Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

5 Ιουνίου 2012


Προετοιμαστείτε να μπείτε στο παιχνίδι (για αναζήτηση εργασίας σας)



Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχει μοιραστεί μαζί μας τις απόψεις τους, ότι έχει έρθει η ώρα για όλους μας να συμμετέχουμε πλήρως στα καθήκοντα που θα δείξουν στην επιτυχή ολοκλήρωση του συνόλου της αποστολής μας, καθώς ο χρόνος για τους τρισδιάστατους περισπασμούς θα ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχουν εκείνοι αυτή τη στιγμή που έχουν εκφραστεί ότι δεν είναι ακόμα σίγουροι για την ατομική τους εργασία ή τις εργασίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οπότε ας συζητήσουμε εν συντομία, ορισμένες από αυτές τις αναθέσεις που μπορεί να υπάρχουν, έχοντας κατά νου ότι δεν υπάρχουν λάθη επιλογών. Αυτό που αρχικά αισθάνεστε με την απήχηση είναι πάντα μια άριστη επιλογή.


Για να βρείτε ποια ανάθεση μπορεί να είναι κατάλληλη σε εσάς, μπορείτε να αναρωτηθείτε: «Τι είναι αυτό που είμαι καλός να κάνω; Τι είναι αυτό που με προσελκύει σαν μαγνήτης; Τι είναι αυτό που έχω μάθει; Τι είναι αυτό που με ενδιαφέρει; Ποιες είναι μερικές από τις θέσεις εργασίας που είχα σε αυτή τη ζωή; Θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι με την αποστολή μου αυτή τη στιγμή; Ποια είναι μερικά από τα επαγγέλματα των φίλων μου; Θα μπορούσε αυτό να είναι επίσης μια ένδειξη; Όταν σερφάρω στο Internet φαίνομαι να συνεχίζω να τρέχω σε θέματα που σχετίζονται μεταξύ τους. Ίσως αυτό είναι ένα σημάδι και αυτό είναι η αληθινή κλήση μου; "

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχει καταστήσει σαφές, ότι δεν θα επικοινωνήσει μαζί μας με κάνεα τρόπο να μας πει ποιες είναι οι μεμονωμένες μας αναθέσεις , καθώς δεν είμαστε εδώ μόνο για να βλέπουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της κοινής αποστολής μας, αλλά είμαστε επίσης εδώ σε προσωπικά ταξίδια, καθώς και μέρος αυτού του ταξιδιού είναι να βρούμε το δικό μας τρόπο.

Εμείς είμαστε εδώ για μια συνολική αποστολή, οι Εργάτες του Φωτός είναι που εμπλέκονται στην υπηρεσία αυτού του πλανήτη και τους ανθρώπους της. Στο πλαίσιο των καθηκόντων μας προς αυτή την υπηρεσία, θα είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτού του κόσμου να καταλάβουν αυτό που αποκαλύπτετε εδώ, ποιες είναι οι επιλογές τους, και να τους υποστηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που μπορεί να είναι για πολλούς. Πολλοί αυτή τη στιγμή αναζητούν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις τους. Αυτή είναι μια αποστολή που είναι στη διάθεσή σας να εμπλακείτε. Όσοι από εμάς έχουν καταλήξει να καταλαβαίνουν τις εκδηλώσεις που διαπνέονται αυτή τη στιγμή, καλούνται να είναι μια πηγή πληροφοριών για όλους και με οποιοδήποτε τρόπο να αναζητούν μια υψηλότερη κατανόηση του τι αποκαλύπτετε γύρω τους.

Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε ποτέ για την ανάθεση αυτή είναι στα χέρια σας. Στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε για να φθάσετε σε χιλιάδες, ακόμη και εκατομμύρια από αυτούς που αναζητούν τη γνώση που δεν είναι διαθέσιμη μέσα από τα κύρια μέσα ενημέρωσης. (* Αυτή τη στιγμή, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός ζητά από εμάς να επικεντρωθούμε σε ένα θέμα, και αυτό είναι η ύπαρξή τους, που είμαστε εμείς, η παρουσία τους εδώ στον κόσμο μας, με τις έντιμες προθέσεις τους να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτή τη μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερη και να προωθήσουμε τον κόσμος μας να είναι εκεί που ανήκουμε δικαιωματικά. *)

Μην περιμένετε κάποιον να σας θέσει ένα ερώτημα άμεσα. Αν κάποιος αφήνει ένα σχόλιο κάτω από μια θέση που δηλώνει ότι βρίσκετε σε σύγχυση ή δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αυτό είναι ένα κάλεσμα για τις υπηρεσίες σας και είναι καθήκον σας να ανταποκριθείτε.

Ένας άλλος πολύ σημαντικός τομέας της αποστολής μας, είναι να βοηθήσουμε ώστε να ηρεμήσουν οι άλλοι από τους φόβους. Και πάλι, το διαδίκτυο είναι το γραφείο σας. Μην περιμένετε να έρθει κάποιος σε εσάς και να σας πει "είμαι φοβισμένος», δεδομένου ότι αυτό θα είναι σπάνια περίπτωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάζετε τα σχόλια κάτω από τα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, της αφύπνισης ή τα UFO σε γενικές γραμμές, και θα είναι σαφές σε όσους από εσάς έχουν το ταλέντο να αναγνωρίζουν πότε κάποιος άλλος δείχνει σημάδια φόβου. Ψάξτε για τα αποκαλυπτικά σημάδια. Όταν κάποιος αρχίζει να επιτίθεται σε μια θέση για την μετάβαση ή την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, ή δείχνει σημάδια άρνησης, αυτό που πραγματικά λέει, είμαι «φοβισμένος», και αυτά είναι τα κουδούνια πάνω από την πόρτα του κατάστηματός σας να σας ενημερώσουν για έναν πελάτη που μόλις μπήκε μέσα, είναι το έργο εκείνων που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτόν τον τομέα να ανταποκριθούν με καταπραϋντικές δονήσεις της αγάπης του φωτός (που είναι η πληροφόρηση), η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια, η σιγουριά και η συζήτηση. Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που μπορείτε να κάνετε, τότε ίσως αυτή είναι η αποστολή σας. Δεν υπάρχουν κυρώσεις για την προσπάθεια μιας αποστολής, αν δεν αντηχούν με αυτό δοκιμάστε μια άλλη προσπάθεια. Πάντα θα κάνετε την αποστολή μας μια μεγάλη υπηρεσία με απλή συμμετοχή.

Ένας άλλος τομέας που ίσως θα μπορούσατε να συμμετέχετε είναι οι τομείς επούλωσης. Είναι αυτό κάτι που έχετε ξοδέψει χρόνο να το μάθετε; Έχετε μάθει για τις συχνότητες θεραπείας, χρωματοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, θεραπευτικό ήχο, κρύσταλλα και τις πέτρες; Εάν απαντήσατε Ναι σε κάποιες από αυτές, ίσως αυτό να είναι ο τομέας της εμπειρίας σας. Η κλινική σας είναι το διαδίκτυο και η αίθουσα αναμονής σας είναι γεμάτη, καθώς κάθε μέρα διαβάζετε αναρτήσεις και σχόλια από εκείνους που υποφέρουν από ασθένειες, τις ασθένειες και τα συμπτώματα ανόδου. Και πάλι, μην περιμένετε από κάποιον να σας ρωτήσει πώς μπορεί να θεραπεύσει την παθήσή του. Η εθελοντική σοφία της γνώση σας και της εμπειρία σας, σας επιτρέπει να επιλέξετε κάθε άτομο που επιθυμεί να δεχτεί το δώρο σας.

Υπάρχουν πολλά αυτή τη στιγμή που είναι πολύ ενδιαφέρονται να μάθουν, πώς να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους οδηγούς τους, την οικογένειά τους στα αστέρια, και τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και της Διοίκησης Ashtar. Αν αυτός είναι ένας τομέας που έχετε εξοικειωθεί με τον εαυτό σας, θα μπορούσατε να μοιραστείτε κάποιες υποδείξεις στον τομέα αυτό ή κάποιες απευθείας πηγές πληροφοριών που εξετάζουν αυτές τις τεχνικές;

Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσωπικό, θα αναφερθούμε ως «πλοηγοί». Υπάρχουν τόσοι πολλοί αφυπνισμένοι αυτή τη στιγμή, και κάθε μέρα βλέπουμε νέα πρόσωπα που πραγματικά δεν ξέρουν πού να στραφούν, για να ψάξουν για πληροφορίες, και δεν γνωρίζουν καν τι είδους πληροφορίες να ψάξουν. Θα μπορούσες να γίνεις ένας πλοηγός και να κατευθύνεις αυτές τις νέες ψυχές που ξύπνησαν στις κοινότητες που μπορείς ίσως να τους βοηθήσεις στο ταξίδι τους;
Οι κοινοτήτων αυτές είναι, όπως το Facebook, Youtube, και οι απευθείας συνδέσεις με τις πνευματικές κοινότητες, εξωγήινες κοινότητες, και τις πηγές αφύπνισης ή της εξωγήινης γνώσης;

Εδώ είναι μια ανάθεση που είμαι σίγουρος, ότι πολλοί θα ήταν πολύ ταλαντούχοι σε αυτή. Πόσο συχνά βλέπουμε σε απευθείας σύνδεση εκφοβισμούς, ρίχνοντας φλόγα, και εχθρική λογομαχία πέρα ​​δώθε σε απευθείας σύνδεση μέσω κοινωνικών δικτύων μας που έχουν σχεδιαστεί για να είναι οι λεωφόροι της αγάπης, το φωτός, στις υψηλότερες δονήσεις και ασφαλή καταφύγια για όσους αναζητούν μεγαλύτερη κατανόηση; Είστε προικισμένοι με τη διατήρηση της ειρήνης, της ηρεμίας και από τις δύο πλευρές της αντιπαράθεσης με την έκφραση και την ανταλλαγή ιδεών σας, για το πώς μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα μαζί και πώς οι απόψεις και οι γνώμες των άλλων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές και να τιμούνται ανά πάσα στιγμή; Αν αυτό είναι κάτι που νιώθετε, είστε στο μονοπάτι σας, τότε έχετε βρει την εργασία σας.

Έχω παρατηρήσει ένα μεγάλο χάσμα που έσκαψαν μεταξύ εκείνων που ακολουθούν μια πνευματιστική πειθαρχία και εκείνων που συντονίζονται περισσότερο με ένα εξωγήινη θέμα. Στην πραγματικότητα, όλοι παίζουν για την ίδια ομάδα, δεν υπάρχει χάσμα ή διαφορετικά σχολεία σε αυτό το σύμπαν, αλλά έχω παρατηρήσει πάνω από έναν από αυτούς τους κλάδους αμφισβητώντας την άλλη αρκετά συχνά. Είστε από αυτούς εκεί έξω, που μπορούν να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα και να επανασυνδεθούν με εκείνους που αντιμετωπίζουν εκεί αυτή την αποσύνδεση ; Μπορείτε να θεωρείτε στον εαυτό σας ως « δημιουργό γέφυρας», γιατί στην πραγματικότητα, εσείς θα οικοδομήσετε μια σημαντική γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών εννοιών που χωρίζονται μόνο με την παραμόρφωση των τρισδιάστατων ψευδαίσθήσεων μας.

Υπάρχουν εκείνοι από εσάς εκεί έξω που έχουν μάθει την ολιστική ιατρική; Τι θα λέγατε για όσους από εσάς έχουν γίνει πολύ πεπειραμένοι στον τομέα της διατροφής, της δίαιτας και της άσκησης; Αυτοί είναι πολύ σημαντικοί κλάδοι αυτή τη στιγμή, και θα σας ζητηθεί να μην είστε ντροπαλοί, αλλά να μοιράζεστε τη σοφία σας με όλους όσους μπορούν να επωφεληθούν από αυτή.

Προς το παρόν, η Διοίκηση Ashtar και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχουν δηλώσει ότι υπήρξε αναβάθμιση του προγράμματός τους ώστε να καταστούν δυνατές οι θεάσεις και με πολύ καλύτερη ποιότητα στις αναγνωρίσεις των σκαφών τους, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για την εμφάνιση τους στην ανθρωπότητα. Οι γαλαξιακές εντολές θα βιώσουν μέχρι το τέλος της συμφωνίας τους, αν και δεν θα το βιώσουμε μέχρι το τέλος της συμφωνίας μας με την κοινή χρήση αυτών καταπληκτικών βίντεο που σχεδόν βρισκόμαστε αρκετά κοντά θα γίνει η κρούση. Όσοι από εσάς μπορούν να σερφάρουν στο Facebook, υπάρχουν ειδικές ομάδες στο Facebook, Youtube, και άλλες σχετικές ιστοσελίδες για «UFO», η συλλογή αυτών των βίντεο μοιράζετε σε όλα τα online κοινωνικά δίκτυα εκεί; Αν μπορούσατε, θα κάνατε στην αποστολή μας μια μεγάλη υπηρεσία.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα των καθηκόντων που απαιτούνται εδώ για να επιτευχθούν αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν και άλλα, και τις επόμενες ημέρες μετά την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών θα υπάρξουν νέα καθήκοντα που ανατίθενται από εμάς, και οι γαλαξιακές εντολές έχουν δείξει ότι αυτές οι αποστολές μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικές καθώς και ευχάριστες για εμάς. Ελπίζω ότι αυτό θα σας έδωσε κάποια ιδέα για το ποια είναι τα καθήκοντά μας αυτή τη στιγμή. Θυμηθείτε, το πιο σημαντικό είναι να μπείτε στο παιχνίδι, αντί να ξοδεύετε χρόνο ανησυχώντας για το πού θα σταθείτε στο γήπεδο. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και ενθαρρύνονται να συμμετέχουν και οι ευγνώμονες προσπάθειές σας, χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Θα σας δούμε στο γήπεδο!


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford