Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

2 Μαΐου Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 2 Μαΐου 2012



Οι φίλοι σας από τη Διοίκηση Ashtar επιθυμούμε να σας αναγγείλουμε ότι αυτή τη στιγμή βλέπουμε τις αλλαγές στον κόσμο σας, για τις οποίες μιλάμε τόσο συχνά. Τώρα, παίρνουν μορφή και εξελίσσονται κάθε μέρα πιο ομαλά, καθώς πλησιάζετε σε μια νέα εποχή στην ιστορία σας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι εμπειρίες του κόσμου σας αλλάζουν σε μεγάλη κλίμακα και θα ζήσετε υπέροχες αναβαθμίσεις και εξελίξεις στη ζωή σας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν έξω στο κρύο, καθώς όλα αυτά που διαθέτουμε για τον καθένα σας έχουν επιλεγεί με ένα νέο τρόπο και με νέα εμπειρία.


Μολονότι αληθεύει ότι θα υπάρξουν μερικοί από εσάς που δεν θα κάνουν αυτή τη μετάβαση. Μπορούμε να σας πούμε ότι όλοι όσοι επιθυμείτε να κάνετε αυτή τη μετάβαση, θα εγκαταλείψετε με επιτυχία το παλιό μοντέλο. Όλα αυτά που θα εκδηλωθούν εξαρτώνται από εσάς, καθώς καθένας από εσάς θα αναλογιστεί τον εαυτό του. Πιστεύουμε ότι το σημαντικότερο για εσάς είναι να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας και να αναλογιστείτε τις απεριόριστες δυνατότητες και τα διαφορετικά μονοπάτια, που ως άτομα και ως κοινωνία έχετε ταξιδέψει.

Δεν δικαιούμεθα να έρθουμε εδώ για να σας πούμε ότι έχετε περιορισμένες δυνατότητες. Δεν είναι στα καθήκοντά μας να σας πούμε με τι τρόπο θα ενεργήσετε. Αυτό εξαρτάται από εσάς, εσείς θα ανακαλύψετε και θα καθορίσετε τα όρια της ύπαρξής σας ή θα αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε να θέσετε κανένα όριο στις νέες σας εμπειρίες. Ερχόμενοι εδώ, αν σας πούμε ότι για να αφυπνιστείτε, θα ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με ορισμένες παραμέτρους, θα ήταν εκ μέρους μας μια προσπάθεια να σας θέσουμε περιορισμούς στις εμπειρίες σας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν σας προτείνουμε κανέναν τρόπο, το πώς θα βιώσετε το τέλος της δυαδικότητάς σας και την έναρξη της νέας σας περιπέτειας. Γιʼ αυτό αφήνουμε ανοικτό το θέμα και δεν σας ορίζουμε κανόνες ή περιορισμούς σχετικά με το τι μπορείτε και τι εμπειρίες θα έχετε.

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που θέλουν να μάθουν πολύ περισσότερα για τη μετάβασή τους. Θα σας πούμε ότι μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αφύπνισή σας, μαθαίνοντας περισσότερα για τον εαυτό σας, τις δυνάμεις σας και τις απεριόριστες δυνατότητές σας, ταξιδεύοντας μέσα στην ύπαρξή σας, ούτως ή άλλως το έχετε επιλέξει. Αυτός είναι ο τρόπος του πώς μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αφύπνισή σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας με όποιον τρόπο μπορούμε. Αισθανόμαστε ότι ακριβώς αυτό κάνουμε για αρκετό καιρό τώρα, και βλέπουμε πολλούς από εσάς να μαθαίνετε πολύ περισσότερα σχετικά με το ποιοι είστε πραγματικά και τι είστε ικανοί να κάνετε.

Σε ταξίδια όπως αυτά που κάνετε εσείς αυτή τη στιγμή, που είναι απίστευτες διαδρομές μυστηρίου και περιπέτειας, δεν θέλουμε να παρέμβουμε και να διαβάσουμε την τελική σας σελίδα ή το κεφάλαιο της ιστορίας σας. Αντʼ αυτού, θέλουμε να σας επιτρέψουμε ελεύθερα να γράψετε τη δική σας ιστορία και να την ολοκληρώσετε έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γράψετε τη δική σας ιστορία. Εμείς θα σας εφοδιάσουμε με όλα τα δημιουργικά εργαλεία που χρειάζεστε, για να ολοκληρώσετε ένα τέτοιο έργο. Δεν θα επιχειρήσουμε με κανέναν τρόπο να επηρεάσουμε τις λέξεις που θα συνθέτουν το σκηνικό που θα σχεδιάσετε και τις ρυθμίσεις που θα δημιουργήσετε. Θα κάνουμε το καλύτερο, ώστε να μην επηρεάσουμε αυτά που δημιουργήσατε. Οι εχθροί σας θα συλληφθούν, τα ειδύλλια θα ανθίσουν, οι στόχοι για τους οποίους μοχθήσατε, οι εκπλήξεις θα αποκαλυφθούν και οι ήρωες θα λάμψουν. Θέλουμε μόνο να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, γράφοντας αυτή την απίστευτη ιστορία, θα /να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας και τη σοφία στην όποια έχουμε φθάσει, καθώς γράφουμε τη δική μας ιστορία. Αυτό θα κάνουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι τιμή μας να σας παρέχουμε με αυτό τον τρόπο τη βοήθειά μας.

Ελπίζουμε ότι θα αποδεχθείτε την ευγενική βοήθειά μας και θα μας επιτρέψετε να ολοκληρώσουμε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας σας, όπως ακριβώς υπήρξαν άλλοι που μας βοήθησαν με τον τρόπο τους. Έτσι λειτουργεί αυτό το σύμπαν, όπου οντότητες από όλες τις γωνιές του κόσμου και από όλους τους γαλαξίες βοηθούν άλλους, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ανάβασής τους, όπως άλλοι βοήθησαν εκείνους. Μια μέρα, σύντομα και εσείς θα συνδράμετε άλλους κόσμους με αυτόν τον τρόπο, και θα μοιραστείτε μαζί τους τις γνώσεις σας, τη σοφία σας και την εμπειρία σας, και θα τους πείτε ότι τους προσφέρατε τη βοήθειά σας, για να τους βοηθήσετε στο ταξίδι τους, όπως και εκείνοι σας βοήθησαν.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μια πρόκληση αρχικά να δείξετε στους άλλους ότι έχετε έρθει με ειρηνικές και έντιμες προθέσεις, όπως ακριβώς αντιμετωπίζουμε αυτήν εδώ την πρόκληση, στον κόσμο σας σήμερα. Μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε μαζί τους τα μηνύματα αγάπης, το φως, την ειρήνη και την ελπίδα, την αποφασιστικότητα, τη δύναμη, το κουράγιο και την αυτο-ενδυνάμωση, όπως ακριβώς μοιραζόμαστε αυτά τα μηνύματα μαζί σας σήμερα. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να τους αποκαλύπτετε σιγά-σιγά τα σκάφη σας, για να τους προετοιμάσετε καλύτερα για την εισαγωγή σας, ακριβώς όπως λάμπουν τα σκάφη μας στους ουρανούς όλου τον κόσμου σας, λίγο περισσότερο κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα, για να σας προετοιμάσουμε καλύτερα για την εισαγωγή μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας τρόπο, για να ξεκινήσετε την εισαγωγή σας, καθώς βλέπουμε σε πολλούς από εσάς τα θαυμάσια δημιουργικά όντα με απεριόριστη φαντασία και ιδέες. Ξέρουμε ότι μπορούμε να μάθουμε τόσα πολλά από εσάς, όταν μπορέσουμε και πάλι να ζούμε και να εργαζόμαστε ανάμεσά σας, και ελπίζουμε ότι και εσείς μπορείτε να μάθετε πολλά από εμάς τις επόμενες ημέρες.

Αν και αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας σας θα πρέπει να τελειώσει σύντομα τις επόμενες ημέρες, μπορεί επίσης να λεχθεί ότι η ιστορία σας μόλις ξεκίνησε, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές θαυμάσιες εκπλήξεις για τον καθένα από εσάς, που θέλετε να γυρίσετε την επόμενη σελίδα και να συνεχίσετε τη σύνταξη της περιπέτειάς σας. Θα σας έλεγα ότι το βιβλίο σας θα πρέπει να διαβαστεί από ανθρώπους σε όλο αυτό το σύμπαν, και να σας πούμε ότι μέχρι τώρα είναι ένα επικό δράμα, με ενθουσιασμό και δέος. Μην περιορίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο στη δημιουργία κατευθυντήριων γραμμών για τον εαυτό σας, όπως κανόνων, περιορισμών, ορίων ή παραμέτρων, καθώς η περιπέτειά σας είναι πέρα από κάθε αρμοδιότητα και περιορίζεται μόνο από τη δημιουργική φαντασία σας.

Είμαστε η οικογένειά σας του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford