Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

10 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 10 Μαΐου 2012


Είμαι εδώ και πάλι, καθώς μπορώ καλύτερα να απεικονίσω τις μελλοντικές διαδρομές σας και να σας καθοδηγήσω σε κάθε επιλογή που θα κάνετε. Εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες έχουμε αυτό το πλεονέκτημα και προσπαθούμε ανά πάσα στιγμή να αξιοποιούμε την συμφέρουσα άποψή μας, για να σας βοηθήσουμε καλύτερα στα μονοπάτια της διαδρομής σας. Δεν θα ξεπεράσουμε τα όρια μας, και σας κατευθύνουμε σε μαθήματα που δεν γνωρίζετε, για να επιθυμήσετε να ταξιδέψετε. Μπορούμε μόνο να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας σε αυτό το είδος της βοήθειας, και μόνο τότε είναι που θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και θα σας καθοδηγήσουμε, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε την πορεία που επιθυμείτε να ταξιδέψετε.


Υπήρξαν πολλές φορές που είχατε παρεκκλίνει από την πορεία που είχατε επιλέξει /ή επιλέξατε, και έχουμε ανταποκριθεί προκαλώντας αέρα στα πανιά σας, για να σας καθοδηγήσουμε πίσω στη διαδρομή που είχατε την πρόθεση να ταξιδέψετε. Επιτρέψετε μας και αυτή τη στιγμή να σας βοηθήσουμε να κατευθυνθείτε στα λιμάνια που μας έχετε ενημερώσει ότι επιθυμείτε να δέσετε τα πλοία σας, νοιώθοντας την αύρα μας και την προσαρμογή στα πανιά σας. Αυτό μερικές φορές δεν είναι μια εύκολη ή απλή υπόθεση, αλλά όλα είναι μια τεχνική από μόνη της και μια ικανότητα που πρέπει να μάθετε, να διαμορφώσετε και να διατηρήσετε καθʼ όλη τη διαδρομή του μακρινού ταξιδιού σας στη θάλασσα.

Γνωρίζουμε τα σημεία της πυξίδας του καθενός από εσάς που επιθυμεί να ηγηθεί, θα γεμίσουμε απαλά τα πανιά σας, έτσι ώστε να σας διατηρούν σε αυτή την πορεία, καθώς είστε κοντά στην ολοκλήρωση του μεγάλου ταξιδιού σας. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή έχετε ήδη δει από τα τηλεσκόπια σας την ξηρά μπροστά. Αυτό είναι το λιμάνι σας. Αυτό είναι όταν βγήκατε στον πηγαιμό, τόσα πολλά χρόνια πριν, για να βρείτε. Για κάποιους από εσάς, οι άνεμοι που γεμίζουν τα πανιά σας θα αρχίσουν να ενισχύονται αισθητά, και θα αρχίσετε να οδηγείστε όχι μόνο από τον άνεμο, τα κύματα, αλλά και την παλίρροια προς το λιμάνι.

Πολλοί από το αφοσιωμένο πλήρωμα που είναι μαζί σας ταλανεύονται ακόμα, μερικές φορές μπορούν να νομίσουν ότι οδηγούνται από τα κύματα ολομόναχοι. Αυτό δεν συμβαίνει και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Είστε όλοι μέρος του πληρώματος. Έχετε καπετάνιο, έχετε έμπειρα χέρια στο κατάστρωμα, έχετε διαγράμματα, έχετε τα εργαλεία πλοήγησης που θα τα μοιραστείτε εν πλω, έχετε το ισχυρό εύρος τους, τα ψηλά πανιά τους και τις κατάλληλες δυνατότητες πλεύσης, να μεταφέρετε το πλήρωμά σας με ασφάλεια μέσα από πολλά μίλια, πολλά χρόνια και σε πολλά νέα εδάφη.

Το πλοίο και το πλήρωμά σας έχει μπαρκάρει σε πολλά περιπετειώδη ταξίδια. Έχετε δει μάχες, έχετε ανακαλύψει θησαυρούς, και κατά καιρούς σας έχουν κάψει ή σας έχουν πιάσει δυνατοί άνεμοι κάποιου τυφώνα, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψατε το πλοίο και ποτέ δεν κηρύξατε ανταρσία. Αντʼ αυτού, αγωνιστήκατε με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια να βρείτε και να υποτάξετε τον δυνατό άνεμο που θα σας ωθούσε ένα μίλι πιο μπροστά.

Το μακρινό αυτό ταξίδι, για πολλούς από εσάς, θα είναι πολύ σύντομο, εμείς σας προτείνουμε αυτή τη στιγμή να αναρριχηθείτε στο υψηλότερο σημείο του πλοίου σας και μόνο για λίγες στιγμές να γυρίσετε και κοιτάξετε πίσω. Ακούστε στον απόηχο του πλοίου σας και σκεφτείτε όλα τα λιμάνια από τα οποία έχετε περάσει, όλους τους ανθρώπους που έχετε συναντήσει, όλες τις περιπέτειες που έχετε υποστεί και όλους τους θησαυρούς που έχετε κερδίσει και που έχετε χάσει στην πορεία, και σκεφτείτε ποιοι είστε και ποιοι θα ήσασταν, αν δεν είχατε υψώσει τα πανιά σας μετά τον απόπλου του πλοίου σας.

Πιστεύετε ότι σήμερα θα είσαστε τα ίδια άτομα, αν δεν είχατε βάλει πλώρη για το σημερινό σας ταξίδι; Πόσοι από εσάς σήμερα αποτελούμενοι από όλες αυτές τις εμπειρίες, τώρα θα αφήνατε πίσω σας στο πέρασμα του πλοίου σας; Πόσοι από εσάς θα έχαναν ένα βυθισμένο θησαυρό, εάν όλες οι ημέρες και τα μίλια της παρούσας διαδρομής σας θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να διαγραφούν, σαν αυτά ποτέ να μην είχαν συμβεί; Θα σας πούμε να εκτιμήσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας, τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές και οτιδήποτε στο μεταξύ, όλα αυτά αν τα μαζέψετε, κανένα δεν θα σας προσδιορίσει το ποιος είστε, πού στέκεστε στο συγκεκριμένο πλοίο και οδηγείτε μέσα από τα κύματα προς στο σημερινό λιμάνι.

Θα υπάρξουν μπροστά σας ευκαιρίες, όπου θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε τη ζημία του πλοίου σας που θα έχει υποστεί, ενώ οι θάλασσες θα κτυπούν ενάντια στο κύτος του σκάφους σας και οι άνεμοι θα σας έχουν αφαιρέσει τα πανιά σας καθʼ όλη τη διάρκεια του μακρινού ταξιδιού σας. Το πλοίο σας θα λάβει μια πλήρη αναθεώρηση, από το πιο μικρό καρφί έως τα ψηλά κατάρτια που κρατούν τα μεγάλα πανιά σας, προτού προσεγγίσει τα διαγράμματά σας και καθορίσει πάλι την πορεία για ένα νέο ταξίδι της ανακάλυψης και της περιπέτειας. Αυτό είναι ένα από τα δώρα σας από τον Δημιουργό σας, ο οποίος εποπτεύει τα πλοία του στόλου του, από τη σκοπιά του, και ποτέ δεν τους επέτρεψε να περιηγούνται στις θάλασσες, χωρίς προστασία και χωρίς την αγάπη του. Ο Δημιουργός είναι ο Ναύαρχος όλων των αλιευτικών στόλων στην αρμάδα του, και ο καθένας σας είναι ο καπετάνιος του πλοίου του που πλέει στις ανοικτές θάλασσες του κόσμου σας.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford