Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

20 Μαΐου 2012


Σημερινό Μήνυμα από τα Ενδότερα της Γης 20 Μαΐου 2012Σήμερα είμαστε εδώ για να απολαύσουμε το μεγάλο φόρτο εργασίας, που οι υπάρξεις από πολλά διαφορετικά συστήματα αστέρων σε όλο αυτό το σύμπαν, έρχονται να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο, ώστε να επιτευχθεί αυτή η ομαλή μετάβαση σε αυτόν τον πλανήτη και τους ανθρώπους της. Είμαστε απασχολημένοι με τον εαυτό μας για τα επείγοντα θέματα της ημέρας, που συχνά ασχολούνται με θέματα που αφορούν την τεκτονική και τις περιβαλλοντικές δομές, που πρέπει να παρακολουθούνται και που χρειάζονται να προσαρμόζονται συνεχώς, για την διατήρηση του συνόλου, που είναι πολύτιμο σε αυτόν τον πλανήτη. Μερικές φορές έχουμε ταξιδέψει στην εξωτερική επιφάνεια αυτού του πλανήτη, για να εκτελέσουμε δοκιμές και να παρακολουθήσουμε σεισμικά γεγονότα και τις επιπτώσεις που έχουν στην εξωτερική επιφάνεια του κόσμου σε όλες τις πόλεις σας.


Κάναμε σχέδια για να προετοιμάσουμε τον εξωτερικό κόσμο σας για τα επόμενα σεισμικά γεγονότα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μερικά προβλήματα για εσάς. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας, όταν κριθεί ο κατάλληλος χρόνος για μια συνάντηση ανάμεσα στους δύο κόσμους μας, που μοιράζονται τον ίδιο πλανήτη. Έχουμε προβλέψει ανυπόμονα μια συνάντηση με τους συνεργάτες σας για αρκετό καιρό τώρα. Το θεωρούμε εκπληκτικό για να μάθετε πόσοι από τους ανθρώπους σας στην επιφάνεια αυτού του κόσμου δεν έχουν ιδέα για την ύπαρξή μας. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του πολιτισμού σας. Συγκαλύψεις και ψέματα έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους σας, να πιστεύουν ότι το εσωτερικό της Γης δεν αποτελεί τίποτα, εκτός από πετρώματα και ιζηματογενή στρώματα. Αυτή είναι η μετά βίας αλήθεια, καθώς η εσωτερική σφαίρα αυτού του πλανήτη, είναι ένας τόπος απαράμιλλης ομορφιάς επεκτεινόμενος, στο χρώμα, το φως του ήλιου και σε υπάρξεις από πολλά διαφορετικά μέρη, όχι μόνο από αυτόν τον πλανήτη.

Ευχόμαστε σύντομα να συνοδεύσουμε μια ομάδα επιλεγμένων ατόμων από τους ανθρώπους σας προς την κάτω σφαίρα, στο εσωτερικό του πλανήτη σας. Θα θέλαμε να σας δείξουμε την ομορφιά στο εσωτερικό της Γης που κατέχει η μητέρα σας, δεδομένου ότι όχι μόνο δεν είναι υπέροχη από το εξωτερικό της, καθώς έχει μεγάλη ομορφιά μέσα της. Θα έρθει αυτή η ημέρα, που θα μπορείτε να δείτε την απόλυτη έκπληξη στα πρόσωπά σας, όταν ταξιδεύετε μέσα στο εσωτερικό της Γης, θα αισθάνεστε ότι είστε κάτω από τα πόδια του κόσμου σας. Έχουμε τόσα πολλά να σας δείξουμε και τόσο πολλά να σας εξηγήσουμε, καθώς ο χρόνος πλησιάζει, και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε να επιτύχετε, και θα σας μιλήσω σχετικά με αυτά.

Καθώς πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να μαθαίνετε, για ολόκληρο τον πλανήτη μας, που ονομάζουμε σπίτι και που θα ανυψώσει τον εαυτό του στις υψηλότερες διαστάσεις αυτού του σύμπαντος. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ίδια εδώ για εσάς, όσο και για εμάς, από την στιγμή που θα γίνει αυτή η αφύπνιση. Θα θέλαμε να σας δώσουμε μια βασιλική περιοδεία στα παλάτια μας και τα σπίτια μας, τα χωράφια μας και τα δάση μας, τα ποτάμια μας και τα ρεύματα μας, τις λίμνες μας, ακόμα και τους ωκεανούς μας. Ναι, έχουμε όλα αυτά τα όμορφα δώρα εδώ στον κόσμο μας και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Θέλετε να μας γνωρίσετε ; Θέλετε να μάθετε για τους «χαμένους» αδελφούς και τις αδελφές σας που έχουν βρεθεί μακριά από εσάς και την κοινωνία σας εδώ και πολλούς αιώνες για μεγάλο διάστημα; Εάν επιθυμείτε να μας συναντήσετε πείτε "θέλουμε να σας συναντήσουμε". Εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε τους θησαυρούς μας, και να διερευνήσετε το μεγάλο εσωτερικό της Γης μας, τότε θα γίνει, καθώς αυτός ο πλανήτης, αυτός ο ολόκληρος πλανήτης, ο πλανήτης μας είναι να τον μοιραζόμαστε μαζί σας και δεν θα μπορούμε να διαχωριστούμε από το φλοιό της Γης αυτής σήμερα που υπάρχει ως ένας τοίχος ανάμεσα στους δύο θαυμάσιους πολιτισμούς μας.

Υπάρχουν σημαντικά θέματα να ασχοληθείτε γι’ αυτό πριν πραγματοποιηθεί η επανένωση, αλλά σας υποσχόμαστε ότι η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί πριν ανυψωθεί η αυλαία, για αυτή σας την αφύπνιση στις υψηλότερες σφαίρες. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε, πριν από αυτό το απίστευτο γεγονός και είμαστε απασχολημένοι με τον εαυτό μας για κάθε έργο που μας ανατίθεται σε καθημερινή σχεδόν βάση. Είμαστε κάτω από το έδαφος που περπατάτε επάνω. Είμαστε πολύ απασχολημένοι, ακριβώς γιατί βλέπουμε πολλούς από εσάς να βοηθούν για να επιφέρουμε τις αλλαγές που απαιτούνται, εδώ σε αυτόν τον πλανήτη. Μας Βοηθούν με τον δικό τους τρόπο, ώστε να κάνουμε μια εύκολη μετάβαση για εσάς. Τις επόμενες ημέρες θα σας εξηγήσουμε πλήρως ποιες είναι οι προσπάθειές μας που έχουν συμπεριληφθεί στην υπηρεσία και στην αγάπη σας, στους αδελφούς και τις αδελφές μας στον κόσμο επιφάνειας.

Για σήμερα, θα σάς πούμε, ότι ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μας αναλώνεται στον περιορισμό των προσπαθειών εκείνων του κόσμου σας που έχουν δεσμευτεί στην καταστροφή, το χάος και τον έλεγχο του λαού σας. Παρακολουθούμε τις κινήσεις τους, τις δράσεις τους, ακόμη και τις σκέψεις τους, και θέλουμε να είμαστε σαφείς μαζί σας και να σας πούμε ότι ποτέ δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιούν οι ποταπές ατζέντες τους, καθώς εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να τους το επιτρέψουμε, και πρέπει να το κάνουμε αυτό για να μπορούμε να προστατεύσουμε την πολύτιμη μητέρα μας, που είναι ο πλανήτης και που τον μοιράζεται από κοινού.

Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε από την σκοτεινή κλίκα και τα διάσπαρτα τσιράκια τους σε όλον τον κόσμο, καθώς έχουμε σχέδια για αυτούς που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον σας, τους δικούς τους ανθρώπους, στο όνομα της απληστίας και της δίψας για περισσότερη δύναμη και έλεγχο. Έχουμε ασχοληθεί με αυτούς αρκετές φορές στο παρελθόν σε όλη την ιστορία σας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μια στάση εναντίον τους. Υπήρξαν περιστατικά στο παρελθόν σας, όπου είμαστε αναγκασμένοι να εξαπολύσουμε στρατιωτικές εκστρατείες κατά της εισβολής των δυνάμεων που ελέγχοντο από τους σκοτεινούς σας. Αυτό μπορεί να έρθει ως μια μεγάλη εκπληκτική είδηση για μερικούς από εσάς, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά σας, που έχουν τουλάχιστον διαβάσει αναφορές, για μία από αυτές τις στρατιωτικές μάχες και θα σας πούμε, ότι έχετε διαβάσει είναι μια αληθινή αναφορά των ιστορικών γεγονότων, στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν σας.

Ήμασταν υποχρεωμένοι εξ’ αιτίας των ενόπλων δυνάμεων σας, οι οποίοι είχαν καταπατήσει το χώρο μας και οι οποίοι είχαν κατάκτηση τον εν λόγω με την εδώ παρουσία τους. Ήμασταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε τα σκάφη μας, να πετάξουν στους αιθέρες σας με ταχύτητα αστραπής, για την εξάλειψη της απειλής, που την είδαμε ως πολύ πραγματική και πολύ επικίνδυνη για τους ανθρώπους μας και τον τρόπο ζωής μας. Θα θέλαμε να καταλάβετε, ότι εμείς ποτέ δεν θα πάρουμε τα όπλα ενάντιων κάθε ύπαρξης σε αυτό το σύμπαν, αν δεν απειληθεί πρώτα η ζωή μας. Αυτή ήταν σίγουρα η περίπτωση εδώ στο παρελθόν σας, για να γλιτώσουμε πολλές ζωές, όπως συνέβη με τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού σας, ενώ θα μπορούσαμε να το εκλάβουμε ως ακόμα ένα σημείο για να αποδείξουμε τις στρατιωτικές δυνάμεις μας για την προστασία του λαού μας και τις πόλεις μας, κάτω από το έδαφος σας.

Εμείς δεν προβλέπουμε σε άλλη αναγκαστική στρατιωτική επέμβαση, καθώς έχουν συναφθεί πολλές συμφωνίες με πολλές διαφορετικές στρατιωτικές ομάδες του κόσμου της επιφάνειας σας. Βλέπουμε αντίθετα ότι οι μέρες περνούν ειρηνικά, χωρίς στρατιωτικές επεμβάσεις από την πλευρά των απατεώνων ή οποιαδήποτε επίσημη στρατιωτική κυβέρνηση του κόσμου σας. Εμείς σίγουρα ποτέ δεν θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε πρώτοι τα όπλα, μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό, καθώς οι προθέσεις μας είναι έντιμες και πάντα ειρηνικές και δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από μια ειρηνική λύση σε αυτή την περίοδο της ιστορίας σας, που πρόκειται σύντομα να φέρουμε εις πέρας.

Υπάρχουν καλύτερες και φωτεινότερες μέρες για όλους μας, και ο κόσμος της επιφάνεια σας είναι έτοιμος να βιώσει τις αλλαγές σε ένα εξαιρετικό επίπεδο που θα φέρει το τέλος στις δοκιμασίες που τόσοι πολλοί έχουν υποφέρει για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το απολαμβάνουμε τόσο πολύ, καθώς θα θέλαμε να παρέμβουμε και να σας βοηθήσουμε σε τόσες πολλές διαφορετικές περιοχές, για τόσα μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά δεν είμαστε προγραμματισμένοι στις στρατιωτικές αυτές απειλές από τις δυνάμεις σας, οι οποίες ελέγχονται από την κλίκα των σκοτεινών σε όλο τον επάνω κόσμο σας. Σύντομα δεν θα υπάρχει αυτή η περίπτωση, καθώς έχει έρθει η ώρα για όλους τους στρατούς του κόσμου σας, να καταθέσουν τα όπλα τους και να υψώσουν τη σημαία της εκεχειρίας, της ειρήνης, της αγάπης, της ενότητας, της ανοχής, της κατανόησης για την κοινή χρήση. Οι παλιές ημέρες που ήταν γεμάτες από την απληστία και την κερδοσκοπία, τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες, το χάος και τον πόλεμο με διάσπαρτες περιόδους ειρήνης θα τελειώσουν για εσάς. Αντ 'αυτού, στον ορίζοντα θα ανατείλει μια καινούργια μέρα της ειρήνης και της ευημερίας για κάθε μέλος της κοινωνίας σας, και αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ για εσάς, καθώς ποτέ ξανά δεν θα αντιμετωπίσετε την επιστροφή στις παλιές μεθόδους του πολέμου και της βίας. Αυτός είναι ο τρόπος που θα υπάρξει, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι για αυτόν τον πλανήτη, ο πλανήτης μας, για να συνεχίσει το ταξίδι του σε όλο αυτό το υπέροχο σύμπαν.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε, να δούμε αυτή τη μέρα να έρχεται στο προσκήνιο και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας από εδώ, δημιουργώντας αυτή τη νέα ημέρα και αυτό το νέο όραμα να γίνει πραγματικότητα για κάθε έναν από εσάς που επιθυμείτε να εισέλθετε σε ένα νέο πρότυπο και μια εμπειρία που αυτό το σύμπαν θα σας προσφέρει. Βοηθήστε μας στην προσπάθειά μας για να σας βοηθήσουμε με τη διάδοση στον κόσμο σας για την ύπαρξή μας εδώ κάτω από την επιφάνεια αυτού του πλανήτη. Πείτε στους φίλους σας και την οικογένειά σας και ακόμη και στους ανθρώπους που συναντάτε, για την σύντομη συνομιλία που είχατε με την εσωτερική οικογένεια της Γης, οι οποίοι που έχουν χωριστεί από εσάς για πολλούς αιώνες του χρόνου. Αυτό μόνο είναι που μας χωρίζει, καθώς είμαστε από ανέκαθεν ένα με εσάς και πάντα θα είμαστε ένα. Πείτε τους ότι προσβλέπουμε στην επανασύνδεση μας με εσάς και ότι σας προσφέρουμε πολλά δώρα της ειρήνης, της φιλίας, και της αγάπης, στην υπηρεσία των ανθρώπων, τους αδελφούς και τις αδελφές μας που ονομάζουν την επιφάνεια του κόσμου που κατοικούν σπίτι τους, ενώ έχουμε καλέσει το εσωτερικό της Γης σπίτι μας για χιλιάδες χρόνια.

Υπήρξε μια εποχή που ονομάζαμε επίσης τον κόσμο της επιφάνειας σπίτι μας, αλλά τα γεγονότα στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, μας ανάγκασαν να αναζητήσουμε καταφύγιο κάτω, μακριά από τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί μερικές φορές να βιώναμε κάνοντας σπίτι την επιφάνεια του πλανήτη. Αυτό είναι όλο το μέρος των γεωλογικών αλλαγών που βιώνει ο πλανήτης μέσα από το ταξίδι του. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα μυστικό ή μυστήριο γι 'αυτό, δεδομένου ότι είναι απλώς ένα θέμα της επιστήμης, και θα το εξηγήσουμε πλήρως σε κάθε ένα από εσάς που εκδηλώνει το ενδιαφέρον για όλα όσα έχουμε μάθει για την επιστήμη των τεκτονικών πλακών, το φλοιό και τον μανδύα της Γης. Δεν θα υπάρχουν πια μυστικά που να φυλάσσονται από εσάς. Στα επιστημονικά βιβλία σας, ακόμη και τα βιβλία της ιστορίας σας, θα γίνουν απίστευτες αναβαθμίσεις, που σίγουρα πολλούς από εσάς θα σας απορροφήσουν να τα διαβάζετε με μεγάλο ενδιαφέρον για τις επόμενες ημέρες που έρχονται, καθώς θα υπάρχουν πολύ περισσότερα για να μάθετε για την επιστήμη και για τις εκδηλώσεις των υπάρξεων που έχουν έρθει και που έχουν πάει εδώ σε αυτόν τον πλανήτη που έχει διαμορφωθεί σε αυτό που είναι σήμερα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτήν την ημέρα, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη σοφία μας, και οραματίζοντας το μέλλον, να μοιραζόμαστε μαζί σας πολλά από τα δώρα σας. Θα θέλαμε να ακούσουμε περισσότερα, σχετικά για τις προσωπικές σας ιστορίες και τα ταξίδια σας, καθώς και το ταξίδι που έχετε διανύσει ως μια συλλογική κοινωνία. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουμε ο ένας από τον άλλο, και δεν θα υπάρχουν προβλήματα ή που μπορούν να προκύψουν που δεν θα μπορούμε να χειριστούμε με την συνεργασία μας. Προσβλέπουμε σε αυτή τη λειτουργική συνεργασία μαζί σας, και θα σας πούμε, ότι δεν θα αργήσει που οι δύο κόσμοι μας, που έχουν διαιρεθεί για τόσο πολύ καιρό να γίνουν πάλι ένας.

Είμαστε οι φίλοι σας και η οικογένειά σας από το εσωτερικό της Γης σας. Είμαστε οι «Αργκάρθιανς». Να είστε γαλήνιοι, να είστε καλά φίλοι μου.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford