Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

9 Μαΐου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 9 Μαΐου 2012



Κάθε μέρα αναπτύξτε κάτι νέο και δημιουργικό, κάθε πρωί είναι μια νέα ευκαιρία, ένα άλλο δώρο για εσάς που μπορεί να γίνει η πραγματικότητα γιʼ αυτό που έχετε έρθει να ζήσετε. Ξεδιπλώστε μπροστά σας το χάρτη πορείας που έχετε καταρτίσει για τον εαυτό σας, και ο χάρτης αυτός θα είναι που θα σας μεταφέρει στους τόπους και τους ανθρώπους που επιθυμείτε να αποκτήσετε τις εμπειρίες σας, ενώ είστε εδώ σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο.

Όταν φύγετε από εδώ, χωρίς να αντιμετωπίσετε όλα αυτά για τα οποία ήρθατε να γευτείτε, θα ήταν μια χαμένη ευκαιρία, που δεν μπορέσατε να την ζήσετε με αυτόν τον τρόπο της ρύθμισης. Πολλοί από εσάς δεν θα έρθουν ξανά με τον ίδιο τρόπο, καθώς οι εξορμήσεις σας στο φυσικό πεδίο εξαρτώνται από εσάς, αν είναι αυτό που θέλετε για τον εαυτόν σας. Αυτή είναι μία από τις επιλογές που θα σας ζητηθεί να κάνετε τις επόμενες ημέρες. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε μπροστά ή να επιστρέψετε πίσω και ίσως τότε να κάνετε πράγματα λίγο διαφορετικά.


Δεν θα σας επιβληθούν κυρώσεις, αν επιλέξετε να έρθετε πάλι και να κάνετε τα ίδια πράγματα. Δεν είσαστε όλοι έτοιμοι να αφήσετε τον φυσικό κόσμο πίσω και να συνεχίσετε το ταξίδι σας στις πνευματικές σφαίρες της ύπαρξης. Είναι μεγάλη υπόθεση να μάθετε να ζείτε εδώ στο φυσικό πεδίο, ενώ θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να ανεβείτε στις υψηλότερες σφαίρες. Μιλάμε για μια σοφή ψυχή που αντιλαμβάνεται πότε έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι. Όταν έρθει η ώρα να ανατρέξει στα μέτρα που έχουν ληφθεί, θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευλογημένη ευκαιρία, για να κάνει τις διαφορετικές επιλογές της, που θα της επιτρέψουν να πάρει εμπειρίες που ίσως να έχανε και που μπορεί να επιθυμούσε να βιώσει πριν προχωρήσουμε.

Δεν μπορούμε να υπερβούμε τα όριά μας και να σας επηρεάσουμε αδικαιολόγητα να επιλέξετε μια άλλη κατεύθυνση. Θα είμαστε πάντα προσεκτικοί, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας επιτρέψουμε την ελευθερία και το χώρο που θα χρειάζεστε για να λάβετε τη δική σας απόφαση και σύμφωνα με τους δικούς σας όρους. Εμείς από τα υψηλότερα επίπεδα, επίσης έχουμε πάρει τις δικές μας αποφάσεις και φυσικά, θα σας εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως, αν μας δίνατε το χώρο που χρειαζόμαστε, για να κάνουμε και εμείς τις δικές μας επιλογές, σύμφωνα με το πώς αισθανόμαστε, τι χρειαζόμαστε και πιστεύουμε ότι θα θέλατε και εσείς να τις βιώσετε μαζί μας.

Υπάρχουν πιθανότητες, μέλη από τις αστρικές Οικογένειες να επιλέξουν διαφορετικές κατευθύνσεις για να ταξιδέψετε. Καθώς κανένας μας ποτέ δεν έχει να πει αντίο για πάντα. Θα υπάρξουν πολλά σταυροδρόμια μπροστά, μέχρι να συναντηθούμε και πάλι και να ζήσουμε μαζί αυτό που έχουμε επιλέξει για τον εαυτό μας, πού θα θέλαμε να είμαστε, με ποιους θα θέλαμε να είμαστε μαζί και τι θα θέλαμε να ζήσουμε μαζί τους. Δεν υπάρχουν κανόνες ή κατευθυντήριες γραμμές, όσο τιμούμε το ιερό δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και επιλογής των άλλων. Είναι ένας κανόνας που δεν πρέπει να σπάσει, έτσι είναι αυτός ο κανόνας και από μόνος του διέπει το σύμπαν και τον διατηρεί ως απίστευτα ελεύθερο και ένδοξο τόπο για αμέτρητες ψυχές, που το αποκαλούν στο σπίτι τους. Το σπίτι μας είναι όντως το σπίτι σας, στο οποίο θα μοιραζόμαστε τους θαυμάσιους θησαυρούς του, τα μυστήριά του, τα μυστικά του, τις περιπέτειες του, την ομορφιά του, τη σοφία του, την φροντίδα και την αγάπη του.

Έρχεται στιγμή που μια ψυχή επιθυμεί να ζήσει κάτι περισσότερο από ότι αυτό το σύμπαν έχει να της προσφέρει. Αυτή η ώρα πλησιάζει τώρα για πολλούς από εσάς από το σπίτι σας που το ονομάζετε Γη. Για πολλούς από εσάς, έχει έρθει η ώρα να επεκτείνετε τα όριά σας και να αποκαλέσετε σπίτι σας, όχι τον πλανήτη σας αλλά το σύμπαν σας. Εμείς, η Διοίκηση Ashtar, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε τα σύνορα της τρέχουσας ζωής σας και να ξεκινήσετε σε νέα βοσκοτόπια που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πατήσει πόδι. Υπάρχουν πάρα πολλά που το σύμπαν μπορεί να σας προσφέρει, από οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ένας πλανήτης. Πολλοί από εσάς φθάνουν τώρα να κατανοήσουν τι ακριβώς μπορούν να επιτύχουν και τι μπορούν να σας φέρουν οι νέες περιπέτειες, τέτοια εκπληκτικά γεγονότα δεν έχετε ποτέ πριν δοκιμάσει.

Κατανοούμε ότι πολλοί από εσάς καίγονται από επιθυμία, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ, για να σας επιτρέψουμε να δείτε ότι κατέχετε το κλειδί που ανοίγει για εσάς αυτή η νέα πόρτα. Υπήρξαν πολλές πόρτες που έχετε περάσει σε όλη τη διαδρομή σας και θα υπάρξουν ακόμα πολλές που θα βρείτε στην πορεία του ταξιδιού σας. Η πόρτα που τώρα είναι μπροστά σας είναι πλέον η πόρτα που σας ανοίγει σε μια νέα και μεγαλύτερη διάσταση της ύπαρξής σας, παρά τη σημερινή σπουδαιότητα της ύπαρξής σας, καλείστε σήμερα στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα ορόσημο για την ψυχή, όπου προοριζόταν τα φτάσει κάποια στιγμή, και η πόρτα που στέκεστε σήμερα, είναι στην πραγματικότητα μια λαμπρή επιτυχία και μεγάλο επίτευγμα, για το οποίο μπορείτε να είστε υπερήφανοι και διακριτικοί. Από την αφετηρία και πέρα από αυτή την πόρτα, όπου δεν θα υπάρχει η αναγκαιότητα της προόδου σας, θα χρειαστείτε πάλι ένα ταξίδι στις χαμηλότερες διαστάσεις από αυτή της αφύπνισής σας. Για πολλούς από εσάς αυτή θα έρθει ως μια θαυμάσια είδηση, καθώς έχετε φτάσει σε ένα σημείο, όπου αυτή η διάσταση δεν προσφέρει πλέον δραστηριοποιήσεις, ώστε να σας διεγείρει, να διδάσκει, να ενθουσιάζει, να παρακινεί, να προσελκύει ή να σας καλεί.

Όσοι από εσάς ακούτε τώρα την κλήση των υψηλότερων σφαιρών, αυτό είναι η έλξη της καρδιάς σας και σας καλεί εκεί με το όνομά σας. Εναπόκειται στον καθένα σας να αποφασίσετε και να επιλέξετε για τους εαυτούς σας, αν θα λάβετε σοβαρά υπόψη αυτό το αίτημα ή θα επιλέξετε να παραμείνετε μεταξύ των γνώριμων και ίσως μέσα στις ανέσεις του φυσικού τρισδιάστατου χώρου. Θα σεβαστούμε την απόφαση κάθε ψυχής και να σας βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα η οποιαδήποτε διαδρομή που θα επιλέξετε. Δεν θα κάνουμε καμία προσπάθεια να σας πείσουμε να αλλάξετε τη γνώμη σας και να αλλάξετε την πορεία σας, καθώς κάθε απόφαση που κάνει μια ψυχή είναι μια ιερή επιλογή και πρέπει να τηρείται από όλα τα όντα μέσα σε αυτό το σύμπαν.

Είμαστε η οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford