Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

6 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 6 Μαΐου 2012
Οι Πλειάδιοι είναι μια ομάδα από οντότητες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν τον πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας κατά την διάρκεια της αφύπνισής σας. Ευρίσκονται εδώ βοηθώντας τον κόσμο σας για πολλά χρόνια για να φθάσετε σε αυτό το ιστορικό σας σημείο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομάδες οντοτήτων εδώ αυτή τη στιγμή. Όλες οι ομάδες που είναι εδώ τώρα, θα συμβάλουν στην καλύτερη ευημερία του πλανήτη σας και τους ανθρώπους του. Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε άλλες ομάδες οντοτήτων που είναι εδώ για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς.


Είναι αλήθεια ότι σε ορισμένες περιόδους της ιστορίας σας, υπήρξαν και άλλες οντότητες οι οποίες δεν ενδιαφερόντουσαν για την ευημερία σας και τα δικά σας συμφέροντα, αλλά για τα δικά τους. Η παροχή καλύτερων υπηρεσιών πρόνοιας του πλανήτη σας και των ανθρώπων του, δεν συμπεριλαμβάνονταν στην πολιτική τους αντζέντα. Αυτό δεν ισχύει πλέον, και είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του κόσμου σας οι οποίοι έχουν αρχίσει να διαβάζουν τα άρθρα και τα μηνύματα από ορισμένες πηγές πληροφοριών σχετικά με αυτά τα άλλα όντα και τις ατζέντες τους, ώστε να καταλάβουν ότι αυτά που διαβάζουν είτε είναι αναλήθειες, παραπληροφόρηση, ψέματα ή δημιουργίες από κομμάτια της ιστορία του πλανήτη σας, που πλέον δεν συμβάλλουν παραγωγικά στις καθημερινές διαδικασίες σας και το μέλλον σας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους ορισμένα από αυτά τα άτομα επιλέγουν να γράφουν άρθρα και αναμετάδοση πληροφοριών σχετικά με τις αρνητικές οντότητες και αρνητικές δυνάμεις αυτή τη στιγμή. Μερικά από αυτά τα άτομα μοιράζονται απλώς αντανακλάσεις από τους δικούς τους φόβους και τις ανασφάλειές τους, και μερικοί από αυτούς διοχετεύουν πληροφορίες που είναι πολύ παλιές και ξεπερασμένες, οπότε δεν έχουν πλέον θέση σε αυτά που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη διοχέτευση πληροφοριών, και μερικοί από αυτούς αφορούν δικτυακές μεθόδους, σε πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, διότι έχουν καταγραφεί στα αρχεία του χρόνου. Σαν να λέμε, ότι κάποιος από τον κόσμο σας σήμερα, να άνοιγε μια τρύπα σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη και να άρχιζε να συλλέγει τυχαίες πληροφορίες από αυτά τα βιβλία, από τα τελειώματα των βιβλίων και από διαφορετικά βιβλία ταυτόχρονα με καμία ιδιαίτερη διαταγή. Αυτό συμβαίνει σήμερα στον κόσμο σας, καθώς υπάρχουν ορισμένα μέλη της κοινωνίας, που πατώντας σε αυτές τις διάφορες πηγές πληροφοριών, απελευθερώνουν πληροφορίες σαν αυτές που εκδηλώνεται ως πρόσφατα μηνύματα, που στέλνονται σε αυτούς από συνειδητά όντα υψηλότερων υποστάσεων που εργάζονται στην υπηρεσία του φωτός. Και πάλι, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς τα άτομα του κόσμου σας, μόνο που μπορούν να αγγίξουν σε αυτά τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε βιβλιοθήκες των καταγεγραμμένων πληροφοριών και που υπάρχουν σε όλες τις διαστάσεις αυτού του σύμπαντος.

Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αποσπάσετε πληροφορίες από αυτές τις βιβλιοθήκες, μοιάζει σαν να περπατάτε στον κεντρικό διάδρομο μιας βιβλιοθήκης, σε μια μεγάλη πόλη και τυχαία να επιλέγετε από τμήματα της βιβλιοθήκης βιβλία και από κάθε γραμμή αυτών των βιβλίων να κρατάτε σημειώσεις με πληροφορίες που στη συνέχεια, κλείνοντας το κάθε βιβλίο, θα συνεχίσετε στο επόμενο, καθώς θα συνεχίζετε την τυχαία αναζήτηση σε αυτή την βιβλιοθήκη. Θα επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, αποσπώντας μερικές λέξεις ή μερικές φράσεις από το κάθε βιβλίο και στη συνέχεια θα μοιράζετε τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει με αυτόν τον τρόπο με άλλους, καθώς δεν θα είναι, όχι μόνο τα τρέχοντα στοιχεία, αλλά ούτε και οι ακριβείς πληροφορίες. Αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα εδώ, στον κόσμο σας, δεδομένου ότι υπάρχουν κανάλια που δεν είναι εξειδικευμένα σε αυτή τη διαδικασία, ώστε να αξιοποιήσουν τα ανώτερα επίπεδα της ενέργειας και της γνώσης τους για να εξορύξουν με ακρίβεια και να τα μοιραστούν με τους άλλους.

Στις επόμενες ημέρες, όταν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί σας πιο προσωπικά, θα σας αποδείξουμε πώς να συνδέεστε με ακρίβεια και να παίρνετε πληροφορίες από τις μεγάλες αίθουσες της γνώσης που υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν. Εμείς θα σας εκπαιδεύσουμε πλήρως και θα σας προπονήσουμε σχετικά με τις σωστές μεθόδους, πώς να τις εκμεταλλεύεστε σωστά και με ακρίβεια, ώστε να εξάγετε και να συσχετίζετε τις πληροφορίες που αποκτήσατε με αυτό τον τρόπο.

Αυτή τη στιγμή στην ιστορία σας, υπάρχουν πολλοί από εσάς που μαθαίνουν ίσως για πρώτη φορά πώς να διοχετεύουν την ενέργειά τους μέσα από την τρέχουσα διάσταση σας, ακόμη και από υψηλότερες διαστάσεις, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τόσους πολλούς από εσάς να δίνετε τις ειλικρινείς προσπάθειές σας, για να μάθετε την τέχνη αυτή και να καταβάλετε προσπάθειες για την τελειοποίηση των ικανοτήτων σας. Θα σας πούμε όμως, ότι αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι από εσάς, που προσπαθείτε να διοχετεύσετε πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο, είστε ακόμη σε αρχάριο επίπεδο και έχετε πολλά να μάθετε και να αποκτήσετε πολύ περισσότερη εμπειρία, πριν ξεκινήσετε να μοιράζεστε αυτές τις πληροφορίες με τους άλλους, σαν να είναι πραγματικές και ακριβείς ώστε να τις μοιράζεστε συνειδητά με οντότητες που βρίσκονται σε ανώτερα επίπεδα που ενδιαφέρονται για το μυαλό σας.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μερικοί από εσάς που λαμβάνετε πληροφορίες που προέρχονται μάλιστα από πλήρως συνειδητά όντα υψηλοτέρων υποστάσεων, αλλά δεν έχουν την καλύτερη μεταχείριση του καναλιού στον πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας, λόγω των κινήτρων και του έργου που επιτελούν. Δεν υπάρχουν όμως πολλοί από εσάς που λαμβάνετε αυτού του είδους τις πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο, από ό, τι φαίνεται. Εμείς θέλουμε και μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με έναν κατάλογο εκείνων των οποίων η εργασία είναι άξια της ανάγνωσης και εκείνων των οποίων η εργασία δεν είναι. Αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε να αξιοποιήσετε καλύτερα τις ενέργειες της διαίσθησής σας και της διάκρισης σας που προέρχεται από τα δικά σας συμπεράσματα που επιλέξατε για τον εαυτόν σας από τα μηνύματα που θα ακολουθήσουν και να τους επιτρέψετε να σας καθοδηγήσουν τις επόμενες ημέρες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους αισθάνεστε ότι μπορείτε να επιτύχετε την αποστολή σας και να αποκτήσετε σαφέστερη και πιο ακριβείς γνώσεις σχετικά με τα μηνύματα που απορρέουν από πλήρως συνειδητά όντα προερχόμενα από τα ανώτερα επίπεδα του φωτός, των οποίων τα μηνύματα δεν είναι τυχαία κομμάτια από σκόρπιες πληροφορίες από διάφορες πηγές του σύμπαντος. Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι ένα ταλέντο που αξίζει να επιδιώξετε να μάθετε και ενθαρρύνουμε όλους σας να νιώσετε τη δόνηση των λέξεων τόσο μεμονωμένα όσο και στο σύνολό τους αυτών που διαβάζετε. Αφήστε αυτές τις λέξεις, φράσεις, καθώς και τη συνολική αίσθηση του μηνύματος να χαϊδεύουν τα την καρδιά σας, έτσι ώστε να ακούσετε και να αισθανθείτε τις νότες και τις μελωδίες που παίζονται. Θα είναι ένα συναίσθημα μιας όμορφης μελωδίας, μια πλούσια εμψυχωτική υφή της αγάπης και του φωτός, ή θα είναι ξινές σημειώσεις που αλλάζουν τον ρυθμό, γεμίζοντας την αίθουσα της συναυλίας σας με δυσαρμονία και διχόνοια.

Εμείς σας προτείνουμε, να ακούσετε αυτή τη συναυλία που παίζεται μέσα σας, καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις και κάνετε μια συνειδητή επιλογή αν εμπιστεύεστε αυτές τις λέξεις ως αληθείς ή τις βλέπετε έτσι όπως ακριβώς είναι. Εάν αισθάνεστε μια πνευματική συγκίνηση, από αυτό το όμορφο κονσέρτο που συνέλαβαν και εκτέλεσαν ή να σας συγκίνησε η όπερα, τότε θα σας πούμε, ότι η ορχήστρα των υψηλότερων διαστάσεων ήταν από όντα της αγάπης και του φωτός που έπαιξαν για εσάς. Σας προτείνουμε, να απολαύσετε αυτές τις παραστάσεις γιατί είναι τα δώρα της αγάπης για εσάς, και αφήστε τη μουσική που παίζεται να σας ξεσηκώσει και να σας ταξιδέψει μέσα σε μια πανέμορφη αρμονία.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford