Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

14 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 14 Μαΐου 2012Γνωρίζω ποιοι είστε και γιατί θέλετε να είστε τόσο προσεκτικοί. Θα μπορούσατε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή, με τον εαυτό σας και με τη ζωή σας, και εν μέρει ο λόγος που είμαστε εδώ, είναι να σας επιτρέψουμε να δείτε ότι ο ουρανός είναι το όριο και ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε. Όλοι μαζί κατά τη διάρκεια του μακρινού αυτού ταξιδιού, επιλέξατε για τον εαυτό σας τη σταδιοδρομία, τα χόμπι και τα σχέδια σας, ώστε να συνεχίσετε και να γίνετε καλύτεροι από αυτό που μπορείτε να είστε. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι που φοβηθήκατε να αναλάβετε, γιατί πάντα γνωρίζατε, ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, θα βγείτε σοφότεροι και πιο έμπειροι ψυχικά από τις προσπάθειές σας.


Σήμερα εδώ στον κόσμο σας, υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που εμφανίζεστε φοβισμένοι ή άτολμοι να προσπαθήσετε να γίνετε αυτό που είστε και ποιοι ήδη είστε. Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς να παλεύετε με τον εαυτό σας, να γίνεται ακριβώς αυτό που θα μπορούσατε να είστε από φυσικού σας. Εμείς κάνουμε το καλύτερο να βρούμε τους λόγους για τους οποίους εκείνοι από εσάς έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό, και έχουμε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Πρώτα απʼ όλα, ποιοι είστε, ποιοι ήσασταν, και ποιοι θα ξαναγίνετε. Αυτά είναι πολύ κρίσιμα ερωτήματα και με τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα κρυμμένα μυστικά, κρυμμένα ταλέντα και τις κρυφές κατευθύνσεις με τα οποία μπορεί να ταξιδεύετε αυτή τη στιγμή, αντί να ταξιδεύετε εντός των κύκλων που έχετε χαράξει για τον εαυτό σας εντός των ορίων της τρίτης διάστασης.

Από που να αρχίσουμε; Σε αυτό σημείο θα πρέπει να επιλέξουμε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση για μία από αυτές τις απαντήσεις, όπως το ταξίδι σας μέσα από την ύπαρξης σας η οποία δεν έχει σημεία εκκίνησης, αλλά είναι ένας κυκλικός άνεμος της αλλαγής, της ανάπτυξης, της μεταμόρφωσης. Για να επιλέξετε ένα σημείο σε αυτό το χάρτη που είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος, συνεχώς εξελισσόμενος και με πολυδιάστατο χαρακτήρα, είναι φυσικό να μην έχει αρχή ούτε τέλος, είναι μια πρόκληση από μόνη της σε όλα, και θέλουμε να αποφύγουμε αυτή τη στιγμή να ξοδεύουμε ανείπωτα ποσά ενέργειας, αυτή την ώρα που πραγματικά δεν έχουμε την πολυτέλεια των δαπανών σε αυτό το σημείο του ταξιδιού σας, και αντʼ αυτού, πιστεύουμε ότι είναι πρέπον να επιλέξουμε έναν εναλλακτικό τρόπο για να δείτε ποιοι είστε, ποιοι είσαστε και ποιοι πάλι θα γίνεται.

Είστε τα πάντα. Είστε μοναδικοί. Είστε παντού και πουθενά την ίδια στιγμή, όπως όταν είστε αυτό που είστε. «Πού» μπορεί να είναι μόνο ένα σημείο ακριβώς στο χάρτη ή στην πυξίδα της κατεύθυνση σας. «Όταν» δεν μπορεί να είστε παντού ή όταν δεν θα υπήρχατε εδώ και δεν θα υπήρχατε εκεί. Αυτό είστε. Είστε μόνοι σας, δεν είστε κανένας άλλος. Δεν υπάρχει κανένας άλλος να σας δει με διαφορετικά μάτια ή από μια διαφορετική σκοπιά. Δεν μπορείτε να γίνετε τίποτα άλλο, για να υπάρχετε. Είστε μόνο η ύπαρξή σας, έτσι πώς θα μπορούσατε να γίνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που είστε; Το οτιδήποτε είσαστε είναι αυτό που πάντα είσαστε και οτιδήποτε γίνεται. Δεν υπάρχει καμία διαφορά, δεν υπάρχει διαχωρισμός, δεν υπάρχει ανάπτυξη ή αλλαγή στην πραγματικότητα, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για να διαχωριστείτε από αυτά, το τώρα, και η επιθυμία να έρθει. Υπάρχετε μόνο εσείς σε μια στιγμή, τη στιγμή του τώρα, οπότε πώς θα μπορούσατε να είστε ένα πράγμα και στη συνέχεια να γίνετε ένα άλλο;

Αντιλαμβανόμαστε από τη σκοπιά μας, με την έννοια αυτή πόσο δύσκολος μπορεί να είναι αυτός ο αγώνας. Δεν θέλουμε καθόλου να σας συναρπάσουμε, να σηκώσουμε το μυαλό σας ή την ασφάλεια σας. Θέλουμε μόνο αυτή τη στιγμή να προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε, ποιοι πραγματικά είστε, καθώς ευχόμαστε αυτή τη γνώση, να σας δώσει την εμπιστοσύνη που ήδη έχετε ώστε να είστε αυτοί που ήδη είστε. Βλέπετε γιατί θεωρούμε ότι αυτό είναι τόσο σημαντικό για εσάς, να γνωρίζετε γιατί αισθάνεστε έτσι αυτή τη φορά; Μήπως μπορείτε τώρα να δείτε ακριβώς γιατί είστε αληθινά ικανοί, ακόμα και αν και δεν φτάσετε το δυναμικό αυτό, το έχετε ήδη επιτύχει;

Έχει ειπωθεί ότι αυτός δεν είναι ένας χρόνος για εκμάθηση νέων πραγμάτων, αλλά αυτό είναι μια στιγμή για να θυμηθείτε. Θυμηθείτε. Θυμηθείτε ποιοί είστε πραγματικά και θα σας ελευθερώσει. Ορίστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Αφήστε τη σοφία που ήδη κατέχετε βαθιά μέσα σας να ανέβει στην επιφάνεια, και επιτρέψετε της να γίνετε σοφοί, επιτρέψτε να γίνεται αυτό το μυστικό που έχετε κρυμμένο βαθιά μέσα σας για τόσο πολύ καιρό, καθώς έχετε εντοπίσει τα βήματα σας μέσα στο ταξίδι της δικής σας ύπαρξης. Σαν ένας χάρτης θησαυρού και μια πυξίδα που θα σας οδηγήσει σε ένα χαμένο θησαυρό, σας λέμε να σκάψετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας. Ακολουθήστε τις ενδείξεις και ακολουθείστε τα δικά σας βήματα μέσα από την άμμο του χρόνου που θα σας οδηγήσουν σε αυτό που είστε πραγματικά, αυτό το ένα πράγμα που αληθινά είστε, στο σωστό μέρος που πραγματικά είστε, στον ακριβή χρονική περίοδο που πραγματικά είστε. Αφήστε τη φωνή σας να σας καθοδηγήσει σαν τον άνεμο που ωθεί τα πανιά σας προς τις ακτές που είστε, που έχει το δικό σας όνομα.

Είστε εσείς. Είμαστε εσείς. Όλοι είμαστε εσείς. Δεν είσαστε αυτοί, δεν είμαστε αυτοί, δεν υπάρχει κανένας που να είναι αυτοί, υπάρχετε μόνο εσείς. Το καταλαβαίνετε αυτό; Βλέπετε τώρα με σαφήνεια, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτής της αντίληψης, ότι είμαστε ξένοι σε εσάς ή στον κόσμο σας και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να μας εμπιστευτείτε; Δεν υπάρχουν ξένοι σε εσάς, και δεν υπάρχουν κόσμοι ξένοι προς τον κόσμο σας, καθώς υπάρχει μόνο ένας κόσμος, και υπάρχετε μόνο εσείς. Δεν αποδέχεστε τον εαυτόν σας, που είστε πραγματικά εσείς, όταν δεν αποδέχεστε τους άλλους, καθώς δεν υπάρχουν άλλοι, είσαστε μόνο εσείς που δεν αποδέχεστε.

Όταν θα έρθει η ώρα σας, θα αποδεχθείτε τον εαυτό σας και το ποιοι είστε πραγματικά. Αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς, και είναι φυσικό αυτό, γιατί υπάρχετε μόνο εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε αυτή την απόφαση και να επιλέξετε να είστε εσείς, αν και ήδη είστε, θα πρέπει να είστε όπως μπορείτε να είστε και κανένας άλλος δεν μπορείτε να είστε, αυτό είναι που επιλέξατε να θυμόμαστε. Έχετε επιλέξει να το θυμάστε; Πείτε "έχω επιλέξει να το θυμάμαι" αν θέλετε να θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Το σύμπαν θα ανταποκριθεί και θα σας φέρει στη μνήμη σας σχετικά με το ποιοι είστε αυτοί που πραγματικά είστε, καθώς είστε εσείς που διαθέτετε αυτό το κλειδί και σας προσφέρετε. Είναι το κλειδί σας να κάνετε αυτό που επιθυμείτε και να ξεκλειδώσετε οτιδήποτε θέλετε, αυτοί οι θησαυρούς είναι δικοί σας και είναι οι θησαυροί σας. Έχουν αποθηκευτεί σε όλες τις αποθήκες του ταξιδιού σας, και μπορούν να ξεκλειδωθούν με την εντολή σας, δεδομένου ότι αναγνωρίζουν μόνο την εντολή σας, και θα ανακτήσετε όλα αυτά που είστε, όλα όσα είσαστε και όλα όσα μπορείτε θα είστε, όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε ένα κλειδωμένο κουτί για εσάς, σας περιμένουν να πάρετε το κλειδί στο χέρι σας και το ανοίξετε ξανά, για να δείτε όλα όσα είναι, όλα όσα ήταν και ό, τι θα γίνετε, δεδομένου ότι είστε όλοι το ίδιο, όλα είναι ένα και όλοι αυτή τι στιγμή είστε εσείς.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.
Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford