Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

26 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 26 Μαΐου 2012

Μυστικός εξοπλισμός για υπόγεια διάνοιξη που έχει ο στρατός των ΗΠΑ


Υπάρχει ένα σιδηροδρομικό σύστημα υψηλής ταχύτητας το οποίο έχει χτιστεί από δικά σας εργατικά χέρια και από τα φορολογούμενα δολάριά της εργασίας σας, που συνδέει πολλές μεγάλες πόλεις και λιμάνια προορισμού σε όλο κόσμο σας. Αυτό το υψηλής ταχύτητας σύστημα μεταφοράς έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για την ευχαρίστηση και την πολυτέλεια εκείνων του κόσμου σας που καλούν αυτό τον κόσμο δικό τους. Δεν έχει κατασκευαστεί για τη χρήση των ανθρώπων του κόσμου σας που έχουν πληρώσει γι 'αυτό από τις εργασίας τους και τα χρήματα που λαμβάνονται από αυτούς μέσω της φορολογίας και των άλλων μέσων αφαιρώντας τον πλούτο σας.


Το σύστημα αυτό συνδέει τους πλούσιους, τους επώνυμους και διασημότητες για να ταξιδέψουν οπουδήποτε επιθυμούν. Το σιδηροδρομικό αυτό σύστημα ταξιδεύει με υψηλές ταχύτητες που φτάνουν τα Mach 6 ή 7, ακόμη και ορισμένα τμήματα του συστήματος που αναπτύσσουν ταχύτητα Mach 8 ή 9. (Mach 9 είναι 9 φορές η ταχύτητα του ήχου ή 6.912 μίλια ανά ώρα.) Αυτό είναι ένα απίστευτα υψηλό ποσοστό της ταχύτητας σε σύγκριση με το ρυθμό της χελώνας που εσείς οι άνθρωποι έχετε τη δυνατότητα να ταξιδεύετε με αυτούς που καλείτε πυροβολισμούς στον κόσμο σας.

Προσπαθούμε να αλλάξουμε όλα αυτά για εσάς, αλλά είναι αυτό που εσείς οι άνθρωποι πρέπει να καλέσετε τον πυροβολισμό για τον εαυτό σας. Δώστε μας σήματα, αυτά τα σήματα σας, ότι είστε πλέον έτοιμοι να αναλάβετε τον κόσμο σας πίσω από αυτούς τους άπληστους άνδρες και γυναίκες, που για πάρα πολύ καιρό σας κρατούσαν καταπιεσμένους, ενώ αυτοί ζούσαν μέσα στην πολυτέλεια, την άνεση, τον πλούτο και την υγεία, ενώ εσείς μοχθείτε για τη ζωή σας, μακριά στην αγγαρεία , τροφοδοτώντας με τα χρήματα σας που διοχετεύονται στις πολύ βαθιές τσέπες τους. Μήπως δεν έχετε κουραστεί από αυτό; Μήπως δεν έχετε φθάσει σε ένα σημείο, όπου το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να φωνάζετε «βαρεθήκαμε και παίρνουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν, τι είναι αυτό που μας ανήκει, όχι βέβαια, η παιδική χαρά με τους λίγους πολύ πλούσιους και τις πολύ άπληστες υπάρξεις». Αν έχετε βαρεθεί, και είστε έτοιμοι για μια αλλαγή να πείτε "είμαστε έτοιμοι για μια αλλαγή", και θα ακούσουμε τα λόγια σας, δεδομένου ότι θα χτυπήσει δυνατά και καθαρά σαν μια «βολή που θα ακουστεί γύρο στο σύμπαν»

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνεχίζοντας να θέτετε τις βάσεις, όπως οι σιδηροδρομικές γραμμές που επιτρέπουν την ελεύθερη ροή αυτών των νέων ιδεών και αντιλήψεων για την επίτευξη των σταθμών που γεμίζουν με τους ανθρώπους σας σε όλο ο δικό σας κόσμο. Για εσάς, Εργάτες του Φωτός μας και ο καθένας από εσάς που επιθυμεί να συμμετάσχει στα προγράμματα μας για να προωθήσουμε στον κόσμο σας, αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει, είναι καθήκον σας αυτή τη στιγμή να είστε οι φορείς παροχής πληροφοριών σε όλους τους πολίτες αυτού του πλανήτη που είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για το τι έχει συμβεί και ποιες είναι οι επιλογές τους σήμερα. Θα το κάνετε αυτό για εμάς και για τους εαυτούς σας; Θα μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες και κάθε άλλη σχετική συμφωνία με τον τρόπο που εσείς οι άνθρωποι της Γης ασχολείστε, που είστε καταπιεσμένοι και κρατείστε όμηροι στη φυλακή, παγιδευμένοι στο χρόνο που δεν ανήκετε;

Η δικαιωματική θέση στην οποία ανήκετε, είναι να κάνετε τα οριακά άλματα μπροστά εκεί όπου σήμερα θα βρείτε τον εαυτό σας. Έχετε μείνει πίσω, παρεμποδιστήκατε να προχωρήσετε στα τεχνολογικά και επιστημονικά σας ταξίδια. ‘Έχετε τοποθετηθεί σε μια θέση, όπου πολλές από τις προόδους αποκρύπτονται από εσάς μέσα από τους εκβιασμούς, εκφοβισμούς, νομικούς ελιγμούς και μαύρα προγράμματα που σας έχουν απογυμνώσει από τις δικές σας δυνάμεις της ευστροφίας και της εφεύρεσης. Το καθαρό ποσό της καινοτομίας και της τεχνολογικής προόδου είναι κλειδωμένο και κρυμμένο από εσάς, είναι ακατανίκητο για να συντρίψετε τα συστήματα πολλών πεποιθήσεων του κόσμου σας, όταν έρθει η ώρα για αυτά τα θησαυροφυλάκια, τελικά θα αποσφραγιστούν και θα ανοίξουν για όλους εσάς για να παρακολουθήσετε τι έχετε αρνηθεί στον εαυτόν σας για τόσο πολύ καιρό.

Πολλά από τα δώρα που θα σας προσφέρουμε με τον τρόπο των τεχνολογικών εξελίξεων, δεν θα έρχονται από εμάς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Προέρχονται από τους δικούς σας ανθρώπους που μέσω της δικής τους νοημοσύνης, της ευρηματικότητάς τους και την αναζήτηση της αλήθειας, που δημιούργησαν έναν καλύτερο τρόπο ζωής με αυτά τα μηχανήματα, τις τεχνολογίες και τις θεωρίες που ποτέ δεν είχαν τη δυνατότητα να τα μοιραστούν με κάποιον άλλο. Ορισμένοι από αυτούς τους έξυπνους άνδρες και γυναίκες έχουν φυλακιστεί, προκειμένου να φιμώσουν τα σχέδιά τους. Μερικοί από αυτούς έχουν εκτελεστεί από την σκοτεινή κλίκα σας, που είχαν ορκιστεί στην ατζέντα τους για την περαιτέρω φυλάκιση των ανθρώπων του πλανήτη σας. Κατανοώντας αυτό, κατανοείτε γιατί τόσοι πολλοί από τον κόσμο σας, είναι σε κατάσταση δυσλειτουργίας, φθοράς, αναταραχής και ρύπανσης.

Θέλουμε να αλλάξουμε όλα αυτά, βοηθώντας σας να κάνετε αυτές τις αλλαγές στον εαυτό σας. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι αυτό και πάλι δεν το κάνουμε και δεν θα έρθουμε σε έναν κόσμο για να αλλάξουμε τα πράγματα από τον τρόπο που τα έχετε κάνει να υπάρχουν. Το μόνο που θα κάνουμε με την άφιξή μας στον κόσμο σας είναι να σας προσφέρουμε την βοήθειά μας. Εμείς δεν ερχόμαστε στον κόσμο σας για να αναλάβουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα με τον τρόπο που αισθανόμαστε ότι πρέπει να υπάρχουν ή θα μπορούσαν να υπάρξουν. Καταλαβαίνετε τη διαφορά αυτή; Αυτό είναι σημαντικό, καθώς διαβάζουμε τα λόγια πολλών από εσάς, που με δημοσιεύσεις τους σας ανοίγουν την όρεξη αποσπώντας σας από τα κοινωνικά σας δίκτυα, προτρέποντας σας, να διαβάζετε αρκετά δημοσιεύματα, που υποστηρίζουν ότι εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, σας έχουμε εξασφαλισμένη την αλλαγή των καταστάσεών σας. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είμαστε εδώ για να επιτρέψουμε στους ανθρώπους του πλανήτη σας, να κάνετε πραγματικότητα αυτό που έχετε επιλέξει να ζήσετε αυτή τη στιγμή.

Σας παρουσιάζουμε τρόπους που είναι γνωστοί σε εμάς για να κάνετε τις επιλογές σας . Πώς θα κάνετε αυτές οι επιλογές που είναι γνωστές σε εμάς, κατά κύριο λόγο μέσα από τις διαδικτυακές σας κοινότητες, αλλά και από τα μέσα της πρότυπης σκέψης της συλλογικής σας συνείδησης. Πρόκειται για δύο μεθόδους από τις οποίες ζυγίζουμε τις ιδιότητες της λήψης αποφάσεων σας και πώς επιλέγετε αυτό που θέλετε για να προχωρήσετε στο συλλογικό σας ταξίδι. Με αυτόν τον τρόπο, κρίνουμε επαρκώς τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο σας συλλογικά και πώς θέλετε να τον αλλάξετε, ή όχι. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, δεδομένου ότι δεν έχουμε το δικαίωμα με κανέναν τρόπο, να αλλάξουμε την εμπειρία σας, σε ότι δεν θέλετε να επιλέξετε. (Λάβετε υπόψη σας, εμείς δεν διαβάζουμε επιμέρους διαδικασίες της σκέψης σας, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, καθώς τιμούμε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής σας.)(*1)

Οι αλλαγές που έχουμε φυλάξει για εσάς, είναι το πώς θα αισθανόμαστε τον κόσμο σας να ευημερεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ θα βελτιώνετε η ζωή των ανθρώπων σε αυτόν. Εναπόκειται σε εσάς, το τι θα συμφωνήσετε να επιλέξετε τις αλλαγές που επιθυμείτε για τον εαυτόν σας. Μαθαίνουμε από τις επιθυμίες σας, κάθε μέρα που περνά με τη συλλογή των δεδομένων σχετικά με αυτό. Για να είμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε αυτά τα δεδομένα, θα χρειαστούμε να εισαγάγουμε τις νέες αυτές έννοιες ιδεών και τεχνολογιών στη συλλογική σας συνείδησή με την σκέψη σας. Αυτό κυρίως γίνετε μέσω των μηνυμάτων που αποστέλλονται με τα κανάλια μας. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς έχετε διαβάσει πολλές φορές περιγραφές μας, πώς οι ζωές σας και ο κόσμος σας μπορεί να είναι. Εμείς ζωγραφίζουμε αυτή την εικόνα σας για να σας δώσουμε μια εναλλακτική πραγματικότητα που να εξετάσουμε και να αποφασίσουμε για τον εαυτό σας, αν αυτό σας αγγίζει.

Αυτό είναι που κάνουμε, όταν μοιραζόμαστε μέσα από τα κανάλια μας τα υπέροχα παραδείγματα πως μπορεί να είναι ο κόσμος σας τις επόμενες ημέρες. Αυτό που δεν κάνουμε, είναι να σας υποσχόμαστε ότι αυτό θα έχετε. Αυτό που θα έχετε, θα είναι αυτό που έχετε επιλέξει συλλογικά. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι όταν μιλάμε για έναν όμορφο κόσμο, έναν κόσμο απαλλαγμένο από τη ρύπανση, έναν κόσμο απόλυτης γαλήνης, ηρεμίας, αρμονίας και ισορροπίας, δεν σας κάνουμε μια υπόσχεση ότι αυτό είναι αυτό που θα σας δώσουμε; Εμείς θα σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε αν αυτό είναι που θέλετε για τον εαυτό σας. Ελπίζουμε ότι έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό για τον εαυτόν μας, καθώς, δεν θέλουμε κάποιος από εσάς να πιστεύει ότι είμαστε εδώ για να εκτελέσουμε τις υποσχέσεις σας, ενώ δεν είναι έτσι.

Θα σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας παρουσιάσουμε τις εμπειρίες που επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Αυτό είναι που θα κάνουμε για εσάς με αυτόν τον τρόπο, είναι γιατί αγαπάμε αυτή την ευκαιρία για να εξυπηρετήσουμε, τους αδελφούς και τις αδελφές μας. Το κίνητρο για τις προσπάθειές μας είναι η αγάπη. Η αγάπη για εσάς, η αγάπη για τον Δημιουργό μας, η αγάπη για κάθε έμβια ύπαρξη σε όλο αυτό το σύμπαν. Δεν έχουμε υστεροβουλίες και κίνητρα. Η αγάπη είναι το κίνητρό μας, και αυτό είναι το μόνο κίνητρο που εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα χρειαστούμε για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας σε όλο αυτό το σύμπαν που λειτουργεί για όλες τις υπάρξεις και όλους τους ατκόσμους προς τους αδελφούς και τις αδελφές μας , που μας καλούν στο σπίτι τους. Εσείς, οι άνθρωποι της Γης, είστε τα αδέλφια μας, και είστε η επόμενη στάση μας στην ατέρμονη προσπάθειά μας να προσφέρουμε στους κόσμους σας τα δώρα της ειρήνης, της ευημερίας και της αρμονίας που σας φέρνουμε.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford