Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

25 Μαΐου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 25 Μαΐου 2012

Το μυστήριο των Βερμούδων / Το ξενοδοχείο των Ατλάντειων


Το μυστήριο μας ξεκινά βαθιά κάτω από το κοραλλί υπόβαθρο της περιοχής του κόσμου σας, που είναι το γνωστό ως Τρίγωνο των Βερμούδων, κάτω από τα πεντακάθαρα νερά, εκεί βρίσκεται ένα βαθύ υπόγειο, εκτεταμένο ξενοδοχείο. Αυτό έχει δημιουργηθεί από εκείνους του κόσμου σας, που είχαν πάρει αυτά τα χρήματα από τις δικές σας τσέπες, για να τα ξοδεύουν σε τέτοιες πολυτέλειες. Αυτό το ξενοδοχείο που ήταν ένα μυστικό μέχρι τώρα, αποτελείται από 50 ορόφους σε ύψος και 30 ορόφους σε πλάτος. Είναι τόσο ογκώδες όσον αφορά τα ξενοδοχεία στον κόσμο σας. Σχεδιάστηκε και χτίστηκε από εκείνους του κόσμου σας με τα μεγάλα μυαλά και το όραμα να επεκταθεί αρκετά. Αυτό το ξενοδοχείο είναι μια παιδική χαρά για τους πλούσιους, τους διάσημους, και η επιτυχία της οικοδομής αυτής έγινε από τα χρήματα των φορολογουμένων και τα μυστικά μαύρα έργα που είχαν ενσωματωμένα μεγάλα ποσά του πλούτου μέσα στις τσέπες εκείνων που σήμερα συγκεντρώνουν τον τίτλο των παγκόσμιων ελεγκτών και φορέων.


Δεν έχουν μια πολιτική ανοιχτών θυρών ή ένα ευπρόσδεκτο χαλί μπροστά από το βυθισμένο τρόπο εισόδου τους. Αντ’ αυτού, είναι μόνο για εκείνους τους οποίους θεωρούν ότι είναι οι πελάτες στον «κατάλογο», επιτρέπουν να κοσμήσουν τους διαδρόμους αυτού του εντυπωσιακού ξενοδοχείου, τους χώρους εστίασης, τα γήπεδα τένις, τους όμορφους κήπους και τις πολυτελείς καμπίνες. Όλοι οι άλλοι καταπατητές συνελήφθησαν και η σιωπή τους υποσχέθηκε μέσα από τον εκφοβισμό, την φυλάκιση, ακόμη και μέσω του έσχατου θανάτου.

Θα σας πω αυτό σήμερα, με τον κίνδυνο της εκτεινόμενης αξιοπιστίας του καναλιού μας, γιατί θέλουμε να ξέρετε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα μυστικά που έχουν κρατηθεί μακριά από εσάς και υπάρχουν πολλά μεγάλα μυστικά που θα πρέπει τώρα να σας αποκαλυφθούν. Αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε είναι η επέκταση της συνείδησής σας, να επωφεληθείτε καλύτερα στις νέες πληροφορίες, τις έννοιες και τις ιδέες που μέχρι σήμερα ήταν περιορισμένες. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο για το τι είναι δυνατόν, καθώς δεν υπήρξε σχεδόν κανένα όριο δυνατότητας εδώ στον κόσμο σας για πολλούς αιώνες.

Αυτό που έχει συμβεί εδώ είναι μια μεταμφίεση. Μια παρωδία, όπου το μαλλί έχει τραβηχτεί πάνω από τα μάτια του ανυποψίαστου και της αφελούς εμπιστοσύνης, να σας σκεπάσουν μια πραγματικότητα που βασίζεται σε ένα απαρχαιωμένο όραμα και προοπτική για τα συστήματά σας, τις διαδικασίες σας, την αρχιτεκτονική σας, τις επιστήμες σας, τις επικοινωνίες σας, τις μεταφορές σας, την υγεία σας, τη διατροφή και την άσκησή σας, τη λογοτεχνία σας, τον κινηματογράφο σας, τη μουσική σας, τις τέχνες σας, τα παιχνίδια που παίζετε για να περάσετε ευχάριστα και να διατηρείστε όσο το δυνατόν μπορείτε σε νεανική σας φόρμα. Αυτό που στην πραγματικότητα είναι δυνατό για εσάς, απέχει πολύ από τα όρια των δυνατοτήτων σας, επειδή τα όρια των δυνατοτήτων σας σε αυτή την εισαγωγή των εννοιών θα είναι πολύ εντυπωσιακά και ανησυχητικά για πολλούς του κόσμου σας.

Η εκρίζωση της πραγματικότητας μιας ύπαρξης δεν είναι μια ήπια και συνταρακτική διαδικασία. Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, έχουμε ως στόχο να επιτύχουμε το τελικό αποτέλεσμα των εξελίξεων που θα προσφέρει στους κόσμους τη δυνατότητα να μας επισκέπτονται, αλλά προσφέρουμε αυτά τα δώρα αργά και προσεκτικά κατά την εισαγωγή και την τοποθέτησή τους στην συλλογική συνείδηση μιας κοινωνίας. Σε αυτή την περίοδο της ιστορία σας, θα θέλαμε να σας εισαγάγουμε πολλά δώρα, αλλά πρέπει να είμαστε ευγενείς και τόσο διακριτικοί, όσο μπορούμε στην παρουσίασή τους για να μην ταράξουμε τα νερά της πραγματικότητας πολλών από εσάς που δεν έχουν αποδείξει ακόμη πολύ καλά το ταλέντο τους για τη λήψη και την αφομοίωση των νέων ιδεών.

Παρακολουθούμε την κοινωνία σας, αλλά με κανέναν τρόπο δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις σκέψεις κάποιων από εσάς που δεν μας έχουν προηγουμένως δώσει την πλήρη άδεια και την συγκατάθεσή τους για συμμετοχή μας σε πολλές μελέτες. Θέλουμε να είμαστε σαφείς ως προς αυτό, καθώς τιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή του καθενός σας, ανεξάρτητα από την θέση σας στη ζωή, αν είστε μέλη του οργανισμού μας, δεν μας είσαστε άγνωστοι, βιώνοντας το σώμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Θα παρακολουθούμε μόνο τον τρόπο σκέψης σας και τις αντιδράσεις στα ερεθίσματα, γιατί τα ερεθίσματα μπορείτε ή δεν μπορείτε να τα λάβετε από άλλα κίνητρα εκτός από τις καταλυτικές μας δράσεις. Εμείς παρακολουθούμε ορισμένες διαδικασίες σε μερικούς από εσάς που έχετε συναντηθεί μαζί μας και έχουμε συμφωνήσει να μας βοηθήσετε στην συνεχή αξιολόγησή μας στα ανθρώπινα επίπεδα συνείδησης, και την επέκτασή τους, ώστε να βελτιώσετε τη μεταποίηση των νοητικών λειτουργιών και των δυνατοτήτων σας.

Ζητάμε περισσότερους εθελοντές αυτή τη στιγμή να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα την ανθρώπινη ύπαρξη, σε αυτή τη στιγμή την τόσο σημαντική και μεγάλη αλλαγή. Θέλουμε να προχωρήσουμε με το πρόγραμμά μας και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε ορισμένες νέες έννοιες και συστήματα στον κόσμο σας. Είμαστε διστακτικοί να το κάνουμε αυτό, καθώς θέλουμε να διαφυλάξουμε αυτό το αρκετά ισχυρό θεμέλιο εκείνων του κόσμου σας που μπορεί να δεχτεί αυτές τις έννοιες, και να τις εντάξετε στο μυαλό σας και στον τρόπο της ζωής σας, που με αυτό τον τρόπο θα μας βοηθήσετε να ενσωματώσουμε αυτές τις περαιτέρω αρχές σε συστήματα στον τρόπο ζωής σας και των άλλων γύρω σας , που μπορεί στην αρχή να μην είστε σε θέση να δεχθείτε αυτές τις νέες ιδέες που σας προσφέρουμε ως δώρα. Θα το κάνετε αυτό για εμάς; Θα μας επιτρέψετε να διαβάσουμε προσεκτικά τα πρότυπα σκέψης σας, καθώς έχουμε ενσωματώσει τις νέες ιδέες στη συλλογική σας συνείδησή;

Αυτό που κάνουμε ακριβώς είναι η παρακολούθηση των κυμάτων της σκέψης που προέρχονται από την ψυχικό, συναισθηματικό και σωματικό σας σύστημα που βρίσκεται στο σώμα σας και την κροταφική περιοχή του εγκεφάλου σας. Διαβάζουμε την έξοδο των εν λόγω πληροφοριών σε ένα γράφημα ή μια γραφική παράσταση που μας δίνει μια σαφή ένδειξη για το με πόση ευκολία ή δυσκολία αποδέχεστε αυτές τις νέες ιδέες, τις έννοιες και τις πληροφορίες που έχουν σπαρθεί στη συλλογική σας συνείδηση μέσα από τη δουλειά των καναλιών μας, ακόμη και μέσα από άλλους τρόπους που έχουμε σπείρει πληροφορίες στον κόσμο σας. Αν συμφωνήσετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμά μας, θα είμαστε πολύ ευγνώμονες και θα ανταποδώσουμε την προσφορά μας πιο γρήγορα στους ανθρώπους σας με τους καλύτερους τρόπους, για να κάνετε ορισμένα πράγματα και να πάρετε ορισμένες θέσεις εργασίας που γίνονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικές από ότι όταν θα είμαστε σε θέση χωρίς τη συμμετοχή επαρκούς αριθμού σας, για να λαμβάνετε αρκετά δεδομένα για να πάρετε τις ειδικές αποφάσεις με βάση αυτά τα δεδομένα.

Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς αυτή τη στιγμή. Παρακαλούμε μην αισθάνεστε καμία πίεση να συμφωνήσετε να συμμετάσχετε, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβουμε απαντήσεις από επαρκή αριθμό σας για να συλλέξουμε τα δεδομένα που πιστεύουμε και που θα μας οδηγήσουν στα ευρήματα που επιδιώκουμε. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτή τη διαδικασία, είναι πολύ κατανοητό σε εμάς, και εμείς δεν θα εξετάσουμε αυτό το θέμα με οποιονδήποτε τρόπο αρνητικά έναντι οποιουδήποτε από εσάς. Αυτή η διαδικασία είναι μια σχετικά μικρή περιοχή της συνολικής λειτουργίας μας, αλλά παρ’όλα αυτά, αισθανόμαστε ότι είναι αρκετά σημαντική για να ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα. Θα αρχίσουμε τις αρχικές φάσεις του προγράμματος αυτού αμέσως και αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε απλά θα πείτε "Επιθυμώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα, εφόσον τα πρότυπα σκέψης μου διαβάζονται από καταρτισμένους επιστήμονες και ερευνητές της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός". Αυτό είναι όλο που θα πείτε και μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως.

Τα μέσα με τα οποία θα συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα από τις διαδικασίες της σκέψης σας, θα είναι διακριτικά και δεν θα σας βλάψουν με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Είστε σε πολύ ασφαλή θέση και ικανά χέρια, όταν εργάζεστε μαζί μας, η υγεία σας και η ευημερία σας είναι υψίστης σημασίας για όλους μας σε κάθε τομέα της οργάνωσης και λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα μας, και ανυπομονούμε να λάβουμε αυτά τα δεδομένα από εσάς, για την εφαρμογή των νέων συστημάτων που είναι ο στόχος αυτού του προγράμματος.

Μέχρι τότε, καλούμε όσους από εσάς έχετε συμφωνήσει να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό, να συνεχίσετε να διαβάζετε τα μηνύματά μας που στέλνονται μέσα από τα κανάλια μας και εμείς θα διαβάζουμε από απόσταση τις διαδικασίες της σκέψης σας, ενώ εσείς διαβάζετε τα λόγια μας και τις νέες πληροφορίες σχετικά με ορισμένα συστήματα που πιστεύουμε ότι θα ήταν ένα μεγάλο όφελος για την κοινωνία σας. Ελπίζουμε να βρούμε επαρκή αριθμό από εσάς που θα δεχτείτε εύκολα αυτές τις νέες έννοιες, και εμείς θα σας δημοσιεύσουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε με τη μορφή διαγραμμάτων και γραφημάτων, αλλά εμείς δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε την ταυτότητα του καθενός από εσάς που έχετε συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα8. Και πάλι, η ασφάλεια και η σιγουριά σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς, και εμείς όπως πάντα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford