Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

12 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 12 Μαΐου 2012


Συνεχίστε να επιμένετε. Συνεχίστε να αγωνίζεστε για αυτό που πιστεύετε και γιʼ αυτό που επιθυμείτε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εφικτά για εσάς στο σύμπαν. Πολλά από αυτά πιθανόν να είναι μόνο για εσάς μόλις φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο της προόδου σας. Έτσι έχει σχεδιαστεί αυτό το σύμπαν και υπάρχουν πολλοί λόγοι που έχουν σχεδιαστεί έτσι. Ορισμένοι από αυτούς τους λόγους, έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και άλλοι για να σας δώσουν την δυνατότητα να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε συγκεκριμένους στόχους για τον εαυτόν σας, που θα σας παρακινήσουν να ξεπεράσετε ορισμένα εμπόδια που θα τοποθετηθούν στο δρόμο σας, προκειμένου να επικεντρωθείτε καλύτερα στην περαιτέρω πνευματική και ακαδημαϊκή σας ανάπτυξη.


Όλα τα εμπόδια που θα συναντήσετε δεν είναι επίτηδες σχεδιασμένα και τοποθετημένα στην πορεία σας από έξυπνες πηγές. Αντ΄ αυτού, μερικά από αυτά τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε έχουν δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο ή από καταστάσεις που έχουν αναπτυχθεί μέσα από τις επιλογές σας. Η πορεία σας έχει ένα απαλό μείγμα αυτών των δύο δυνάμεων, που ενήργησαν για να αντιταχθούν στην πρόοδο σας, και έχουν εργαστεί με επιτυχία για να ενισχύσουν τη θέλησή σας, την αποφασιστικότητά σας και την αντοχή σας, να αντέξετε τα πάντα σε αυτό το σύμπαν που μπορεί ενδεχομένως, να τοποθέτησε στο δρόμο σας καθώς εσείς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

Είμαστε από τις υψηλότερες σφαίρες που μπορούμε να δούμε καθαρά από τη σκοπιά μας, πόσο μακριά έχετε έρθει και τι είδους προκλήσεις έχετε αντιμετωπίσει και έχετε κατακτήσει στη διάρκεια της πορείας σας. Αν μπορούσατε να δείτε αυτή τη στιγμή, αυτά που βλέπουμε εμείς, δεν θα επιτρέπατε να σας αποθαρρύνουν μερικές αβεβαιότητες και προκλήσεις που θα σας εμφανιστούν, ενώ πλησιάζετε τα τελευταία χιλιόμετρα και τις τελευταίες ημέρες του ταξιδιού σας, αφήνοντας πίσω τα εδάφη της δυαδικότητας. Αντ 'αυτού, μπορείτε να απολαύσετε τα λιγότερα εμπόδια που σας παρουσιάζονται, και με ενθουσιασμό και ανυπομονησία να συναντηθείτε με τους υπεύθυνους και να τους κατακτήσετε όπως έχετε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν.

Μετά από όλα όσα έχετε περάσει στη διάρκεια της μακρινής αυτής διαδρομής, τις τόσες δυσκολίες και τους αγώνες, κοιτάζετε τις επόμενες ημέρες με αμφιβολία, ανησυχία και φόβο ή ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα σας παρουσιαστούν για κάποιο ειδικό λόγο. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που υπολογίζετε ότι σας περιμένουν, που να είναι περισσότερα από αυτά που έχετε αντιμετωπίσει πολλάκις στο παρελθόν. Ζήσατε και αντιμετωπίσατε άλλες μεγαλύτερες προκλήσεις, και ποιο αποφασιστικοί από ποτέ, εξ αιτίας της δύναμης που η κάθε διαδοχική πρόκληση που κατείχε. Θα συναντήσετε ακόμα περισσότερες προκλήσεις, αλλά κοιτάξτε πέρα από αυτές και θα δείτε τον εαυτό σας ποιο ισχυρό, πιο σοφό, ποιο αποφασιστικό και με αυτοπεποίθηση, αυτό είναι το δώρο που σας περιμένει, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πορευθήκατε μέχρι σήμερα με αυτές τις προκλήσεις.

Αυτές οι προκλήσεις που σας περιμένουν μπροστά έχουν προσεκτικά δημιουργηθεί από νοήμονα όντα, ή έχουν δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο μέσω των σκέψεων και των επιλογών που έχετε κάνει και θα συνεχίσετε να κάνετε σήμερα. Εδώ για άλλη μια φορά έχουμε ένα απαλό μείγμα από τις δύο αυτές δυνάμεις της εκδήλωσης. Δεν είναι η μία ή η άλλη, αλλά είναι και οι δύο μαζί. Οι προκλήσεις που σας περιμένουν προτού μπείτε σε μια σειρά από μικρότερα κύματα, είχαν διασταυρωθεί και είχαν γίνει ένα, παίρνοντας τον δρόμο τους προς το μέρος σας, καθώς εσείς παίρνατε το δρόμο σας προς αυτή την κατεύθυνση. Σας έχουμε εξασφαλίσει σε όλη τη διαδρομή σας, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφιβάλλετε με τι τρόπο θα δαμάσετε τις θάλασσες και θα πατάξετε τα κύματα ώστε με ανέπαφο το πλοίο σας να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση προς τον κατευθυνόμενο ορίζοντά σας.

Είμαστε οι φίλοι σας και η οικογένειά σας, και είμαστε πάρα πολλοί εδώ για να σας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και με κάθε τρόπο που θα μας επιτρέψετε, να κάνουμε αυτή τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλή, να συντρίψουμε κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά σας, και να σας δώσουμε μια πλήρη εικόνα, τι πρόκειται να βιώνετε και τι σας περιμένει, όταν θα έχετε ολοκληρώσει αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας σας. Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για εσάς και αυτό σας το έχουμε δώσει να το καταλάβετε πολλές φορές, μέσα από πολλές διαφορετικές πηγές, με την ελπίδα ότι αυτή η γνώση θα γίνει μέρος της συλλογικής σας κατανόησης, έτσι ώστε να μην υπάρχει παρεξήγηση όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις, εσείς θα πρέπει να σηκωθείτε να τους νικήσετε, μην περιμένετε εμάς να κάνουμε αυτή τη δουλειά για εσάς.

Οι προκλήσεις και τα εμπόδια που σας περιμένουν δεν είναι εργαλεία εκμάθησης που έχουν δημιουργηθεί για εμάς, είτε έξυπνα είτε φυσικά. Εμείς έχουμε τα δικά μας εργαλεία εκμάθησης για την περαιτέρω πρόοδο μας, και μερικά από αυτά είναι έξυπνα σχεδιασμένα ή φυσικά σχεδιασμένα με εμπόδια και προκλήσεις. Οι εκδηλώσεις που θα αναδείξουν την καλύτερη κατανόηση και την ανάπτυξη σας, είναι γεγονότα που είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα μόνο για εσάς, την ανθρωπότητα, που υπάρχει μέσα στην τρισδιάστατη ύπαρξης της. Δεν θα σας κάνει καθόλου καλό αν επέμβουμε και νικήσουμε αυτές τις προκλήσεις που σας αφορούν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν χρησιμοποιούμε απλώς την εμπειρία μας και την ανώτερη τεχνολογία μας για να παρέμβουμε για λογαριασμό σας και να επισπεύσουμε το θέμα της κατάργησης των εμποδίων που βρίσκονται στο δρόμο σας.

Υπάρχουν μερικοί από εσάς που έχουν παρεξήγηση την παρουσία μας εδώ, πιστεύουν ότι είμαστε εδώ για να σας σώσουμε με κάποιο τρόπο. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι η αλήθεια. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, και τιμούμε τον τρόπο της εξυπηρέτησή σας. Δεν πρόκειται να υπερβούμε τα όρια της συνθήκης μας και να σας αφαιρέσουμε ότι προσεχτικά έχετε σχεδιάσει για την ενδυνάμωσή σας και για τα δώρα σας μέσα από μια τέτοια εμπειρία. Αν επιλέγαμε να παρέμβουμε, αυτή η παρέμβαση θα σας πλήγωνε μακροπρόθεσμα, έτσι θα απομακρυνόταν η αποτελεσματικότητα σας για μια ευκαιρία να αναπτυχθείτε και να γίνετε αυτό που θέλετε μέσα από αυτό το ταξίδι της φυσικής σφαίρας της ύπαρξης σας.

Σας αγαπάμε, είστε τα ψυχικά μας αδέλφια, οι αδελφές ψυχές μας, και ποτέ δεν πρόκειται θα σας απομακρύνουμε, από την ευκαιρία να δημιουργήσετε μόνοι σας μια ισχυρή οντότητα, έτσι ώστε, να γίνεται σοφότεροι, πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι. Δεν θα σας πάρουμε την ευκαιρία να σκοτώσετε το θηρίο και να απολαύσετε την ανταμοιβή μιας τέτοιας γενναίας και θαρραλέας προσπάθειας. Υπάρχει ένα έπαθλο που περιμένει τον καθένα σας, και αν μπορούσατε να το δείτε όπως το βλέπουμε εμείς, θα καταλαβαίνατε πως ποτέ δεν θα κάναμε καμία προσπάθεια να σας πάρουμε την ευκαιρία αυτή και όλες τις δυνατότητες που σήμερα είναι δικές σας.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford