στη συνέχεια τοποθετείστε το στο μυαλό σας όλα τα υπόλοιπα καθήκοντα που είναι ευθυγραμμισμένα που ακολουθούν. Ο αποκλεισμός τους από το μυαλό σας, τώρα και θα είναι, να επικεντρωθείτε μόνο σε μία εργασία και δεν αφαιρείτε την εστίασή σας από αυτό το έργο, έως ότου να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ξέρουμε ότι θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, και γνωρίζουμε ότι θα σας είναι μια μεγάλη έκπληξη, πολλές φορές θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορείτε να ολοκληρώσετε την κάθε εργασία σε αυτή τη μεγάλη σειρά των εργασιών, που πρέπει να ολοκληρωθεί. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό, και ανυπομονούμε να δούμε τα μεγάλα αποτελέσματα, καθώς βλέπουμε να εφαρμόζετε αυτήν την τεχνική σας για το μακρύ κατάλογο από τις μικροδουλειές.

Είμαστε η οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford