Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

16 Μαΐου 2012 Ashtar


Μήνυμα απο Διοικηση Ashtar, 16 Μαΐου 2012




Αυτό το σύμπαν είναι σε κατάσταση ερείπωσης και κατάρρευσης και δεν θα αντέξει ακόμα να διανύσει άλλο ένα γύρω το σύμπαν. Γι’ αυτό έρχεται η Διοίκηση Ashtar. Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα και τους αδύναμους κρίκους της αλυσίδας, που πάντα ήταν συνδεδεμένοι με το μεγάλο σύμπαν και προσφέρουμε τα δώρα μας, να βοηθήσουμε αυτούς τους κόσμους να ανοικοδομηθούν από τους ίδιους και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκαλέσει σε αυτούς. Ο πλανήτης σας, είναι ένας από αυτούς τους πλανήτες, που είναι σε κατάσταση μεγάλης ερείπωσης, και αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί, αν οι άνθρωποι σας θελήσουν γι’ αυτό που αποκαλούν σπίτι τους, για άλλο ένα γύρο, γύρω από αυτό το σύμπαν.


Κάθε άνθρωπος σε αυτό το σύμπαν, σε έναν πλανήτη τον οποίο μπορεί να αποκαλεί σπίτι του. Εναπόκειται σε κάθε λαό να φροντίσει και να γαλουχήσει το σπίτι του, να το κρατήσει καθαρό, ασφαλές, να κρατήσει τη λειτουργία και να τον χρησιμοποιεί με τον τρόπο που σχεδιάστηκε και τον τρόπο που δημιουργήθηκε για να αναλάβει τη φροντίδα και την ανατροφή των ανθρώπων του . Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό δώσε-πάρε, όπου κάποιος δεν μπορεί να λαμβάνει πάρα πολλά από τον άλλο, θα πρέπει να διατηρηθεί μια αρμονική ισορροπία. Εδώ στον κόσμο σας σε αυτήν την περίοδο της ιστορίας σας, παίρνετε πάρα πολλά από τον άλλο, και εάν αυτή η ανισορροπία δεν διορθωθεί ο πλανήτης σας δεν θα είναι πλέον σε θέση να διατηρήσει την τροχιά του γύρω από τον γαλαξία του. Αυτός είναι ο τρόπος που το σύμπαν έχει σχεδιαστεί και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διδάσκει στους κατοίκους του πλανήτη του, τον ασφαλή τρόπο και την ορθή διατήρηση του πλανήτη μητέρα τους, καθώς και τις συνέπειες, σε περίπτωση που επιλέξουν να της επιτρέψει να πέσει σε φθορά από την παραμέληση και την κακοποίηση.

Εδώ στον κόσμο σας σήμερα, έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν εκείνοι από τους λαούς σας που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία, και ήταν για αρκετό καιρό, και οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ούτε για μια στιγμή για τον πλανήτη μητέρα σας ή για εσάς. Αυτοί νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και τις άπληστες επιθυμίες τους, για τον περισσότερο μυθικό πλούτο τους και έχουν σε ημερήσια διάταξη για την απόλυτη εξουσία. Τα άτομα αυτά πρέπει να αφαιρεθούν από τις θέσεις τους, τις εξουσίες και τις διοικήσεις και να επιτρέψουν να πάρουν τη θέση τους εκείνοι που έχουν στο μυαλό τους, το καλύτερο συμφέρον τον πλανήτη μητέρα σας και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να τη δείτε να ευημερεί καθώς επίσης, να την δείτε να επιδιορθώνετε η κατάσταση της οικολογικής ισορροπίας της.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους από τον κόσμο σας διαθέτουν τα προσόντα και οι οποίοι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να αναλάβουν εδώ τα ηνία της ηγεσίας στον κόσμο σας. Είμαστε εδώ να προσφέρουμε την βοήθεια μας, να αφαιρέσετε το συντομότερο τους πρώην δυναμικούς χρηματομεσίτες του κόσμου σας, και να το κάνετε αυτό με διάταγμα της ένδοξης δύναμης που έχετε δημιουργήσει καθώς επίσης και σε εμάς. Δεν είμαστε εδώ με δική μας απόφαση και κατόπιν δικής μας συμφωνίας, αλλά είμαστε εδώ στην υπηρεσία του Δημιουργού μας και να εξυπηρετήσουμε, τα αδέλφια μας της ανθρώπινης οικογένειας μας, καθώς και για τον πλανήτη σας, που είναι μια ζωντανή συνειδητή αναπνοή, και που εσείς ονομάζετε Γαία.

Είτε συμφωνείτε είτε όχι συλλογικά να δεχτείτε τη βοήθειά μας και τα σωστά σκάφη σας, που τα καταγράφετε άσχημα και λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες ποσότητες νερού, εξαρτάται από εσάς, να αποφασίσετε μόνοι σας, καθώς δεν μπορούμε να σας ωθήσουμε να δεχθείτε τη βοήθειά μας. Οι συνέπειες της επιλογής σας για να μην δεχθείτε τη βοήθειά μας, θα δείτε την επιδείνωση των μαγνητικών και τεκτονικών δομών γύρω σας, μέσα από τη γη σας. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τα εργαλεία για να αναλάβουμε τη δουλειά για να επαναφέρουμε τον πλανήτη σας στην αρχική του άριστη κατάσταση. Έχουμε τη δυνατότητα για την άρση αυτών της σκοτεινής κλίκας σας που μέχρι αυτή την ημέρα προσβλέπουν στην καταστροφή του κόσμου σας και την υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής σας.

Αν οι περισσότεροι από εσάς, τα αδέλφια μας, μπορούσαν να δουν αυτό και καταλάβαιναν αυτό, πολλά εμπόδια θα είχαν αφαιρεθεί από την πορεία μας, για να σας βοηθήσουμε με τόσους πολλούς τρόπους ζωτικής σημασίας. Αυτό είναι που θέλουμε να καταλάβετε. Μπορεί να αναφέρεστε στον εαυτό σας ως Εργάτες του Φωτός ή δεν μπορείτε, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζετε και κατανοείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας σε αυτές τις στιγμές ανάγκης. Εξαρτάται από εσάς να το κάνετε, αυτό που έχετε να κάνετε και που μπορείτε να κάνετε για να μοιραστείτε τη γνώση που έχετε εμπλουτιστεί σχετικά με την σκευωρία των σκοτεινών, τι κάνουν στον πλανήτη σας και τι σκοπεύουν να κάνουν με εσάς. Όσοι περισσότεροι από το λαό σας, το κατανοήσετε αυτό, τότε τόσο περισσότερο μπορούμε να σας βοηθήσουμε ανοιχτά και τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να είμαστε μαζί σας για να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτά τα αυξανόμενα προβλήματα ένα προς ένα, μέρα με τη μέρα.

Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε από χθες. Είμαστε σε ετοιμότητα, έτοιμοι να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας για τα πολλά έργα που είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή επιβίωση του κόσμου σας και του πλανήτη σας. Κάθε ένας και κάθε μέρα μπορούμε να βλέπουμε την αύξηση στο ποσό των ατόμων που αρχίζουν να μαθαίνουν για την ύπαρξη και τον αρνητικό αντίκτυπο της άρχουσας τάξης σας και αναφερόμαστε στη σκοτεινή κλίκα και της παρουσίας μας εδώ, στον κόσμο σας και γιατί είμαστε εδώ. Επιθυμούμε να μαθαίνετε όσο μπορείτε περισσότερο γι’ αυτά τα γεγονότα σε καθημερινή βάση, και περιμένουμε να αυξηθεί αυτή η παραγωγικότητα. Τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά, σας έχουν γίνει ξεκάθαρα. Ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία σας, κάθεται μπροστά σας αυτή τη στιγμή, όπως έχει σχεδιαστεί, να χωρίσει τον κόσμο σας, ώστε να μην επιτρέψει στο ευρύ κοινό να συνδέεται σχεδόν αμέσως και να ανταλλάσσει πληροφορίες.

Εμείς σας λέμε, να χρησιμοποιήσετε αυτό το δώρο σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, γιατί είναι ίσως, ο μεγαλύτερος σύμμαχος σας αυτή τη στιγμή, αυτό είναι που οι σύμμαχοι χρειάζονται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είμαστε σύμμαχοι σας, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις μεγαλύτερες δυνατότητες σας καθώς, και πάλι να σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που βρίσκονται μπροστά σας αυτή τη στιγμή, για να σάς βοηθήσουν να ανοίξετε την πόρτα για τα δώρα που σας προσφέρουμε, για να συμβάλετε στη μείωση αυτής της εγκληματικής κλίκας και της ποταπής ατζέντας τους και να σας βοηθήσουμε, να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να επαναφέρετε τον πλανήτη μητέρα σας στην όμορφη και άθικτη κατάσταση της, η οποία θα επιτρέψει και πάλι στους ανθρώπους της να ευημερήσουν, να επιβιώσουν και να συνεχίσουν μαζί το ταξίδι σας γύρω από το Γαλαξία σας και το σύμπαν σας.

Θέτοντας τις βάσεις για μια τέτοια ιστορική συνάντηση μεταξύ των οντοτήτων από διαφορετικούς κόσμους είναι ένα μεγάλο έργο το οποίο παρουσιάζει πολλές και μεγάλες προκλήσεις. Είναι σαφώς κατανοητό πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η πρόκληση εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, και γι 'αυτό ζητήσαμε τη βοήθεια των πολλών ειδικευμένων και ταλαντούχων όντων από ολόκληρο το σύμπαν για να ενσαρκωθούν εδώ, για να γίνουν ένα με τους ανθρώπους αυτού του κόσμου και μία ημέρα να αφυπνιστούν και να ανταποκριθούν στην αποστολή τους, ώστε να φέρουν σε αυτόν τον κόσμο ένα νέο τρόπο ύπαρξης. Θα σας πούμε σήμερα, ότι με υπερηφάνεια βλέπουμε τόσους πολλούς από τους εργάτες του Φωτός, και από τους σπόρους των άστρων μας, να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του καθήκοντος τους, και θέλουμε να δούμε πολλούς περισσότερους από εσάς να αφυπνίζεστε την αληθινή ταυτότητά σας και το σκοπό της επίσκεψής σας εδώ σε αυτήν την περίοδο του χρόνο. Ζητάμε από όσους από εσάς έχουν αφυπνιστεί σε αυτό το θεϊκό σκοπό να κάνουν, αυτό που έχουν να κάνουν ώστε να αφυπνιστούν τα αδέλφια σας, οι οποίοι είναι επίσης εδώ, αλλά είναι ακόμα σε βαθύ ύπνο.

Πολλοί περισσότεροι εργάτες του φωτός ταξίδεψαν εδώ γιατί ήταν απαραίτητοι για το έργο αυτό, και θα μας επιτρέψουν να είμαστε απολύτως σίγουροι, ότι αρκετοί θα αφυπνιστούν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους, να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που πρέπει να κάνουν. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από εσάς, από ό, τι μέχρι σήμερα έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα τους, και θεωρούμε ότι είναι σημαντικό ότι πολλοί περισσότεροι θα αφυπνιστούν. Και πάλι, έχετε τα εργαλεία στη διάθεσή σας, που έχουν χορηγηθεί από διάνοιες πολύ πιο προχωρημένες εδώ στον κόσμο σας, ανεξάρτητα από το ποιος επαινείτε αυτή τη στιγμή για αυτά. Η αναγνώριση δεν είναι στο ελάχιστο σημαντική για εμάς. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι η ασφάλεια σας και η ευημερία του πλανήτη υποδοχής σας, αγαπημένα μας αδέλφια από το σύμπαν μας.

Θέλουμε να δούμε αυτή τη στιγμή, κάθε ένα από εσάς που έχετε αφυπνιστεί, να κατανοείτε τη σημασία του ρόλου σας εδώ σε αυτόν τον κόσμο, να χρησιμοποιήσετε τα δώρα που μπορείτε και να αρχίσετε να αφυπνίζεστε απαλά όσο μπορείτε για τον ανώτερο σκοπό σας και τα σημαντικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε εδώ στον κόσμο σας. Μόλις επιτευχθεί ο επαρκής αριθμός, θα πάμε μπροστά στα στάδια της λειτουργίας, που θα φέρουμε στον κόσμο σας τις μεγάλες αλλαγές που είναι απαραίτητες και που θα επιτρέψουν στον πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας, να αναπτυχτούν πέρα από οτιδήποτε έχει επινοηθεί από οποιαδήποτε από εσάς. Ας βοηθήσουμε όλοι να αρχίσετε και θα θερίσετε τα οφέλη που έχετε κερδίσει και που παρέχονται σε εσάς από τον Δημιουργό μας. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας προς εσάς, τα αδέλφια μας της ανθρώπινης οικογένειας.

Είμαστε η Οικογένεια του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford