Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

28 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 28 Μαΐου 2012


Ζώνες ελεύθερης ενέργειας

Οι ζώνες ελεύθερης ενέργειας, θα είναι περιοχές που θα αναδεικνύονται για την παροχή δωρεάν καθαρής ενέργειας και χωρίς χρέωση ή κόστος της ενέργειας σε εκείνους που σε αυτές τις περιοχές επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα σχέδια. Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε, είναι να παραβλέψουμε τα σημερινά σας μέσα που παρέχουν στα νοικοκυριά σας ενέργεια και να εγκαταστήσουμε μιας νέα τεχνολογία που θα βελτιώσει καλύτερα την αποτελεσματικότερα την παροχή καθαρής ενέργειας στο σπίτι σας. Τα έργα αυτά θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο και θα έρθει μια στιγμή που κάθε νοικοκυριό στον πλανήτη σας, θα του παρέχετε αυτή η τεχνολογική πρόοδος και θα δίνει καθαρή ενέργεια χωρίς κόστος με την συνδρομή αυτής της τεχνολογίας.


Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό, ζητάμε όσοι από εσάς, είναι πρόθυμοι να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο σπίτι σας, να δώσετε τα ονόματά σας στη διάθεσή μας είτε τηλεπαθητικά είτε μέσω αποστολής ή σχολιασμού ή με τη σύνδεση των κοινωνικών δικτύων σας ώστε να εισάγουμε το όνομα σας στη βάση δεδομένων μας σε αντάλλαγμα αυτής της εξέλιξης στο σπίτι σας. Σε τι συνεπάγεται αυτή η τεχνολογία, είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για την αξιοποίηση της ενέργειας από την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τον πλανήτη σας. Η περιοχή αυτή του πλανήτη σας είναι γνωστή σε σας ως στρατόσφαιρα, και εδώ είναι η ενέργεια διαθέσιμη για αυτό το είδος της χρήσης, μέσω της εφαρμογής μιας συσκευής που είναι εγκατεστημένη σε ένα σπίτι ή μια κατοικία. Αυτή η συσκευή θα παίρνει την ακτινοβολία της ενέργειας που περιβάλλει τον πλανήτη σας. Στη συνέχεια θα την καθαρίζει και θα καθαρίζει αυτήν την ενέργεια πριν από τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, θέρμανσης και φωτισμού στο σπίτι σας. Εκεί που δεν θα χρησιμοποιείτε είναι η χρήση για τα αυτοκίνητα, τα τρένα, τα λεωφορεία και τα αεροπλάνα, αλλά έχουμε άλλα μέσα για την τροφοδοσία αυτών των συστημάτων μεταφορών, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι σημαντικά για τον κόσμο σας.

Θα θέλαμε να ξεκινήσει η υλοποίηση αυτών των συσκευών ενέργειας στα σπίτια, σε όσους από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα προγράμματα της αρχικής μας εισαγωγής σε αυτή την τεχνολογία για τον κόσμο σας. Θα παρακολουθούμε τις περιοχές ελεύθερης πρόσβασης των διαδικτυακών κοινωνικών δικτύων σας, για να παρακολουθούμε τις απαντήσεις σας με την προσφορά μας. Ελπίζουμε να δούμε ένα μεγάλο αριθμό από εσάς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό, καθώς αισθανόμαστε ένα μεγάλο αριθμό από εσάς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή που θα λειτουργήσει ως ένα παγοθραυστικό μεταξύ των πολλών άλλων έργων μας που επιθυμούμε να εφαρμόσουμε και που θα τα προωθήσουμε για να ωφεληθεί ο κόσμος σας σε μεγάλο βαθμό.

Θέλουμε να ξεκινήσει η υλοποίηση αυτών των συσκευών της ενέργειας κατά τους επόμενους μήνες, το αργότερο έως τον Σεπτέμβριο, αν και πάντα να έχετε κατά νου, ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι ρευστά και απρόβλεπτες αλλαγές του προγράμματος συμβαίνουν για μυριάδες λόγους καθώς και επιπλοκές όσον αφορά το θέμα των ποινικών της σκοτεινής κλίκας σας. Αυτοί, φυσικά, δεν θα ενθουσιαστούν όταν ανακαλύψουν ότι τώρα πρόκειται να προχωρήσουμε με την κατανομή αυτών των συσκευών χωρίς ενέργεια. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία των συζητήσεών τους μεταξύ τους, καθώς αντιλαμβάνονται αυτό ως ένα μεγάλο πλήγμα στην εξουσία τους. Απολαμβάνουμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα τόσο μεγάλο μέρος της δύναμης τους, που σας έχει κλαπεί και να αντιμετωπίσουν ένα χτύπημα στην παράνομη και την αντισυνταγματική αυτοκρατορία τους. Αυτές οι φατρίες των εγκληματικών οργανώσεων σας, θα αρχίσουν να βλέπουν την καταστροφή της δομής της εξουσίας τους, αμέσως μετά την εφαρμογή αυτών των συσκευών ελεύθερης ενέργειας, καθώς θα είναι η συσσώρευση ενέργειας και τα λύτρα τους, από την πώληση προς εσάς, τους ανθρώπους που πολλά μέλη της σκοτεινής κλίκας, έχουν παρατάξει τα πλούτη στις τσέπες τους .

Παίρνοντας το δικαίωμά της αγνής και καθαρής σας ενέργειας, παίρνετε πίσω τα δικαιώματά σας που υπάρχουν στον πλανήτη σας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ενοίκιο με κάποιους φόρους ή φόρους τιμής με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός είναι ένας από τους κύριους στόχους μας εδώ στον κόσμο σας και εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, δεν θα φύγουμε από εδώ μέχρι εσείς οι αδελφοί και οι αδελφές μας της Γης, να απελευθερωθείτε από τον τυραννικό έλεγχο αυτών των σκοτεινών Κυρίων. Σπάζοντας τα δεσμά της βαριάς φορολογίας σας, σάς απαλλάσσουμε από τους εκβιασμούς, και η ενέργεια θα μπορεί εύκολα να παρέχετε στον καθένα και σε κάθε ύπαρξη στον πλανήτη σας, εντελώς δωρεάν. Αυτό είναι ένα έργο που έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να επιτευχθεί, καθώς βλέπουμε αυτό ως ένα σημαντικό ορόσημο για το ποιος δίνει τη δύναμη στον κόσμο σας. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε εσάς, τους ανθρώπους να ορίσετε ορισμένους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές για να εξασφαλίσετε στους ανθρώπους πάντα να είναι στην εξουσία εδώ πριν αναχωρήσουμε, για να πάμε πάλι, να βοηθήσουμε ένα άλλο σπασμένο κόσμο και να τον απαλλάξουμε από τους περιορισμούς που τους δεσμεύουν με την αγγαρεία, τον μόχθο και τα περιορισμένα δικαιώματα ελευθερίας καθώς και τα δικαιώματα της έκφρασης, σήμερα την ζωή τους.

Η δουλειά μας εδώ δεν είναι σχεδόν πλήρης, δεδομένου ότι υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της εργασίας που πρέπει να γίνει από εμάς καθώς και από εσάς. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτές τις αλλαγές σε όλη την κοινωνία σας από τη διάδοση των πληροφοριών όσο ευρέως μπορείτε. Μην αφήνετε τα γελάκια και τους διαπληκτισμούς κάποιων οι οποίοι έχουν ακόμα να δουν μια μεγαλύτερη εικόνα απογοήτευσης σας, με οποιονδήποτε τρόπο το έργο σας που είναι μια πηγή πληροφοριών για αυτές τις νέες ιδέες και έννοιες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα πρέπει να θεωρηθείτε ως πρωτοπόροι του νέου κόσμου σας, καθώς τις επόμενες ημέρες όλα αυτά που θα δείτε, για τα οποία μιλάμε σήμερα, θα είναι ένα κρυφοκοίταγμα στο μέλλον που ο καθένας σας ονομάζει αυτόν τον υπέροχο πλανήτη σπίτι τους.

Πόσο άνετα θα αισθάνονται οι οικογένειες σας, που θα μπορούν να ανοίγουν ένα ελαφρύ διακόπτη ή με μία συσκευή, ενισχύοντας την τεχνολογίας σας με την τεχνολογία μας, που εμείς με μεγάλη ευχαρίστηση μοιραστήκαμε με τους φίλους μας. Βλέπουμε την κατανομή αυτής της τεχνολογίας ως μια γέφυρα που θα κατασκευαστεί μεταξύ των δύο πολιτισμών μας, του δικού σας της Γης και του δικού μας από τα αστέρια. Έχετε ήδη αισθανθεί την ενδυνάμωση, θα είστε σε θέση να σκίσετε τις συμβάσεις σας με εκείνους που σήμερα σας παρέχουν στα σπίτια σας την ηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο θέρμανσης, το προπάνιο ή φυσικό αέριο; Βλέπετε ήδη με πόση δυσκολία κερδίζουν τον πλούτο σας, που μπορείτε να διατηρήσετε για την καλύτερη χρήση σας και τις οικογένειές σας; Θα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι όταν σας παρουσιάσουμε το πρώτο δώρο της τεχνολογίας μας, και ανυπομονούμε να δούμε πολλά από τα ονόματά σας να παρέχονται είτε τηλεπαθητικά με εμάς ή να δημοσιευτούν σε φόρουμ σε απευθείας σύνδεση στα κοινωνικά σας δίκτυα. Έχουμε προσωπικό έτοιμο να αρχίσει την παρακολούθηση αυτή τη διαδικτυακή ενημέρωση, και τις αντιδράσεις σας, για την προσφορά μας που θα σας προμηθεύσουμε με τις νέες αυτές συσκευές δωρεάν ενέργειας που θα μπορείτε με εύκολο τρόπο να εγκαταστήσετε στα σπίτια σας.

Πώς αυτές οι συσκευές θα παρουσιαστούν σε εσάς από εμάς είναι ένα θέμα που θα σας το γνωστοποιήσουμε σε μεταγενέστερη ημερομηνία κατά την οποία θα είμαστε σε πιο άνετη θέση με την ποινική κλίκα σας και τα πολλά τσιράκια τους. Προς το παρόν, δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει ελεύθερα στον κόσμο σας, αλλά αυτό θα αλλάξει και θα αλλάξει για τα καλά. Βλέπουμε τις συλλήψεις των ατόμων αυτών ως ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον κόσμο σας και το λαό σας, και καλούμε αυτή τη στιγμή τα μέλη σας των ομάδων που έχουν αναλαμβάνει αυτό το μεγάλο καθήκον, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κάνουν αυτό το γεγονός πραγματικότητα. Και πάλι, θέλουμε να σας καταστήσουμε σαφές, ότι παραμένουμε πλήρως προετοιμασμένοι, για την υποστήριξη σας και την προστασία εκείνων των στρατών του κόσμο σας, που μπορεί να επιλέξουν να προσπαθήσουν να παρέμβουν με κάποιο τρόπο σε αυτές τις διαδικασίες.

Όπως έχουμε πει, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθείτε ότι οι προσπάθειες σας να περάσουν ανενόχλητες από τις ένοπλες δυνάμεις ή από ομάδες που ακόμη ευθυγραμμίζονται με τις εγκληματικές οργανώσεις σας. Αυτό πρόκειται να κάνουμε για εσάς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτές τις συλλήψεις για εσάς, καθώς είναι ο κόσμος σας και εσείς πρέπει να πάρετε πίσω από εκείνους, αυτά που σας έχουν κλαπεί. Έτσι πρέπει να γίνει, και ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι του κόσμου σας θα μπορέσουν να το καταλάβουν αυτό και να δουν γιατί είναι τόσο σημαντικό για εσάς τους ίδιους ,να πάρετε πίσω τα κυριαρχικά σας δικαιώματά και το δικαίωμά σας να ζείτε σε ένα κόσμο απαλλαγμένο από εκείνους, που το μόνο που κατανοήσουν, είναι οι έννοιες της περισσότερης δύναμης, περισσότερα χρήματα, περισσότερο έλεγχο καθώς ασκείται περισσότερη βιοπάλη και κόπος σε όσους αισθάνονται ότι τόσοι άλλοι έχουν τόσα πολλά περιουσιακά στοιχεία στους λογαριασμούς τους.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απελευθερωθείτε από τη δουλεία τους, αλλά δεν μπορούμε και δεν θα τα κάνουμε όλα εμείς για εσάς. Εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, να κάνετε αυτές τις αλλαγές εδώ, και περιμένουμε την κίνησή σας ή το αίτημά σας για περαιτέρω πληροφορίες από εμάς, που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας. Περιμένουμε μια απάντηση από εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας της πρώτης γραμμής, και σας ευχόμαστε για τις καλύτερες προσπάθειές σας στην αποκατάσταση τους, για τους ανθρώπους του πλανήτη σας, τα κυριαρχικά δικαιώματα της ελευθερίας τους που έχουν εξουσιαστεί από αυτά τα άτομα.

Θα θέλαμε να δούμε σύντομα δράση από εσάς, καθώς υπάρχουν πολλά προγράμματα και έργα που θέλουμε να αρχίσει η εφαρμογή τους στον κόσμο σας, και που θα ωφελήσουν στα μέγιστα όλους εσάς σε τόσα πολλά επίπεδα. Η τρέχουσα ζωή σας δεν θα είναι αναγνωρίσιμη από τη νέα σας ζωή, απελευθερωμένοι από τα δίχτυα που είστε σήμερα, θα ένα απαραίτητο συστατικό για την επιβίωσή σας. Ο λαός σας θα κάνει ένα μεγάλο άλμα από τη ζωή που βασίζεται κυρίως στην ανάγκη της επιβίωσης, να ζει με βάση την εσωτερική επιθυμία, να εκφράζετε καλλιτεχνικά, δημιουργικά και ακαδημαϊκά, και να μοιράζετε δωρεάν όλα τα δώρα που δημιουργεί με όλους τους άλλους στον κόσμο σας. Αυτό θα είναι το καλύτερο δυνατό για τον κόσμο σας, περιμένετε μόνο να το πάρετε στην κατοχή σας.

Επιλέξτε τώρα με ποιο τρόπο επιθυμείτε να φύγετε από τη ζωή αυτή τη φορά. Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να βγείτε από την πραγματικότητα που έχετε γνωρίσει ως μόνη επιλογή σας. Υπάρχουν και άλλες επιλογές στη διάθεσή σας που θα σας επιτρέψουμε να τις βιώσετε με περισσότερες ελευθερίες και με πολυτέλεια που ποτέ εδώ μέχρι σήμερα, δεν τις έχετε βιώνουμε. Υπάρχουν πολλές πόρτες που μπορείτε να ανοίξετε με ένα κτύπημά σας, που θα σας οδηγήσουν σε διαδρόμους που οδηγούν σε μια νέα ύπαρξη, μια νέα πραγματικότητα, πέρα από τα σημερινά όρια του τρισδιάστατου κατασκευάσματος του νου και της ύλης.

Πάντα υπήρχαν οι πόρτες ανοικτές για εσάς. Πάντα υπήρχε ένα μέσον για να βγείτε, το οποίο δεν σας εξυπηρετεί πλέον, ούτε και τον ανώτερο σκοπό σας σε αυτό το σύμπαν. Εσείς, ως κυρίαρχη ψυχή σε ένα ταξίδι της επιλογής σας, δεν έχετε ποτέ συνδεθεί με μία πραγματικότητα που δεν θέλατε να ζήσετε περισσότερο. Αυτός ο νόμος ισχύει και σήμερα για εσάς και την σημερινή σας πραγματικότητα, όπως ακριβώς και σε οποιαδήποτε μέρος ή περίοδο της ύπαρξής σας. Περιμένουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να βγείτε από αυτή την πραγματικότητα, σύμφωνα με τους δικούς σας όρους και σύμφωνες, με τα δικά σας χρονοδιαγράμματα που εσείς έχετε προσδιορίσει πως θα τα σπαταλήσετε εδώ.

Κανένας δεν μπορεί να επιλέξει να φύγει με αυτό το μοντέλο. Δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι για τις ελευθερίες που περιμένουν πέρα από την ψευδαίσθηση. Δεν έχουν μάθει όλοι τα μαθήματα που διατίθενται μέσω αυτής της ρύθμισης. Καθώς δεν έχουν όλοι βιώσει όλα αυτά που επιθυμούσαν να ζήσουν εδώ με το φυσικό τους σώμα. Θυμηθείτε αυτό, και να θυμάστε ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος επιλογή και όλα είναι προσωπική προτίμηση, και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλει τις προτιμήσεις του στους άλλους, όπως κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα τι χρειάζεται ο καθένας ή επιθυμεί να βιώσει, εκτός από τον εαυτό μας.

Το πώς μία ύπαρξη επιλέγει να φύγει από εδώ, είναι επίσης ένα θέμα προσωπικής προτίμησης. Μερικοί μπορείτε να επιλέξετε να φύγετε από εδώ μέσα από την εμπειρία του θανάτου. Αυτό είναι εντάξει, καθώς για πολλούς, αυτή η επιλογή και η μέθοδος της εξόδου, θα τους οδηγήσει στις υψηλότερες διαστάσεις και τη νέα εμπειρία που επιδιώκουν. Για άλλους, αυτή η μέθοδος να φύγουν από εδώ, δεν τους ταιριάζει και έχουν επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο για να βγουν από αυτή την πραγματικότητα και να αρχίσουν εκ νέου πέρα από τα όριά τους. Για αυτές τις ψυχές, η αφύπνιση στο σώμα είναι η μέθοδος που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο τους στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του σύμπαντος. Για αυτές τις ψυχές, που έχουν κάνει μια επιλογή που δεν επιθυμούν να ζήσουν τον θάνατο και πάλι την αναγέννηση, αλλά επιθυμούν μια συνεχή ενσάρκωση χωρίς στάσεις, αρχίζουν να παρεμβαίνουν στη σταθερή και όμορφη ροή του ταξιδιού τους.

Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και προτίμησης, και σας λέμε να επιτρέψετε σε όλους τους άλλους, δεν έχει σημασία πόσο κοντά είναι με εσάς, να έχουν το χρόνο που χρειάζονται για να αποφασίσουν μόνοι τους, πώς επιθυμούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Πάντα να θυμόμαστε ότι το ταξίδι τους θα συνεχιστεί, είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί, ενδέχεται να διαφέρει από το δικό σας. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, θα προσφέρατε στους συνανθρώπους σας μια μεγάλη υπηρεσία, καθώς ο καθένας από εμάς πρέπει να βρει ακριβώς τι είναι αυτό που δονεί τις χορδές της καρδιάς μας και κάνει την καρδιά μας τραγουδήσει με αρμονία.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford