Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

8 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 8 Ιουνίου 2012 - Έρευνα Συμμετοχής Έργου



Μία νέα ευημερία ανοίγεται στην πραγματικότητα μας, είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε πολλά από τα σχέδια και τα προγράμματα που έχουμε συζητήσει μαζί σας κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών. Αυτό που βλέπουμε για εσάς και τους ανθρώπους σας είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση στις καθημερινές εργασίες, δουλειές σας και τα προβλήματα σας. Σας προσφέρουμε λύσεις με τον τρόπο των προηγμένων τεχνολογιών με την αιτιολογία του επείγοντος όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό και την εφαρμογή αυτών των νέων συστημάτων.


Πολλά από τα σημερινά συστήματα σας είναι απαρχαιωμένα, και ορισμένα από αυτά ίσως να μην έχουν εφαρμοστεί με τους τρόπους που ήταν αρχικά προορισμένα. Αυτό που εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα θέλαμε να κάνουμε, είναι να γκρεμίσουμε μερικά από αυτά τα συστήματα και να αρχίσουμε από το μηδέν. Φυσικά, αυτό θα είναι μια μεγάλη προσπάθεια και θα χρειαστούν πολλά χέρια και πολλά μυαλά για να δείτε μια επιτυχή ολοκλήρωση του έργου αυτού. Αυτό που θα θέλαμε από εσάς, είναι ένα σημάδι ότι είστε αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι να κάνετε αυτές τις αλλαγές σε όλα αυτά που κυμαίνονται σε όλο τον πλανήτη σας. Θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς και να μάθουμε πόσοι από εσάς, θα ενδιαφέρονταν να εργαστούν χειρονακτικά στα πολλά αυτά έργα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα υπάρξουν μερικοί από εσάς, που θα πρέπει να συνεργάζονται άμεσα με τα μέλη της οργάνωσής μας. Θα υπάρξουν άλλοι από εσάς που θα εργάζονται έμμεσα με εμάς, αλλά που δεν θα μας συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο και δεν θα επιβιβαστούν στα σκάφη μας για κάποιο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιοι από εσάς, θα πρέπει να εργάζονται μαζί μας, ενώ κάποιοι από εσάς θα συμμετάσχετε σε ορισμένα από αυτά τα έργα, αλλά δεν θα συνεργάζεστε απευθείας με εμάς. Ένας τρόπος για να δείτε αυτά χρειάζεται η εμπιστοσύνη που έχετε δημιουργήσει όλους αυτούς τους προηγούμενους μήνες και τα χρόνια από τότε που αρχίσαμε να επικοινωνούμε μαζί σας μέσα από τα κανάλια μας. Έχουμε παρακολουθήσει τα ηλεκτρονικά κοινωνικά σας δίκτυα, και έχουμε επινοήσει τουλάχιστον ένα είδος καταλόγου τους, που αισθανόμαστε ότι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να εργαστούν άμεσα μαζί μας, βασιζόμενοι στην ηθική της εργασίας σας, τη δέσμευσή σας, και την ικανότητά σας να συνεργαστείτε με άλλους, καθώς και άλλοι παράγοντες που έχουν υπολογιστεί στη διαδικασία της λήψης των αποφάσεων μας.

Παρακαλώ μην αισθανθείτε ότι κρίνεστε με οποιονδήποτε τρόπο, δεδομένου ότι αυτή η περίπτωση δεν είναι σίγουρη. Δεν κρίνουμε κανέναν σας κατώτερο για οτιδήποτε. Αυτό που θα προτιμούσαμε, είναι απλά να δουλεύουμε με όσους από εσάς δεν νομίζουμε ότι εμπιστευόμαστε ακόμα κι αν ποτέ πριν, δεν έχουμε εργαστεί μαζί σας , ή που πιστεύουμε ότι θα είναι ένα κομπλιμέντο στην ομάδα μας. Υπάρχουν επίσης εκείνοι από εσάς που από πριν έχουν εργαστεί μαζί μας , και καθώς σας είπαμε, υπάρχουν και εκείνοι από εσάς που, πέρα από αυτή την ψευδαίσθηση, τα μέλη ήδη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός , που βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις ανυπομονούμε για την επανένωση μας μαζί σας και να εργαστούμε και πάλι πολύ πιο κοντά από ότι είμαστε αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν πολλά έργα, προγράμματα και καθήκοντα που απαιτούνται για να επιτευχθεί σωστά αυτό εδώ το σκάφος που έχει προσθήκη στα νερά της, και θα υπάρχουν πάντα πολλές ευκαιρίες για πολλούς από εσάς να κερδίσετε μια θέση στη σύνθεσή μας και να αρχίσετε να εργάζεστε προσωπικά μαζί μας ή ακόμη και μία μέρα να γίνετε μέλος με πλήρη τιμή και κύρος με την οργάνωσή μας. Προς το παρόν, μπορείτε μόνο να πάρετε την μπάλα που κυλά και να αρχίσετε μερικά από τα πιο επείγοντα έργα, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να αρχίσετε εν εξελίξει. Μερικά από τα έργα αυτά θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να τα ολοκληρώσετε ίσως και μερικές ακόμη δεκαετίες. Υπάρχουν κάποιες μικρότερες εργασίες που μαζί σας, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε πολύ νωρίτερα. Είναι ορισμένα από τα καθήκοντα που θα αρχίσουν επίσης τις επόμενες ημέρες, και ανυπομονούμε να αρχίσουμε να κηλιδώνουμε μερικά από αυτά τα ντόμινο προς τα κάτω.

Το ταξίδι σας είναι πολύ μακρύ και μέσα από αυτό βλέπουμε τους καλύτερους να λάμπουν και μερικές φορές, τους χειρότερους να προσφέρουν στην ανθρωπότητα όταν θα έρθουν στην επιφάνεια. Βλέπουμε σήμερα και τις ημέρες που ακολουθούν, από αυτή την ευκαιρία να δίνετε ό, τι είναι καλύτερο έχει ο καθένας σας για να λάμψει σε ολόκληρο το σύμπαν σας, που θα το βλέπετε να καίει σαν δάδα το δρόμο του λαού σας, μέσα από τις κρύες σκοτεινές νύχτες της απομόνωσή σας, μια απομόνωση που πρόκειται να τελειώσει μια για πάντα και για πάντα. Ήδη είστε σε καραντίνα, όπως λέγεται εδώ, στον κόσμο σας, για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της απομόνωσης, που έχετε αφεθεί να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας μόνοι σας. Τα προβλήματα που χρειάζονται λύσεις δημιουργήθηκαν από εσάς, και ως εκ τούτου, αισθανθήκαμε ότι ήταν σημαντικό για εσάς τους ίδιους να βρείτε τις λύσεις με τις δικές σας δημιουργίες.

Σε ορισμένες περιοχές έχετε επιτύχει πολύ καλά, και σε ορισμένες άλλες περιοχές έχουν προκύψει μεγάλα προβλήματα από την αδυναμία σας να αντλήσετε επαρκώς λύσεις στα προβλήματα που είχαν στηριχθεί για πολλά χρόνια από την περίοδο της βιομηχανικής σας επανάστασης στην ιστορία σας. Στο μεγαλύτερο σχέδιο των καταστάσεων, αυτή την περίοδο της ιστορίας σας είναι πολύ λεπτό, αλλά έχετε αφήσει ανεξίτηλα ίχνη στην πορεία του ταξιδιού σας. Μερικά από αυτά τα ίχνη είναι βαθιά και σας έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα. Παρακολουθούμε την πρόοδο σας και επίσης παρακολουθούμε στενά τα προβλήματα που έχουν προκύψει από κάποιους ανεπαρκείς σχεδιασμούς και την εφαρμογή τους. Αυτό που βλέπουμε επίσης, είναι κυρίως λόγω της απληστίας των τμημάτων από τους βιομηχανικά βαρόνους σας που αποσκοπούσαν μόνο στο κέρδος, την εξουσία και τον έλεγχο, ως μέσο για τα κίνητρά τους.

Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε, είναι να καταργήσετε αυτές τις εξουσίες των βαρόνων, με αυτό τον τρόπο, θα καταργήσετε την ανάγκη για τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και τα συστήματα που σας ελέγχουν. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον κατάλογό μας « Κάνετε ένα κατάλογο», γιατί αυτό θα είναι ένα από τα έργα που θα πάρει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί πλήρως. Μερικά από αυτά τα συστήματα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στην κοινωνία σας, που χρειάζονται μια πλήρη αναθεώρηση των συστημάτων σας, και σε ορισμένες περιπτώσεις, της κοινωνίας σας, θα είστε οι θεραπευτές για αυτές τις ασθένειες. Αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι η πλήρης συνεργασία σας, καθώς πολλοί από εσάς μπορούν και είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε αυτά τα σχέδια. Αναφερόμαστε στα συστήματα μεταφοράς σας, τα διαθέσιμα απόβλητα των συστημάτων σας , τα συστήματα επεξεργασίας του νερού σας, τα συστήματά σας παραγωγής, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, τα συστήματα σας για την ασφάλεια και την ευημερία, καθώς και τα συστήματα προβλήματος ελέγχου σας , στα οποίο συνεπάγονται φυσικά, καθώς ακόμη ορισμένα τεχνικά προβλήματα στον κόσμο σας.

Ρίχνοντας μια ματιά σε αυτό τον κατάλογο, είμαστε σίγουροι ότι θα δείτε αμέσως πόσο μεγάλο είναι ένα έργο ή και όλα αυτά που είναι τα αρχικά σχέδια. Υπάρχουν πολλά άλλα καθήκοντα, καθώς η άμεση ζήτηση της προσοχής σας, και είμαστε επίσης βέβαιοι ότι μπορείτε να καταλάβετε γιατί πιστεύουμε ότι χρειάζεται να αρχίσουμε να ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς από εσάς. Ζητούμε την βοήθεια πολλών άλλων για να ξεκινήσουν τουλάχιστον μερικές από τα αρχικές φάσεις σε μερικά από τα έργα αυτά. Αυτό που θα θέλαμε να κάνετε, είναι να πάρετε μια ιδέα, για το πώς πολλοί από εσάς θα ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε αυτά τα σχέδια. Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή να μας αφήσετε τα σχόλιά σας στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος μόνο για να μας δώσετε κάποια ιδέα, για το πώς πολλοί από εσάς μπορείτε να συνυπολογιστείτε στην ανάληψη αυτών των καθηκόντων μαζί μας τις επόμενες ημέρες. Όπως σας έχουμε πει, παρακολουθούμε πλήρως τα ηλεκτρονικά σας κοινωνικά δίκτυα και έχουμε ομάδες που κάνουν λίστες και συγκεντρώνουν στοιχεία για τις απαντήσεις σας στις προσφορές μας και τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από τα κανάλια μας. (Μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το μήνυμα όπου μπορείτε να το βρείτε, ή αν δεν υπάρχει πεδίο σχόλιο παρέχεται, στο Facebook χρονοδιάγραμμα μου @ http://facebook.com/greggiles2012. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί εγγραφής για να σχολιάσετε. Παρακαλώ μη μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα, όπως η GFL δεν θα διαβαστεί το ιδιωτικό ταχυδρομείο μας , σεβόμαστε και τιμούμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή.)

Προς το παρόν, αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Στις επόμενες ημέρες θα αλλάξει αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό, θα πρέπει να ανοίξουμε, μια πιο άμεση γραμμή επικοινωνίας . Εμείς δεν θα συζητήσουμε μαζί σας αυτή τη στιγμή με ό, τι αυτό συνεπάγεται, αλλά εμείς θα σας πούμε, ότι θα υπάρξει μικρή ερώτηση ως προς τη γνησιότητα ή την ακρίβεια αυτών των επί πλέον μηνυμάτων, που όλοι θα γνωρίζετε ότι πραγματικά είμαστε εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φως, που απευθύνομαι σε εσάς. Για σήμερα, η επιλογή σας είναι αν θα επιλέξετε να εμπιστεύεστε αυτές τις λέξεις που διαβάζετε ή όχι. Αυτή είναι μία από τις επιλογές που είναι όλες δικές σας και τιμούμε και να σεβόμαστε τον καθένα από εσάς καθώς και την κάθε επιλογή που κάνετε, όπως πάντα.

Δεν αισθανόμαστε άνετα που βλέπουμε να αντιμετωπίζετε αυτές τις δυσκολίες αυτή την στιγμή, θα μπορούσαν να μειωθούν αν οι περισσότεροι από εσάς βρίσκατε ένα τρόπο να εμπιστευόσαστε καλύτερα αυτές τις πληροφορίες που σας παρέχουμε. Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς να αμφισβητούν την ακεραιότητα ή τις ικανότητες των καναλιών μας, και σας ζητάμε αυτή τη στιγμή να προσπαθήσετε να βρείτε έναν τρόπο να αναστείλετε τα συστήματά σας από τη δυσπιστία, την καχυποψία και την υποψία, και αντί αυτών, απλά να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στη δυνατότητα της γνησιότητας αυτών των μηνυμάτων και να τα κοιτάξετε με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, και απλά να προσπαθήσετε να αισθανθείτε ότι κάποιος προσπαθεί να σας περάσει κάτι και να το μοιραστεί μαζί σας.

Στο τέλος, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς την ύπαρξή μας γιατί θα έχουμε πράγματι την επικοινωνία μαζί σας, για αρκετό καιρό τώρα μέσα από τα κανάλια που έχουμε επιλέξει με βάση τις ικανότητές τους και τις επιδόσεις τους, για να ολοκληρώσουν ότι χρειάζεται και να φέρουν εις πέρας την δουλειά που έχουν αναλάβει. Αυτός είναι ο λόγος γι’ αυτά τα κανάλια που έχουν επιλεγεί, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, και δεν υπάρχει καμία υστεροβουλία για ποιο λόγο αυτά τα άτομα είχαν επιλεγεί για να μεταφέρουν προάγοντας αυτά τα μηνύματα . Δεν υπάρχει κανένα μυστικό ή μυστήριο σε αυτό, είναι πολύ απλό. Έπρεπε να πάρετε τα μηνύματα μας και βρήκαμε μερικά άτομα που θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να υπολογίζουμε σε αυτά, αυτό είναι όλο. Προσπαθήστε να δείτε και να κατανοήσετε αυτό και να μη τα πληγώνετε, επίσης να γίνετε λιγότερο επιθετικοί στα κανάλια μας, γιατί αυτό που κάνουν, είναι να σας παρέχουν μια υπηρεσία από την λεωφόρο των πληροφοριών που προέρχεται από εμάς και αυτά έχουν γραφτεί για εσάς, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Τις επόμενες ημέρες οι ταυτότητες των καναλιών μας, θα πρέπει να σας το καταστήσουν ξεκάθαρο αυτό για θα ξέρετε, ότι οι λέξεις που διαβάζετε είναι γνήσιες της επικοινωνίας από εμάς από τις υψηλότερες διαστάσεις.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας σήμερα, και ανυπομονούμε να διαβάσουμε τις απαντήσεις σας για τις προσφορές μας τις συμμετοχής σας στα ορισμένα από τα μεγάλα έργα που έχουμε συζητήσει μαζί σας αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να καταρτίσουμε κατάλογο για όσους από εσάς έχετε δείξει προθυμία να συμμετάσχετε σε αυτά τα πρώτα σχέδια, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε είτε άμεσα είτε έμμεσα, με πολλούς από εσάς.

Πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας και τις υπόλοιπες αντιπαραθέσεις μας καθώς τις συζητήσεις του ενός με τον άλλο, γιατί αυτές οι μορφές επικοινωνίας αποδεικνύονται περιττές και χωρίς αξία και ανταμοιβή. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε περισσότερο από εσάς, είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά, χωρίς φόβο αντιποίνων σε μορφή αφιλόξενων σχολίων και ύβρεων. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς που συμμετέχετε σε αυτές τις συζητήσεις που αφορούν την παρουσία μας εδώ στον κόσμο σας και για τα πολλά έργα που θα πραγματοποιήσουμε με τη βοήθεια σας. Αυτό το θέμα εξαρτάται από εσάς αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει άλλο θέμα πιο επείγον ή πιο σημαντικό, από το όσοι περισσότεροι πάρουν μέρος σε αυτά τα έργα, απαιτώντας την εισαγωγή μας και τη βοήθειά μας, την οποία μπορούμε μόνο να σας δανείσουμε μέσω μιας λειτουργικής συνεργασίας μαζί μας.

Παρακαλούμε, επιτρέψτε σε όλους τους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις και τις απόψεις τους χωρίς λογοκρισία ή αντίποινα, και να επιτρέπετε στους άλλους να σας εκφράσουν οτιδήποτε είναι αυτό που θα ήθελαν, χωρίς κριτική διάθεση, στις πεποιθήσεις ή στις απόψεις τους. Αν θα μπορούσατε να τα κάνετε όλα αυτά, θα κάνετε τη δουλειά μας πολύ πιο εύκολη, συγκεντρώνοντας τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στα συμπεράσματα, ως προς το αν, είναι τώρα η σωστή στιγμή, να κάνουμε την κίνησή μας για να αρχίσουμε αυτά τα πολλά έργα μαζί σας. Αυτό είναι που σας ζητάμε αυτή τη στιγμή. Θα θέλαμε να δούμε πιο ειρηνικές και εποικοδομητικές συνομιλίες μεταξύ σας αντί να στέλνετε σκληρά λόγια και την κριτική εμπρός και πίσω. Αυτό θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα, να σας βοηθήσουμε, καθώς τίποτα δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω διαπληκτισμών και επιχειρηματολογίας. Τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να επιλυθεί με αυτόν τον τρόπο, και αυτό είναι ένα από τα διδάγματα που έχετε έρθει εδώ για να μάθετε.

Βλέπουμε πολλούς από εσάς να έχετε μάθει αυτό το μάθημα και προσπαθείτε το καλύτερο για να διεξάγετε τις συνομιλίες φιλικά με τους άλλους, ακόμη και τους προσωπικούς εμπαιγμούς τους, που προσβάλλουν τον χαρακτήρα και τις πεποιθήσεις σας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που έχετε κάνει μια ειλικρινή προσπάθεια για να γνωστοποιήσετε καλύτερα και να μεταφέρετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας ο ένας στον άλλο με τον σεβασμό για τις απόψεις του ενός προς το άλλο. Θα θέλαμε να σας πούμε ότι αυτός είναι ο τρόπος για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, ώστε να οδηγήσετε να γίνουν τα πράγματα εδώ στον κόσμο σας.

Τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί, μέχρι να μάθετε να δουλεύετε μεταξύ σας. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης, ο ακρογωνιαίος λίθος της ίδρυσης του Νέου Κόσμου σας, που θα πρέπει να στηριχτείτε. Δεν επιθυμούμε να έρθουμε εδώ για να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε ένα νέο κόσμο επάνω σε μια λανθασμένη βάση, που έχει χτιστεί πάνω στα επιχειρήματα, της διχόνοια, του μίσος, και των επιθέσεων του ενός προς τον άλλον. Θα θέλαμε αντ' αυτού να σας βοηθήσουμε να κατασκευάσετε το νέο σας παράδεισο σε σταθερά θεμέλια, που να βασίζονται στο σεβασμό, την τιμή για τις πεποιθήσεις των άλλων, καθώς και στα σημεία των απόψεων, επάνω στις κατευθύνσεις επικοινωνίας που είναι ανοικτές αποφάσεις, χωρίς λογοκρισία, γελοιοποίηση, προσωπικές επιθέσεις και κοροϊδία. Αυτό θα είναι ένα οικοδόμημα, που δεν θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε πάνω, και σας ζητούμε να εδραιώσετε από τώρα το οικοδόμημά σας για να μπορέσουμε μαζί να αρχίσουμε την κατασκευή του νέου κόσμου σας σε αυτό.

Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας στον τομέα αυτό, και σας διαβεβαιώνουμε ότι μας δίνεται το δικαίωμα της προσπάθειας που θα δείτε τις ανταμοιβές, για τα τόσα πολλά που θα αποκτήσετε και θα επιτευχθούν μέσω των δωρεάν ανοικτών και φιλικών γραμμών επικοινωνίας. Περιμένουμε να δούμε βελτιώσεις στον τομέα αυτό, και πάλι θα πρέπει να παρακολουθούμε σε απευθείας σύνδεση τα κοινωνικά σας δίκτυα και ανυπομονούμε να δούμε πόσο καλά μπορείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας και μαζί μας, λαμβάνοντας υπόψη μας τα πολλά σχόλια που θα κατευθύνεται προς εμάς και τους λόγους για την παρουσία μας εδώ.

Θα σας πούμε και πάλι, ότι ο λόγος που είμαστε εδώ είναι για να βοηθήσουμε τον κόσμο σας, να κάνει τις πολλές απαραίτητες αλλαγές, που θα δείτε να προωθούνται στο γαλαξιακό επίπεδο, αντί του ενός πλανητικού της κοινωνίας των πολιτών. Έρχεται μια στιγμή στην πλανητική διαδρομή, που όλο αυτό το σύμπαν, φτάνει σε ένα σημείο της ανόδου στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης, και τώρα είναι η σειρά σας, οι άνθρωποι του πλανήτη σας που καλείται Γη, να μπει στην κεντρική ευθεία και να ανέλθει στο επόμενο επίπεδο της ολοκλήρωσης και της ανταμοιβής. Είναι η σειρά σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας, και σας προτείνουμε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να επωφεληθείτε πλήρως από την ευκαιρία αυτή, καθώς και για όλα όσα είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από αυτό. Αυτά τα στάδια της εξελικτικής πορείας του πλανήτη, απέχουν πολύ μεταξύ τους και θα χρειαστούν πολλοί αιώνες και πολλή προσπάθεια από την πλευρά των ανθρώπων της για να τα φθάσουν.

Όλοι σας βρίσκεστε μαζί τον κλυδωνιζόμενο πλανήτη γύρω από την τροχιά του μέσα σε αυτό το γαλαξία και ένα κομμάτι του γαλαξία σας μέσα σε αυτό το σύμπαν, και όλοι σας αξίζετε συγχαρητήρια και την ανταμοιβή σας για μια τέτοια προσπάθεια που με σκληρό αγώνα επιτύχατε. Η ανταμοιβή σας για μια τέτοια δοκιμή είναι τώρα στο χέρι σας, εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι οι δύσκολες ώρες, οι δύσκολες στιγμές, η πάλη και η ταλαιπωρία λόγω της ελλείψεων μέσα από τη φτώχεια, και την πείνα , μέσα από τους πολέμους, μέσα από τη βία, μέσα από τη βρωμιά και τη ρύπανση, τώρα όλα αυτά είναι στα πρόθυρα να γίνουν ένα λείψανο της προηγούμενης εμπειρίας σας, που σας προώθησε να προσπαθήσετε-και-να πραγματοποιήσετε την ύπαρξη της τεράστιας γνώσης, της σοφίας και της δύναμης που είστε σήμερα. Αυτή η ημέρα είναι δική σας, και τίποτα δεν θα μας κάνει πιο ευτυχισμένους από το να βλέπουμε τον καθένα σας, να το απολαμβάνετε στο έπακρο. Το έχετε κερδίσει, και σε όλους έρχεται το βραβείο με αυτό.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

2 σχόλια:

  1. Όλοι εμείς, προσπαθώντας να είμαστε οι ενεργοί εργάτες του Φωτός, προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια που μπορούμε, λαμβάνοντας υπόψιν ανά πάσα στιγμή,όπου αυτή ζητείται, την εκάστοτε κατάσταση που βρισκόμαστε εκείνη και μόνο τη στιγμή.
    Τα σημεία και οι περιπτώσεις, στα οποία ο κάθε ένας από εμάς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από την κατάσταση, που χρειάζεται να λάβουμε μέρος και από το πόσο εμείς είμαστε γνώστες αυτής της κατάστασης.
    Προσωπικά, θα έδινα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, για έναν καλύτερο κόσμο, με ειρήνη και ηθική, από κάθε άποψη.
    Να είστε για πάντα καλά, όλοι σας.
    Φως και Αγάπη, παντού και για πάντα.
    Σαράντης Κώνστας από Κατερίνη Πιερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να συμβάλω επίσης για το καλό όλων γιατί μου φαίνονται αδιανόητα αυτά που περνάει κάθε μέρα ο κόσμος μας,με τόση θλίψη και στεναχώρια στην καθημερινότητά μας! Είναι η ώρα να τους δώσουμε ελπίδα και να επιστρέψουμε στην Χαρά και την Αγάπη που δικαιούμαστε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford