Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

19 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 19 Μαΐου 2012Κόσμος προέλευσης του συνολικού αριθμού των όντων που έχουν αφυπνιστεί και έχουν ανταποκριθεί στην αποστολή τους στον εδώ κόσμο


Αφήστε να σας έρθει φυσικά, κάθε διαδοχικός ηγετικός ρόλος και αυτό σας έρχεται συχνά, καθώς υπάρχουν πολλές διεργασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθείτε καθώς χρειάζονται πολλοί ηγέτες να εντείνουν και να αναλάβουν την ευθύνη αυτών των προγραμμάτων. Έχει έρθει η ώρα για όσους από εσάς σκοπεύετε να ενισχύσετε στην πρώτη γραμμή τους συνανθρώπους σας, για να κάνετε αυτό που εδώ έχετε έρθει να επιτύχετε. Πολλοί από εσάς έχετε θέσει τους στόχους στον εαυτό σας να φτάσετε, και βλέπουμε ότι έχει έρθει η ώρα για πολλούς από εσάς να εμπλακείτε σε περισσότερο σημαντικά θέματα που αυτή τη στιγμή διαμορφώνουν τον κόσμο σας.


Υπάρχουν στον κόσμο σας πολλοί περισπασμοί και πολλοί σπαταλούν το χρόνου τους, αλλά έχει έρθει η ώρα να δείτε το σκοπό αυτών των δραστηριοτήτων και να απαλλαγείτε από αυτές, να αγνοήσετε τις εκκλήσεις της προσοχής σας, της ενέργειας και του χρόνου σας, που σας απομακρύνουν από τα πραγματικά σας καθήκοντα και τις θέσεις εργασίας που έχετε έρθει εδώ να συμπληρώσετε. Αγνοήστε αυτές τις κλήσεις, είναι όπως οι φωνές των Σειρήνων που σκοπεύουν να παρασύρουν το πλοίο σας στα βράχια. Αντί αυτών, ακούστε αυτές τις κλήσεις που θα σας οδηγήσουν στις αποστολές που έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, που ίσως να μην είναι μακριά από τον κόσμο να καλείται σπίτι σας. Πολύ σύντομα, πολλοί από εσάς θα πηγαινοέρχεστε στο σύμπαν που θα είναι το σπίτι σας, και σας λέμε, θα υπάρξει αρκετός χρόνος όταν θα είστε εκεί να επανεξετάσετε τον εαυτόν σας , τα πάθη σας, τα ταλέντα σας και τον ελεύθερο χρόνο σας.

Σήμερα είναι η ώρα για κάτι άλλο. Σήμερα είναι καιρός να κάνετε τη δουλειά που εκατομμύρια υπάρξεις έχουν έρθει εδώ να επιτύχουν. Αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση, καθώς υπάρχουν πολλοί κόσμοι από τόσα όλα πολλά αστρικά συστήματα, που έχουν ευθυγραμμίσει τα ταλέντα τους και τα δώρα τους για να δημιουργήσουν αυτή τη διαφορά εδώ και θα γίνει κάτι που δεν έχει ποτέ πριν ολοκληρωθεί σε οπουδήποτε σημείο σε αυτό το σύμπαν. Το πεδίο αυτό εφαρμογής που μαζί επιτύχατε αυτή τη στιγμή, είναι πέρα από την κατανόησή σας, αλλά θα σας πούμε, ότι είναι αρκετά συμπαντικό, και αυτό δεν είναι μια απλή μεταφορά. Κάποιοι από εσάς κρατούν συνήθειες, τάσεις και παλιούς τρόπους, που δεν έχουν πλέον εδώ σε αυτόν τον κόσμο καμία θέση για εσάς. Με αυτές τις αναζητήσεις υποβαθμίζετε το χρόνο σας, και δεν είναι προς το συμφέρον του αστρικού σας συστήματος που θεωρείτε σπίτι σας ή το γαλαξία ή το σύμπαν που καλείτε σπίτι σας. Είναι καιρός τώρα να βάλετε στην άκρη τους περισπασμούς από τις χαμηλότερες διαστάσεις και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του καθήκοντος για να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε συμφωνήσει να προβείτε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν την χαίρεστε πλέον. Ο χρόνος όπως το ξέρετε εδώ, τώρα έχει γίνει ένας εχθρός της αποστολής σας. Δεν υπάρχει περισσότερος χρόνος για χάσιμο. Τώρα το καταλαβαίνετε αυτό; Μήπως μπορείτε τώρα να βλέπετε το κάθε λεπτό, κάθε μέρας της εβδομάδος που καθορίζει τη διαδρομή από αυτή τη στιγμή; Γνωρίζετε ότι μέχρι το τέλος της εργασίας σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα ορισμένο επίπεδο επείγοντος χαρακτήρα, και θα χρειαστεί να δείτε τα μέτρα που ελήφθησαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της κάθε εργασίας που σας έχει ανατεθεί και έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε.

Μπορείτε να το κάνετε, ξέρουμε ότι μπορείτε. Δεν θα είχατε επιλεγεί να ταξιδέψετε εδώ με την μορφή της ενσάρκωσης, αν δεν είχε αποφασιστεί από το συμβούλιο υπάρξεων των υψηλότερων διαστάσεων, που είναι επιφορτισμένο με τη διαδικασία πρόσληψης σε αυτή τη μεγάλη αποστολή, που θα είσαστε μια ύπαρξη που θα κατείχατε τα απαραίτητα ταλέντα για μια τέτοια ανάθεση . Αισθάνεστε τι είδους πίστη και εμπιστοσύνη έχει τοποθετηθεί σε εσάς; Καταλαβαίνετε ότι η ιστορία του παρελθόντος σας και τα αρχεία σας από τα επιτεύγματα και τις ικανότητές μελετήθηκαν προσεκτικά, και πήραν αυτή την απόφαση; Εσείς θα είσαστε αυτοί που πληρούσατε τα καλύτερα προσόντα για την ανάθεση, από τους τόσους άλλους αμέτρητους, που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την αποστολή, και θεωρούντο ανώτεροι από πολλές υπάρξεις σε όλο αυτό το τεράστιο σύμπαν για πολλούς αιώνες.

Εναπόκειται σε σας το πώς θα επιλέξετε να συνεχίσετε. Εναπόκειται σε σας αν θέλετε να μοχθήσετε για τις λίγες εναπομείναντες στιγμές της ενσαρκώσεως σας, για θέματα που δεν θα σας ενδιαφέρουν στο παραμικρό, από την στιγμή που το πλοίο σας θα απομακρυνθεί από την αποβάθρα που είναι αυτός ο πλανήτης. Αυτές οι σπάταλες στιγμές που είναι τυλιγμένες και που συμμετέχετε σήμερα, είναι οι επιδιώξεις, που ως επί το πλείστον δεν υφίστανται καν σε κόσμους σαν το σπίτι σας. Αυτές έχουν κριθεί τόσο τετριμμένες, που δεν υπάρχει σύστημα υποστήριξης για αυτές και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να τις βρείτε μέσα σε πολλούς άλλους πολιτισμούς σε όλο αυτό το σύμπαν. Εδώ στο σημερινό κόσμο σας, μερικές από αυτές τις ενοχλήσεις, θεωρούνται όχι μόνο υψηλού επίπεδου ενδιαφέροντος, αλλά ορισμένες από αυτές έχουν τεθεί σε μια τέτοια βάση, ώστε να θεωρούνται ως πυραμίδες της απέραντης κοινωνίας σας.

Εμείς, από τη σκοπιά μας, δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε αυτό, και μελετούμε την εξέλιξη αυτή, εργαζόμενοι για την εξεύρεση τρόπων απελευθέρωσης, κρίνοντας ότι ορισμένες από αυτές έχουν αποδιοργανώσει τα μέλη της ομάδας μας στον τομέα αυτό. Καθώς θα έρθει η ώρα να αποσπάσουμε την προσοχή σας από τις εξαρτήσεις σας, τα εξουθενωτικά χόμπι και ενδιαφέροντά σας, θα βρούμε τον τρόπο, να σας επιτραπεί να επικεντρωθείτε περισσότερο στο μόνο θέμα που μετρά αυτή τη στιγμή για εσάς, τα μέλη της ομάδας μας, ο κόσμος από όπου προέρχεστε και που όλοι σε αυτό το σύμπαν μοιραζόμαστε. Μέχρι αυτό το σημείο, βρίσκοντας αυτό σημαίνει θα σας επιτρέψουμε να επικεντρώσετε εκ νέου την ενέργειά σας, αυτό δεν ήταν ένα εύκολο έργο. Έχουμε μοιραστεί μαζί σας τις αναλαμπές στο πόσο σημαντικό και πόσο μεγάλη ήταν αυτή η αποστολή που ασχοληθήκατε, με αυτή την ελπίδα και μόνο αυτή, σας επιτρέψαμε να δείτε τη σημαντικότητα αυτού που συμμετέχετε, ώστε να σας δώθει το κίνητρο να αποβάλετε αυτά που είχατε εσωκλείσει μέσα σας, πιστεύοντας στη σημασία τους και την αξία τους, αυτά πλέον δεν έχουν καμία αξία να τα κατέχετε.

Βοηθήστε μας να δούμε σαφέστερα γιατί τόσοι πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε το σφίξιμό σας σχετικά με αυτές τους τρισδιάστατους περισπασμούς, ούτως ώστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, αν είναι αυτό που επιλέξατε, να απελευθερωθείτε από αυτούς τους δεσμούς, που σήμερα σας προκαλούν τη συρρίκνωση των πόρων σας, μειώνοντας τη διέξοδο του χρόνου σας και της ενέργειας, που μπορούσατε να αφιερώνετε για τα σημαντικά χειροπιαστά θέματα και την αποστολή που έχετε συμφωνήσει να αναλάβετε εδώ σε αυτόν τον κόσμο. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Μαζί μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο και να σας επιτρέψουμε να αγνοήσετε όλους αυτούς τους περισπασμούς και να δώσετε όλη την προσοχή σας στην εδώ ατομική και συλλογική αποστολή σας . Υπάρχει ακόμη χρόνος να αναλάβετε κάθε δουλειά που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί, και υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αρκετοί από εσάς να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε κάθε περιοχή της συνολικής λειτουργίας μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να αφυπνιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από εσάς με ότι τρόπο μπορούμε, και σας ζητάμε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε σε αυτή μας την προσπάθεια.

Κάθε προσπάθεια που χρειάζεται να ολοκληρωθεί, μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο αποτελεσματικά με ένα επαρκή αριθμό που θα εργάζονται μαζί. Θα είχαμε σίγουρα αρκετούς από εσάς ενσαρκώσει εδώ, για να δείτε ότι υπήρχαν αρκετά διαθέσιμα χέρια για κάθε υποχρέωση που θα κρίνονταν απαραίτητοι για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Παρά το γεγονός ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό ανταποκρίθηκε στην κλήση σας. Είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί από εσάς είστε αφυπνισμένοι, και θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του καθήκοντος, που θα επιτρέψει σε ένα επαρκή μεγάλο αριθμό που να είναι διαθέσιμοι για κάθε εργασία που απαιτείται να ολοκληρωθεί.

Θεωρούμε ως ένα σημαντικό επίτευγμα για όσους από εσάς έχετε βρει έναν τρόπο να ξεφύγετε και να ανέβετε πάνω από αυτές τις τρισδιάστατες ψευδαισθήσεις και τους περισπασμούς στο φως. Ενώ πολλοί από τα αδέλφια σας δεν έχουν βρει ακόμα το δρόμο τους προς την επιτυχία, όπως τον βρήκατε εσείς. Λαμβάνοντας υπόψη, πόσο μεγάλο αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό το έργο, για τόσους πολλούς άλλους που ταξίδεψαν εδώ ως τμήμα της ίδιας αποστολής, όπως εσείς, ας πούμε σε όσους από εσάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας, συγχαρητήρια στη δουλειά που μέχρι τώρα έχουν κάνει πολύ καλά. Θέλουμε να δούμε όσους από εσάς έχουν ανταποκριθεί και οι οποίοι παίρνουν μέρος στις προσπάθειές μας να αποκαταστήσουμε αυτή την αγάπη και το φως στον πλανήτη καθώς στη συνεκτικές περιβαλλοντικές και κυβερνητικές δομές που συνεχίζουμε με τις τεράστιες προσπάθειες σας, ενώ την ίδια στιγμή θα είστε οι φάροι φωτός για όσους πρόσφατα αφυπνίζονται και οι οποίοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα τους και επιθυμούν να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για να εκπληρώσουν τις εργασίες τους που έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν.

Η διαδικασία πρόσληψης δεν έχει τελειώσει, δεδομένου ότι είναι ένας αέναος κύκλος εκείνων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας, και υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ταξιδέψει εδώ για άλλους λόγους, και οι οποίοι εκφράζουν επιπλέον ενδιαφέρον να είναι ένα μέρος της αποστολής μας. Τους καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά και τους λέμε πως είναι πολύ ευπρόσδεκτη η προσθήκη στην ομάδα μας και το εκτιμούμε καθώς προσβλέπουμε σε όλες τις εισφορές που κάνετε και να συνεχίσετε να καταβάλλετε τις προσπάθειες προς την κατεύθυνση μας, ώστε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο και το σύμπαν ένα καλύτερο μέρος για κάθε ύπαρξη που το καλείτε σπίτι σας. Σας ευχαριστούμε για την προθυμία σας και τις προσπάθειές που έχετε προσφερθεί εθελοντικά, και θα σας πούμε "Καλώς ήλθατε στην ομάδα μας".

Οι ομάδες της διοίκησης αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της ανάγκης μας. Αυτές οι ομάδες διαχείρισης χρεώνονται με την ευθύνη για την επίβλεψη στους επιμέρους τομείς των εργατών του φωτός μας. Η λειτουργία τους είναι να ενημερώνουν σχετικά τις υψηλότερες υπηρεσίες ως προς τα φορτία που διεξάγονται από αυτούς της πρώτης γραμμής στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Οι ομάδες διοίκησης μας αναφέρουν ότι λιγότερο από το 15 ή ακόμη και το 10 τοις εκατό των εργατών του Φωτός μας, έχουν ενεργά ανταποκριθεί στο κάλεσμα του καθήκοντος τους. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος από το ποσοστό που είχε οραματιστεί πριν καθορίσουμε στην αποστολή μας. Θα θέλαμε να δούμε αυτό το ποσοστό να αυξάνετε σημαντικά τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού σας. Θέλουμε να δούμε σημαντικές αυξήσεις στα επίπεδα εκείνων που όχι μόνο αφυπνίζονται, αλλά συμμετέχουν ενεργά στη διάδοση όλων των σχετικών πληροφοριών σε τρίτους, καθώς και την ενεργό συμμετοχή εκείνων που είναι επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της φροντίδας για τις ανάγκες άλλων στους τομείς της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας.

Κάθε εργασία με την οποία ο καθένας από εσάς έχει χρεωθεί, δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντική από καμία οποιαδήποτε άλλη εργασία. Κάθε εκχώρηση είναι σημαντική και ζωτικής σημασίας για τη συνολική αποστολή μας εδώ, και μοιάζει να ευθυγραμμίζεται πλήρως με ντόμινο, καθένας από εσάς θα γκρεμίσει συγκεκριμένους τομείς που χρήζουν προσοχής και η αλυσίδα του ντόμινο θα πέσει, οδηγώντας σε αλλαγές που χρειάζονται περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Κοιτάξτε κάθε εργασία που αντιμετωπίζετε ως ένα ακόμη ντόμινο που έχει προκληθεί να οδηγήσει σε μια αλυσιδωτή αντίδραση, έτσι ένα ντόμινο σας μπορεί να οδηγήσει στην πτώση των πολλών. Σκεφτείτε όχι μόνο την συγκεκριμένη εργασία που ολοκληρώσατε, προς ένα άτομο που βοηθήσατε στο ταξίδι του ως ένα ντόμινο που στέκετε πριν από ένα άλλο και ακόμη ένα που μπορεί να πέφτει, πριν ένα ντόμινο ενεργοποιηθεί.

Ένα βήμα κάθε φορά είναι το μόνο που ζητάμε από εσάς τα πιστά μέλη της ομάδας μας σε αυτόν τον τομέα. Δεν ζητάμε, ούτε περιμένουμε, ένας μόνο από εσάς να ολοκληρώσει αυτή την δική σας αποστολή, και δεν ζητάμε ακόμα μια μεγάλη ομάδα να ολοκληρώσει κάθε αναγκαία εργασία σε μια μέρα. Ζητάμε από κάθε έναν από εσάς να αφυπνίζεστε και να ευθυγραμμίζεστε με την αποστολή του ανώτερου σκοπού για να ολοκληρώσετε μία εργασία στην ώρα της. Εργαστείτε σε αυτή την εργασία με σταθερό ρυθμό κάθε μέρα που έρχεται. Αυτό είναι το πώς εμείς μαζί, θα ολοκληρώσουμε κάθε εργασία που απαιτείται στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Αυτός είναι ο τρόπος για να προκαλέσετε μια μακρά αλυσίδα των ντόμινο. Ένα σημείο εκκίνησης, ένα άτομο, και μια αλυσιδωτή αντίδραση θα ενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα την εκκαθάριση της κάθε αποστολής που αποτελεί τη μεγάλη αποστολή μας.

Έχετε τα εργαλεία στη διάθεσή σας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έχετε την υποστήριξη από τα μέλη της ομάδας σας από τις υψηλότερες σφαίρες και έχετε την μεταξύ σας υποστήριξη. Δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που θα σας σταθεί εμπόδιο στην επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών σας, παρά μόνο εσείς, δικοί σας είναι οι περιορισμοί που έχετε τοποθετήσει στον εαυτό σας. Οι δικοί σας φόβοι ή οι ανασφάλειες για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Αυτό είναι ένας εχθρός που τον έχετε συλλάβει στο μυαλό σας, και αυτός είναι ένας εχθρός που πρέπει να ηττηθεί για να επιτευχθεί η επιτυχής ολοκλήρωση των επιμέρους εργασιών σας.

Σας ζητάμε να προσδιορίσετε τον εχθρό σας. Πού είναι και τι είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά σας ως εμπόδιο στην αποστολή σας; Ο εχθρός σας δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι στο διάστημα, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη σας. Δεν είναι σε μια αίθουσα συνεδριάσεων που συζητούν επιθέσεις με τους υπασπιστές τους. Ο εχθρός σας είναι ο εαυτός σας. Είναι μέσα σας, και πρέπει να αφαιρεθεί μόνο από εσάς. Για τον εαυτόν σας, είστε ο διοικητής της στο δικό σας τομέα. Κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα ή την άδεια να εισέλθει στην περιοχή σας. Είναι ιερός ο χώρο σας, και κανείς δεν επιτρέπεται να τον παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. Ως εκ τούτου, αυτό είναι που πρέπει να καθαρίσετε, το πεδίο της μάχης αυτής και τον εχθρό εκ των προτέρων για την αποστολή σας προς τη νίκη.

Θα σας δώσουμε κάθε ευκαιρία να νικήσετε τον εχθρό πριν αυτά τα θέματα γίνουν πολύ πιεστικά και θα πρέπει να προχωρήσουμε τη λειτουργία χωρίς τις υπηρεσίες σας. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να γίνει, καθώς έχουμε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρηθεί, καθώς υπάρχουν γαλαξιακά και συμπαντικά συστήματα που ηχούν σαν ένα τέλεια κατασκευασμένο ρολόι ακριβείας, και αυτό το ρολόι δεν περιμένει κανέναν άνθρωπο ή οποιαδήποτε ύπαρξη από όλο αυτό το σύμπαν. Εμείς θα σας προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε για να νικήσετε τον εχθρό σας και να εξαλείψετε τα εμπόδια που σας κρατούν μακριά από την επιτυχή ολοκλήρωση στις επιμέρους εργασίες σας.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε. Αν είναι η εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε, έχετε πολλούς αδελφούς και αδελφές γύρο σας που είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να σας προσφέρουν την εμπειρία τους και τη σοφία τους για τη διεκπεραίωση αυτών των εξουθενωτικών συναισθημάτων. Δεν είστε μόνοι, ποτέ δεν είσαστε μόνοι σας και ποτέ δεν πρόκειται να είστε μόνοι εδώ ή οπουδήποτε αλλού σε όλο αυτό το σύμπαν. Έχετε πολλούς φίλους και πολύ εκτεταμένες οικογένειες, που είναι εδώ και εκεί και παντού γύρω σας. Θα σας προσφέρουν όλη την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να καταργήσετε κάθε προηγούμενο εμπόδιο, επειδή νοιάζονται για εσάς, που επιθυμείτε τόσο πολύ να γίνετε όλοι αυτό που ελπίζατε πριν βγείτε στον πηγαιμό για την ανάθεση σε αυτόν εδώ τον κόσμο, που είναι πολύ πέρα από τις σφαίρες του κέντρο αυτού του γαλαξία. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, αυτό που σας εμποδίζει είναι αρκετά σαφές. Έχετε τις ικανότητες που τιμήσατε τόσο απότομα, αυτές είναι το λαμπρό σπαθί στο χέρι σας, για να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε κάθε εχθρό που στέκεται στο δρόμο σας. Τραβήξτε το σπαθί σας και ωθήστε το δυνατά πριν αυτό σας σκοτώσει και σκοτώστε αυτό που σας εμποδίζει να επιτύχετε τον στόχο που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας πριν από λίγο καιρό.

Βλέπουμε να ολοκληρώνετε με επιτυχία την κάθε εργασία που σας έχει ανατεθεί, και το μόνο που επιθυμούμε, είναι να το δείτε αυτό εσείς, καθώς αυτό θα σας δώσει τη δύναμη και το θάρρος να κάνετε, αυτό που που έχετε να κάνετε, για να κατακτήσετε τους φόβους σας και τις ανασφάλειες σας. Αυτή είναι η αποστολή σας, και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της συνολικής αποστολής μας. Ο φόβος είναι ο εχθρός σας. Ο εχθρός σας δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι κρυμμένος στο πράσινο ή στο γκρι ή σε πανοπλίες, είναι κρυμμένος μέσα σας. Το γνωρίζετε αυτό, δοκιμάσατε να τον νικήσετε και να προχωρήσετε σε νέες μάχες και νέες προκλήσεις που έχουν σχεδιαστεί να εμφανίσουν το καλύτερο σε εσάς και να σας επιτρέψουν να γίνετε όλα αυτά που θέλετε να είστε.

Πολλές προκλήσεις και μάχες έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη αυτού του στόχου για να σας εμφανιστεί ποιοί πραγματικά είστε βαθιά μέσα σας. Τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σήμερα εδώ στον κόσμο σας δεν είναι τυχαία. Όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο σας σήμερα, έχουν σχεδιαστεί για εσάς, να σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια, προκειμένου να καθορίσετε καλύτερα ποιοι είστε πραγματικά. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε δημιουργήσει για οτιδήποτε σας αξίζει, και αφήστε το να σας επιτρέψει να φτάσετε στις μεγαλύτερες δυνατότητες σας, καθώς οι τεράστιες προσπάθειες που έχουν τεθεί μέσα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του σεναρίου και των ευκαιριών είναι τόσο πλούσιο, όσο αυτό δεν παρέχεται συχνά σε όλο αυτό το σύμπαν.

Κοιτάξτε όλα αυτά μπορείτε να λάβετε ως μια μεγάλη ευκαιρία, και να δώσετε στον εαυτό σας, οτιδήποτε μπορείτε να αποκομίσετε από αυτό το δυναμικό, που μπορεί να είναι η μοναδική ευκαιρία του είδους που παρουσιάζετε σε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο σύμπαν. Να γιατί είναι τόσο πολύτιμη αυτή η περίοδος στην ιστορία του πλανήτη σας για τον καθένα από εσάς, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε συχνά να μοιραστείτε οτιδήποτε ξέρετε με όλους τους αδελφούς και αδελφές οι οποίοι θα ακούσουν, ότι επιθυμούμε να τους δώσουμε κάθε ευκαιρία , κάθε πιθανότητα να αφυπνιστούν και να συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, καθώς οι μόνες απώλειες που θα βιώσουν εδώ ,είναι η απώλεια της ευκαιρίας.

Δεν θα υπάρξουν απώλειες στις ζωές σας, καθώς κάθε ένας από εσάς είστε αιώνιες υπάρξεις, που δεν έχουν τέλος και δεν έχουν εχθρούς, αλλά αυτά που θα αντιληφθείτε και θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας. Τι μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε είναι δική σας επιλογή, και της κοινωνία σας ως ένα συλλογικό σύνολο. Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σκοτώσετε τους εχθρούς που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, όπως έχετε δημιουργήσει αυτούς τους εχθρούς σας που σας πολεμούν, θα τους νικήσετε για τους δικούς σας λόγους. Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλλουν, και θα πούμε ότι πολλοί από αυτούς τους λόγους που έχετε δημιουργήσει με φανταστικούς εχθρούς που οφείλονται σε δικούς σας φόβους και τις δικές σας ανασφάλειες για το δικό σας σύμπαν.

Θα σας πούμε πως δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε σε ολόκληρο το σύμπαν σας. Είμαστε μόνο εμείς. Είμαστε μόνο εμείς που υπάρχουμε εδώ και ονομάζουμε αυτό το μέρος σπίτι μας. Δεν υπάρχει κανένας, δεν υπάρχουν αυτοί, δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα ή άλλη πλευρά. Είμαστε όλοι πλην ενός. Θυμηθείτε αυτό την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε ότι δημιουργείτε ακόμη έναν εχθρό για τον εαυτό σας. Γνωρίστε αυτό την επόμενη φορά που θα διαβάσετε τα λόγια κάποιου, που πιστεύετε ότι είναι διοχέτευση πολλών διαστάσεων νοημοσύνης και αφού ενημερωθήκατε για το μακρύ κατάλογο των εχθρών σας και τους ανθρώπους σας. Να ξέρετε ότι μια πραγματικά αφυπνισμένη ύπαρξη υψηλότερων διαστάσεων, δεν θα πρότεινε σε εσάς ότι έχετε έστω και ένα εχθρό, που δεν τον έχετε. Υπάρχει μόνο ένας και αυτό είμαστε.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford