Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

1 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 1 Ιουνίου 2012 Ξεπερνώντας τις Καθυστερήσεις



Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις εδώ που αφορούν θέματα για το νέο σας πολύπλοκο σύστημα, και οι δρόμοι που πρέπει να κατασκευαστούν, δεν μπορούν να κατασκευαστούν αυτή τη στιγμή καθώς πολλές επιπλοκές εμποδίσουν την κατασκευή αυτών των λωρίδων που θα σας φέρουν γρηγορότερα αποτελέσματα μιας «εν μία νυκτί» εμφάνισης . Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, εργαζόμαστε επιμελώς από τα παρασκήνια για να επιφέρουμε αλλαγή στον κόσμο σας τόσο γρήγορα όσο μπορούμε. Υπάρχουν εδώ τόσα πολλά προβλήματα για την εξεύρεση ειρηνικών λύσεων που είναι μια πρόκληση και θα πάρει κάποιο χρόνο. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει εν μία νυκτί εδώ, θα θέλαμε αν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Πολλές αλλαγές αναμένονται να σημειωθούν σε περιόδους ετών που θα μπορούσαν να τρέξουν σε δεκαετίες. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι μια τόσης μεγάλης κλίμακας αλλαγή δεν έχει αλλάξει αυτό που μπορεί να συμβεί σε μια νύχτα ή σε περίοδο της μιας ημέρας;


Αυτό που έχουμε σχεδιάσει για εσάς και αυτό που έχουμε σχεδιάσει να εφαρμόσουμε εδώ, στον κόσμο σας, είναι οι αλλαγές στα συστήματα σας που τρέχουν σχεδόν σε κάθε απόχρωση του πολιτισμού σας. Από πού θα αρχίσουμε είναι πάντα μια σημαντική ανησυχία, εδώ στον κόσμο σας, από πού να αρχίσουμε είναι ένα ζήτημα που είναι θέμα κάποιων συζητήσεων μεταξύ των κορυφαίων επιστημόνων, ερευνητών μας, καθώς από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα εδώ που πιέζουν και χρειάζονται την άμεση προσοχή, γι’ αυτό θεωρούμε ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι η πιο ασφαλής προσέγγιση και η προσέγγιση που θα φέρει την παγκόσμια σταθερότητα και την ισορροπία σας αμέσως, πριν από άλλα θέματα που αφορούν την άνεση και την ευχαρίστησή σας, θα πρέπει να θεωρηθούν αρκετά σημαντικά για να αντικαταστήσουν αυτά τα πολύ πιο σοβαρά θέματα.

Αυτό που έχουμε σχεδιάσει για εσάς στο σχεδιαστήριο, είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε την εφαρμογή αλλαγών χωρίς αναστατωμένα τα φτερά για όσους από εσάς δεν έχουν ακόμη ξυπνήσει και οι οποίοι δεν παρουσιάζουν κανένα σημάδι ότι θα ξυπνήσουν κάποια στιγμή σύντομα. Εμείς κουνάμε το κλουβί, όπως είμαστε, για την πραγματικότητά τους, και δεν βλέπουν το κλουβί που υπάρχουν μέσα και δεν ακούν τα χτυπήματά μας στις μπάρες που τους ενσωματώνουν σε περιορισμό, αγώνα, δυσκολίες, ασθένειες, φτώχεια, εξαθλίωση, έγκλημα, βία, ρύπανση, διαχωρισμό και στην ψευδαίσθηση. Δεν ακούτε και δεν βλέπετε. Δεν κάνετε ερωτήσεις, δεν καταλαβαίνετε τις απαντήσεις, εμείς είμαστε εδώ και που εμείς αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη πρόκληση και την ανάγκη να προχωρήσουμε έτσι ελαφρά στο πάτωμα που είναι το σπίτι μας ακριβώς όσο είναι και δικό σας. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν αρκετοί από εσάς που είναι έτοιμοι για τις αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά πώς να οργανωθούμε μπροστά σε ένα σπίτι που μοιράζεται με πολλαπλές οικογένειες, όταν μόνο ένα μικρό μέρος από αυτές τις οικογένειες θα είναι σε θέση να χειριστεί την εισβολή μας διανοητικά και συναισθηματικά ;

Το πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε καλύτερα το θέμα αυτό είναι η μεγάλη ανησυχία μας και ξοδεύουμε πολύ χρόνο στις αίθουσες των συνεδριάσεων συζητώντας διάφορα σενάρια που μπορούν να επιφέρουν αλλαγές για εσάς, χωρίς να μεταβάλλονται ριζικά οι πραγματικότητες των ατόμων που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μια τέτοια αλλαγή. Θα μπορούσατε να μας βοηθήσετεμ για να σας βοηθήσουμε σε αυτόν τον τομέα; Θα μπορούσατε να ενεργήσετε ως αντιπρόσωποι για την απευαισθητοποίηση εκείνου του κόσμου σας που δεν είναι ακόμα έτοιμοι να μάθουν για την ύπαρξή μας και όχι για το γεγονός, η δυνατότητα ότι είμαστε ήδη εδώ και όχι στο δρόμο μας; Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μας βοηθήσετε στην δημιουργία γεφυρών, που να μπορούμε να περπατήσουμε κατά μήκος στον κόσμο σας και της πραγματικότητα σας. Αυτό είναι που ζητάμε αυτή τη στιγμή από εσάς, και αυτό είναι ένα θέμα που κάποιοι από εσάς έχουν εργαστεί για αρκετό καιρό τώρα.

Τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα θέλαμε να το αναφέρουμε σε εσάς, ωστόσο, και οι αλλαγές που τόσοι πολλοί από εσάς αναζητούν, οι αλλαγές που θα φέρουν στον κόσμο σας και σε κάθε από εσάς ένα καλύτερο τρόπο, έναν εύκολο τρόπο, ένα καθαρότερο τρόπο, μια πιο ολοκληρωμένο και γόνιμο τρόπο, θα πρέπει να τεθούν οι βάσεις σε όλες τις γωνιές του πλανήτη που θα σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν ότι είμαστε εδώ και θα αλλάξουμε σε μαζική κλίμακα, αυτός είναι ο λόγος της επίσκεψης μας. Σκεφτείτε αυτή την εργασία, καθώς είναι η μόνη εργασία για εσάς. Μην σκέφτεστε το χθες ή το αύριο, καθώς αυτοί δεν μετράνε, δεν τους πειράζει. Αυτό που έχει σημασία είναι το έργο στο χέρι, και το έργο στο χέρι είναι η ενημέρωση όλων των αδελφών σας και αδελφών μας ότι, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είναι εδώ και είναι πρόθυμοι να παρέχουν τη συνδρομή τους για να άρουν τον κόσμο σας από το πρόβλημα στο οποίο είναι μέσα.

Υπάρχουν τόσα πολλά θαυμάσια θέματα που σίγουρα είναι άξια μεγάλης συζήτησης μεταξύ σας, και βλέπουμε σε απευθείας σύνδεση τα κοινωνικά σας δίκτυα την πλήρη τους κατανομή αυτών των ιστοριών, θεωρίες, έννοιες και ιδέες, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σας πούμε, ότι η ανταλλαγή αυτών των ατόμων δεν έχουν θέση εδώ, στον κόσμο σας και η κατανομή αυτή δεν είναι χωρίς πλεονέκτημα και μεγάλη αξία. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορεί να είναι αυτά τα θέματα, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά που μπορούν να περιμένουν λίγο, ενώ εμείς μαζί οργώνουμε μέσω του τοίχου που βρίσκεται σήμερα ανάμεσά μας και ανάμεσα σε εσάς και τον νέο κόσμο σας; Αυτό είναι το μόνο που ζητάμε, και δεν θέλουμε κανέναν από εσάς να αισθάνεστε ότι είστε τιμωρημένοι, κρίνοντας σας, ή κοιτάζοντας σας από πάνω, για τα δικαιώματα σας και τις δημιουργικές και ερευνητικές σας ανάγκες για να μάθετε να ξεδιψάσετε την περιέργεια και μοιράζοντας αυτά τα δώρα με τους άλλους, γιατί δεν είναι. Είναι απολύτως θαυμάσιο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί από εσάς που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά κοινωνικά σας δίκτυα, μοιράζονται όλους αυτούς τους μυστήριους θησαυρούς και τα θαύματα, αλλά μόνο σας λέμε, ότι θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να μοιραστείτε και να συζητήσετε όλες αυτές τις ιστορίες και τις πληροφορίες μεταγενέστερα, αφού αρχίσουμε το μεγάλο έργο της αναδιαμόρφωσης του κόσμου σας.

Σήμερα είναι μια ημέρα για κάτι άλλο, και αυτό το κάτι άλλο, είναι η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την παρουσία μας εδώ, για τα δώρα που έχουμε να προσφέρουμε στο όνομα της αγάπης και της παροχής υπηρεσιών από τον Δημιουργό μας προς εσάς, τους συμπαντικούς αδελφούς και αδελφές μας. Σήμερα είναι μια ημέρα για να πάρετε την ερειπωμένη μπάλα και να την ρίξετε επάνω να περάσει πάνω από τον τοίχο της τύφλωσης, της κώφωσης, της άγνοιας, του φόβου. Σήμερα είναι η μέρα για αυτό, και αυτό είναι το καθήκον, η μόνη εργασία που δεν μπορεί να περιμένει, γιατί είναι το έργο αυτό που είναι το αρχικό ντόμινο που θα προκαλέσει χιλιάδες προγραμματισμένα σχέδια που θα αλλάξουν προς το καλύτερο κάθε μέρα και κάθε τρόπο τη νέα ζωή σας. Σας ζητάμε, Εργάτες του Φωτός μας και κάθε ένα και όλους εσάς που επιθυμείτε να μας βοηθήσετε στο σχέδιό μας, να αποκαλύψετε την παρουσία μας σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου σας, για να πέσει αυτό που σήμερα σας δημιουργεί το ενδιαφέρον σας και να επικεντρωθείτε σε αυτό το ένα έργο, αυτή την αγγαρεία, να πείτε πολλά εντός της εμβέλειας της ακοής σας, ότι εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είμαστε εδώ σε τεράστιους αριθμούς και διαθέτουμε δώρα για εσάς που θα ωφελήσουν τόσο πολύ το κάθε ένα ατομικά όσο και κάθε άτομο στον πλανήτη σας.

Αυτά που σας φέρνουμε είναι τα δώρα της χαράς, τα δώρα της μη-αγγαρείας, δώρα της ελευθερίας, τα δώρα της υγείας, τα δώρα του πλούτου, τα δώρα της νεολαίας, τα δώρα της μακροζωίας, τα δώρα της επιστήμης, των μαθηματικών, της τεχνολογίας, της αρχιτεκτονικής, των κτιρίων και κατασκευών που ο κανένας συμπαθεί και έχετε δει φυσικά σε όλες τις ενσαρκώσεις σας. Μπορείτε να φανταστείτε τι κόσμος μπορεί να σας αρέσει όταν θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε αυτά τα δώρα σας; Θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε γι 'αυτό και να οραματιστείτε ακριβώς πως αυτός ο κόσμος θα μπορούσε να είναι χρησιμοποιώντας αυτά τα δώρα της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε τα τεράστια και όμορφα πλοία μας, που μπορούν να ταξιδεύουν από το ένα άκρο αυτού του σύμπαντος στην άλλη, με ταχύτητες τέτοιες που να φαίνεται, σαν ο χρόνος να στέκεται ακόμα πριν να φτάσουμε στον προορισμό μας. Σκεφτείτε το αυτό, ενώ εσείς προβλέπετε σε μια εικόνα στο μυαλό σας αυτό που οι πόλεις και οι κωμοπόλεις και τα χωριά σας, θα μπορούσαν να μοιάζουν και πόσο καλά θα μπορούν να λειτουργούν και τι όμορφα μέρη θα μπορούν να ζήσουν, από την στιγμή που θα μπορούμε να αρχίσουμε να σας βοηθάμε να τα επανασχεδιάσουν και την εκ νέου να τα σμιλεύσουν, σαν ένα όμορφο έργο τέχνης σε ένα από τα υπέροχα μουσεία σας, τα σπίτια των ονείρων μερικών από τα μεγαλύτερα δημιουργικά μυαλά και τις καρδιές σας που έχουν την επιθυμία να δημιουργήσουν αυτά τα έργα τέχνης.

Διαθέτουμε το ταλέντο και την επιθυμία να δημιουργήσουμε έργα τέχνης, όπως αυτά, μόνο οι καμβάδες μας είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος. Οι καμβάδες μας είναι το μέγεθος των πλανητών που έχουμε επισκεφθεί, και η καρδιά μας επιθυμεί να ζωγραφίζει πίνακες με τα υπέροχα χρώματα και την ομορφιά που ζουν, την αγάπη και την ειρήνη, την αρμονία, την ισορροπία και την ηρεμία, και σας ζητάμε να δεχθείτε το χέρι μας και να επιλέξετε ένα πινέλο με μας και να αρχίσουμε, να δημιουργείτε μαζί μας αριστούργημα που θα είναι το νέο σπίτι σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Εάν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να λέτε "είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τα αριστουργήματα μας", και στη συνέχεια να αρχίσετε να λέτε όπως πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές σας, όσο μπορούν, ότι είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή να αρχίσουμε να δημιουργούμε μαζί σας ένα έργο τέχνης .

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford