Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

30 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 30 Απριλίου 2012




Δύο συμμετέχντες σε πείραμα με ίσα ποσά πλούτου αντάλλαξαν ίσο ποσό πλούτου μεταξύ τους. Ένα άτομο της ελίτ σας αντάλλαξε τον πλούτο με κάποιον λιγότερο τυχερό. Αυτά τα είδη των πειραμάτων διεξάγονται στον κόσμο σας για πολλούς αιώνες. Αυτό που έχουν προσπαθήσει να κάνουν είναι να μελετήσουν προσεκτικά τα κίνητρα και τη συμπεριφορά της ανάπτυξης του ανθρώπινου ψυχισμού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για πολλά χρόνια με τη βοήθεια τεχνητών ερεθισμάτων. Πολλές φορές, ανάλογα με τα χρηματικά κέρδη και τις ζημίες, και μερικές άλλες φορές με καταστάσεις που έχουν δοκιμάσει μετρώντας την άνοδο και την ανάπτυξή σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.


Εμείς δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε παιχνίδια ή να αναμιχθούμε ανεύθυνα στη ζωή σας. Είμαστε εδώ για τη διεξαγωγή σοβαρών επιστημονικών αξιολογήσεων και πειραμάτων, για να κατανοήσετε καλύτερα το ανθρώπινο Ον, με αυτό τον τρόπο να προετοιμάσουμε καλύτερα την πρόοδό σας ως Γαλαξιακά όντα και επίσης ως Γαλαξιακή κοινωνία. Δεν θέλουμε να δούμε αδικαιολόγητα να πάσχετε από τέτοια πειράματα, καθώς ο καθένας από εσάς έχει πάρει μέρος σε αυτά τα πειράματά μας και έχει δώσει την πλήρη συγκατάθεσή του, πριν διεξαχθούν οι οποιεσδήποτε διαδικασίες. Ποτέ και κανένας από εσάς δεν έχει επιλεγεί για τέτοιες αναθέσεις, χωρίς να του εξηγηθούν εκ των προτέρων τα ακριβή αποτελέσματα από αυτά τα πειράματα και επιδεικνύοντας την προθυμία σας να συνεργαστείτε σε αυτά τα πεδία δοκιμών. Κάθε ένας από εσάς που έχει συμμετάσχει σε αυτές τις δοκιμές, που είτε έχετε ή πρόκειται να ανταμειφθείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επίσης έχει συζητήσει μαζί μας και έχει συμφωνήσει με αυτούς τους όρους από πριν για τη συμμετοχή σας σε αυτά τα πειράματα.

Δεν σας βλέπουμε ως ινδικά χοιρίδια. Ούτε και πρόκειται, τουναντίον σας βλέπουμε με μεγάλο σεβασμό, κάθε έναν από εσάς, και βλέπουμε αυτά τα πειράματα ως εξαιρετικά πολύτιμα για εσάς και για την κοινωνία σας ως σύνολο, δεδομένου ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για να σας προετοιμάσουν καλύτερα για μεγαλύτερα και ανώτερα πράγματα που απλά σας περιμένουν μπροστά σας. Μπορείτε να παρηγορηθείτε, γνωρίζοντας ότι οι έλεγχοι αυτοί έχουν μεγάλη επιτυχία, και χάρη στις προσπάθειες πολλών από εσάς, ο κόσμος σας πρόκειται να λάβει τόσα πολλά δώρα που έχετε κερδίσει χάρη στις προσπάθειες των ιδιωτών, που εθελοντικά δέχτηκαν αυτά τα πειράματα. Έχετε προσφέρει στον κόσμο σας και τους συνανθρώπους σας μεγάλη υπηρεσία, στην προσπάθειά σας να μας επιτρέψετε να μάθουμε περισσότερα για τους ανθρώπους σας, και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε παρά πολύ αυτή τη στιγμή και να σας πούμε ότι το έργο που έχουμε καταφέρει μαζί δεν θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί χωρίς τις προσπάθειές σας και την πρόθυμη συμμετοχή σας σε αυτό το πεδίο των δοκιμών.

Αν και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα, για να ολοκληρώσουμε κάποιες από αυτές τις δοκιμές, μπορούμε να σας πούμε ότι μέχρι στιγμής όλες αυτές είναι μια συσκευασία, τη στιγμή που ο πλανήτης και οι άνθρωποί σας είναι έτοιμοι για την ανάληψή τους. Όλα τα δώρα τα έχετε κερδίσει από τις εν λόγω δοκιμές και δοκιμασίες. Ποτέ πριν ένας κόσμος και ένας λαός δεν έχει περάσει από τέτοιες απίστευτες προκλήσεις, και θέλουμε να σας πούμε ότι αρκετοί κόσμοι σάς παρατηρούν με δέος και σεβασμό για ό,τι έχετε περάσει και καταφέρατε όλοι μαζί έως αυτή τη στιγμή. Εξεταστήκατε για τη θέλησή σας, την αντοχή σας και τη δύναμή σας, και όμως είστε εδώ, σήμερα στέκεστε στο κατώφλι, όσο ήταν δυνατόν, μετά από όλες αυτές τις προκλήσεις.

Κάθε ένας και όλοι εσείς, είστε η απόδειξη της δύναμης, της θέλησης, της αποφασιστικότητας του αγώνα σας και της ανθρώπινης φυλής. Θέλουμε να σας πούμε ότι ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε, να μάθουμε περισσότερα από εσάς, να καθίσουμε να σας ακούσουμε, ενώ θα μοιράζεστε τις ιστορίες το πώς καταφέρατε να γίνετε αυτό που είστε σήμερα. Σας χαιρετίζουμε, και ζητούμε από τον καθένα σας να είστε υπερήφανοι για το ταξίδι σας και για όλα τα επιτεύγματά σας. Σύντομα θα κληθείτε να συμμετάσχετε στη Γαλαξιακή κοινότητά σας, θα σας καλωσορίσουμε με υπερηφάνεια μαζί με τους Γαλαξιακούς γείτονές σας, οι οποίοι επίσης, έχουν περάσει από παρόμοιες προκλήσεις, για να είναι εκεί που είναι σήμερα. Έχετε πολλά περισσότερα κοινά με εκείνους των άλλων κόσμων από όσα νομίζετε, και θα έχετε πολλά να συζητήσετε με τους νέους φίλους σας και την οικογένειά σας που θα γνωρίσετε τις επόμενες ημέρες.

Οι ημέρες σας θα είναι γεμάτες με συναντήσεις και συνέδρια για να προετοιμαστείτε καλύτερα και να εξοικειωθείτε με τη νέα σας ζωή, ως μία πεμπτοδιάστατη κοινωνία και μέλος της Γαλαξιακής κοινότητας. Πολλοί από εσάς θα προχωρήσετε μέσω των εκπαιδευτικών διαδικασιών και της κατάρτισης σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και πεδία, καθώς θα υπάρξουν πολλά να μάθετε για το νέο και ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο σας. Πολλές νέες εξελίξεις και τεχνολογίες θα πρέπει να εφαρμοστούν γρήγορα μέσα στην κοινωνία σας, και σε πολλές από αυτές θα εκπαιδευτείτε πολύ προσεκτικά σε επί μέρους μελέτες. Αυτές οι τεχνολογίες και ο εξοπλισμός δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται καταχρηστικώς ή λανθασμένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό, πολλοί από εσάς θα μάθετε πώς να τις χρησιμοποιείτε σωστά και πώς να διατηρήσετε αυτές τις τεχνολογίες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια, βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων σας. Εμείς θα παρακολουθούμε τη χρήση αυτού του μεγάλου μέρους του εξοπλισμού και των τεχνολογιών, και δεν θα αφήσουμε με κανένα τρόπο να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί, καθώς ένα μεγάλο μέρος αυτής της τεχνολογίας είναι πολύ ισχυρό και η κατάχρησή της /του μπορεί να φέρει αρνητικές συνέπειες, και επομένως η χρήση της θα πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά για θέματα ασφάλειας.

Και πάλι, δε μακαρίζουμε το αγέρωχο θάρρος και τις ανησυχίες σας, αλλά πιστεύουμε στην αναγκαιότητα να παρακολουθούμε για ένα χρονικό διάστημα ορισμένες περιπτώσεις, έως ότου ο κόσμος σας βιώσει τη ραγδαία ανάπτυξη, στις υψηλότερες διαστάσεις της κοινωνίας των πολιτών. Αυτό θα είναι για το γενικότερο καλό όλων. Το μόνο που θέλουμε από εσάς, είναι να επιτρέψετε στο ταξίδι σας να προχωρήσει με ασφάλεια, ενώ θα βιώνετε τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρουν στον καθένα σας καλύτερη και περισσότερη κατάρτιση. Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό με πολλούς τρόπους, εμείς έχουμε πολύ αφοσιωμένα μέλη του πληρώματος που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτές τις μεταβάσεις όσο το δυνατόν ομαλότερες. Δεν θα υπάρχουν όρια για τη βοήθεια που μπορούμε να σας παρέχουμε και θα σας την παρέχουμε, δεν θα υπάρχουν όρια στα μαθήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που θα διατεθούν σε κάθε έναν από εσάς, αυτά θα πρέπει να παρέχονται σε όλους εσάς ελεύθερα και φυσικά χωρίς κόστος.

Αυτά τα μαθήματα θα διατίθενται σε όλο τον κόσμο σας, θα είναι διαθέσιμα σε καθένα από εσάς, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλάει σήμερα. Δεν θα υπάρχουν όρια για το τι μπορείτε να μάθετε. Δεν θα υπάρχουν ειδικά προσόντα για οποιονδήποτε από εσάς, για να είναι ευπρόσδεκτος στη συμμετοχή οποιουδήποτε μαθήματος ή διδασκαλίας. Η Νέα Κοινωνία σας θα πρέπει να βασίζεται σε ένα σύστημα που θα παρέχει ελεύθερη και απεριόριστη πρόσβαση στον καθένα σας σε αυτό τον πλανήτη. Δεν θα υπάρχουν δίδακτρα, καμία αμοιβή, χωρίς φόρους, χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις, δεν χρειάζεται ειδική βαθμολογία ή συστατικές επιστολές. Τον καθένα σας θα τον καλωσορίζουμε για να αρχίσει την κατάρτιση ή την εκπαίδευση σε κάθε τομέα που επιθυμεί να ενταχθεί.

Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας κοινωνίας σας, και ανυπομονούμε να δούμε αρκετούς από εσάς να αξιοποιείτε αυτές τις νέες και θαυμάσιες ευκαιρίες, για να μάθετε τόσα πολλά νέα θέματα που δεν σας ήταν διαθέσιμα μέχρι σήμερα. Ο Νέος Κόσμος σας θα είναι γεμάτος μυστήριο και νέα ερωτήματα. Θα θέλαμε να σας παρέχουμε όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε. Θα επιθυμούσαμε να σας προσφέρουμε κάθε κατάρτιση εκπαίδευσης, ώστε να μπορείτε να ανέβετε στη νέα ακαδημαϊκή κοινότητά σας και στις νέες τεχνολογίες σας. Στον οποιονδήποτε ενδιαφέρεται θα δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσει τις αναζητήσεις του στη γνώση και την καλύτερη αξιοποίηση αυτής, στις νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ζωής όλων των αδελφών σας.

Όλες οι πληροφορίες θα μοιραστούν ανοιχτά στη νέα κοινωνία σας. Δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά ή τεχνολογίες που θα παρακρατούνται από εσάς. Όλα τα θέματα που θα αφορούν την κοινωνία σας και τον εαυτόν σας, θα παραμένουν απολύτως διαφανή. Οτιδήποτε επιθυμείτε να γνωρίζετε ή να κατανοήσετε καλύτερα, θα βρίσκεται στη διάθεση του καθενός από εσάς. Έτσι θα είναι όλα. Δεν γίνεται να υπάρξει άλλος τρόπος, γιατί αυτός είναι ο τρόπος που υπάρχει στις κοινωνίες που βρίσκονται στα ανώτερα επίπεδα. Σας έχουν αποκρυφτεί τόσα πολλά, που θα δούμε αρκετούς να κάνετε μεγάλες προσπάθειες να φέρετε στην επιφάνεια πολλές αλήθειες, ανακαλύπτοντας πολλά μυστήρια. Σας βεβαιώνουμε ότι η νέα σας ζωή θα είναι πάντα μια επικαλυπτόμενη ροή πληροφοριών, γνώσης και σοφίας. Πλέον δεν θα χρειάζεται να σκάψετε πολύ βαθιά, για να ανακαλύψετε τις απαντήσεις που θα αναζητάτε. Όλα θα σας αποκαλυφθούν και όλα θα σας είναι διαθέσιμα, καθώς θα προχωράτε στη νέα σας ζωή και η κοινωνία σας θα ανεβαίνει μέσα από το Φως της Νέας ημέρας σας.

Είμαστε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford