Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

8 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 8 Μαΐου 2012


Για να ερμηνεύσετε τις πληροφορίες σύμφωνα με αυτό που επιδιώκει ένα κανάλι, πρέπει να βάλετε στην άκρη κάποιες τυχαίες διάσπαρτες σκέψεις και τις αναμνήσεις και να επικεντρωθείτε στο κενό, καθώς αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να λάβετε πληροφορίες από τις πηγές του συνειδητού των ανώτερων διαστάσεων, σε αντίθεση με την άντληση των πληροφοριών που έχουν αποθηκευτεί στις βιβλιοθήκες της γνώσης σε ολόκληρο αυτό το σύμπαν. Υπάρχουν πολλοί από εκείνους που έχουν διοχετεύσει πληροφορίες αυτή τη στιγμή, και είναι πολλά αυτά τα άτομα που διοχετεύουν πληροφορίες από αυτές τις τεράστιες βιβλιοθήκες που βρίσκονται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και μέσα σε πολλές διαστάσεις. Τα άτομα αυτά μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με άλλους, σαν να τους είχαν διαβιβαστεί συνειδητά από οντότητες ανώτερων επίπεδων, για να τα μοιραστούν με αυτούς του κόσμου σας.


Αυτό δεν συμβαίνει, καθώς τα αρχεία που έχουν διασωθεί μέσα σε αυτές τις βιβλιοθήκες, προορίζονται να τα μοιραστούμε μαζί σας την κατάλληλη στιγμή, κατά την οποία θα μπορούσαμε να τα κοινοποιήσουμε σε εσάς, με τη σωστή σειρά και με κάποιο είδος συνεκτικότητας, με άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα κανάλια που θα έχουν αποκτήσει την κατάλληλη αρχή και θα έχουν μάθει τη σωστή χρήση αυτού του τεράστιου πλούτου της πληροφόρησης και της γνώσης. Δεν θέλουμε να βλέπουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα κανάλια που δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία στις υποκλοπές, να διοχετεύουν πληροφορίες μέσα από αυτές τις βιβλιοθήκες, σε κομματάκια και κομμάτια ανταλλαγής πολλών διαφορετικών συλλογών των αρχείων και ιστορικών ντοκουμέντων.

«Όλες οι γνώσεις στον εύθετο χρόνο». Αυτά είναι πραγματικά πολύ σοφά λόγια. Όταν φθάσει η κατάλληλη στιγμή, θα σας επιδείξουμε πώς να αποσύρετε σωστά και αποτελεσματικά τις πληροφορίες από αυτά τα ελαττωματικά βιβλία και πώς να συσχετίζετε τις πληροφορίες καλύτερα και πώς να εκτελείτε τους αναγκαίους ελέγχους, καθώς επίσης, πώς να επαληθεύετε τις εν λόγω πληροφορίες, ώστε να είστε βέβαιοι ότι αυτές οι πληροφορίες που εξάγετε είναι σωστές και στη σωστή σειρά τους. Τυχόν άλλα μέσα για την εξαγωγή αυτών των πληροφοριών θα αποφέρουν μόνο ανακριβείς καταχωρήσεις, έγγραφα και ιστορικές μαρτυρίες. Όποιος δεν έχει πλήρη εκπαίδευση και εμπειρία, μόνο τέτοιες πληροφορίες μπορεί να αποσύρει από αυτές τις βιβλιοθήκες με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό που θέλουμε να σας πούμε, είναι ότι οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή αποσύρει πληροφορίες από αυτούς τους τεράστιους θόλους των γνώσεων και αποσπάσει καταγεγραμμένες καταχρηστικές πληροφορίες, δεν θα μπορεί να τις εξάγει σωστά, δεδομένου ότι δεν έχει λάβει την κατάλληλη κατάρτιση για το πώς να εκτελεί ένα τέτοιο έργο. Αν μια οντότητα δεν έχει λάβει την κατάλληλη κατάρτιση πώς να εκτελεί μια συγκεκριμένη χρήση εργασίας και δεν έχει επαρκή εμπειρία στο μηχανισμό του έργου, φυσικά, δεν θα μπορέσει να εκτελέσει επαρκώς την εργασία ή με οποιοδήποτε είδος της αρμοδιότητας.

Σήμερα, εδώ στον κόσμο σας, υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν αποσπάσει αυτού του είδους τις πληροφορίες χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία, και ως εκ τούτου αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν σωστά αποσπαστεί. Υπάρχουν πολλοί σήμερα τον κόσμο σας, που διαβάζουν αυτού του είδους τις πληροφορίες που προέρχονται από αυτά τα άτομα, και στις οποίες όχι μόνο πιστεύουν ότι είναι πραγματικές, αλλά και ότι είναι ιδιαίτερα ακριβείς. Αυτή είναι μια επικίνδυνη διαδικασία και δεν επιδρά ευνοϊκά στην αποστολή μας αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι αρκετά αντιπαραγωγική διαδικασία, και θέλουμε αυτή τη στιγμή να καταστήσουμε απολύτως σαφές ότι εξάγονται τέτοιου είδους πληροφορίες και πώς είναι ανακριβείς.

Όταν διαβάζουμε τις λέξεις που μοιράζονται ορισμένα άτομα που είναι μέσα διοχέτευσης πληροφοριών με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να κατανοήσουμε την χρονική περίοδο ή την προϊστορία των ανθρώπων ή την περιοχή για την οποία μιλούν αυτά τα μέσα διοχέτευσης. Παλεύουμε για να θέσουμε τα κομμάτια μαζί και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε επαρκώς από πού αυτά τα κανάλια συλλέγουν τα τμήματα ή μέρος των πληροφοριών τους. Οι πληροφορίες αυτές είναι τόσο πολύ ανακριβείς, που πολύ συχνά δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την ακριβή προέλευσή τους σε οποιοδήποτε επίπεδο, ώστε να φθάσουμε σε ένα συμπέρασμα που να εντοπίσουμε από πού αποσύρθηκαν αυτές οι πληροφορίες. Μπορείτε να δείτε τι είδους προβλήματα παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή εδώ, στον κόσμο σας;

Υπάρχουν κανάλια που παρουσιάζουν τις πληροφορίες σαν να είναι ένα μέρος της ιστορίας σας εδώ, στον κόσμο σας και οι οποίες επηρεάζουν με κάποιον τρόπο τις τρέχουσες και μελλοντικές υποθέσεις σας. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό, όπως και το σύνολο των πληροφοριών που προέρχονται από αυτές τις βιβλιοθήκες με τον ίδιο τρόπο που είναι ανακριβείς και δεν βγάζουν κανένα νόημα. Είναι σαν ένα εκατομμύριο διαφορετικά παζλ που αναμείχθηκαν και στη συνέχεια από αυτό το τεράστιο σωρό να προσπαθούν να διαιρέσουν μεταξύ ενός εκατομμυρίου ατόμων και να αρχίσουν να δημιουργούν μια ειδική εικόνα από τα λιγοστά κομμάτια που έχουν συλλέξει και τα οποία είναι λιγοστά /για μια ιστορία ενός μέρους από ειδικά τεκμηριωμένα γεγονότα στην ιστορία αυτού του σύμπαντος.

Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα σας μιλήσουμε αυτή τη στιγμή για το θέμα αυτό, καθώς πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς να καταλάβετε ότι, όταν διαβάζετε τις πληροφορίες από ορισμένες πηγές που συζητούν το παρελθόν του σύμπαντός σας, ότι αυτές οι ιστορίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από διάσπαρτες, ακατάλληλες και ανακριβείς πληροφορίες από κομμάτια που δανείστηκαν από πολλές διαφορετικές πηγές πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες σε πολλές βιβλιοθήκες σε όλο αυτό το σύμπαν. Σας ζητούμε να μην λαμβάνετε τις πληροφορίες αυτές στα σοβαρά και να μην τις διαβάσετε, σαν να διαβάζετε ακριβείς ιστορικές αφηγήσεις της ιστορίας του σύμπαντος στο οποίο ζείτε. Δεν σας αξίζει. Διαβάζετε μια φανταστική ιστορία από παράλογες αρμαθιές με διάφορα κομμάτια από σκόρπιες πληροφορίες, που ακόμη και μεμονωμένες δεν έχουν κανένα νόημα για εσάς, ούτε σας δίνουν μια ευρύτερη εικόνα που να μπορείτε να τις συναρμολογήσετε.

Θα σας παρουσιάσουμε μια ευρύτερη εικόνα τις επόμενες ημέρες,
όταν θα μπορούμε να σας μιλάμε προσωπικά και ίσως μια μέρα με τη χρήση των μέσων ενημέρωσής σας. Εκείνη η στιγμή για εσάς θα είναι που θα έχετε την ακριβή απεικόνιση της ιστορίας του σύμπαντός σας. Μέχρι τότε, μπορείτε να διατηρείτε μεγάλη διακριτικότητα όταν διαβάζετε ιστορικά αρχεία που μοιράζονται μαζί σας άτομα που έχουν λάβει αυτές τις πληροφορίες με τη βοήθεια της διοχέτευσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα μηνύματα που έχουν γραφτεί προσεκτικά και με πλήρη συνείδηση από οντότητες των ανώτερων πεδίων και εμφανίζονται σε εσάς μέσω των καναλιών.

Εμείς θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι από αυτή τη στιγμή, σας λέμε να αγνοείτε τις πληροφορίες που προέρχονται από κανάλια που λαμβάνουν τις πληροφορίες τους για την ιστορία του σύμπαντος μέσα από διάφορα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε βιβλιοθήκες του σύμπαντός σας. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή μέσα από ορισμένα κανάλια, θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικές πληροφορίες για εσάς τόσο στο ατομικό όσο και στο συλλογικό πεδίο, και θέλουμε να συνεχίσετε να τις μοιράζεστε μεταξύ σας με αυτό τον τρόπο. Οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί σας με αυτόν τον τρόπο δεν είναι πληροφορίες που μιλούν για την ιστορία του σύμπαντός σας, τους πολέμους της διαγαλαξιακής πολιτικής, τις συνθήκες ή τις αποικίες. Αντʼ αυτού, οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί σας συνειδητά, μέσω ορισμένων καναλιών διοχέτευσης, είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες του κόσμου σας και του μέλλοντός σας, όχι για το παρελθόν σας.

Θα υπάρξει αρκετός χρόνος στο μέλλον σας, να μάθετε και να μελετήσετε τα γεγονότα του παρελθόντος σας. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτά, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό είναι που έχει σημασία αυτή τη στιγμή και σας ευχόμαστε να επικεντρωθείτε σε αυτό. Αυτό που συμβαίνει τώρα προσδιορίζει το μέλλον σας και σας ευχόμαστε να μπορέσετε να φτιάξετε το σήμερα που θα συμβάλει σε ένα καλύτερο μέλλον που όλοι σας ενδόμυχα επιθυμείτε καθώς και κάθε οντότητα γύρω στον πλανήτη σας. Εμείς επιθυμούμε αυτό που επιθυμείτε και εσείς και τίποτα άλλο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε τα ατομικά και συλλογικά σας οράματα να γίνουν πραγματικότητα σε κάθε ένα από εσάς.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford