Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

30 Μαΐου 2012


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 30 Μαΐου 2012Η «Αντιμετώπιση της Εχθρότητας»

Είναι καθήκον σας ως εργάτες του Φωτός στον τομέα σας, να κάνετε ό, τι μπορείτε για να υψώσετε αυτό που κατά καιρούς, η αρνητική, ακόμα και η εχθρική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σε όλη την σύνδεση των κοινωνικών σας δικτύων. Δεν είναι δουλειά σας να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και επιχειρηματολογία με άτομα που δεν έχουν ακόμα καταλάβει να εφαρμόζουν ένα πιο θετικό τρόπο επικοινωνίας. Μπορείτε να έχετε εκπαιδευτεί και να έχετε δείξει ότι μπορείτε να αγνοείτε τα πειράγματα, τις προσβολές και τις προσπάθειες που σας παρασύρουν με επιχειρήματα. Έχετε αποδείξει πόσο καλά μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας, καθώς αυτά θα καταφέρει υψηλότερα ιδανικά και επαρκώς την εκτέλεση των καθηκόντων σας, ακόμη και κάτω από την πυρκαγιά των φαινομενικά αντίθετων δυνάμεων που δεν κάνουν, και μερικές φορές δεν μπορούν να δουν την ευρύτερη εικόνα και να κατανοήσουν τη σημασία της θετικής επικοινωνίας που επιφέρει προόδους σε κάθε πρόσωπο που δραστηριοποιείται σε αυτές τις συζητήσεις.


Αυτά που διαδραματίζονται στις εδώ συνδεδεμένες κοινότητες σας μπορεί συχνά να περιγραφεί ως εχθρική διαμάχη μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να δείξουν στους άλλους υψηλότερο δονητικό τρόπο ζωής και σκέψης, και εκείνους που δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί επαρκώς την έννοια αυτή και να καταλάβουν ότι είναι η αγάπη είναι το κίνητρο που σας φέρνει σε αυτή τη συζήτηση στην πρώτη θέση. Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς, αφοσιωμένους Εργάτες του Φωτός μας, που ανά πάσα στιγμή παραμένετε προσηλωμένοι στην παράδοση, τη θετική στάση και την ανταπόκριση, στις απόψεις σας, συμμετέχοντας σε αυτές τις συζητήσεις με τους άλλους, καθώς βλέπουμε και εκτιμούμε τόσο πολύ όσους από εσάς που παραμένουν προσηλωμένοι, ισορροπημένοι και αρνούμενοι όλες τις προσπάθειες για να σας παρασύρουν σε έντονες συζητήσεις, ενώ παραμένετε επαγγελματίες ανά πάσα στιγμή.

Βλέπουμε μόνο περιστασιακά εκείνους από εσάς που επιτρέπετε στον εαυτό σας να παρασύρετε σε έντονες συζητήσεις, και το μόνο που θέλαμε να σας προσφέρουμε την υποστήριξη μας και να σας πούμε να θυμόμαστε την εκπαίδευσή σας και να θυμάστε ότι πολλοί από εσάς έχετε πολλές φορές πριν αναλάβει τέτοιες αποστολές με επιτυχία και ανατρέπατε όλες οι προσπάθειες, έτσι ώστε, να μπορείτε να έλκεστε σε συζητήσεις που δεν έχουν την ικανότητα να παράγουν θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν έχει σημασία τι θα προσφέρετε στη συζήτηση. Θυμίζουμε σε όσους βρίσκονται κάτω από την προσωπική επίθεση και τις προσβολές για την ακεραιότητα τους, να δηλώσετε τον λόγο σας για την απόσπαση από αυτό το περιεχόμενο και τη συμμετοχή από τη συζήτηση και να προχωρήσετε, να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιβαρυνθεί με τα βαριά υψίπεδα των αρνητικών κραδασμών. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, θα προσφέρατε στον εαυτό σας και στην αποστολή μας, μια μεγάλη υπηρεσία και εμείς, η Διοίκηση Ashtar, θα ευχαριστήσουμε πολύ τον καθένα από εσάς για την τεράστια προσπάθειά σας, να εξαπλώσετε ένα κύμα υψηλών διαστάσεων δόνησης σε αυτόν τον πλανήτη, και να βοηθήσετε να ξεπλυθούν μακριά τα υπολείμματα της αμαύρωσης της πολύχρονης αρνητικής καταιγίδας.

Ξέρουμε ότι μπορείτε να το κάνουμε, και γι 'αυτό είστε εδώ. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, και το μόνο που θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε σήμερα, είναι να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασύρετε σε συζητήσεις, που τροφοδοτούν την ανάγκη για ορισμένους να συμμετάσχουν σε αντιπαράθεση και διαλεκτική συζήτηση. Αυτή είναι μια συνήθεια ενός αριθμού ατόμων σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ένας εθισμός, η ανάγκη να καλύψουν ένα κενό που δημιουργείται από την έλλειψη των πιο θετικών σημείων των δημιουργικών και ακαδημαϊκών αρμοδιοτήτων τους, που αυτή τη στιγμή και εν μέρει, παραμένουν σε αδράνεια, σε ορισμένα από αυτά τα άτομα. Με τον καιρό θα ανοίξουν τα λιμάνια τους, και σαν ισχυρά ποτάμια θα ρέουν προς τη θάλασσα, οι καλλιτεχνικές και οι πνευματικές επιθυμίες τους θα ανθίσουν, με αποτέλεσμα μια όμορφη εκδήλωση να ανθίζει ένα δημιουργικό δώρο.

Αυτό που βλέπουμε από την πλευρά μας, είναι πανέμορφα μπουκέτα από πολύχρωμα λουλούδια να ανθίζουν σε όλο τον πλανήτη σας, από τους σπόρους που τόσοι πολλοί από σας όμορφες ψυχές έχετε σπείρει. Χωρίς τη δική σας σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σας, καμία από τις αλλαγές που είχαν προγραμματιστεί για αυτόν τον κόσμο, θα μπορούσε να γίνει δυνατή. Εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να ευχαριστήσουμε, για αυτό που διαρρέετε εδώ, ακόμη και αν οι αριθμοί μπορούν να θεωρηθούν λίγοι που καταλαβαίνουν αυτό ώστε να εκτιμήσουν το έργο που κάνετε, από την πλευρά μας, θα είστε η ηλιοφάνεια και είστε η βροχή για τους σπόρους της δυνατότητας σε αυτόν τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε, σας εκτιμούμε και σας λέμε ότι θα έρθει μια μέρα όταν οι ταυτότητές σας θα γίνουν γνωστές καθώς και οι τεράστιες προσπάθειες σας, να φέρετε αυτή την αγάπη τον κόσμο καθώς και το φως, την ειρήνη και την ευημερία, την αρμονία και την ισορροπία, θα γίνετε γνωστοί και θα σας αναγνωρισθεί από όλους σε αυτόν τον κόσμο, οι οποίοι θα καταλάβουν ότι τα δώρα που απολαμβάνουν, οι ευλογίες που κατέστησαν δυνατές μέσα από τις άοκνες προσπάθειες σας και την επιμονή σας να συνεχίσετε αντιμετωπίζοντας τέτοιες αντιξοότητες.

Η επαναφορά ενός πλανήτη στην ειρήνη, την ευημερία και την αρμονία δεν είναι ποτέ μια εύκολη αποστολή. Υπάρχουν κόσμοι που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι για τόσους πολλούς αιώνες, όταν το φως αρχίζει να λάμπει μέσα από ορισμένους διαδρόμους, οι κάτοικοι συγκλονισμένοι ως «αγαπητοί στους προβολείς», όπως λέτε. Πολλοί δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτό, και πολλοί δεν μπορούν εύκολα να αφομοιώσουν αυτό που άλλαξε τη ζωή τους, η συνειδητή αλλοίωση και η πραγματικότητα, αλλάζοντας πληροφορίες. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εσάς, να θυμάστε πάντα, είναι ότι πολύ λίγοι από αυτούς τους κόσμους που επισκεπτόμαστε για να βοηθήσουμε στην προώθηση τους, στο βαθμό που επιθυμούν, να τους προωθήσουμε εύκολα και γρήγορα κατάλαβαν την αναμονή αυτών των εννοιών, και κατάλαβαν ότι πρόκειται για την καλυτέρευση τους και την εξύψωση τους. Πολλές από αυτές τις υπάρξεις από τους κόσμους που επισκεπτόμαστε αντιδρούν αρνητικά και να αντιδράσουν με εχθρότητα στην εισαγωγή αυτών νέων ιδεών και εννοιών. Δεν υπάρχει διαφορά, καθώς πολλοί από εσάς αρχίσατε να συνειδητοποιείτε εδώ σε αυτόν τον κόσμο.

Πολλοί από εσάς που αντιμετωπίζετε τα ίδια εμπόδια και τις αντιξοότητες, μόνο από διαφορετικά πρόσωπα και διαφορετικά ονόματα, αλλά το προϊόν είναι το ίδιο, και αυτό το προϊόν είναι μια ένωση του φόβου και της σύγχυσης, της ανασφάλειας και της μη-άνεσης σας. Θέλουμε τα πάντα να προχωρήσουν ομαλά και αργά, προσεκτικά και απαλά, καθώς εισάγουμε έναν άλλο τρόπο για την κοινωνία τους και τη ζωή τους. Πρέπει να βαδίσουμε πολύ ελαφριά, καθώς πολλές από τις υπάρξεις που έχουμε να κάνουμε, είναι εύθραυστες ψυχές με μια συναισθηματική προσφορά και νοητική σύνθεση. Παρά το γεγονός ότι είμαστε όλοι αδέρφια και είμαστε όλοι αδελφές, όλες οι υπάρξεις δεν είναι σαν εσάς. Όλες οι υπάρξεις δεν κάνουν αυτό που εσείς κάνετε. Δεν έχουν όλες οι υπάρξεις τις εμπειρίες, που εσείς έχετε την ευλογία να βιώσετε, αυτό σας κάνει την ύπαρξη που είσαστε σήμερα.

Υπήρχε μια εποχή, ίσως πολύ καιρό πριν, όταν για πρώτη φορά, είσαστε πολύ εκτεθειμένοι στη μεταβαλλόμενη-ζωή και στην πραγματική αλλαγή των αντιλήψεων, και ίσως πολλοί αντέδρασαν με παρόμοιο τρόπο, όπως και σήμερα, κάποιοι αντιδρούν με έγχυση σε αυτές τις νέες ιδέες. Σας ζητούμε να έχετε πάντα αυτό στο μυαλό, και ίσως αυτό να σας βοηθείσει να αυξήσετε την υπομονή σας και την ανοχή σας από όσους μαστιγωθήκατε με διάφορες μορφές λεκτικής μάχης, κεντρίσματα τιμής καθώς και της ακεραιότητάς σας. Σας ζητούμε να θυμηθείτε ποιοι είστε εσείς και ποιοι είναι αυτοί καθώς τι είναι αυτό που εσείς εκπροσωπείτε, και θα συνεχίσετε να είστε ένα λαμπρό παράδειγμα για όσους στον κόσμο σας προσφέρουμε τα δώρα της αγάπης μας και της υπηρεσίας μας.

Σας αγαπάμε και λέμε στον καθένα σας που εκτελείτε τα καθήκοντά σας, σε ένα εξαιρετικό επίπεδο, και να σας πούμε ότι η γραμμή του τερματισμού σε αυτό το στάδιο της κοινής επιχείρησης μας πλησιάζει γρήγορα. Θα είναι σύντομα που θα μπορείτε να μετακινηθείτε στην επόμενη φάση της αποστολής μας, με υπερηφάνεια γνωρίζοντας ότι ασκήσατε τα καθήκοντά σας στο καλύτερο των δυνατοτήτων σας, ενώ θέσατε τις βάσεις για τις πολλές αλλαγές που θα επιστρέψουν την αρμονία σε αυτόν τον κόσμο και την ευτυχία στις καρδιές εκείνων που καλούν αυτόν τον πλανήτη σπίτι τους και οι οποίοι δεν έχουν βιώσει αυτό το είδος της χαράς στους αιώνες του χρόνου.

Είμαστε η οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford